Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα

εχω προβλημα επικοινωνιας με το epharmacy

το σταθερο μονιμως μιλαει και το κινητο λεει δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη vodafone....

καμια ιδεα?

Αν αναφέρεσαι στο www.e-farmacy.gr τότε πρέπει να επιμείνεις. Είναι κανονικό φαρμακείο κι επειδή έχουν δουλειά (ηλικιωμένοι με συνταγογραφήσεις κ.ο.κ.) πολλές φορές δεν είναι δίπλα να το σηκώσουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ταμαρακι μου δεν υπολογισα καλα, ελεγα θα μεγαλωσει αλλα αυτος εχει μεινει μινιον :P .

Θα τα δωσω, τι να κανω; και ειναι πολυ ομορφα :(

Εαν θες μετρα το, θα με υποχρεωσεις!!!

Στα Timberland που πηρες το 6 (δλδ 23 νουμερο) εχουν μικρη φορμα; γιατι ο δικος μου θα φοραει καπου 23 το κοβω, ακομη δεν αφησαμε το 22.

Το 6/7 υπολογισα και γω στα κροκς, λες να μη του κανει; Τουλαχιστον να μας πιασει μεχρι αυγουστο.

αυτα εδω λεω http://www.minimoonsailors.co.uk/shop/product.php?xProd=658&xSec=52

εκει που λεει

UK Size 5/6 - Shoes are marked 6/7 (US) - (23 EU) το πρωτο δλδ.

Μην παρω και αλλο ζευγαρι και να μη του κανει, δεν ειμαι για ασκοπες αγορες πια ..

Mίνα θα τα μετρήσω αύριο και τα 2 ζευγάρια και θα σου πω....

Σου κάνει οικονομία το άμαζον βρε επειδή είσαι καλή πελάτισσα και δεν θέλει να σε χάσει :tongue:

Λες;...:tongue:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

πρέπει να γράφει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available. και η παραγγελία σου να είναι 25 λίρες και πάνω για δωρεάν μεταφορικά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AFV8QFU/ref=oh_details_o01_s00_i02?ie=UTF8&psc=1

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αν αναφέρεσαι στο www.e-farmacy.gr τότε πρέπει να επιμείνεις. Είναι κανονικό φαρμακείο κι επειδή έχουν δουλειά (ηλικιωμένοι με συνταγογραφήσεις κ.ο.κ.) πολλές φορές δεν είναι δίπλα να το σηκώσουν.

το καταλαβαινω αλλα προσπαθω μερες να τους βρω και τιποτα...

και με ανησυχει που το κινητο λεει πως δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη...

εχει παραλαβει κανενας αυτες τις μερες???

εχω στειλει και 2 μαιλ και καμια απαντηση...

και δυστυχως δεν μενω και κοντα για να εκανα μια βολτα απο εκει....:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

πρέπει να γράφει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available. και η παραγγελία σου να είναι 25 λίρες και πάνω για δωρεάν μεταφορικά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AFV8QFU/ref=oh_details_o01_s00_i02?ie=UTF8&psc=1

καλε ναι...πρωταρα ειμαι;;; απλα δεν το παιρνει! εχει παρει πανες καμια αλλη εδω κοντα;

καλε ναι...πρωταρα ειμαι;;; απλα δεν το παιρνει! εχει παρει πανες καμια αλλη εδω κοντα;

Εγώ παράγγειλα το Σαββάτο και έφυγαν κιόλας από εκεί, με δωρεάν μεταφορικά εννοείται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κορίτσια, να σας ρωτήσω...

αν θέλει κανείς να κάνει αλλαγή στο sports direct τι γίνεται;

Υπάρχει περίπτωση μια παιδική μπλούζα κ βερμούδα να είναι μικρά και να θέλουν αλλαγή στο νούμερο.. Θα θέλουν να πληρώσω τα έξοδα αποστολής και στο πήγαινε και στο έλα;

Αν είναι δική σου υπαιτιότητα λογικό δεν είναι να χρεωθείς τα έξοδα αποστολής κ επιστροφής?;)

Εχει πέσει πολύ η τιμή της κ βγαίνει 21 ευρώ.....

Κορίτσι

Αγόρι

Και η ελληνική της τιμή

http://erodios.it.teithe.gr/ExpSites/plaisio/www.plaisio.gr/product.aspx-catalog=25&category=69978840&product=864994.htm

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μόλις μου εφερε ο ταχυδρομος τα γυαλια ηλιου julbo και δυστυχως ο ενας φακος στο πλαι δεν ειναι στην θεση του......:(:(:(:(

P1030502.jpgP1030503.jpg

ο αλλος φακος ειναι ενταξει ,για να δειτε και την διαφορα

προσπαθησα να το σπρωξω λιγο με το χερι μηπως κουμπωσει.... αλλα με τιποτα....μην το σπασω φοβαμαι.

Τι κανω τωρα???

r1OMp3.png KcCbp3.png

Καλημέρα

Του στέλνεις μυνημα στο εμπευ οτι το κ το με το φακο. Τον ενημερώνεις πως έχεις κ φωτο στη διαθεση του κ του ζητας να σου στείλει αλλο ΔΩΡΕΑΝ ή να σου επιστρέψει τα χρηματα.

Να ξέρεις πως αν σου πει να τα γυρίσεις πισω τα μεταφορικά που θα πληρώσεις ΔΕΝ μπορεί να στα επιστρέψει μεσω εμπευ. Θα στα επιστρέψει μεσω πευπαλ κ εκει πια βασίζεσαι στην φερεγγυότητα του.

ΕΝτιτ

Και εννοω πως μεσω εμπευ το τιμολογιο εχει το χ ποσο αγορας δεν μπορει να εκδώσει αλλο ανευ λογου. Μονο μεσω πευπαλ μπορεί να σου πιστώσει το χ ποσο των μεταφορικών που θα (αν) πληρώσεις. Το ξερω γιατι το εχω κανει κ πάντα ειναι ενα ρισκο αλλα το πολύ να σου βγει 4-5ευρω συστημένο για Αγγλία.

Καλημέρα

Του στέλνεις μυνημα στο εμπευ οτι το κ το με το φακο. Τον ενημερώνεις πως έχεις κ φωτο στη διαθεση του κ του ζητας να σου στείλει αλλο ΔΩΡΕΑΝ ή να σου επιστρέψει τα χρηματα.

Να ξέρεις πως αν σου πει να τα γυρίσεις πισω τα μεταφορικά που θα πληρώσεις ΔΕΝ μπορεί να στα επιστρέψει μεσω εμπευ. Θα στα επιστρέψει μεσω πευπαλ κ εκει πια βασίζεσαι στην φερεγγυότητα του.

Και εννοω πως μεσω εμπευ το τιμολογιο εχει το χ ποσο αγορας δεν μπορει να εκδώσει αλλο ανευ λογου. Μονο μεσω πευπαλ μπορεί να σου πιστώσει το χ ποσο των μεταφορικών που θα (αν) πληρώσεις. Το ξερω γιατι το εχω κανει κ πάντα ειναι ενα ρισκο αλλα το πολύ να σου βγει 4-5ευρω συστημένο για Αγγλία.

Ευχαριστω Kalamaraki! Τωρα θα του στειλω μηνυμα....

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...