Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

γεια!

με το http://www.e-farmacy.gr/ που ειχα προβλημα επικοινωνιας τελικα ολα καλα.παρελαβα ταχυτατα τα πραγματα μου...

εχετε αποψη για τα παπουτσια toms ? εκτος απο το οτι ειναι πανακριβα?

http://babyglitter.gr/3218-paidiko-papoytsi-mple.html

ειναι ανετα? ηθελα καποια για καθε μερα χωρις να ειναι βαρια και σκληρα και να μην ειναι πεδιλα αλλα να φοριουνται χωρις καλτσα...

ειμαι αναμεσα σε αυτα και τα clarks doodles (αν και τα δευτερα μου φαινονται δυσκαμπτα)

για οποια ενδιαφερεται κωδικος για το delights.co.uk για 10% εκπτωση ειναι αυτος CNY2013

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

απο e bay που εψαξα λιγο ειδα ακριβα σχετικα, χωρια που στο θεμα που θελω να κανω δεν βρηκα ποικιλια. Ισως βεβαια να μην εψαξα και σωστα.

Επισης (επειδη βαριεμαι να φτιαξω μονη μου) ελεγα να παρω ζαχαροπαστα για μπισκοτα και καπκεικς σε χρωμα ασπρο κοκκινο και μαυρο που να ειναι κ λιγο ευγευστη, ειχα παρει απο ελληνικο σαιτ και δεν μου αρεσε στη γευση. Εχετε καποιον πωλητη στο e bay ή καποιο αλλο σαιτ;

Μάλλον το θέμα στο οποίο κλίνω φέτος είναι η peppa pig καθότι της έχει μεγάλη αγάπη η μικρή!Ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο που έκανα βρήκα αρκετά πάντως.Βρήκα πχ αυτά που μου άρεσαν πολύ και ο πωλητής μου είπε πως δέχεται να τα στείλει Ελλάδα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130903906739&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Μπορείς όμως να κάνεις μια σχετικά απλή τούρτα και να βάλεις τα λεγόμενα topper από πάνω πχ http://www.ebay.co.uk/itm/120936270805?var=420082339124&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει και πέρυσι με την τουρτα καθότι άσχετη με στόλισμα!

Επίσης σε ντεκόρ κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/251261495938?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Πολύ φθηνά δεν τα λες, ίσως έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως κάνουν την διαφορά στο πάρτυ- το έζησα πέρυσι στο πρώτο μας πάρτυ!Με λίγο ψάξιμο νομίζω πως μπορείς να βρεις καλούτσικες τιμές!!Επίσης η αδερφή μου φέτος πήρε από το perfectparty και κάποια πράγματα από άμαζον!Ελπίζω λιγάκι να σε βοήθησα!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Μάλλον το θέμα στο οποίο κλίνω φέτος είναι η peppa pig καθότι της έχει μεγάλη αγάπη η μικρή!Ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο που έκανα βρήκα αρκετά πάντως.Βρήκα πχ αυτά που μου άρεσαν πολύ και ο πωλητής μου είπε πως δέχεται να τα στείλει Ελλάδα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130903906739&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Μπορείς όμως να κάνεις μια σχετικά απλή τούρτα και να βάλεις τα λεγόμενα topper από πάνω πχ http://www.ebay.co.uk/itm/120936270805?var=420082339124&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει και πέρυσι με την τουρτα καθότι άσχετη με στόλισμα!

Επίσης σε ντεκόρ κάτι τέτοιο http://www.ebay.co.uk/itm/251261495938?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Πολύ φθηνά δεν τα λες, ίσως έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως κάνουν την διαφορά στο πάρτυ- το έζησα πέρυσι στο πρώτο μας πάρτυ!Με λίγο ψάξιμο νομίζω πως μπορείς να βρεις καλούτσικες τιμές!!Επίσης η αδερφή μου φέτος πήρε από το perfectparty και κάποια πράγματα από άμαζον!Ελπίζω λιγάκι να σε βοήθησα!!:P

Καλημερα!!

Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου, ειναι πολυ ομορφα αυτα που αγορασες!!

(ευχαριστω κ τις αλλες κοπελες για τα λινκ)

Θα το ψαξω λιγο, εχω πολυ υλικο τωρα!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου!

wcBmp3.png

Και εγω αντιμετωπισα σημερα το ιδιο προβλημα με πληρωμη μεσω paypal στο sportsdirect (η καρτα μου δεν είναι προπληρωμενη). Επιχειρησα πληρωμη 2 φορες και το paypal μου εστειλε mail ότι 2 φορες ότι εχω βαλει 2 παραγγελιες αλλα δεν έχει γινει χρεωση. Στο καλαθι μου στο sportsdirect παραμενουν τα κομματια της παραγγελιας και στο order History δεν φαινεται να εχει μπει καμια παραγελια. Τους εστειλα mail γιατι φοβαμαι μηπως βαλουν την παραγγελία 2 φορες.

Μπορει να εχουν προβλημα με το συστημα τους. Με εσενα τι εγινε? Το Paypal σου εστειλε μαιλ?

μου έστειλαν σήμερα μήνυμα ότι έχω open case (δεν ξέρω από πού) ,πάω να ανοίξω ε΄να συνημμένο αλλά μου λέει ότι έχει ιό και φοβάμαι να το ανοίξω..

Καλημερα!!

Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου, ειναι πολυ ομορφα αυτα που αγορασες!!

(ευχαριστω κ τις αλλες κοπελες για τα λινκ)

Θα το ψαξω λιγο, εχω πολυ υλικο τωρα!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Δεν τα αγόρασα ακόμη αλλά μάλλον θα το κάνω σχετικά σύντομα αν και τα γενέθλια μας είναι 4 Ιουλίου γιατί κάποια πράγματα που θέλω είναι χειροποίητα και δεν θέλω να ρισκάρω να μου αργήσουν!!Γενικά αυτό σου προτείνω πάντως για να μην αγχωθείς τελευταία στιγμή: να φροντίσεις ό,τι πάρεις από έξω να το παραγγείλεις έγκαιρα για να μην σου χαλάσει τίποτα την τοοοόση χαρά του πάρτυ!!Κι εγώ πάντως ανυπομονώ ήδη!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μια βοηθεια...μου εστειλαν αυτο 2 φορες απο το paypal και πηγε στα junk.δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει....φοβαμαι μηπως ειναι απατη...μηπως ετυχε και σε καμια αλλη?

το 1ο μυνημα

Notice of Policy Updates i_safe.gifi_safe.gifDear Customer,

Dear Customer,

Some information on your account appears to be missing or incorrect.

Please update your information promptly so that you can continue to enjoy

all the benefits of your PayPal account.

If you don't update your information within 7 days, we'll limit what you can do with your PayPal account.

update

If you need help logging in, go to our Help Center by clicking the Help link located in the upper right-hand corner of any PayPal page. .

και το 2ο

If you don't update your information within 7 days, we'll limit what you can do with your PayPal account.

update

If you need help logging in, go to our Help Center by clicking the Help link located in the upper right-hand corner of any PayPal page. .

Sincerely,

PayPal

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα!

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει καμια, σχετικά με επιστροφή προϊόντος στο άμαζον. Αν αργήσουν να μου φέρουν κάτι, για την επιστροφή θα μου πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά έξοδα; Στις πληροφορίες επιστροφών λένε ότι, αφού δουν το αντικείμενο, θα μου πουν αν θα βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Επίσης λένε ότι πρέπει να φαίνεται πάνω στο πακέτο πόσο πλήρωσα για να βάλουν τα χρήματα. Με τα ελτα όμως πως θα φανεί; Θα κάτσουν να μετρήσουν ένα ένα τα γραμματόσημα;;;:?:-?:?

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα κορίτσια, μηπως εχει πάρει καποια αυτα τα ποδηλατακια να μας πει σχολεια?http: //www.sportsdirect.com/sabre-twinkle-bike-12-inch-934065?colcode=93406524, http://www.sportsdirect.com/cosmic-princess-bike-12-inch-934057?colcode=93405708

Καλημέρα κορίτσια, μηπως εχει πάρει καποια αυτα τα ποδηλατακια να μας πει σχολεια?http: //www.sportsdirect.com/sabre-twinkle-bike-12-inch-934065?colcode=93406524, http://www.sportsdirect.com/cosmic-princess-bike-12-inch-934057?colcode=93405708

γεια νομιζω το ειχε παρει το καλαμαρακι και ηταν ευχαριστημενη...

η θεση πισω για την κουκλα ηταν πολυ χρησιμη!!!:D;):D;)

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα!

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει καμια, σχετικά με επιστροφή προϊόντος στο άμαζον. Αν αργήσουν να μου φέρουν κάτι, για την επιστροφή θα μου πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά έξοδα; Στις πληροφορίες επιστροφών λένε ότι, αφού δουν το αντικείμενο, θα μου πουν αν θα βάλουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Επίσης λένε ότι πρέπει να φαίνεται πάνω στο πακέτο πόσο πλήρωσα για να βάλουν τα χρήματα. Με τα ελτα όμως πως θα φανεί; Θα κάτσουν να μετρήσουν ένα ένα τα γραμματόσημα;;;:?:-?:?

το επιστρέφεις με συστημένο για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χαθεί και τους στέλνεις και την φωτογραφία της αποδειξη στο μειλ τους.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πριν κανενα διμηνο επεστρεψα παπουτσακια της μικρης γιατι δεν της εκαναν.Τα εστειλα απλα και μολις τα παρελαβαν μου εκαναν refund και αφου τους ενημερωσα για ταμτφ μου τα επεστρεψαν κι αυτα χωρις να σκαναρω αποδειξη.ΤΟσο σπλα ολα με το αμαζον

FuWlp3.png 2ebBp3.png

βρε κοριτσια μια βοηθεια...μου εστειλαν αυτο 2 φορες απο το paypal και πηγε στα junk.δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει....φοβαμαι μηπως ειναι απατη...μηπως ετυχε και σε καμια αλλη?

το 1ο μυνημα

Notice of Policy Updates i_safe.gifi_safe.gifDear Customer,

Dear Customer,

update

και το 2ο

update

Sincerely,

PayPal

κι εμάς το έστειλαν αλλά σε μέιλ του συζύγου που ούτε καν έχει δηλώσει κάρτα, ούτε έχει χρησιμοποιήσει το paypal. Μάλλον θα είχαμε κάνει εγγραφή αλλά ούτε που θυμόμαστε. Υπέθεσα πως είναι όντως λόγω ελλιπών στοιχείων και το αγνόησα. Καλού κακού όμως πήγαινε, ανεξάρτητα του λινκ που σου δώσαν, στο λογαριασμό σου και κοίτα μην χρειάζεται καμιά ενημέρωση.

εχω το εξης προβλημα...

πηρα τα κλασσικα crocs σε νουμερο c4/5 (21-22) και του ειναι ΤΣΙΤΑ, υπεθεσα οτι ειναι επειδη επεσα πανω στην αλλαγη νουμερου και φοραει πλεον 22,5 και παραγγελνω το αμεσως επομενο νουμερο που ειναι το c6/7 (23-24) και του ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!

ξερει καμμια μαμα ποιο απο τα σχεδια της crocs ειναι οκ σε φορμα για ποδαρακι 22,5?????????

αν ειναι τα κανω επιστροφη και τα δυο και να παρω αλλο σχεδιο... :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

καλησπερα, ψαχνω για κολαν για κοριτσια ειτε κανονικα ειτε 3/4 ειτε κατω απο το γονατο σε πολυυυυυ καλη τιμη.Εχετε δει κατι? μεχρι τωρα επαιρνα απο το H&M αλλα αυτη τη στιγμη η οικονομικη μου κατασταση δεν ειναι ουτε για τα 6 ευρω και χρειαζομαι αρκετα γιατι τα σκιζουμε γρηγορα (μια εβδομαδα το καθενα. Επισης ψαχνω για πεδιλακια geox αγορι κοριτσι http://www.amazon.co.uk/Geox-S-roxanne-Fuchsia-Fisherman-J91D9T015CEC8371/dp/B0093WO30O/ref=sr_1_84?s=shoes&ie=UTF8&qid=1368276383&sr=1-84&keywords=geox κατι σε αυτη τη γραμμη αλλα σε καλυτερη τιμη γιατι μας εχουν καταβολεψει.Αν δειτε κατι σας παρακαλω βαλτε κραυγη.Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...