Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Σορρυ για την χαζοερωτηση,αλλα που λέει τα μεταφορικα πόσο χρεώνονται για Ελλάδα στο εμπαυ;αυτά που αναφέρει σε κάθε προϊόν η free postage ειναι για Αγγλία αποτί κατάλαβα.πρεπει να τους στέλνουμε μεηλ να ρωτάμε;

Ειμαι άσχετη με εβαυ και όσες φορές το προχώρησα να δώ μεταφορικα επειδή κάνω commit to buy με ζαλιζει οτι πρέπει να το πληρώσω.

Σακούλες για ηλεκτρική σκούπα απο που παίρνετε;το αμαζον εχει με άλλο seller και δεν στέλνει Ελλάδα και τα αντίγραφα απο εδώ ειναι χαλιας ποιότητας.και ακριβά και σκιζονται με τη μια.οι οριτζιναλ παραείναι ακριβές.

Μήπως αξίζει να πάρω επιτέλους μια bagless?

Σε ζαλίζει γιατί έχεις δεσμευτεί ότι θα πληρώσεις !!!;)

Δες οδηγίες ΕΔΩ, μελέτησε καλά και μετά ψώνισε από το ΕΒΑΥ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά δεν το βλέπω να πέφτει. Ανέβηκε πάλι....Πάλι καλά που δεν επείγομαι γιατί θα μου είχαν γίνει τα νεύρα κρόσια έτσι όπως ανεβοκατεβαίνει αλλα εισόγειο δεν λέει να φτάσει....

Σου κάνει οικονομία το άμαζον βρε επειδή είσαι καλή πελάτισσα και δεν θέλει να σε χάσει :tongue:

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορτισια μιας και λετε για crocs εχετε βρει καπου crocs σε συμφερουσα τιμη;;;;

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Junior-Toddler-Cayman-Child/dp/B0014CK49K/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3SZ0XRQT31T75&coliid=I24YW94G45IQGI&psc=1

με το φπα βγαινουν περιπου 11 λιρες

(πηρα απο ενα ζευγαρι σε ολα τα βαφτιστηρια μας :tongue::tongue::tongue: )

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Junior-Toddler-Cayman-Child/dp/B0014CK49K/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3SZ0XRQT31T75&coliid=I24YW94G45IQGI&psc=1

με το φπα βγαινουν περιπου 11 λιρες

(πηρα απο ενα ζευγαρι σε ολα τα βαφτιστηρια μας :tongue::tongue::tongue: )

ευχαριστω!Εχει μεταφορικα;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αφροδίτη33 commit to buy σημαίνει σου το κλείνω τώρα και θα πληρώσω σε λίγο. Στην ουσία είναι σαν να το αγοράζεις και να χρωστάς λεφτά. Αν κάνεις συνέχεια commit to buy αφενός θα σου αφήνουν αρνητικά σχόλια και στο τέλος δεν θα δέχεται να σου στείλει κανένας πωλητής τίποτε, αφετέρου όταν εγώ θα πέσω σε έναν από αυτούς (οι οποίοι θα έχουν κάτι που μου αρέσει αλλά για κάποιον λόγο θα έχουν βγάλει την Ελλάδα από τη λίστα τους), λόγω της πρότερης εμπειρίας θα μου λένε όχι δεν στέλνουμε Ελλάδα με την καμία.

Καλησπερα,

αν εχει καιρο στο 22 και τωρα του ειναι οριακο ειναι πολυ πιθανον να το βαλετε στα μεσα-τελη του καλοκαιριου το 24.

Χωρις καλτσουλες τα ποδαρακια τους "απλωνονται". Ασε που οι δικες μου αλλαζουν νουμερα παντα την ανοιξη καλοκαιρι :shock: (τυχαιο, συμβαινει και σε αλλες μανουλες;)

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Η αληθεια ειναι οτι εχουμε κολλησει στο 22 απο περυσι τον οκτωβρη περιπου.

Αρα και crocs που θελω να του παρω, να παρω το 23, θα του ειναι καλο,ε;

wcBmp3.png

και εμένα αλλάζουν νούμερο άνοιξη- καλοκαίρι και έτυχε και τα 2 όταν ήταν ενός να περάσουν και νούμερο δηλαδή από 19 είχαν πάει 21 κατευθείαν τέτοια εποχή.

Επίσης τα κροκ πρέπει να είναι άνετα ο γιος μου μόλις κοντεύει να φτάσει το πόδι μπροστά αρχίζει να λέει ότι δεν του κάνουν.Και εγώ της μικρής 6/7 έχω πάρει και τα φοράμε κανονικά από τώρα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

και εμένα αλλάζουν νούμερο άνοιξη- καλοκαίρι και έτυχε και τα 2 όταν ήταν ενός να περάσουν και νούμερο δηλαδή από 19 είχαν πάει 21 κατευθείαν τέτοια εποχή.

Επίσης τα κροκ πρέπει να είναι άνετα ο γιος μου μόλις κοντεύει να φτάσει το πόδι μπροστά αρχίζει να λέει ότι δεν του κάνουν.Και εγώ της μικρής 6/7 έχω πάρει και τα φοράμε κανονικά από τώρα

Ωραια, αρα θα του παρω το 6/7 (δλδ 23- 24 νουμερο) εξαλλου οριακο ειναι το 22 για μας.

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.

wcBmp3.png

Ωραια, αρα θα του παρω το 6/7 (δλδ 23- 24 νουμερο) εξαλλου οριακο ειναι το 22 για μας.

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.

Τα crocs ειναι λίγο ...περίεργα κατα την γνώμη μου..

Η πιθανότητα να πας σε ενα φυσικο καταστημα κ να του δοκιμάσεις

δεν υπάρχει; Ο γιος μου πέρυσι οου φορούσε 25 , είχε Crocs 25-26

και φέτος του κανει πάλι το ίδιο νούμερο (που φοράει πλέον 26)..

Του αγορασα το μεγαλύτερο size k του ήταν υπέρ-τεράστιο κ τα άλλαξα!

Διάβασα κ απο άλλες μαμάδες πως στα crocs χρειάστηκαν ενα νούμερο μικρότερο ή ακριβώς αυτο που φοράει το παιδάκι τους...

Πάντως κ για τα Geox έχω να πω το ίδιο (πάλι κρίνοντας απο τα δικα μου παιδιά!) πως ειναι ..περίεργα τα νούμερα! Πάντα φοράμε ενα size μεγαλύτερο

γιατι προφανώς έχουν μικρή φόρμα...

Διαφημίσεις

Τα crocs ειναι λίγο ...περίεργα κατα την γνώμη μου..

Η πιθανότητα να πας σε ενα φυσικο καταστημα κ να του δοκιμάσεις

δεν υπάρχει; Ο γιος μου πέρυσι οου φορούσε 25 , είχε Crocs 25-26

και φέτος του κανει πάλι το ίδιο νούμερο (που φοράει πλέον 26)..

Του αγορασα το μεγαλύτερο size k του ήταν υπέρ-τεράστιο κ τα άλλαξα!

Διάβασα κ απο άλλες μαμάδες πως στα crocs χρειάστηκαν ενα νούμερο μικρότερο ή ακριβώς αυτο που φοράει το παιδάκι τους...

Πάντως κ για τα Geox έχω να πω το ίδιο (πάλι κρίνοντας απο τα δικα μου παιδιά!) πως ειναι ..περίεργα τα νούμερα! Πάντα φοράμε ενα size μεγαλύτερο

γιατι προφανώς έχουν μικρή φόρμα...

Σωστο και αυτο. Θα δω εδω που μενω που εχει μαγαζι με crocs και θα τσεκαρω το νουμερο.

wcBmp3.png

καλημερα

εχω προβλημα επικοινωνιας με το epharmacy

το σταθερο μονιμως μιλαει και το κινητο λεει δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη vodafone....

καμια ιδεα?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα

μου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμενο πατινι για τη μικρη μου αλλα το ELC σε γδερνει και ο seller του ΑΜΑΖΟΝ δεν στελνει Ελλαδα

http://www.amazon.co.uk/Maxi-Micro-Scooter-Purple-Joystick/dp/B001PL7B0K/ref=sr_1_5?s=sports&ie=UTF8&qid=1366628171&sr=1-5&keywords=MAXI+MICRO

για βοηθηστε.....που να ψαξω ????

κορίτσια, να σας ρωτήσω...

αν θέλει κανείς να κάνει αλλαγή στο sports direct τι γίνεται;

Υπάρχει περίπτωση μια παιδική μπλούζα κ βερμούδα να είναι μικρά και να θέλουν αλλαγή στο νούμερο.. Θα θέλουν να πληρώσω τα έξοδα αποστολής και στο πήγαινε και στο έλα;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...