Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Δεν τα ξερω τα κουμπακια αυτα καλαμαρακι.

Πρεπει να ειναι και η γραφη μου καπως περιεργη, φαινεται.

Ειμαι και μιας ηλικιας και προσπαθω να μπω στο πνευμα της νεολαιας αλλα ματαια. (η ημερομηνια στο νικ μου ειναι οταν εχασα τον πατερα μου, της γεννησης την εχω ξεχασει κιέγω η ιδια :? )

Eυτυχως που μου ηρθαν τα παιδια εστω και αργα και το παιζω τζοβενο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες: έπεσα πάνω σ΄αυτά τα παπουτσάκια http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/shoes/38/4?pid=763984&curr=eur&&country=us&curr=usd&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d596467831%26ts%3dcustom%26w%3dButterfly%2520Cork%2520Beds%2520%2528Younger%2520Girls%2529%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d2500%26nxti%3d2%26lang%3den%26country%3dGR%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bButterfly%20Cork%20Beds%20%28Younger%20Girls%29%26quot%3b

Μήπως δεν είναι ανατομικά και γενικά δεν ενδείκνυνται για το ποδαράκι της μικρής μου;Μου φαίνονται πολύ φθηνά και επειδή συνηθίσαμε να δίνουμε πολλά, γινόμαστε καχύποπτοι!!

Τα cork beds του next ειναι κατα τη γνωμη μου υπεροχα.Τα φορεσα στην μικρη μου το πρωτο καλοκαιρι που περπατησε δηλαδη ηταν 14 μηνων και δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα.Ηταν μαλακα και δερματινα τα λουρακια..πλενοντουσαν και γινονταν κατασπρα και παλι,δεν παραπατησε ποτε,δεν κουραστηκε στο περπατημα ποτε.Ολα τα συγχρονα παπουτσια απο εταιρειες που σεβονται τον εαυτο τους ειναι ανατομικα...η εννοια "ορθοπεδικος" σε παπουτσι που δεν προοριζεται για ποδι με προβλημα πεδησης απλα δεν στεκει..περισσοτερο ειναι πατεντα για να μοσχοπληρωνουμε παπουτσια!!Θα σου προτεινα να τα παρεις και να τα χαρειτε!Αν οχι για να την πας παιδικη χαρα...θα τα χαρειτε σιγουρα για πιο "καλες" βολτες!

Ειμαι και μιας ηλικιας και προσπαθω να μπω στο πνευμα της νεολαιας αλλα ματαια. (η ημερομηνια στο νικ μου ειναι οταν εχασα τον πατερα μου, της γεννησης την εχω ξεχασει κιέγω η ιδια :? )

Ποιος σου λέει πως έχω οργή...τουναντίον!

{α το έσβησες με έντιτ..καλά έκανες;)}

Νεολαία δεν είμαι...ούτε κ μικρή ;)

:confused::confused:

έσβησες από το αρχικό σου μήνυμα που περιείχε κ αυτό

Δωσε τοπο στην οργη. Ειμαι και μιας ηλικιας και προσπαθω να μπω στο πνευμα της νεολαιας αλλα ματαια. (η ημερομηνια στο νικ μου ειναι οταν εχασα τον πατερα μου, της γεννησης την εχω ξεχασει κιέγω η ιδια :? )

όπως μου ήρθε στο μειλ μου για ενημέρωση απάντησης στο θρεντ.

Διαφημίσεις

για όσες παρέλαβαν την καρέκλα http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B005F3W4TW/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 πώς είναι το μεγεθός της; Ο μεγάλος μου είναι 8,5 αλλά στα ρούχα φοράει 12άρι (για να καταλάβετε τη διάπλαση του. Θα του είναι "καλή";

σχετικα με την καρεκλα οι δικες μου ειναι πιο μικρες και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Εγω δεν τολμαω γιατι Τουιγκυ δε με λες με τιποτα :lol:

Ας πει και η αλλη κοπελα που την παρελαβε μηπως εχει πιο μεγαλα παιδια.

Καλη συνεχεια

Παλι το εσβησα γιατι θυμηθηκα αλλα με προλαβες.

Ειπαμε εχω και μια ηλικια.

Το καναμε να μην πω τι το θεμα... :(

Μεχρι να απαντησεις ξαναεκανα εντιτ εντωμεταξυ γιατι θυμηθηκα.

Ειπαμε εχω και μια ηλικια. :D

Αντε καλο απογευμα να εχουμε.

Μα απορώ γιατί τα σβήνεις.....:rolleyes:

σχετικα με την καρεκλα οι δικες μου ειναι πιο μικρες και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.

Εγω δεν τολμαω γιατι Τουιγκυ δε με λες με τιποτα :lol:

Ας πει και η αλλη κοπελα που την παρελαβε μηπως εχει πιο μεγαλα παιδια.

ευχαριστώ για την απάντηση. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας απαντήσει!

Διαφημίσεις

Προφανώς κάτι χάνουμε οι υπόλοιπες εδώ μέσα, αλλά αφού γίνετια δημόσια πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι το όλο θέμα, το ξέρω ότι δεν με ρώτησε κανείς, αλλά μια γνώμη ειπώθηκε και μάλιστα προσεκτικά, όλα τα υπόλοιπα τα εκλαμβάνω κι εγώ ως ειρωνία... Αν είναι να αρχίσουμε τόσο καιρό εδώ μέσα να κάνουμε αναφορές η μια στην άλλη....

Και μια που φαίνεται σημαντικό να κατεθέσουμε τις απόψεις μας πλέον για ανοιχτά ή κλειστά παπούτσια στα δίχρονα και τρίχρονα, κι εγώ με προστασία μπροστά τους φοράω σε αυτές τις ηλικίες, γιατί τα δικά μου κορίτσια είναι αγρίμια και χτυπάνε συνέχεια (και τα δάχτυλά τους....)

a0Nsp3.png

Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε για το καθετί. Ρωτάς κάτι; Απαντάω εγώ βάσει της εμπειρίας μου, της οπτικής μου και του κατά πως κόβει στην γκλάβα μου. Απαντάει και μια άλλη συμφορουμίτισσα και πάλι κατά πως πιστεύει. Γιατί δηλαδή πρέπει να βρούμε τη ΣΩΣΤΗ απάντηση; Δεν υπάρχει σωστή απάντηση κυρίες μου... Υπάρχει η δική μου απάντηση, η δική σου, της τάδε, της δείνα. Όλες παιδιά έχουμε και όλες θέλουμε το καλύτερο. Ας επανέλθουμε στο να προσπαθούμε να προσφέρουμε γνώση και οι υπόλοιποι ας κρίνουν αν τους βοηθά ή όχι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

λοιπόν η καρέκλα σηκώνεται σε ύψος αρκετά πάει αρκετά πίσω η πλάτη και γενικά πιστεύω ότι είναι σωστό το ηλικιακό γκρουπ.Εγώ κάθισα στη δική μας 1.70 και πολλά κιλά αυτή την στιγμή μια χαρά μου είναι αν και για το ύψος μου θα ήθελα λίγο πιο ψηλή πλάτη αν ο γιός σου είναι στο 170 μην την πάρεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει καποια κοπέλα, έχει αρκετά παιδικά βιβλία στο άμαζον σε προσφορά, εγώ έψαχνα της Julia Donaldson συγκεκριμένα κι έχει καλές τιμές, αλλά σας βάζω τις προσφορές όπως τις βγάζει για όλα (μικρότερες ή μεγαλύτερες, έγραφε μέχρι 40%) http://www.amazon.co.uk/Childrens-books-Publisher/b/ref=amb_link_82872593_1?ie=UTF8&node=16423331&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=special-node-offers-1&pf_rd_r=1XWYNRF9KSH7422BATQX&pf_rd_t=201&pf_rd_p=472435413&pf_rd_i=0333903382

Επίσης ψάχνοντας για παιχνίδια, πέτυχα αυτό σε προσφορά, δεν το παράγγειλα γιατί εχουμε κάτι παρόμοιο, αλλά η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή αν ενδιαφέρει κάποια! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0053XSCYK/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...