Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Να έχεις όμως υπόψη σου ότι αν καλέσουν την μητέρα σου για δειγματοληπτικό έλεγχο στην ΔΟΥ της και δουν αποδείξεις με όνομα άλλο από το δικό της, θα τις απορρίψουν. Οπότε να είσαι προετοιμασμένη να τις σκατζάρεις με δικές σου αλλά ανώνυμες ;)

το ειχα προβλεψει ;) γιατι δεν με επαιρνε ουτως η αλλως απο φορολογικης αποψης και ειχα περασει και του αδερφου μου και της μαμας μου την διευθυνση!

γενικα ολοι στην οικογενεια παραλαμβανανε αμαζον :tongue::tongue::tongue::tongue:

(οικονομολογος ειμαι ;))

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ειχα προβλεψει ;) γιατι δεν με επαιρνε ουτως η αλλως απο φορολογικης αποψης και ειχα περασει και του αδερφου μου και της μαμας μου την διευθυνση!

γενικα ολοι στην οικογενεια παραλαμβανανε αμαζον :tongue::tongue::tongue::tongue:

(οικονομολογος ειμαι ;))

Συνάδελφοι !;)

BOftp3.png PzWNp3.png

κοριτσια καλησπερα..θελω να σας κανω μια ερωτηση..θελω να αγορασω καποια πραγματα απο ενα αμερικανικο σαιτ που δεν στελνει ελλαδα..αυτα που θελω να παρω ειναι και ακριβα και βαρια..ξερει καμια απο σας καποιον τροπο να τα στειλω ελλαδα όπως για παραδειγμα αυτες τις θυριδες-διευθυνσεις που χρησιμοποιουν στην αγγλια για μαγαζια που δεν στελνουν ελλαδα...???

...Δεν ξέρω όμως αν όλο αυτό το πράγμα βολεύει και κάποιον άλλο εκτός από μένα...

...

Κι'εμενα :D

Κι'εγω ετσι κανω χαρις σε σενα που μας ανοιξες τα ματια για τα μεταχειρισμενα του αμαζον.

Οι δικες μου τα βαριουνται πολυ ευκολα οποτε βρηκα την υγεια μου :cool:

(ασχετο. Και η δικη μας αγαπημενη ειναι η julia donaldson :tongue: )

Κι'εμενα :D

Κι'εγω ετσι κανω χαρις σε σενα που μας ανοιξες τα ματια για τα μεταχειρισμενα του αμαζον.

Οι δικες μου τα βαριουνται πολυ ευκολα οποτε βρηκα την υγεια μου :cool:

(ασχετο. Και η δικη μας αγαπημενη ειναι η julia donaldson :tongue: )

Εγώ πάντως το έχω παρακάνει με τα βιβλία!!! Έχω μαζέψει για τουλάχιστον έναν χρόνο!!! Και τώρα το έχω ρίξει στα παιδικά!!!

Μια διαπίστωση για την κατάσταση των βιβλίων, από το book house μόνο το very good ενδείκνυται νομίζω, ενώ από το absolute books συνήθως τα σε πολύ καλή κατάσταση αναγράφονται ως good (δεν έχω δει very good από αυτούς μέχρι τώρα, αλλά μου έχουν έρθει και αδιάβαστε good), το ίδιο και τα superflybooks. Από το book house δηλ. συνήθως δεν παραγγέλλω πλέον βιβλία σε απλή good κατάσταση εκτός αν θέλω κάτι απελπισμένα!!!!

Και μια δεύτερη διαπίστωση και για τα μεταχειρισμένα αλλά και γενικά για αντικείμενα που πωλούνται από άλλους πωλητές με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα (αλλά δεν μπορούσα να παραγγείλω στο παρελθόν χωρίς μεταφορικά): από πωλητές χωρίς μεταφορικά παιρνάει η παραγγελία όταν όλη η παραγγελία είναι πωλητών με δωρεάν μεταφορικά, επομένως φεύγουν π.χ. και βιβλία με γάντια ή ό,τι άλλο αντικείμενο αναφέρεται ως fulfilled by amazon με δωρεάν μεταφορικά για ελλάδα.

Και τελευταίο: αν ψάχνει κάποια υφασμάτινα γάντια για μεσα από τα πλαστικά (αν έχει δερματικό πρόβλημα όπως εγώ δηλαδή) έχω πάρει αυτά και τώρα είναι σε πολύ καλή τιμή (εγώ δεν το ήξερα αυτό που ανέφερα προηγουμένως και είχα πληρώσει μεταφορικά), δεν είναι τόσο καλή η ποιοτητα στις ραφές όσο αυτά τα πανάκριβα που παίρνουμε εδώ από τα φαρμακεία, αλλά αξίζει λόγω της ποσότητας και της τιμή τους! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007GH64BO/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3HGBRJJFTV98D Εγώ δηλ. μάλλον θα προσπαθήσω να προλάβω να συμπληρώσω παραγγελία για να τα έχω....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες.

ψαχνω ενα καλυμμα για το γραφειο της μικρης

κυκλοφορει συνεχως με ενα μαρκαδορο στο χερι και πολυ φοβαμαι οτι θα κανει το γραφειο της χαλια

ειδα αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0007OEHEE/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

τι λετε ?

εχει κανεις αλλος να μου δωσει καμμια ιδεα

δεχομαι ακομα και ιδεες για να φτιαξω κατι απο μονη μου (που δε φημιζομαι !!!!!)

ευχαριστω

Ακριβώς το ίδιο έχει το ΙΚΕΑ στο τμήμα γραφείων (και στο τμήμα με τα είδη αποθήκευσης) και κοστίζει το πολύ 5 ευρώ. Είναι το Projs desk pad.

Είναι διαφανές πλαστικό με διαστάσεις 65Χ45. Καθαρίζει πανεύκολα, με υγρό πιάτων, δεν γλυστράει, είναι ό,τι πρέπει. Έχω δύο εδώ και ένα χρόνο και δεν έχουν πάθει τίποτα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Ακριβώς το ίδιο έχει το ΙΚΕΑ στο τμήμα γραφείων (και στο τμήμα με τα είδη αποθήκευσης) και κοστίζει το πολύ 5 ευρώ. Είναι το Projs desk pad.

Είναι διαφανές πλαστικό με διαστάσεις 65Χ45. Καθαρίζει πανεύκολα, με υγρό πιάτων, δεν γλυστράει, είναι ό,τι πρέπει. Έχω δύο εδώ και ένα χρόνο και δεν έχουν πάθει τίποτα.

Ελπίζω να βοήθησα.

τι λες τωρα......τελεια

θα παμε το ΣΚ να το χτυπησω

ευχαριστω πολυ

Θέλω την βοήθειά σας!!

Έκανα στις 11/4 μία παραγγελία στο sportdirect την οποία όμως μου την ακύρωσαν διότι έδωσα άλλη διεύθυνση αποστολής από αυτή που έχω στον λογαριασμό μου της προπληρωμένης. Τους έστειλα μήνυμα μέσω του contact form που έχουν (αφού ούτε email έχουν αλλά ούτε και τηλέφωνο επικοινωνίας) και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Το ποσό δε της παραγγελίας φαίνεται pending στο paypal. Δεν ξέρω τι νά κάνω! Μήπως έχει τύχει σε καμιά σας ανάλογο περιστατικό? Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το κατάστημα????

Διαφημίσεις

Θέλω την βοήθειά σας!!

Έκανα στις 11/4 μία παραγγελία στο sportdirect την οποία όμως μου την ακύρωσαν διότι έδωσα άλλη διεύθυνση αποστολής από αυτή που έχω στον λογαριασμό μου της προπληρωμένης. Τους έστειλα μήνυμα μέσω του contact form που έχουν (αφού ούτε email έχουν αλλά ούτε και τηλέφωνο επικοινωνίας) και απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Το ποσό δε της παραγγελίας φαίνεται pending στο paypal. Δεν ξέρω τι νά κάνω! Μήπως έχει τύχει σε καμιά σας ανάλογο περιστατικό? Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με το κατάστημα????

Κανένας! Είναι τραγικοί στην επικοινωνία τους. Εχω ανοίξει case στο paypal για πάρτη τους και μου βγάλανε την πίστη να απαντήσουν στα μνμ μου. Αποτέλεσμα; Ενω έστειλα την φόρμα που ζητούσαν δεν έχουν καν ασχοληθεί με την ελλιπή παραλαβή των πραγμάτων που έχω παραγγείλει και πληρώσει. Για μένα έχει πεθάνει το sportsdirect!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θέλω την βοήθειά σας!!

Καλησπέρα,

υπάρχουν πολλά καταστήματα της sportdirect, πααααρα πολλά!

Σε ενα απ΄όλα αν επιλέξεις να καλέσεις (εκεί, Αγγλία) κ πεις πως έχεις προβλημα

με την on line παραγγελία σου , πιστεύω θα σε βοηθήσουν...

Είχα αντιμετωπίσει κ εγώ πρόβλημα στο παρελθόν με την άθλια επικοινωνία τους

κ στο πρώτο (τυχαίο) μαγαζί τους που τηλ/σα με είχαν κατατοπίσει... Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν μου έδωσαν άλλο νούμερο κ κάλεσα ή το έλυσα απ΄ευθειας με αυτούς αλλά πάντως άκρη είχα βρει!

Εύχομαι να ξεμπερδεψεις γρήγορα...

Ps: στην σελίδα τους έχουν τηλέφωνα απο όλα τα stores

Για οποιον ενδιαφερεται ξαναεπεσε η τιμη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00442OSJ4/ref=ox_sc_imb_mini_detail?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Απο τα καλυτερα της κατηγοριας του. Πηρα και δευτερο για τη μικρη.

Μονο το χρωμα δεν αρεσε στα κοριτσια αλλα βολευτηκαν πολυ και το ξεπερασαμε.

:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...