Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, στο Πέραμα για την ακρίβεια

Για να μάθεις στην πράξει τη γινεται πρέπει να διαβάσεις στο λινκ που σου έβαλα τη γράφουν οι υπόλοιπες μανούλες.

Αν είναι το 3ο σου παιδάκι δεν σε πολυσυμφέρει,η αγορά τους ειναι επένδηση συμφέρει να τις πάρεις στο 1ο και να τις χρησημοποιήσεις και στο επόμενο.Επίσης ο καθαρησμός τους εχει γίνει ασύμφορος εκει που εχει φτάσει η τιμή του ηλεκτρικού :rolleyes:

Εγώ όσες φορές αγόρασα δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ πρόβλημα, ακόμη και στη περίπτωση που τους ζήτησα να επιστρέψω πίσω 8 κουτιά Γάλα που είχα αγοράσει γιατί η παιδίατρος μας το άλλαξε.

Anyway, παράγγειλα 1 εξάδα πάνες Charlie Banana και ένα ρολό για τα κακάκια του μωρού.

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

Μόλις τις δοκιμάσω θα σας γράψω εντυπώσεις,.... μάλλον στο άλλο φόρουμ.!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια, καποιο site για παιδικα γυαλια ηλίου?Καποτε ειχε αναφερθει καποια σελιδα

Εγω ξερω αυτες τις δυο

http://www.minimoonsailors.co.uk μεταφορικά 5 λιρες νομιζω

Και

http://www.swimbabes.co.uk μεταφορικά 8 λιρες

Μαρκες julbo & babybanz

Μπορεις να τα βρεις κ στο εμπευ

καλαμαράκι το έχω και στο καμελ εννοείται αλλά το θέμα είναι και μειλ να μου στείλουν αν εγώ έχω κλειστό λαπτοπ δεν θα το δω...Εγώ πρόλαβα και το πήρα με τις 47.27 λίρες την άλλη φορά που το είχα δει τυχαία εδώ αλλά περιμένω τώρα να ενημερώσω κόσμο....

Καλά δεν το βλέπω να πέφτει. Ανέβηκε πάλι....Πάλι καλά που δεν επείγομαι γιατί θα μου είχαν γίνει τα νεύρα κρόσια έτσι όπως ανεβοκατεβαίνει αλλα εισόγειο δεν λέει να φτάσει....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημερα κοριτσια. Να κανω μια ερωτηση. Ελεγα να παρω crocs στον 22 μηνων γιο μου για το καλοκαιρι, περπαταμε ηδη ενα χρονο τωρα, οποτε δεν θαχει θεμα με το περπατημα. Τωρα φοραμε σε geox το 22, του ειναι ισα ισα, τα crocs εχουν πιο μεγαλη φορμα αποτι εχω διαβασει; Δλδ για το καλοκαιρι θα του ειναι καλο το 23?

Του ειχα παρει περυσι ενα umi πεδιλακι πολυ ομορφο, 24 νουμερο, πιστευα οτι θα μεγαλωσει το ποδι του, αλλα δεν... και ετσι δεν θα μας κανει το καλοκαιρι (οποτε τα πουλαω κιολας :P )

Meiname χωρις παπουτσια το καλοκαιρι, και ψαχνομαι!

wcBmp3.png

Καλημερα κοριτσια. Να κανω μια ερωτηση. Ελεγα να παρω crocs στον 22 μηνων γιο μου για το καλοκαιρι, περπαταμε ηδη ενα χρονο τωρα, οποτε δεν θαχει θεμα με το περπατημα. Τωρα φοραμε σε geox το 22, του ειναι ισα ισα, τα crocs εχουν πιο μεγαλη φορμα αποτι εχω διαβασει; Δλδ για το καλοκαιρι θα του ειναι καλο το 23?

Του ειχα παρει περυσι ενα umi πεδιλακι πολυ ομορφο, 24 νουμερο, πιστευα οτι θα μεγαλωσει το ποδι του, αλλα δεν... και ετσι δεν θα μας κανει το καλοκαιρι (οποτε τα πουλαω κιολας :P )

Mίνα κι εμένα ο Χ 22 φοράει σε geox που δοκιμάσαμε πρόσφατα ένα καταπληκτικό. Για το καλοκαίρι του πήρα το 6/7 αλλά παιζει στα μέσα του καλοκαιριού να μας ειναι μικρό. Πάντως, αν θες, μετράω ακριβώς το εσωτερικό του croks που έχουμε, για να δεις τί νούμερο θέλετε. Όσο για το Umi όντως του πήρες μεγάλο. Για καλοκαίρι επίσης πήρα αυτό το οποίο ειναι καταπληκτικό!!! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004IYK6GW/ref=oh_details_o03_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 και χαλαρά το ξαναπαίρνω για του χρονου! Πήρα το uk6 και πάλι το φοβάμαι λιγουλάκι. Έπρεπε να πάρω το 6.5 για να βγει σίγουρα το καλοκαίρι.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Mίνα κι εμένα ο Χ 22 φοράει σε geox που δοκιμάσαμε πρόσφατα ένα καταπληκτικό. Για το καλοκαίρι του πήρα το 6/7 αλλά παιζει στα μέσα του καλοκαιριού να μας ειναι μικρό. Πάντως, αν θες, μετράω ακριβώς το εσωτερικό του croks που έχουμε, για να δεις τί νούμερο θέλετε. Όσο για το Umi όντως του πήρες μεγάλο. Για καλοκαίρι επίσης πήρα αυτό το οποίο ειναι καταπληκτικό!!! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004IYK6GW/ref=oh_details_o03_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 και χαλαρά το ξαναπαίρνω για του χρονου! Πήρα το uk6 και πάλι το φοβάμαι λιγουλάκι. Έπρεπε να πάρω το 6.5 για να βγει σίγουρα το καλοκαίρι.

Ταμαρακι μου δεν υπολογισα καλα, ελεγα θα μεγαλωσει αλλα αυτος εχει μεινει μινιον :P .

Θα τα δωσω, τι να κανω; και ειναι πολυ ομορφα :(

Εαν θες μετρα το, θα με υποχρεωσεις!!!

Στα Timberland που πηρες το 6 (δλδ 23 νουμερο) εχουν μικρη φορμα; γιατι ο δικος μου θα φοραει καπου 23 το κοβω, ακομη δεν αφησαμε το 22.

Το 6/7 υπολογισα και γω στα κροκς, λες να μη του κανει; Τουλαχιστον να μας πιασει μεχρι αυγουστο.

αυτα εδω λεω http://www.minimoonsailors.co.uk/shop/product.php?xProd=658&xSec=52

εκει που λεει

UK Size 5/6 - Shoes are marked 6/7 (US) - (23 EU) το πρωτο δλδ.

Μην παρω και αλλο ζευγαρι και να μη του κανει, δεν ειμαι για ασκοπες αγορες πια ..

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

αν εχει καιρο στο 22 και τωρα του ειναι οριακο ειναι πολυ πιθανον να το βαλετε στα μεσα-τελη του καλοκαιριου το 24.

Χωρις καλτσουλες τα ποδαρακια τους "απλωνονται". Ασε που οι δικες μου αλλαζουν νουμερα παντα την ανοιξη καλοκαιρι :shock: (τυχαιο, συμβαινει και σε αλλες μανουλες;)

Συγνωμη για το ασχετο αλλα καποια στιγμη καποια κοπελα ειχε πει οτι εργαζεται σε εταιρεια ταχυμεταφορων.Αν το διαβασει ας μου απαντησει εστω με ενα πμ. Η και οποιαδηποτε αλλη γνωριζει αυτο το θεμα. Ευχαριστω προκαταβολικα

καλημέρα εγώ δουλεύα σε εταιρια ταχυμεταφορών ...μάλλον πολύ αργά είδα το μηνυμά σου ,αν θέλεις πάντως κάτι ρώτα με

καλημέρα κορίτσια ,ψαχνω να βρώ παπούτσια lelli kelly για την κορη μου ,μηπως έχετε να μου προτεινεται κάτι ??φοράμε uk 12,

επίσης μήπως ξέρει κάποια που θα βρω ρηλάξ πολυυυυ οικονομικό???

παρήγγειλα απο clothingattesco ,στέλνουν με ελτα ή με courier ??παρήγγειλα την πέμπτη και την παρασκεύη το πρωί ήταν dispached ,πότε να αρχίζω να ψάχνω το δέμα μου???

καλημέρα κορίτσια ,ψαχνω να βρώ παπούτσια lelli kelly για την κορη μου ,μηπως έχετε να μου προτεινεται κάτι ??φοράμε uk 12,

επίσης μήπως ξέρει κάποια που θα βρω ρηλάξ πολυυυυ οικονομικό???

παρήγγειλα απο clothingattesco ,στέλνουν με ελτα ή με courier ??παρήγγειλα την πέμπτη και την παρασκεύη το πρωί ήταν dispached ,πότε να αρχίζω να ψάχνω το δέμα μου???

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2112668&postcount=1426

Eδώ είναι όλα τα αξιόπιστα μαγαζιά μπορείς να ψάξεις, όπως κ στο ebay.co.uk

πχ τα έχει στο σπαρτού

http://www.spartoo.gr/Shoes-Lelli-Kelly-b1026.php?&track_id=adwo&ggnetwork=g&ggcreative=34828173705&ggkeyword=%252Blelli%2520%252Bkelly&ggmatchtype=b&ggsource=s&mkwid=T022K5ow&plid=&gclid=CLTv-f7R27YCFZMbtAodl1cA7Q

Επίσης μπορείς να τα βρεις σίγουρα κ σε αυτό το σαιτ

www.sagiakoskids.gr

http://www.sagiakoskids.gr/el/search/?terms=lelly%20kelly&category=00000000-0000-0000-0000-000000000000

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά σαν ιντερνετικό μαγαζί για να σου πω εμπειρία αλλά ξέρω ένα μαγαζί του στο περιστερι.

Σορρυ για την χαζοερωτηση,αλλα που λέει τα μεταφορικα πόσο χρεώνονται για Ελλάδα στο εμπαυ;αυτά που αναφέρει σε κάθε προϊόν η free postage ειναι για Αγγλία αποτί κατάλαβα.πρεπει να τους στέλνουμε μεηλ να ρωτάμε;

Ειμαι άσχετη με εβαυ και όσες φορές το προχώρησα να δώ μεταφορικα επειδή κάνω commit to buy με ζαλιζει οτι πρέπει να το πληρώσω.

Σακούλες για ηλεκτρική σκούπα απο που παίρνετε;το αμαζον εχει με άλλο seller και δεν στέλνει Ελλάδα και τα αντίγραφα απο εδώ ειναι χαλιας ποιότητας.και ακριβά και σκιζονται με τη μια.οι οριτζιναλ παραείναι ακριβές.

Μήπως αξίζει να πάρω επιτέλους μια bagless?

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...