Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τελικά Τζεονίκ το βρήκες τον τρόπο, έστειλες σου απάντησε??

Σόρυ αν σε ενοχλεί το φως της ανάκρισεις χε χε :tongue::D

Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! Καμια απαντηση ακομα....δυστυχως!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά αν μου περίσσευαν τώρα θα την χτυπούσα....κ ας έχω ένα χρόνο ακόμη μπροστά για να τη χρειαστώ, αλλά σίγουρα θα μπει στο γουότσ λιστ:cool:

Βασικά εμείς και φέτος την θέλαμε στο νήπιο μας έδινε φωτοτυπίες να κάνουμε αλλά την βγάλαμε με τις καρέκλες της κουζίνας...Και ναι πες με υπερβολική αλλά χτύπησα και μια για την κόρη μου παρόλο που εγώ σίγουρα θέλω περισσότερα χρόνια από εσένα να την χρησιμοποιήσω :P

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μήπως θυμάται καμιά κοπέλα όταν της στέλνουν πακέτο με dpd.co.uk με ποια μεταφορική παραλαμβάνει;

Περιμένω πακέτο από Tesco και στη σελίδα της dpd γράφει "We were unable to deliver the parcel due to a query with the address". Ψαχνω μπας και βρω ποιος είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος αλλά δεν βρίσκω άκρη και δεν μπορώ να θυμηθώ με τι παρέλαβα την προηγούμενη παραγγελία.

Εγω παρελαβα τα crocs απτο σάιτ τους με acs.

DPD έγραφε στην σελίδα τους και έμαθα οτι την αντιπροσωπεύει Ελλάδα η acs.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Οχι Τζο δεν είναι το ίδιο σαιτ, μοιάζουν στον σχεδιασμό αλλά δεν είναι τα ίδια.

Kalamaraki ξερεις τι με παραξενεψε;Οτι μολις μπεις στο jjbsports.com πανω αριστερα γραφει sportsdirect.com :confused:

Πρακτικα εχουν διαφορες;Απο το sportsdirect εχω ψωνισει 2-3 φορες..απο το αλλο οχι.

Οχι Τζο δεν είναι το ίδιο σαιτ, μοιάζουν στον σχεδιασμό αλλά δεν είναι τα ίδια.

Kalamaraki ξερεις τι με παραξενεψε;Οτι μολις μπεις στο jjbsports.com πανω αριστερα γραφει sportsdirect.com :confused:

Πρακτικα εχουν διαφορες;Απο το sportsdirect εχω ψωνισει 2-3 φορες..απο το αλλο οχι.

TO jjbsports ηταν μια αλυσιδα καταστηματων ανα τον κοσμο και διεθετε και μια ιστοσελιδα πωλησεων.

Καποια στιγμη ανακοινωθηκε οτι σταματα τις δραστηριοτητες της αυτη η εταιρια και αγοραστηκε μερος των καταστηματων της καθως και η ιστοσελιδα απο την sportsdirect.

Δεν ειναι μονο ο σχεδιασμος λοιπον, Ολη η ιστοσελιδα ανηκει στην sportsdirect και ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα ειτε ψωνισεις απο το ενα ειτε απο το αλλο.

Στην oυσια αγοραζεις απο sportsdirect

Εγώ την αγόρασα πριν από 2-3 εβδομάδες. Το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ πως είμαι πολύ ευχαριστημένη.Τραβάει πάρα πολύ καλά. Έβγαλε μέχρι και χώμα από τα χαλιά.

Βέβαια, αν έχεις στο χώρο σου πολλά αντικείμενα μπορεί να σε δυσκολέψει γιατί θα πρέπει να κάνεις μανούβρες.

Πραγματικά θεωρώ πως στις 99 λίρες είναι μια πολύ καλή αγορά.

Επειδη διαβασα κι αρνητικα σχόλια, είχες κανα θέμα με τα πλαστικά της μέρη; Επισης σε δάπεδο ανευ μοκετας καθαρίζει καλά;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπερα

Ριξε μια ματια εδω http://micro-scooters.gr/en/maxi-micro/maxi-joystick μαλλον ειναι το ελληνικο επισημο σαιτ. Eπισης το ιδιο http://microscooters-cyprus.com/en/maxi-micro/maxi-joystick για Κυπρο.Ελπιζω να βοήθησα

Ευχαριστω για την απαντηση

ισως επρεπε να το ειχα θεσει διαφορετικα, το βρισκω στην Ελλαδα και μαλιστα ειτε απο το επισημο site τους ή μεσω mothercare στην ιδια τιμη

απλα δεν ειμαι διατεθειμενη να σκασω 110 ευρωπουλα για ενα πατινι που το amazon Αγγλιας το εχει πολυ πιο φτηνο....

παντως ευχαριστω

Διαφημίσεις

Μήπως θυμάται καμιά κοπέλα όταν της στέλνουν πακέτο με dpd.co.uk με ποια μεταφορική παραλαμβάνει;

Περιμένω πακέτο από Tesco και στη σελίδα της dpd γράφει "We were unable to deliver the parcel due to a query with the address". Ψαχνω μπας και βρω ποιος είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος αλλά δεν βρίσκω άκρη και δεν μπορώ να θυμηθώ με τι παρέλαβα την προηγούμενη παραγγελία.

Καλημερα!εγω ειχα παραλαβει (σε νησι) με την κουριερ Γενικη Ταχυδρομικη.

Οσες μερες ελεγε,τοσες εκανε..και μαλιστα επειδη ηταν λιγο σκισμενη η σακουλα οταν μου την εφεραν και το ανεφερα απλα σενα μαιλ σαν ενημερωση περισσοτερο και οχι κατι παραπανω,μου γυρισαν τα μεταφορικα και μου ζητησαν συγνωμη για την ταλαιπωρια.. :P δεν το περιμενα,πρωτη φορα αγοραζα απο ιντερνετ..πολυ καλη εξυπηρετηση και ειμαι ευχαριστημενη απο τα ρουχαλακια!ελπιζω να βοηθησα λιγακι.. :P

:( Ακόμα καμια απάντηση από τον πωλητή στο ebay για τα ελλατωματικα γυαλακια......να ανησυχω???

Τα δικά μου είχαν αργήσει πολυ(κανά 10ημερο)παρόλο που μου είχε στείλει μεηλ 3 μέρες μετα την παραγγελία οτι σε 2 εργάσιμες φτάνουν!!!!!;;;;

Τους είχα πάρει τηλ σε ένα σταθερό επικοινωνίας που είχαν στο μεηλ,δεν το σήκωσαν ποτε.τους έστειλα μεηλ οτι έχουν περάσει 2 βδομάδες,δεν απάντησαν....

Τελικά μετα απο 2 μέρες βρήκα έναν φάκελο στο γραμματοκιβωτιο με τα γυαλια.παντως έτσι πουταχαν σε υφασματινο σακουλακι και σε φάκελο εύκολα στραπατσαρονται.θα έπρεπε να τα έβαζαν σε σκληρή θήκη.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

βρε κοριτσια παω να παρω πανες παμπερς και μωρομαντιλα απο το Αμαζον και δεν μου βγαζει δωρεαν μεταφορικα. Ξερει καμια τι παιζει;

Mαλλον ειχε κολλησει γιατι σημερα τα παρηγγειλα κανονικότατα!

εκανα 3 dispute στο Paypal για 3 μαιμουδιτσες που εχω παραγγειλει απο το Ioffer και δεν εχουν φτασει. Τα παρηγγειλα πριν κανενα μηνα και βαλε. Λετε να δω προκοπη; Μα 3/3;;;στο ebay δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Και απο το Ioffer δεν μου ειχε ξανατυχει, για να ειμαι ειλικρινης. Απο τις λοιπες αγορες μου λαμβανω κανονικα. Μονο απο κει δεν εχει ερθει τιποτα.

Τελικά Τζεονίκ το βρήκες τον τρόπο, έστειλες σου απάντησε??

Σόρυ αν σε ενοχλεί το φως της ανάκρισεις χε χε :tongue::D

Τα δικά μου είχαν αργήσει πολυ(κανά 10ημερο)παρόλο που μου είχε στείλει μεηλ 3 μέρες μετα την παραγγελία οτι σε 2 εργάσιμες φτάνουν!!!!!;;;;

Τους είχα πάρει τηλ σε ένα σταθερό επικοινωνίας που είχαν στο μεηλ,δεν το σήκωσαν ποτε.τους έστειλα μεηλ οτι έχουν περάσει 2 βδομάδες,δεν απάντησαν....

Τελικά μετα απο 2 μέρες βρήκα έναν φάκελο στο γραμματοκιβωτιο με τα γυαλια.παντως έτσι πουταχαν σε υφασματινο σακουλακι και σε φάκελο εύκολα στραπατσαρονται.θα έπρεπε να τα έβαζαν σε σκληρή θήκη.

Τελικά μου απαντησε εχθες το βραδυ,στο δευτερο μηνυμα που του εστειλα, αν ειναι ελλατωματικα να τα στειλω πισω και να επιλεξω αν θελω επιστροφη χρηματων ή αντικατασταση. Βεβαια στο πρωτο μηνυμα ειχα δηλωσει οτι θελω αντικατασταση δεν καταλαβαινω γιατι με ξαναρωταει:shock:.

Το θεμα ειναι οτι εχω δυσανασχετησει που πρεπει να τρεχω ταχυδρομειο,να πληρωνω μεταφορικα και να περιμενω να τα παραλαβουν πρωτα κτλ κτλ....

Αληθεια για τα εξοδα αποστολης που θα επιβαρυνθω πρεπει να τον ενημερωσω?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...