Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Την έκανα τελικά τη παραγγελία γιατί φοβήθηκα μη χάσω κ τα υπόλοιπα! Ήδη ένα από τα αθλητικά που είχα στο καλάθι μου, εξαντλήθηκε!

το 9-10 πήρα τελικά.

Η βερμούδα

το μπλουζάκι little miss

Puma για βαφτιστήρι

Adidas του άντρα μου

Adidas του γιου μου

Adidas για βαφτιστήρι

Addidas για ανηψιό

Πως σας φαίνονται;

Συνήθως σε πόσες μέρες παραλαμβάνετε; Θα προλάβω το Πάσχα, έτσι;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν η καρέκλα σηκώνεται σε ύψος αρκετά πάει αρκετά πίσω η πλάτη και γενικά πιστεύω ότι είναι σωστό το ηλικιακό γκρουπ.Εγώ κάθισα στη δική μας 1.70 και πολλά κιλά αυτή την στιγμή μια χαρά μου είναι αν και για το ύψος μου θα ήθελα λίγο πιο ψηλή πλάτη αν ο γιός σου είναι στο 170 μην την πάρεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο γιός μου είναι 142 οπότε θα του είναι "καλή"

Την έκανα τελικά τη παραγγελία γιατί φοβήθηκα μη χάσω κ τα υπόλοιπα! Ήδη ένα από τα αθλητικά που είχα στο καλάθι μου, εξαντλήθηκε!

το 9-10 πήρα τελικά.

Η βερμούδα

το μπλουζάκι little miss

Puma για βαφτιστήρι

Adidas του άντρα μου

Adidas του γιου μου

Adidas για βαφτιστήρι

Addidas για ανηψιό

Πως σας φαίνονται;

Συνήθως σε πόσες μέρες παραλαμβάνετε; Θα προλάβω το Πάσχα, έτσι;

Ωραία πραγματάκια διαλέξατε! Ειδικά τα παπουτσάκια του γιου σου κ τα Adidas ...βαπτιστηριού!

Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα σε χρόνο ρεκόρ ...2 ημέρες!!!!!!

Εώς 4-5 το πολύ ειναι η παράδοση τους με DHL!

Ωραία πραγματάκια διαλέξατε! Ειδικά τα παπουτσάκια του γιου σου κ τα Adidas ...βαπτιστηριού!

Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα σε χρόνο ρεκόρ ...2 ημέρες!!!!!!

Εώς 4-5 το πολύ ειναι η παράδοση τους με DHL!

Ευχαριστώ!!! Μακάρι να σταθώ κι εγώ τυχερή και να παραλάβω πολύ πολύ σύντομα!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει καποια κοπέλα, έχει αρκετά παιδικά βιβλία στο άμαζον σε προσφορά, εγώ έψαχνα της Julia Donaldson συγκεκριμένα κι έχει καλές τιμές, αλλά σας βάζω τις προσφορές όπως τις βγάζει για όλα (μικρότερες ή μεγαλύτερες, έγραφε μέχρι 40%) http://www.amazon.co.uk/Childrens-books-Publisher/b/ref=amb_link_82872593_1?ie=UTF8&node=16423331&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=special-node-offers-1&pf_rd_r=1XWYNRF9KSH7422BATQX&pf_rd_t=201&pf_rd_p=472435413&pf_rd_i=0333903382

Επίσης ψάχνοντας για παιχνίδια, πέτυχα αυτό σε προσφορά, δεν το παράγγειλα γιατί εχουμε κάτι παρόμοιο, αλλά η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή αν ενδιαφέρει κάποια! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0053XSCYK/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Επειδη ο μικρος μου μου βγηκε μεγαλος βιβλιοφαγος σε ηλικια μονο 17 μηνων με ενδιαφερει το θεμα. Αλλα να σε ρωτησω... δεν εχεις θεμα που ειναι στα αγγλικα??? πως το κανεις? βλεπετε τις εικονες μονο?

ΕΙχα παρει απο πολιτεια πολλα βιβλια ελληνικα σε σχετικα καλυτερη τιμη απο φυσικα μαγαζια αλλα κ παλι, ετσι οπως τα βαριεται ειναι πολλα λεφτα.

Αν ξερετε αλλο e-shop με καλες τιμες μοιραστειτε.. :cool:

i0967wbvenhz372s.png

για το kindle μη χαιρεστε... δε το στελνει ελλαδα,

Πηγα να το παρω πριν κανενα διμηνο κ τζιφος, εκτος απο το απλο μοντελο που ειναι μονο για βιβλια.....

Πηρα τελικα ipad κ ειμαι ερωτευμενη!!!:eek:

i0967wbvenhz372s.png

Επειδη ο μικρος μου μου βγηκε μεγαλος βιβλιοφαγος σε ηλικια μονο 17 μηνων με ενδιαφερει το θεμα. Αλλα να σε ρωτησω... δεν εχεις θεμα που ειναι στα αγγλικα??? πως το κανεις? βλεπετε τις εικονες μονο?

ΕΙχα παρει απο πολιτεια πολλα βιβλια ελληνικα σε σχετικα καλυτερη τιμη απο φυσικα μαγαζια αλλα κ παλι, ετσι οπως τα βαριεται ειναι πολλα λεφτα.

Αν ξερετε αλλο e-shop με καλες τιμες μοιραστειτε.. :cool:

Μέχρι τώρα όσα τους έπαιρνα ξενόγλωσσα τους τα έλεγα εγώ στα ελληνικά και δεν μου έκανε διαφορά γιατί και στα ελληνικά που είναι τα βιβλία τους τα παραφράζω όπως τους αρέσει πιο πολύ ή όπως μου αρέσει εμένα πιο πολύ ή όπως βολεύει τέλος πάντων. ΑΛΛΑ τώρα που η μεγάλη μου πηγαίνει πρώτη δημοτικού έχουμε μια απώλεια, γιατί άρχισε να διαβάζει εκείνη μερικά βιβλία στην δεύτερη, οπότε τα αγγλικά αποκλείονται. ΑΛΛΑ τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα για να μαθαίνουν μερικές λέξεις στα αγγλικά και να τους τις δείχνω, οπότε πάλι με βολεύει.... Τώρα μάλιστα τους παράγγειλα και βιβλία από τα μεταχειρισμένα στο άμαζον ακόμα πιο φθηνά... Δεν ξέρω όμως αν όλο αυτό το πράγμα βολεύει και κάποιον άλλο εκτός από μένα...

Πάντως μια που το ανέφερες κοίταξα στην πολιτεία, έχει πολύ καλές προσφορές, αυτό πχ. http://www.politeianet.gr/books/paratiro-kai-mathaino-scholeio-201844 το έχει πιο φθηνά από ένα της σειράς που αγόρασα μεταχειρισμένο από αγγλία, ουφ πρεπει να τα διπλοτσεκάρω όλα!!!!!

a0Nsp3.png

Μέχρι τώρα όσα τους έπαιρνα ξενόγλωσσα τους τα έλεγα εγώ στα ελληνικά και δεν μου έκανε διαφορά γιατί και στα ελληνικά που είναι τα βιβλία τους τα παραφράζω όπως τους αρέσει πιο πολύ ή όπως μου αρέσει εμένα πιο πολύ ή όπως βολεύει τέλος πάντων. ΑΛΛΑ τώρα που η μεγάλη μου πηγαίνει πρώτη δημοτικού έχουμε μια απώλεια, γιατί άρχισε να διαβάζει εκείνη μερικά βιβλία στην δεύτερη, οπότε τα αγγλικά αποκλείονται. ΑΛΛΑ τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα για να μαθαίνουν μερικές λέξεις στα αγγλικά και να τους τις δείχνω, οπότε πάλι με βολεύει.... Τώρα μάλιστα τους παράγγειλα και βιβλία από τα μεταχειρισμένα στο άμαζον ακόμα πιο φθηνά... Δεν ξέρω όμως αν όλο αυτό το πράγμα βολεύει και κάποιον άλλο εκτός από μένα...

Πάντως μια που το ανέφερες κοίταξα στην πολιτεία, έχει πολύ καλές προσφορές, αυτό πχ. http://www.politeianet.gr/books/paratiro-kai-mathaino-scholeio-201844 το έχει πιο φθηνά από ένα της σειράς που αγόρασα μεταχειρισμένο από αγγλία, ουφ πρεπει να τα διπλοτσεκάρω όλα!!!!!

πάντως με το eshop της πολιτείας είμαι κατα ευχαριστημένη όσες φορές έχω ψωνίσει είναι άμεσα στην πόρτα μου (ακόμα και παραμονή Χριστουγέννων μου κάναν παράδοση) :shock: και νομίζω ότι έχει και τις καλλίτερες τιμές (αυτό όμως δεν το τσεκάρω πάντα)

Myrela ίσως να έριχνες μια ματιά και στην δανειστική βιβλιοθήκη της περιοχής σου ???

εμένα πάντως όταν αγοράζουμε νέο βιβλίο κολλάει για αρκετό καιρό μαζί του (μέχρι να μάθει τα λόγια από έξω) :shock::shock::shock::?:?

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Kοριτσια sossss το uk16 στα γυναικεια ρουχα next ποιο νουμερο ειναι?μ ή λ?και τι φορμα εχουν?ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!:D

Για μια γρήγορη βοήθεια, να σου πω οτι το uk16

-γενικά!- ειναι το extra large! Συγκεκριμένα στα next

να ισχύει κατι διαφορετικό; Να σου πουν τα κορίτσια

που έχουν ψωνίσει...

Για μια γρήγορη βοήθεια, να σου πω οτι το uk16

-γενικά!- ειναι το extra large! Συγκεκριμένα στα next

να ισχύει κατι διαφορετικό; Να σου πουν τα κορίτσια

που έχουν ψωνίσει...

ωχ extra large?σε ευχαριστω πολυ!:D εχω μπερδευτει λιγακι..γραφει στο size chart του σαιτ uk16-eu44 και το eu44 το ηξερα για large μαλλον λαθος κανω ε?? :(

και εγω 18 εχμμμμμμ δυσκολευομαι στο XL χιχχιχιχι αρα μαλλον σωστα τα ειπες

σε ευχαριστω!

δηλαδη 16=xl και 14=l?

ξερεις τι φορμα εχουν τα next γυναικεια?

καλα ειναι σε ποιοτητα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...