Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας,

Σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα , ήρθε ο αγαπημένος μου κουμπαρούλης από ένα επαγγελματικό ταξίδι που βρισκόταν για 2 μήνες στην Αμερική και προς μεγάλη μου έκπληξη , μου έφερε δώρο αυτό το καταπληκτικό http://www.amazon.com/gp/product/B0083PWAPW/ref=kin_dev_gw_dual_t/179-8756493-5103954?ie=UTF8&nav_sdd=aps&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0TP2CX0SN5ZJJV5ZZX9M&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1493999442&pf_rd_i=507846 το είχαμε συζητήσει στο παρελθόν , αφού έχω φίλους στην Αμερική που το χρησιμοποιούν κατά κόρον , αλλά είχα μείνει στο ότι κάποια στιγμή θα το έπαιρνα, αν και στην Ελλάδα δεν έχει την τιμητική του, ενώ σε περίοπτη θέση κατέχουν τα i-pad.

Τώρα έχω την περιέργεια να το εξερευνήσω και να μάθω τις εφαρμογές του. Δεν είμαι εξπέρ της τεχνολογίας βέβαια αλλά έχω υπομονή και φυσικά διάθεση αφού έχει και απόλυτη σχέση με το διάβασμα.

Φυσικά όλοι μας είχαμε ωραία δώρα αλλά το δικό μου , ξεπερνούσε κάθε προσδοκία.

Το μοιράστηκα μαζί σας , σε περίπτωση που θέλετε να χαρίσετε κάτι αντίστοιχο η να το αγοράσετε για ιδία χρήση, θυμηθείτε πως είναι κλάσης ανώτερο από i-pad.

Το έχει και το αγγλικό άμαζον βέβαια, πάντα με την αξιοπιστία του αμάζον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας,

Σήμερα ήταν η τυχερή μου μέρα , ήρθε ο αγαπημένος μου κουμπαρούλης από ένα επαγγελματικό ταξίδι που βρισκόταν για 2 μήνες στην Αμερική και προς μεγάλη μου έκπληξη , μου έφερε δώρο αυτό το καταπληκτικό http://www.amazon.com/gp/product/B0083PWAPW/ref=kin_dev_gw_dual_t/179-8756493-5103954?ie=UTF8&nav_sdd=aps&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0TP2CX0SN5ZJJV5ZZX9M&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1493999442&pf_rd_i=507846 το είχαμε συζητήσει στο παρελθόν , αφού έχω φίλους στην Αμερική που το χρησιμοποιούν κατά κόρον , αλλά είχα μείνει στο ότι κάποια στιγμή θα το έπαιρνα, αν και στην Ελλάδα δεν έχει την τιμητική του, ενώ σε περίοπτη θέση κατέχουν τα i-pad.

Τώρα έχω την περιέργεια να το εξερευνήσω και να μάθω τις εφαρμογές του. Δεν είμαι εξπέρ της τεχνολογίας βέβαια αλλά έχω υπομονή και φυσικά διάθεση αφού έχει και απόλυτη σχέση με το διάβασμα.

Φυσικά όλοι μας είχαμε ωραία δώρα αλλά το δικό μου , ξεπερνούσε κάθε προσδοκία.

Το μοιράστηκα μαζί σας , σε περίπτωση που θέλετε να χαρίσετε κάτι αντίστοιχο η να το αγοράσετε για ιδία χρήση, θυμηθείτε πως είναι κλάσης ανώτερο από i-pad.

Το έχει και το αγγλικό άμαζον βέβαια, πάντα με την αξιοπιστία του αμάζον.

φανταζομαι ακομη δεν το κατεχεις πληρως αλλα μηπως μπορεις να μας δωσεις περισσοτερα στοιχεια??

ας πουμε συνδεεται μεσω hdmi σε τηλεοραση?ειναι αφης απο οτι ειδα οποτε λογικα και το πληκτρολογιο αφης ειναι ή κανω λαθος?

οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ πως τα βλεπεις με αυτο?

βασικα με ενδιεφερε ενας ηλεκτρονικος αναγνωστης γιατι παρολο που λατρευω τα βιβλια στην εντυπη μορφη δεν εχω δυστυχως αλλη ανεση χωρου για βιβλιοθηκες...περα απο τον δανεισμο,ηθελα να εχω την ανεση να διαβαζω βιβλια και σε φασεις που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα και παλι δεδομενων των οικονομικων συνθηκων δισταζα.

Αυτο ομως φαινεται να καλυπτει τοσα αλλα οποτε ισως να αξιζει η αγορα.

Κορίτσια καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποια να μου πει, οι αποδείξεις για αγορές στο Άμαζον μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη φορολογική μας δήλωση;

Υπάρχουν μέλη που τις βάζουν, λογικά είνα δεκτες αφού το ΑΜΑΖΟΝ χρεώνει την διαφορά ΦΠΑ και έχει και ελληνικό ΑΦΜ, με εδρα κάπου στην Αγία Παρασκευή αν θυμάμαι καλά.

Καλού κακού, κράτα και μια εκτύπωση των ισοτιμιών της ημέρα της αγοράς σου από την Τράπεζα της Ελλάδας, για να δείξεις με ποιά ισοτιμία μετέτρεψες τις λίρες σε ευρώ.

Αν σου ζητηθεί να πας τις αποδείξεις σου στην ΔΟΥ σου αυτό.

BOftp3.png PzWNp3.png

Υπάρχουν μέλη που τις βάζουν, λογικά είνα δεκτες αφού το ΑΜΑΖΟΝ χρεώνει την διαφορά ΦΠΑ και έχει και ελληνικό ΑΦΜ, με εδρα κάπου στην Αγία Παρασκευή αν θυμάμαι καλά.

Καλού κακού, κράτα και μια εκτύπωση των ισοτιμιών της ημέρα της αγοράς σου από την Τράπεζα της Ελλάδας, για να δείξεις με ποιά ισοτιμία μετέτρεψες τις λίρες σε ευρώ.

Ευχαριστώ chatzico για την απάντηση, και εμένα μου φαίνεται λογικό να γίνονται δεκτές για τους λόγους που ανέφερες.

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποια να μου πει, οι αποδείξεις για αγορές στο Άμαζον μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη φορολογική μας δήλωση;

εγω περυσι της εβαλα, και οσες περισεψαν τις πασαρα στην μανουλα μου :tongue::tongue::tongue:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

εγω περυσι της εβαλα, και οσες περισεψαν τις πασαρα στην μανουλα μου :tongue::tongue::tongue:

Μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ, έχω ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό (για να είμαι ειλικρινής έχω λυσσάξει να ψωνίζω:oops:) και είναι αμαρτία να μην χρησιμοποιηθούν τόσες αποδείξεις. Ευχαριστώ πολύ!

jxhyp3.png

Ευχαριστώ chatzico για την απάντηση, και εμένα μου φαίνεται λογικό να γίνονται δεκτές για τους λόγους που ανέφερες.

Τπτ ;)

Να έχεις όμως υπόψη σου ότι αν καλέσουν την μητέρα σου για δειγματοληπτικό έλεγχο στην ΔΟΥ της και δουν αποδείξεις με όνομα άλλο από το δικό της, θα τις απορρίψουν. Οπότε να είσαι προετοιμασμένη να τις σκατζάρεις με δικές σου αλλά ανώνυμες ;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Nαι μπορείς να τις καταθέσεις κανονικά αφού έχουν ελληνικό αφμ, τις καταθέτω δυο χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την ισοτιμία της ημέρας την γράφει στην απόδειξη κάτω αριστερά ως conversion rate οπότε δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο πέρα από τις αποδείξεις.

φανταζομαι ακομη δεν το κατεχεις πληρως αλλα μηπως μπορεις να μας δωσεις περισσοτερα στοιχεια??

ας πουμε συνδεεται μεσω hdmi σε τηλεοραση?ειναι αφης απο οτι ειδα οποτε λογικα και το πληκτρολογιο αφης ειναι ή κανω λαθος?

οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ πως τα βλεπεις με αυτο?

βασικα με ενδιεφερε ενας ηλεκτρονικος αναγνωστης γιατι παρολο που λατρευω τα βιβλια στην εντυπη μορφη δεν εχω δυστυχως αλλη ανεση χωρου για βιβλιοθηκες...περα απο τον δανεισμο,ηθελα να εχω την ανεση να διαβαζω βιβλια και σε φασεις που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα και παλι δεδομενων των οικονομικων συνθηκων δισταζα.

Αυτο ομως φαινεται να καλυπτει τοσα αλλα οποτε ισως να αξιζει η αγορα.

Κοριτσάκι γεια σου,

είδα το μήνυμα σου και δυστυχώς για την ώρα δεν μπορώ να σου δώσω πολλά στοιχεία...μου είπε μόνο ότι κατεβάζει σε λιγότερο από 1 λεπτό το κάθε βιβλίο , μερικές παλιές εκδόσεις μπορείς να τις βρεις και δωρεάν, σε περίπτωση που αργεί, σου στέλνουν καινούργιο δωρεάν...το πληκτρολόγιο είναι αφής, είναι wi-fi έχει 7αρα οθόνη , αν το λέω καλά , όλες τις εφαρμογές facebook, twitter, e-mail , games , επίσης μου ανέφερε και κάποια παιχνίδια και εφαρμογές για παιδιά στα οποία μόνο μπορούν να μπουν και τα άλλα είναι κλειδωμένα. όπως είπα δεν είμαι εξπέρ της τεχνολογίας και θα χρειαστώ μερικά σεμινάρια για να το μάθω καλύτερα, τώρα αν κατάλαβα καλά από τα πολλά που είπαμε, νομίζω πως ναι με καλώδιο συνδέεται στην τηλεόραση...επίσης έχει ελληνική μετάφραση με κάποιες εξτρά ρυθμίσεις λέξη προς λέξη και σε ολόκληρο το κείμενο....

δεν με βλέπω όμως να το χαρώ και πολύ , αφού το ζαχαρώνει ο αγαπημένος μου αντρούλης, τόσο που προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει να το μάθω!!!

Πάντα θέλει να μου το παίζει δάσκαλος , ώσπου στο τέλος με εκνευρίζει με την διαρκή ανάλυση του και όλα καταλήγουν σε αυτόν. Για περισσότερες και νεότερες πληροφορίες , θα σου στείλω π.μ.

Με την αναφορά όμως του δώρου, επικράτησε ένας πανικός και μια πρωτόγνωρη προθυμοποιήση για βοήθεια...

Διαφημίσεις

κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι..

έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ ότι τα νούμερα του sportsdirect έχουν αρκετά φαρδιές γραμμές.. αυτό ισχύει για όλα ή γενικά για τα αθλητικά; Ήθελα να πάρω δώρο για ένα κοριτσάκι μια τζην βερμούδα και ένα ταιριαστό μπλουζάκι αλλά δε ξέρω τι νούμερο να διαλέξω..

το παιδί ειναι 7 χρονων αλλά λόγω ανάπτυξης ξέρω ότι της παίρνουν το 9-10 και καμιά φορά και μεγαλύτερο! Να πάρω λέτε κι εγώ το 9-10?

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι..

έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ ότι τα νούμερα του sportsdirect έχουν αρκετά φαρδιές γραμμές.. αυτό ισχύει για όλα ή γενικά για τα αθλητικά; Ήθελα να πάρω δώρο για ένα κοριτσάκι μια τζην βερμούδα και ένα ταιριαστό μπλουζάκι αλλά δε ξέρω τι νούμερο να διαλέξω..

το παιδί ειναι 7 χρονων αλλά λόγω ανάπτυξης ξέρω ότι της παίρνουν το 9-10 και καμιά φορά και μεγαλύτερο! Να πάρω λέτε κι εγώ το 9-10?

Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις το ίδιο size, δηλ 9-10y!

Oλα τους τα ρούχα έχουν τεράστιες γραμμές

ειδικα τα Αγγλικά lonsdale , everlast ακόμη κ τα Pierre Cardin, τα Nike, Adidas!

Οσα εχουμε αγοράσει εμείς ανά καιρούς (ανδρικά, γυναικεία, παιδικα)

ειναι standard ενα ή δυο νούμερα μικρότερα απο τα κανονικα μας, προκειμένου να μας κάνουν!

Τα μόνα με just νούμερα σαν τα δικά μας

ειναι τα nickelodeon (bob, Dora , τέτοια..) και τα Calvin Klein ...

Ας σου πουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια γνώμες!

Καλημέρα!!!

εγώ που χρειαζόμουν φόρμες για τον γιο μου πήρα το 7-8 οι έβερλαστ μας είναι οκ οι λονσντειλς τεράστιες πάλι.

Στον άνδρα μου όλες οι μάρκες έκατσαν καλά απλά άλλα ήταν πιο άνετα λίγο από κάποιες άλλες

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εγώ που χρειαζόμουν φόρμες για τον γιο μου πήρα το 7-8 οι έβερλαστ μας είναι οκ οι λονσντειλς τεράστιες πάλι.

Στον άνδρα μου όλες οι μάρκες έκατσαν καλά απλά άλλα ήταν πιο άνετα λίγο από κάποιες άλλες

Πωωωω άντε να την βοηθήσουμε την κοπέλα έτσι...!

Μήπως παίζει ρόλο κ για τι size μιλάμε;

Εγω πχ φοράω s/m κ τα medium (τους) μου ειναι υπέρ-τεράστια, όχι απλά άνετα! Ο άντρας μου φοράει m/l κ τα large (τους) ειναι σαν extra large!

Τα παιδάκια μου πάλι , ειναι εξαιρετικά αδύνατα κ οποιαδήποτε γραμμη πάνω τους φαρδιά! φέρνουν σαν τσουβάλι!

Η τζιν βερμούδα είναι Lee cooper και το μπλουζάκι μικροί κύριοι μικρές κυρίες.

Είμαι από κινητό κ δε μπορώ να βάλω λίνκ.

Οπότε, το 9-10 λέω να παραγγείλω και ας ελπίσουμε ότι θα είναι οκ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...