Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κοριτσια μου καλα,

η ερωτηση μου ισχυει...τι φορμα και τι ποιοτητα εχουν τα γυναικεια ρουχα next και επισης εαν μπορειτε να μου πειτε και για τα παιδικα ρουχαλακια το ιδιο,ποιοτητα και φορμα..να επιλεξω μεγαλυτερο μεγεθος ή κανονικα το μεγεθος που φοραμε?ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου καλα,

η ερωτηση μου ισχυει...τι φορμα και τι ποιοτητα εχουν τα γυναικεια ρουχα next και επισης εαν μπορειτε να μου πειτε και για τα παιδικα ρουχαλακια το ιδιο,ποιοτητα και φορμα..να επιλεξω μεγαλυτερο μεγεθος ή κανονικα το μεγεθος που φοραμε?ευχαριστω πολυ πολυ!!!!! :P

Καλημέρα! Όσα έχω δοκιμάσει στο φυσικό μαγαζί μια χαρά μου φάνηκαν, ΑΛΛΑ από ρούχο σε ρούχο ήθελα διαφορετικό νούμερο. 3 παντελόνια διαφορετικά (2 τζιν, ένα υφασμάτινο) 3 διαφορετικά νούμερα. Όσο για τα παιδικά, έχοντας μια κόρη σχεδόν 3 μηνών κι ένα γιο κοντά 22 μηνών, θα έλεγα μεγαλύτερη φόρμα από gymboree μικρότερη από mothercare. Σε κάθε περίπτωση συμβουλεύσου το size chart τους.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια,

Εάν μπορεί κάποια να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα.

Έχει καμιά σας χρησιμοποιήσει τις παραπάνω πάνες?

Αγοράζουμε πάνες για 3 παιδιά και έχουμε ζοριστεί αφάνταστα.

Και θα αγοράζουμε τουλάχιστον για το μωρό, για 3 χρόνια ακόμα.

http://www.baby-pharma.com/collections/cb_onesize_diapers

Μήπως είμαι εκτός θέματος?

Κοριτσαι καλησπερα,

θυμαστε σε ποσες μερες παραλαμβανουμε περιπου απο direct cosmetics?

Εχει να κάνει και με τα ΕΛΤΑ σου,εγω παραλαμβάνω σε 10 μέρες περίπου.

Κορίτσια,

Εάν μπορεί κάποια να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα.

Έχει καμιά σας χρησιμοποιήσει τις παραπάνω πάνες?

Αγοράζουμε πάνες για 3 παιδιά και έχουμε ζοριστεί αφάνταστα.

Και θα αγοράζουμε τουλάχιστον για το μωρό, για 3 χρόνια ακόμα.

http://www.baby-pharma.com/collections/cb_onesize_diapers

Μήπως είμαι εκτός θέματος?

Εδώ θα βρείς πληροφορίες για υφασματινες πάνες:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29650

Σε αυτό το σάιτ τις θεωρώ ακριβές,για κοίτα και εδώ:

http://www.fill-your-pants.com/search.html

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την παραπομπή.

Στις εξάδες που με ενδιαφέρουν έχουν πάνω κάτω την ίδια τιμή και μεγάλη διαφορά στα μεταφορικά.

Το σημαντικότερο όλων είναι η δυνατότητα αντικαταβολής.

Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με πιστωτικές κάρτες και αναμονή παραλαβής, λόγω διαφόρων προβλημάτων παράδοσης. Τα λεφτά όμως τα έχουν πάρει, και άντε emails, άντε τηλέφωνα κλπ.

Κάλλιο πέντε και στο χέρι.

Στο προκείμενο. Τις έχει χρησιμοποιήσει κάποια από εσάς?

Μπήκα στο www.charliebanana.gr και www.baby-pharma.com και πρέπει να ομολογήσω ότι έμαθα επακριβώς τι είναι η υφασμάτινη πάνα και πως δουλεύει.

Έχω εντυπωσιαστεί!!!!

Στη πράξη όμως τι γίνεται?

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλα,

Έχω ψωνίσει μόνο παιδικά. Η κόρη μου είναι αδύνατη και στο ανώτερο του ύψους της ηλικίας της και παίρνω πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μέχρι τώρα της έχουν πέσει καλά. Από ποιότητα τα θεωρώ λίγο πιο κάτω από τα gymboree.

QnL8p2.png

Έχω ψωνίσει μόνο παιδικά. Η κόρη μου είναι αδύνατη και στο ανώτερο του ύψους της ηλικίας της και παίρνω πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μέχρι τώρα της έχουν πέσει καλά. Από ποιότητα τα θεωρώ λίγο πιο κάτω από τα gymboree.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! :P

Καλημέρα! Όσα έχω δοκιμάσει στο φυσικό μαγαζί μια χαρά μου φάνηκαν, ΑΛΛΑ από ρούχο σε ρούχο ήθελα διαφορετικό νούμερο. 3 παντελόνια διαφορετικά (2 τζιν, ένα υφασμάτινο) 3 διαφορετικά νούμερα. Όσο για τα παιδικά, έχοντας μια κόρη σχεδόν 3 μηνών κι ένα γιο κοντά 22 μηνών, θα έλεγα μεγαλύτερη φόρμα από gymboree μικρότερη από mothercare. Σε κάθε περίπτωση συμβουλεύσου το size chart τους.

σε ευχαριστω πολυ tamar,θα το ψαξω!

να σου ζησουν τα παιδακια σου και χαρας το κουραγιο

σου τοσο κοντινες ηλικιες! :D:D:D

Καλησπέρα.

Επειδή καμιά φορά ψάχνουμε κάτι και μέσα από το φόρουμ έρχεται ένα λινκ ή ένα σχόλιο που μας βοηθάει είπα να πω κι εγώ για αυτή την σκούπα που πήρα και πραγματικά έχω "κολλήσει".Την βρήκα με 99λίρες από άμαζον. Σκούπισα χαλί που είχα ήδη σκουπίσει με την παλιά (μια bosch 2200W) και το τι έβγαλε δεν λέγεται. Από τρίχες έως χώμα, σκόνη. Είναι από τα πράγματα που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα

Επειδη ειμαι σε αναζητηση σκουπας ,μιας και καθε 1-2 χρονια αγοράζω αυτες των 50 ευρω και καμια δεν εχει αντεξει(!!!!) θα ηθελα ότι εξτρα πληροφοριες εχεις να μου δωσεις γιατι η τιμη της ειναι παλι στις 99λιρες και την ζαχαρωνω!

αποδοτικη αποτι καταλαβα ειναι. Πρακτικη κτλ? Δεν εχει σακουλα? Ποσο καιρο την εχεις?

Ευχαριστω!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω. Εισαι Αθηνα?

Ναι, στο Πέραμα για την ακρίβεια

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την παραπομπή.

Στις εξάδες που με ενδιαφέρουν έχουν πάνω κάτω την ίδια τιμή και μεγάλη διαφορά στα μεταφορικά.

ποτέ δεν αγοράζουμε απο την αρχή εξάδες πρώτα δοκιμάζουμε με 2-3 πάνες για να δούμε αν μας κάνουν

Το σημαντικότερο όλων είναι η δυνατότητα αντικαταβολής.

Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με πιστωτικές κάρτες και αναμονή παραλαβής, λόγω διαφόρων προβλημάτων παράδοσης. Τα λεφτά όμως τα έχουν πάρει, και άντε emails, άντε τηλέφωνα κλπ.

Κάλλιο πέντε και στο χέρι.

Αυτό δεν είναι πάντα κίνητρο για να ψωνήσεις απο 1 σιτε και απο το συγκεκριμένο δεν θα ξαναψώνιζα,άλλο παράγγειλα και άλλο παρέλαβα.

Δοκίμασα μια αλλα με αριστα το 10 θα της έβαζα 3

Μπήκα στο www.charliebanana.gr και www.baby-pharma.com και πρέπει να ομολογήσω ότι έμαθα επακριβώς τι είναι η υφασμάτινη πάνα και πως δουλεύει.

Έχω εντυπωσιαστεί!!!!

Για να μάθεις στην πράξει τη γινεται πρέπει να διαβάσεις στο λινκ που σου έβαλα τη γράφουν οι υπόλοιπες μανούλες.

Αν είναι το 3ο σου παιδάκι δεν σε πολυσυμφέρει,η αγορά τους ειναι επένδηση συμφέρει να τις πάρεις στο 1ο και να τις χρησημοποιήσεις και στο επόμενο.Επίσης ο καθαρησμός τους εχει γίνει ασύμφορος εκει που εχει φτάσει η τιμή του ηλεκτρικού :rolleyes:

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

.

Έχω εντυπωσιαστεί!!!!

Καλησπέρα,

εγώ χρησιμοποίησα υφασμάτινες πάνες στον γιο μου

στην ηλικία των 21 μηνών που ..ξεκινούσε το καλοκαίρι

και η εκπαίδευση για τουαλέτα..

Βοήθησαν κυρίως στο οτι το μωρό μου ήταν πολύ πιο άνετο

με την ζέστη από οτι με το ..πλαστικό pampers στο δεματάκι του

κ βοήθησε κ μένα να ελέγχω καλύτερα πότε έκανε τσισάκια-κακάκια...

Ενα μήνα τις χρειαστηκαμε μόνο, ως να απαλλαγεί εντελώς απο τις πάνες

κ δεν νομίζω να έκανα ..απόσβεση!

Θα τις χρησιμοποιήσω τώρα στην μπέμπα μου που κοντεύει 19 μηνών...

Εχει δίκιο η κοπέλα που σου λέει να πάρεις πρώτα λίγα τεμάχια να δοκιμάσεις

αν βολεύουν ... Διδυμάκια μωράκια έχεις; Ακόμη πιο δύσκολο τοοοοσα πλυσίματα, κουράγιο!

Γεια σας ,

Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω 16αρι ποδήλατο για κορίτσι σε καλή τιμή;

Σε τοπικά καταστήματα που ρώτησα ξεκινάνε από 120 ευρώ και μονάχα στο Praktiker , βρήκα κάποια με 80-90 που δεν μου άρεσαν καθόλου.

http://www.sportsdirect.com/cosmic-princess-14-inch-bike-girls-934059 θυμήθηκα πως θέλω και εγώ να αγοράσω και έχω βρει σε εξαιρετική τιμή, αλλά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το σχέδιο. Καμιά άλλη πρόταση;;;

Οι μανούλες με κοριτσάκια , ίσως μπορούν να με βοηθήσουν.....

Ευχαριστώ.

Επειδη ειμαι σε αναζητηση σκουπας ,μιας και καθε 1-2 χρονια αγοράζω αυτες των 50 ευρω και καμια δεν εχει αντεξει(!!!!) θα ηθελα ότι εξτρα πληροφοριες εχεις να μου δωσεις γιατι η τιμη της ειναι παλι στις 99λιρες και την ζαχαρωνω!

αποδοτικη αποτι καταλαβα ειναι. Πρακτικη κτλ? Δεν εχει σακουλα? Ποσο καιρο την εχεις?

Ευχαριστω!!!!

Καλησπέρα!

Δεν την έχω παρά μόνο 2 εβδομάδες.Έχω εθιστεί στο σκούπισμα γιατί μαζεύει τα πάντα.Είναι αρκετά δυνατή, δεν έχει σακούλα, καθαρίζει εύκολα αλλά αν έχεις στο χώρο σου πολλά πράγματα (και όχι άπλα)θα σε δυσκολέψει λιγάκι. Εμείς μένουμε σε σπίτι με 3 πατώματα (είναι στενό-ψηλο) και ήθελα μια για να μην ανεβοκατεβάζω στους ορόφους την άλλη.

Κάνει τόση καλή δουλειά που τελικά ανεβοκατεβάζω αυτήν.Σε σχέση με τις σκούπες του 50? που έχουμε εδώ,νομίζω είναι κλάσης ανώτερη.

Βέβαια είναι καθαρά προσωπική άποψη καθώς επίσης δεν είναι δοκιμασμένη στο χρόνο.

Ελπίζω πάντως σε όποια και να καταλήξεις να σου κρατήσει παραπάνω;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...