Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τελικά μου απαντησε εχθες το βραδυ,στο δευτερο μηνυμα που του εστειλα, αν ειναι ελλατωματικα να τα στειλω πισω και να επιλεξω αν θελω επιστροφη χρηματων ή αντικατασταση. Βεβαια στο πρωτο μηνυμα ειχα δηλωσει οτι θελω αντικατασταση δεν καταλαβαινω γιατι με ξαναρωταει:shock:.

Το θεμα ειναι οτι εχω δυσανασχετησει που πρεπει να τρεχω ταχυδρομειο,να πληρωνω μεταφορικα και να περιμενω να τα παραλαβουν πρωτα κτλ κτλ....

Αληθεια για τα εξοδα αποστολης που θα επιβαρυνθω πρεπει να τον ενημερωσω?

Κανονικα θα πρεπει να σου τα επιστρεψει αλλα αν διαβασεις το πρωτο μηνυμα απο το καλαμαρακι δε μπορει να σου τα επιστρεψει μεσω ebay μονο μεσω paypal...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως θυμάται καμιά κοπέλα όταν της στέλνουν πακέτο με dpd.co.uk με ποια μεταφορική παραλαμβάνει;

Περιμένω πακέτο από Tesco και στη σελίδα της dpd γράφει "We were unable to deliver the parcel due to a query with the address". Ψαχνω μπας και βρω ποιος είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος αλλά δεν βρίσκω άκρη και δεν μπορώ να θυμηθώ με τι παρέλαβα την προηγούμενη παραγγελία.

Άλλη φορά μου εφερε το πακέτο η DHL και άλλη φορά η ACS.

Παρε τηλ με τη φορτωτική σου και θα σου πουν.

Εγω παρελαβα τα crocs απτο σάιτ τους με acs.

DPD έγραφε στην σελίδα τους και έμαθα οτι την αντιπροσωπεύει Ελλάδα η acs.

Καλημερα!εγω ειχα παραλαβει (σε νησι) με την κουριερ Γενικη Ταχυδρομικη.

Οσες μερες ελεγε,τοσες εκανε..και μαλιστα επειδη ηταν λιγο σκισμενη η σακουλα οταν μου την εφεραν και το ανεφερα απλα σενα μαιλ σαν ενημερωση περισσοτερο και οχι κατι παραπανω,μου γυρισαν τα μεταφορικα και μου ζητησαν συγνωμη για την ταλαιπωρια.. :P δεν το περιμενα,πρωτη φορα αγοραζα απο ιντερνετ..πολυ καλη εξυπηρετηση και ειμαι ευχαριστημενη απο τα ρουχαλακια!ελπιζω να βοηθησα λιγακι.. :P

Τελικά ήρθαν με Γενική Ταχυδρομική.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, μια χαρά φαινονται. :D Μόλις μπήκαν πλυντηριο, οπότε μένει να φορεθούν, αλλά αυτό ίσως αργησει αφού ειναι όλα καλοκαιρινα.

Για τη μικρή μου:

http://www.clothingattesco.com/dresses/charlie+me-polka-dot-bubble-hem-dress/invt/aq311285/

http://www.clothingattesco.com/dresses/charlie+me-striped-bubble-dress/invt/aq311287/

http://www.clothingattesco.com/dresses/sugar-pink-floral-bow-dress/invt/aq311164/

http://www.clothingattesco.com/f+f-7-pack-of-sleeveless-bodysuits/invt/kb339101/

Για τον μικρό μου:

http://www.clothingattesco.com/shirts/f+f-gingham-short-sleeve-shirt/invt/kd312254/

http://www.clothingattesco.com/shorts/f+f-dark-wash-denim-shorts/invt/kd312260/

http://www.clothingattesco.com/hadleigh-london/hadleigh-london-coloured-chinos/invt/aq311104/

ειναι ολα πολυ ομορφα,καλοφορετα!! :D

να σε ρωτησω κατι,επειδη εχω και εγω στο καλαθι μου το τζην το σορτς :Pπου πηρες στον μικρο σου εχει στενη γραμμη?εαν θελεις μου λες σε παρακαλω,πηρες μεγαλυτερο νουμερο απο αυτο που φορατε?σε ευχαριστω!!!

Το σορτσακι είναι πολύ ωραίο και μοντέρνο. Δεν έχει στενή γραμμή, θα το έλεγα άνετο. Ευτυχώς έχει εσωτερικό λάστιχο οπότε μπορείς να το μαζέψεις, γιατί τουλάχιστον για το δικό μου γιο θα χρειαστεί να το κάνω, και μην φανταστείς ότι είναι κανένας αδύνατος, κανονικός είναι στα κιλά του. Μέγεθος του πήρα αυτό που φοράει τους τελευταίους 2 μήνες περίπου μια και είμαστε πάνω στην αλλαγή μεγέθους.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Καλημερα :D ,

θελω να αλλαξω ολα μου τα ταπερ γιατι παλιωσαν.

Καποια κοπελα ειχε βαλει ενα λινκ απο αμαζον για BPA free ολοκληρη σειρα με ταπερ.

Θελω να ειναι bpa free και να μπαινουν σε πλυντηιο πιατων.

Εχετε καποια να προτεινετε; (και απο φυσικο μαγαζι να ειναι)

Ευχαριστω

Καλημερα :D ,

θελω να αλλαξω ολα μου τα ταπερ γιατι παλιωσαν.

Καποια κοπελα ειχε βαλει ενα λινκ απο αμαζον για BPA free ολοκληρη σειρα με ταπερ.

Θελω να ειναι bpa free και να μπαινουν σε πλυντηιο πιατων.

Εχετε καποια να προτεινετε; (και απο φυσικο μαγαζι να ειναι)

Ευχαριστω

Πριν γεννηθεί ακόμη η μικρή πήρα αυτά http://www.amazon.co.uk/Sistema-Klip-Storage-Container-Pack/dp/B0001MQGXW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367138902&sr=8-1&keywords=sistema+clip+it+boxes γιατί ήθελα να είναι bpa free.Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από όσο ξέρω έχει διάφορα μεγέθη και σχέδια η συγκεκριμένη εταιρεία!

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι:χθες βράδυ έκανα μια παραγγελία από νεξτ και σήμερα διαπίστωσα πως έχω δυο conformation mails πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως έδωσα την παραγγελία δυο φορές;;;;;Τους έστειλα μειλ αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη!Σας έχει τύχει;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Το σορτσακι είναι πολύ ωραίο και μοντέρνο. Δεν έχει στενή γραμμή, θα το έλεγα άνετο. Ευτυχώς έχει εσωτερικό λάστιχο οπότε μπορείς να το μαζέψεις, γιατί τουλάχιστον για το δικό μου γιο θα χρειαστεί να το κάνω, και μην φανταστείς ότι είναι κανένας αδύνατος, κανονικός είναι στα κιλά του. Μέγεθος του πήρα αυτό που φοράει τους τελευταίους 2 μήνες περίπου μια και είμαστε πάνω στην αλλαγή μεγέθους.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!! :D

Πριν γεννηθεί ακόμη η μικρή πήρα αυτά http://www.amazon.co.uk/Sistema-Klip-Storage-Container-Pack/dp/B0001MQGXW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367138902&sr=8-1&keywords=sistema+clip+it+boxes γιατί ήθελα να είναι bpa free.Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από όσο ξέρω έχει διάφορα μεγέθη και σχέδια η συγκεκριμένη εταιρεία!

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι:χθες βράδυ έκανα μια παραγγελία από νεξτ και σήμερα διαπίστωσα πως έχω δυο conformation mails πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως έδωσα την παραγγελία δυο φορές;;;;;Τους έστειλα μειλ αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη!Σας έχει τύχει;

μηπως την ωρα που περναγες τα στοιχεια της καρτας και σου λεει οτι θα σε προωθησει ο browser αυτοματα πατησες καποιο κουμπι???????

γιατι το ειχα παθει εγω και ως τουβλο δεν περιμενα να μου κανει την προωθηση στην επομενη σελιδα (βασικα γιατι ειχα επανειλλημενως προβλημα με την καρτα μου στην εθνικη κια νομιζα οτι παλι ειχε κολλησει το verivied by visa :evil:) και ετσι δοθηκε η παραγγελια δυο φορες!!!!!!

το διαπιστωσα μετα στο μειλ και τρεις μερες αργοτερα οταν ηρθε το courier με δυο σακουλες αντι για μια!!!!!!!!!!!!!

(βεβαια στην δικη μου περιπτωση θα εδινα ουτως η αλλως μετα απο δεκα μερες ακριβως την ιδια παραγγελια γιατι τα ηθελα επι δυο αλλα δεν ηθελα να χρεωσω την καρτα στην παρουσα φαση και τελικα τα κρατησα)

παντως αν αποφασισεις να τα επιστρεψεις χρεωνεσαι εσυ τα μεταφορικα :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

μηπως την ωρα που περναγες τα στοιχεια της καρτας και σου λεει οτι θα σε προωθησει ο browser αυτοματα πατησες καποιο κουμπι???????

γιατι το ειχα παθει εγω και ως τουβλο δεν περιμενα να μου κανει την προωθηση στην επομενη σελιδα (βασικα γιατι ειχα επανειλλημενως προβλημα με την καρτα μου στην εθνικη κια νομιζα οτι παλι ειχε κολλησει το verivied by visa :evil:) και ετσι δοθηκε η παραγγελια δυο φορες!!!!!!

το διαπιστωσα μετα στο μειλ και τρεις μερες αργοτερα οταν ηρθε το courier με δυο σακουλες αντι για μια!!!!!!!!!!!!!

(βεβαια στην δικη μου περιπτωση θα εδινα ουτως η αλλως μετα απο δεκα μερες ακριβως την ιδια παραγγελια γιατι τα ηθελα επι δυο αλλα δεν ηθελα να χρεωσω την καρτα στην παρουσα φαση και τελικα τα κρατησα)

παντως αν αποφασισεις να τα επιστρεψεις χρεωνεσαι εσυ τα μεταφορικα :(

Δεν θυμάμαι ακριβώς αν πάτησα κάτι δυο φορές!Πάντως πια είμαι βέβαιη πως αφού έχω δυο μεηλ είναι και δυο οι παραγγελίες!Τους έχω στειλει μήνυμα, να δούμε αν θα απαντήσουν έγκαιρα πριν φύγει η παραγγελία.Πάντως για να τα κρατήσω εις διπλούν δεν το νομίζω.Είμαι εκνευρισμένη με τον εαυτό μου αλλά και το site τους βρε παιδί μου δεν έχει στο my account ούτε τις παραγγελίες σου να δεις ούτε την δυνατότητα να ακυρώσεις κάτι..α ρε άμαζον και πάλι άμαζον!!Ας όψεται που τα ήθελα πολύ αυτά που πήρα αλλά όχι τόσο ώστε να τα θέλω και διπλά!!!:shock:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Δεν θυμάμαι ακριβώς αν πάτησα κάτι δυο φορές!Πάντως πια είμαι βέβαιη πως αφού έχω δυο μεηλ είναι και δυο οι παραγγελίες!Τους έχω στειλει μήνυμα, να δούμε αν θα απαντήσουν έγκαιρα πριν φύγει η παραγγελία.Πάντως για να τα κρατήσω εις διπλούν δεν το νομίζω.Είμαι εκνευρισμένη με τον εαυτό μου αλλά και το site τους βρε παιδί μου δεν έχει στο my account ούτε τις παραγγελίες σου να δεις ούτε την δυνατότητα να ακυρώσεις κάτι..α ρε άμαζον και πάλι άμαζον!!Ας όψεται που τα ήθελα πολύ αυτά που πήρα αλλά όχι τόσο ώστε να τα θέλω και διπλά!!!:shock:

ναι ειναι πολυ χαζο το site τους ειναι η αληθεια..

μακαρι να το προλαβεις να στην ακυρωσουν μην χρεωθεις τα μεταφορικα της επιστροφης :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

ναι ειναι πολυ χαζο το site τους ειναι η αληθεια..

μακαρι να το προλαβεις να στην ακυρωσουν μην χρεωθεις τα μεταφορικα της επιστροφης :(

Λοιπόν επειδή δεν είχα υπομονή να περιμένω να απαντήσουν στο μεηλ τους τηλεφώνησα και τελικά μου είπαν πως δεν βλέπουν δεύτερη παραγγελία!Για να δούμε!Θα τσεκάρω αύριο το πρωι και την κάρτα μου και θα δω!Πάντως όντως η επικοινωνία είναι άμεση όπως το λέει στο site τους!Κάτι είναι κι αυτό!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...