Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

βρε κοριτσια μια βοηθεια...μου εστειλαν αυτο 2 φορες απο το paypal και πηγε στα junk.δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει....φοβαμαι μηπως ειναι απατη...μηπως ετυχε και σε καμια αλλη?

το 1ο μυνημα

Notice of Policy Updates i_safe.gifi_safe.gifDear Customer,

Dear Customer,

Some information on your account appears to be missing or incorrect.

Please update your information promptly so that you can continue to enjoy

all the benefits of your PayPal account.

If you don't update your information within 7 days, we'll limit what you can do with your PayPal account.

update

If you need help logging in, go to our Help Center by clicking the Help link located in the upper right-hand corner of any PayPal page. .

και το 2ο

Some information on your account appears to be missing or incorrect.

Please update your information promptly so that you can continue to enjoy

all the benefits of your PayPal account.

If you don't update your information within 7 days, we'll limit what you can do with your PayPal account.

update

If you need help logging in, go to our Help Center by clicking the Help link located in the upper right-hand corner of any PayPal page. .

Sincerely,

PayPal

Μπορείς να τα προωθήσεις στο

[email protected]

Κοίτα και εδώ

Μετά σε ενημερώνουν ότι όντως δεν ήταν απ' αυτούς.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, ηθλα να δω που βρισκεται ενα δεμα μου, το στειλανε με dhl.Που να ψαξω?

dhl courier η' dhl post???

εχει tracking???

αν ειναι dhl κουριερ στα dhl.com η' dhl.gr

αν ειναι dhl post, συνηθως ερχεται με ελτα κουριερ..

αν δεν εχει tracking και ειναι dhl post, σου ρχεται με απλο ελτα..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

μαριακρητη και κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις...

ειναι στα junk ομως και δεν με αφηνει να τα κανω forward...:confused::confused::confused:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλησπερα, ψαχνω για κολαν για κοριτσια ειτε κανονικα ειτε 3/4 ειτε κατω απο το γονατο σε πολυυυυυ καλη τιμη.Εχετε δει κατι? μεχρι τωρα επαιρνα απο το H&M αλλα αυτη τη στιγμη η οικονομικη μου κατασταση δεν ειναι ουτε για τα 6 ευρω και χρειαζομαι αρκετα γιατι τα σκιζουμε γρηγορα (μια εβδομαδα το καθενα. Επισης ψαχνω για πεδιλακια geox αγορι κοριτσι http://www.amazon.co.uk/Geox-S-roxanne-Fuchsia-Fisherman-J91D9T015CEC8371/dp/B0093WO30O/ref=sr_1_84?s=shoes&ie=UTF8&qid=1368276383&sr=1-84&keywords=geox κατι σε αυτη τη γραμμη αλλα σε καλυτερη τιμη γιατι μας εχουν καταβολεψει.Αν δειτε κατι σας παρακαλω βαλτε κραυγη.Ευχαριστω πολυ

Καλησπερα,

μεχρι τις 18 Μαιου στα καρφουρ εχει 50% σε ολα τα παιδικα.

Αν πας θα βρεις με τα χρηματα που ζητας.

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

μεχρι τις 18 Μαιου στα καρφουρ εχει 50% σε ολα τα παιδικα.

Αν πας θα βρεις με τα χρηματα που ζητας.

πάντως στα δικά μας τα carrefour ειχε μόνο σε επιλεγμένους κωδικούς παιδικών -50% όχι σε όλα.

Καλημέρα

Του στέλνεις μυνημα στο εμπευ οτι το κ το με το φακο. Τον ενημερώνεις πως έχεις κ φωτο στη διαθεση του κ του ζητας να σου στείλει αλλο ΔΩΡΕΑΝ ή να σου επιστρέψει τα χρηματα.

Να ξέρεις πως αν σου πει να τα γυρίσεις πισω τα μεταφορικά που θα πληρώσεις ΔΕΝ μπορεί να στα επιστρέψει μεσω εμπευ. Θα στα επιστρέψει μεσω πευπαλ κ εκει πια βασίζεσαι στην φερεγγυότητα του.

ΓΙα να δούμε τι θα σου πει γιατι ειναι πωλητης το σαιτ... που έχουμε στη λίστα.

Επανερχομαι για να ενημερωσω οτι εχθές παρελαβα τα γυαλια julbo http://www.ebay.co.uk/itm/230817714691?var=530065105910&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649(σε πιο προσεγμενη συσκευασια) αλλα στα μηνυματα που ειχα στειλει τις προηγουμενες μερες ποτε θα μου τα στειλουν και ποτε θα μου πιστωσουν τα εξοδα αποστολης, δεν εχω ακομα καμια απαντηση.

Τους εστειλα και φωτο της αποδειξης απο ΕΛΤΑ και περιμενω!!!

Βεβαια ο μικρος δεν τα φοραει με τιποτα!!!!!:P:p:p:p

r1OMp3.png KcCbp3.png

Επανερχομαι για να ενημερωσω οτι εχθές παρελαβα τα γυαλια julbo http://www.ebay.co.uk/itm/230817714691?var=530065105910&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649(σε πιο προσεγμενη συσκευασια) αλλα στα μηνυματα που ειχα στειλει τις προηγουμενες μερες ποτε θα μου τα στειλουν και ποτε θα μου πιστωσουν τα εξοδα αποστολης, δεν εχω ακομα καμια απαντηση.

Τους εστειλα και φωτο της αποδειξης απο ΕΛΤΑ και περιμενω!!!

Βεβαια ο μικρος δεν τα φοραει με τιποτα!!!!!:P:p:p:p

Καλημερα! Καλοφορετα!

Ερωτηση σχετικα με τα γυαλια. Υπαρχει κανα κολπο να στεκονται τα γυαλακια στο κεφαλακι του κ να μη του γλυστρανε; δεν του ειναι μεγαλα, απλα εχει ΠΟΛΥΥΥ μαλλι ο μικρος και οποτε του τα βαζω, του γλυστραει το κορδονι πισω και τον ενοχλουν.Μηπως κανω κατι λαθος;

wcBmp3.png

Καλημερα! Καλοφορετα!

Ερωτηση σχετικα με τα γυαλια. Υπαρχει κανα κολπο να στεκονται τα γυαλακια στο κεφαλακι του κ να μη του γλυστρανε; δεν του ειναι μεγαλα, απλα εχει ΠΟΛΥΥΥ μαλλι ο μικρος και οποτε του τα βαζω, του γλυστραει το κορδονι πισω και τον ενοχλουν.Μηπως κανω κατι λαθος;

Δεν ειμαι και η καταλληλοτερη να απαντησω γιατι μολις του τα φοραω τα βγαζει αμεσως.

Παντως του ειναι σταθερα και χωρις το κορδονακι, και ο δικος μου εχει μαλλουρες!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι και η καταλληλοτερη να απαντησω γιατι μολις του τα φοραω τα βγαζει αμεσως.

Παντως του ειναι σταθερα και χωρις το κορδονακι, και ο δικος μου εχει μαλλουρες!!!!

Δλδ του τα φορας κανονικα οπως τα αλλα γυαλακια; χωρις κορδονακι; κατι κανω λαθος, εμενα του δικου μου με το κορδονι του γλυστραει συνεχει, δλδ το κορδονι πεφτει σχεδον στον αυχενα, αλλα του το εχω οσο πιο σφιχτο γινεται, δεν ειναι οτι του ειναι μεγαλα.. Θα το δοκιμσω και σκετα. Ευχαριστω!!

wcBmp3.png

Δλδ του τα φορας κανονικα οπως τα αλλα γυαλακια; χωρις κορδονακι; κατι κανω λαθος, εμενα του δικου μου με το κορδονι του γλυστραει συνεχει, δλδ το κορδονι πεφτει σχεδον στον αυχενα, αλλα του το εχω οσο πιο σφιχτο γινεται, δεν ειναι οτι του ειναι μεγαλα.. Θα το δοκιμσω και σκετα. Ευχαριστω!!

Ακριβως, του τα φοραω οπως και τα δικα μας γυαλια. Αλλωστε επειδη ειναι απο αυτο το υλικο, σαν καουτσουκ, δεν γλυστρανε καθολου. Το αντιθετο θα ελεγα,και ειναι και αρκετα ελαστικα.

r1OMp3.png KcCbp3.png

και μενα το ιδιο!!!!!!!!!!!!! με το που τα βλεπει αρχιζει και τσιριζει, μονο στο αυτοκινητο τα μπαινοβγαζει γιατι το βλεπει για παιχνιδι επειδη το κανω εγω με τα γυαλια μου για να τον αποσχολω..

και γω σκετα χωρις το κορδονι του τα δινω, γιατι το κορδονι (οπως και οτιδηποτε αλλο σε κορδονι) το μασαγε :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...