Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλησπερα, ψαχνω για κολαν για κοριτσια ειτε κανονικα ειτε 3/4 ειτε κατω απο το γονατο σε πολυυυυυ καλη τιμη.Εχετε δει κατι? μεχρι τωρα επαιρνα απο το H&M αλλα αυτη τη στιγμη η οικονομικη μου κατασταση δεν ειναι ουτε για τα 6 ευρω και χρειαζομαι αρκετα γιατι τα σκιζουμε γρηγορα (μια εβδομαδα το καθενα. Επισης ψαχνω για πεδιλακια geox αγορι κοριτσι http://www.amazon.co.uk/Geox-S-roxanne-Fuchsia-Fisherman-J91D9T015CEC8371/dp/B0093WO30O/ref=sr_1_84?s=shoes&ie=UTF8&qid=1368276383&sr=1-84&keywords=geox κατι σε αυτη τη γραμμη αλλα σε καλυτερη τιμη γιατι μας εχουν καταβολεψει.Αν δειτε κατι σας παρακαλω βαλτε κραυγη.Ευχαριστω πολυ

Έχετε λαική ή παζάρι στη γειτονιά σας?

Σ' εμάς εδώ οι τσιγγάνοι έχουν πάγκους με παιδικά ρούχα, ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και τα πουλάνε 2 ευρώ το κομμάτι.

Τα περισσότερα είναι ΖΑΡΑ, Η&Μ, Benetton, M&S και άλλες γνωστές φίρμες.

Μέχρι και gymboree έχω βρει :)

Αλλιώς κοίταξε στα Jumbo

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω το εξης προβλημα...

πηρα τα κλασσικα crocs σε νουμερο c4/5 (21-22) και του ειναι ΤΣΙΤΑ, υπεθεσα οτι ειναι επειδη επεσα πανω στην αλλαγη νουμερου και φοραει πλεον 22,5 και παραγγελνω το αμεσως επομενο νουμερο που ειναι το c6/7 (23-24) και του ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!

ξερει καμμια μαμα ποιο απο τα σχεδια της crocs ειναι οκ σε φορμα για ποδαρακι 22,5?????????

αν ειναι τα κανω επιστροφη και τα δυο και να παρω αλλο σχεδιο... :(

Μάλλον χρειάζεσαι κάποιο σχέδιο που να βγαίνει με μονό νούμερο..

Σαν τα crocs electro που τα είχα βάλει και αγγελία εδώ

Και..δυστυχώς, μου μείναν αμανάτι! δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα πουλήσω και δεν τα επέστρεψα στο amazon όταν έπρεπε..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Να σας ρωτήσω κορίτσια.. Σκέφτομαι να παραγγείλω μια στολή για προστασία από τον ήλιο για το γιο μου, που είναι 3,5 χρονών. Τι νούμερο να πάρω; 3-4 ή 5-6 για να μην είναι στενή; Είναι αδύνατος. 16 περίπου κιλά και 1m περίπου ύψος (ή λίγο πιο πάνω)

Επίσης, μου άρεσε αυτό το κολλάν

Μήπως το έχει πάρει καμία για να μου πει εντυπώσεις για το νούμερο;

καλησπερα, ψαχνω για κολαν για κοριτσια ειτε κανονικα ειτε 3/4 ειτε κατω απο το γονατο σε πολυυυυυ καλη τιμη.Εχετε δει κατι? μεχρι τωρα επαιρνα απο το H&M αλλα αυτη τη στιγμη η οικονομικη μου κατασταση δεν ειναι ουτε για τα 6 ευρω και χρειαζομαι αρκετα γιατι τα σκιζουμε γρηγορα (μια εβδομαδα το καθενα. Επισης ψαχνω για πεδιλακια geox αγορι κοριτσι http://www.amazon.co.uk/Geox-S-roxanne-Fuchsia-Fisherman-J91D9T015CEC8371/dp/B0093WO30O/ref=sr_1_84?s=shoes&ie=UTF8&qid=1368276383&sr=1-84&keywords=geox κατι σε αυτη τη γραμμη αλλα σε καλυτερη τιμη γιατι μας εχουν καταβολεψει.Αν δειτε κατι σας παρακαλω βαλτε κραυγη.Ευχαριστω πολυ

Αν έχεις κάρτα απο orchestra, τα κολά κάνουν 3ευρώ (αντί 6 ευρώ που έχει η αρχική). Αν δεν έχεις κάρτα, κοστίζει 30 ευρώ ετησίως και τα παίρνεις όλα 50%. Ρωτησε και καμια φίλη σου μήπως έχει και μπορεί να σε εξυπηρετήσει ;)

Διαφορετικά έχουν και τα carrefour ωραία κολάν και μερικές φορές που βγάζουν έκπτωση 40%, συμφέρει.

Μάλλον χρειάζεσαι κάποιο σχέδιο που να βγαίνει με μονό νούμερο..

Σαν τα crocs electro που τα είχα βάλει και αγγελία εδώ

Και..δυστυχώς, μου μείναν αμανάτι! δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα πουλήσω και δεν τα επέστρεψα στο amazon όταν έπρεπε..

μαλλον εχεις δικιο, αλλα εχω ενα θεματακι με την διχρωμια (παραξενιες των τριαντα, τι να πεις..)οποτε τα ειχα αποκλεισει εξαρχης σαν σχεδιο..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει καμια, σχετικά με επιστροφή προϊόντος στο άμαζον. Αν αργήσουν να μου φέρουν κάτι, για την επιστροφή θα μου πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά έξοδα; Στις πληροφορίες επιστροφών λένε ότι, αφού δουν το αντικείμενο, θα μου πουν αν θα βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Επίσης λένε ότι πρέπει να φαίνεται πάνω στο πακέτο πόσο πλήρωσα για να βάλουν τα χρήματα. Με τα ελτα όμως πως θα φανεί; Θα κάτσουν να μετρήσουν ένα ένα τα γραμματόσημα;;;:?:-?:?

Πριν κανενα διμηνο επεστρεψα παπουτσακια της μικρης γιατι δεν της εκαναν.Τα εστειλα απλα και μολις τα παρελαβαν μου εκαναν refund και αφου τους ενημερωσα για ταμτφ μου τα επεστρεψαν κι αυτα χωρις να σκαναρω αποδειξη.ΤΟσο σπλα ολα με το αμαζον

Κι εγω απλό το έστειλα γιατί κάπου ειδα ότι σου δικαιολογούν μόνο μεχρι 8 κ κάτι λίρες για τα μεταφορικά και στα ελτα έδωσα 11 ευρώ για το απλό. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις! Ελπίζω να μην έχω κανενα πρόβλημα κι εγώ.:)

Τώρα κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω σχετικά με το sportsdirect..μπερδεύομαι με τα νούμερα στα αντρικά παντελόνια(τα chino)..Μπορεί καμια να βοηθήσει; Θέλω το large,αλλά δε βγάζω άκρη...π.χ.σε αυτό εδώ

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Σ' εμάς εδώ οι τσιγγάνοι έχουν πάγκους με παιδικά ρούχα, ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση και τα πουλάνε 2 ευρώ το κομμάτι.

Αλλιώς κοίταξε στα Jumbo

Που είναι αυτή η λαική ????????????????:shock::shock:

BOftp3.png PzWNp3.png

Αλλιώς κοίταξε στα Jumbo

έχετε σκεφτεί ότι αυτά που πουλάνε οι τσιγγάνοι στις λαϊκές, το πιο πιθανό είναι πως τα προμηθεύονται από την εκκλησία ή από άλλα μέρη που μαζεύουν ρούχα για τους φτωχούς; και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ! Από τα ρούχα που δίνουν οι άνθρωποι της γειτονιάς για τους άπορους; Και πάνε οι παλιο$%&@%# , κλαίγονται ως συνήθως για να τους τα δώσουν, τα πουλάνε και βγάζουν και λεφτά από τη φιλανθρωπία τη δική μας!

Συγνώμη για τον τόνο μου αλλά εγώ σε τέτοιους πάγκους, ούτε 10 cents δε δίνω! Ε όχι και να μας κοροϊδεύουν οι παλιό@#$%^& :evil::evil::evil:

Γι'αυτό, αν σας περισσεύουν ρούχα ή παπούτσια, δώστε τα μόνο κάπου που ξέρετε σίγουρα ότι θα πιάσουν τόπο!

Διαφημίσεις

http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-slim-closed-hem-sweatpants-ladies-671237

μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το παντελόνι!!! και μετά είδα ότι είναι xxl!!! :cry:

μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;

πείτε μου ότι έχει πολύ πολύ στενή γραμμή κ θα μου κάνει!!! είμαι 74 κιλά.. συνήθως είμαι στο L - XL

γεια νομιζω το ειχε παρει το καλαμαρακι και ηταν ευχαριστημενη...

η θεση πισω για την κουκλα ηταν πολυ χρησιμη!!!:D;):D;)

βρε κοριτσια μια βοηθεια...μου εστειλαν αυτο 2 φορες απο το paypal και πηγε στα junk.δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει....φοβαμαι μηπως ειναι απατη...μηπως ετυχε και σε καμια αλλη?

το 1ο μυνημα

Notice of Policy Updates i_safe.gifi_safe.gifDear Customer,

Dear Customer,

Some information on your account appears to be missing or incorrect.

Please update your information promptly so that you can continue to enjoy

all the benefits of your PayPal account.

If you don't update your information within 7 days, we'll limit what you can do with your PayPal account.

update

If you need help logging in, go to our Help Center by clicking the Help link located in the upper right-hand corner of any PayPal page. .

και το 2ο

Some information on your account appears to be missing or incorrect.

Please update your information promptly so that you can continue to enjoy

all the benefits of your PayPal account.

If you don't update your information within 7 days, we'll limit what you can do with your PayPal account.

update

If you need help logging in, go to our Help Center by clicking the Help link located in the upper right-hand corner of any PayPal page. .

Sincerely,

PayPal

To 1o μήνυμα είναι σίγουρα σπαμ κ θέλει να περάσεις τα στοιχεία σου για να σε κλέψει. Το 2ο ....διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Παρόλα αυτά κοίτα τον αποστολέα ποιος είναι , εννοώ το μειλ

χμ...δυσκολάκι επώνυμο κ κάτω από 5 ευρώ. Και εγώ θα σου πρότεινα τα όρκεστρα αουτλετ νομίζω έχουν 5 ευρώ τα τζάμπο στα 3 ευρώ κ τα καρφουρ με τις εκπτώσεις πάνε στα 3 νομίζω. Ψάξε κ στο εμπευ αλλά κ πάλι με τα μεταφορικά θα σου βγουν περίπου στο 5ευρω το καθένα.

έχετε σκεφτεί ότι αυτά που πουλάνε οι τσιγγάνοι στις λαϊκές, το πιο πιθανό είναι πως τα προμηθεύονται από την εκκλησία ή από άλλα μέρη που μαζεύουν ρούχα για τους φτωχούς; και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ! Από τα ρούχα που δίνουν οι άνθρωποι της γειτονιάς για τους άπορους; Και πάνε οι παλιο$%&@%# , κλαίγονται ως συνήθως για να τους τα δώσουν, τα πουλάνε και βγάζουν και λεφτά από τη φιλανθρωπία τη δική μας!

Συγνώμη για τον τόνο μου αλλά εγώ σε τέτοιους πάγκους, ούτε 10 cents δε δίνω! Ε όχι και να μας κοροϊδεύουν οι παλιό@#$%^& :evil::evil::evil:

Γι'αυτό, αν σας περισσεύουν ρούχα ή παπούτσια, δώστε τα μόνο κάπου που ξέρετε σίγουρα ότι θα πιάσουν τόπο!

Ε.....δεν πουλάνε μεταχειρισμένα η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ....τουλάχιστον στις λαικές που πάω τόοοοσα χρόνια. Φαίνεται το μεταχειρισμένο από το καινούργιο. Πουλάνε ρουχα αξεσουάρ από κλεισίματα μαγαζιών. Και την κονόμα την κάνουν όλοι δοθείσα η ευκαιρία .....δεν την κάνουν μόνο αυτοί

καλημερα

τα startrite τα παπουτσια τι σολα εχουν? εχετε αποψη?

τα περσινα μας ηταν startrite.Μονο τα καλυτερα μπορω να πω. Ορθοπεδικα κι αυτα γι αυτο και τα πουλανε ΜΟΥΓΙΕΡ και LAPIN. Η σολα δεν γλυστραει και δεν χαλασε μετα απο ενα καλοκαιρι παρολο που τα χρησιμοποιησαμε δεοντως. Δεν ξερω αν θελεις κατι αλλο......

Chatziko και Γατούλα η λαική που λέω είναι στην Καλαμάτα κάθε Πέμπτη :) κομματάκι δύσκολο να έρθετε.

Ξέρω όμως ότι στην Αθήνα υπάρχουν παντού τέτοιες λαικές / παζάρια, όπως και σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Ρωτήστε να μάθετε.

georgiailias είμαι από αυτές που ποτέ δεν δίνω κάτι αν δεν ξέρω που θα πάει, για να είμαι σίγουρη ότι θα πιάσει τόπο.

Πηγαίνοντας όμως στο παζάρι ανελλειπώς τα τελευταία χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τσιγγάνοι αυτοί δεν κλαίγονται για να πάρουν εμπόρευμα.

Συνήθως εισάγουν second hand ρούχα από Ιταλία και Γερμανία και τα πουλάνε σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αυτό μπορεί να το ελέγξει κάποιος από τις ετικέτες καθαριστηρίου ή τις ετικέτες με το όνομα που υπάρχουν στα παιδικά ρούχα.

Ακόμα όμως και αν τα έπαιρναν από φιλανθρωπικές οργανώσεις, δεν έχουν ευθύνη αυτοί, αλλά εκείνοι οι ιθύνοντες που κάνουν εμπόριο (ούτε για ανέκδοτο δεν τα δίνουν δωρεάν) πίσω από τις πλάτες των απλών ανθρώπων που πιστεύουν ότι βοηθάνε αλλήλους.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...