Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες: έπεσα πάνω σ΄αυτά τα παπουτσάκια http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/shoes/38/4?pid=763984&curr=eur&&country=us&curr=usd&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d596467831%26ts%3dcustom%26w%3dButterfly%2520Cork%2520Beds%2520%2528Younger%2520Girls%2529%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d2500%26nxti%3d2%26lang%3den%26country%3dGR%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bButterfly%20Cork%20Beds%20%28Younger%20Girls%29%26quot%3b

Μήπως δεν είναι ανατομικά και γενικά δεν ενδείκνυνται για το ποδαράκι της μικρής μου;Μου φαίνονται πολύ φθηνά και επειδή συνηθίσαμε να δίνουμε πολλά, γινόμαστε καχύποπτοι!!

Πάντως είναι πολύ ωραία.

Γεια σας ,

μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στέβια σε σκόνη και πράσινο τσάι σε φύλλα;;;

σε τοπικό φαρμακείο που ρώτησα μου είπαν 10 ευρώ τα 250 γραμμάρια, είναι καλή η τιμή ;;; έχετε χρησιμοποιήσει ; από που αγοράζεται ; υπάρχει περίπτωση σε e-shop του εξωτερικού να την βρω ποιο φθηνά; αν έχετε ανάλογη εμπειρία χρειάζομαι την βοήθεια σας, επίσης έχετε χρησιμοποιήσει σπιρουλίνα για τόνωση μετά την άσκηση;αν ναι ποια; από που την παίρνετε;

Στέβια παίρνω αυτή και σπιρουλίνα την Gold Eυβοίας από το φαρμακείο. Έχει και το iherb όμως. Απλά εγώ βιαζόμουν. Κι όντως από ενέργεια παράπονο δεν έχω...

Καλησπέρα.

Επειδή καμιά φορά ψάχνουμε κάτι και μέσα από το φόρουμ έρχεται ένα λινκ ή ένα σχόλιο που μας βοηθάει είπα να πω κι εγώ για αυτή την σκούπα που πήρα και πραγματικά έχω "κολλήσει".Την βρήκα με 99λίρες από άμαζον. Σκούπισα χαλί που είχα ήδη σκουπίσει με την παλιά (μια bosch 2200W) και το τι έβγαλε δεν λέγεται. Από τρίχες έως χώμα, σκόνη. Είναι από τα πράγματα που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Είναι ελαφριά;Δεν δυσκολεύεσαι στη χρήση της...

καλησπερα!!! υπενθυμιζω την ερωτηση μου :oops: και επισης οι μανουλες που αγορασαν προσφατα τα γυαλακια ηλιου για τα παιδακια τους μηπως ειναι ευκολο να γραψουν παλι το λινκ?Ευχαριστω!!!!;)

Αυτά πήρα πρόσφατα http://www.ebay.co.uk/itm/230817714691?var=530065105910&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 κι ο γιος μου είναι 21 μηνών. Το 2-4 του ειναι μια χαρά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να υποθεσω οτι μονο τα δικα μου κοριτσια δεν φορουν γυαλια με λαστιχο???

Οσα πηρα τα χαρισα γιατι καναν σαν δαιμονισμενες ακι οι δυο για να τα βγαλουν.

Μονο με βραχιονες γυαλια φορανε :?

Για πιο μεγαλα κοριτσακια εχει παρα πολυ ωραια σχεδια η guess. :cool:

Aυτα πηρα στη μεγαλη αλλα απο φυσικο μαγαζι (και σε αλλη τιμη :evil: )

http://www.ebay.co.uk/itm/GUESS-girls-sunglasses-case-GU-T111-PUR-3-Lunettes-Gafas-de-sol-Occhiali-/171018506720?pt=UK_Sunglasses&hash=item27d17f51e0

Η μικρη φοραει babybanz αλλα με βραχιονες.

Γεια σας ,

μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στέβια σε σκόνη και πράσινο τσάι σε φύλλα;;;

σε τοπικό φαρμακείο που ρώτησα μου είπαν 10 ευρώ τα 250 γραμμάρια, είναι καλή η τιμή ;;; έχετε χρησιμοποιήσει ; από που αγοράζεται ; υπάρχει περίπτωση σε e-shop του εξωτερικού να την βρω ποιο φθηνά; αν έχετε ανάλογη εμπειρία χρειάζομαι την βοήθεια σας, επίσης έχετε χρησιμοποιήσει σπιρουλίνα για τόνωση μετά την άσκηση;αν ναι ποια; από που την παίρνετε;

Καλημερα,

δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εγω εχω δικα μου φυτα και χρησιμοποιω αυτα, ομως προσεξε λιγο το κουτι.

Πολυ λιγα σκευασματα ειναι 100% στεβια. Ολα σχεδον εχουν αι κατι αλλο μεσα.

Η κόρη μου έκλεισε τα 4 και από τα 2 της αγοράζω παπουτσάκια από Next και HM ΑΛΛΑ όχι για καθημερινή χρήση. Από εκεί αγοράζω παπουτσάκια special occasion που λεν και στο χωριό μου. Δεν θεωρώ πως κάνουν ζημιά στο πόδι αλλά πιστεύω πως είναι άβολα για παρατεταμένη χρήση.

Γυαλιά κι εμείς επί δύο χρόνια φορούσαμε julbo όχι με λάστιχο, με βραχίονες. Την 1η χρονιά βέβαια λειτουργούσαν ως μασητικό και ως παιχνίδι. Πέρυσι τα φόρεσε αρκετά και φέτος που δεν της εφαρμόζουν σωστά τα χει και πάλι για παιχνίδι. Τώρα σκέφτομαι να της πάρω από κατάστημα οπτικών ώστε να βεβαιωθώ πως της εφαρμόζουν σωστά. Υπάρχουν με 25 ευρώ έχω δει και θέλω να ελπίζω πως πρόκειται για καλούς φακούς.

Επίσης, επειδή μπαίνει καλοκαιράκι και ετοίμασα λίστα με τις υποχρεώσεις μας σε παιδικά πάρτυ, βαπτίσεις κ.λπ. αν βρίσκετε καμιά καλή ευκαιρία, παρακαλώ μοιραστείτε τη μαζί μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα,

δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εγω εχω δικα μου φυτα και χρησιμοποιω αυτα, ομως προσεξε λιγο το κουτι.

Μιας και το ανέφερες κι επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο. Πώς χρησιμοποιείς τα φύλλα της στέβια π.χ. στον καφέ? Τα βάζεις μέσα? Βράζεις τα φύλλα ή τα πολτοποιείς? Από τη στέβια θέλω να μπορώ να τη χρησιμοποιώ αντί ζάχαρης π.χ. σε καφέ,γλυκά πώς γίνεται? Υπάρχει κάποιο όριο ασφαλείας όπως με τα υπόλοιπα πχ όχι πάνω από τόσα ροφήματα την ημέρα.

Διαφημίσεις

Ωραια!!! Τι μεγεθος ομως να του παρω, για 12-24 θα ειναι ενταξει???εχει και μεγαλουτσικο κεφαλι :cool::cool::cool::cool::?

Τζεονίκ μου εγώ αν ήταν ήδη {όπως βλέπω στο τικεράκι το μικρό σου} 17 μηνών θα έπαιρνα το 2-4χρονών μοντέλο δηλαδή

http://www.ebay.co.uk/itm/Julbo-Looping-3-Kids-Sunglasses-for-ages-2-4yrs-NEW-many-colours-available-/230817714691?pt=UK_Sunglasses&var=&hash=item35bdced203

http://www.ebay.co.uk/itm/Julbo-Looping-3-Kids-Sunglasses-for-ages-2-4yrs-NEW-choice-of-colours-/230817722380?pt=UK_Sunglasses&var=&hash=item35bdcef00c

Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψε το σαρακοστιανο μας εδεσμα :D

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αγοραζουμε οτι νά'ναι.

Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι αυτου του τυπου τα παπουτσακια ειναι εντελως αβολα. Η σολα ειναι εντελως ακαμπτη και δυσκολευει το παιδι. Ειχα παρει τετοιου τυπου και δεν βολεψαν καθολου τις κορες μου. Τα χαρισα σε φιλες και επισης δεν τα φορεσαν τα παιδακια τους.

Για την ηλικια σας θεωρω πιο καλα τα παπουτσακια που πισω ειναι κλειστα τυπου:

http://www.amazon.co.uk/Barratts-Nursery-Leather-Velcro-Sandals/dp/B00BWRQB8U/ref=sr_1_29?ie=UTF8&qid=1365883112&sr=8-29&keywords=girl+shoes+sandal

Eγω προτιμουσα και μπροστα κλειστα ωστε να μην κινδυνευπυν τα δαχτυλακια τους μιας και παιζαν καπως αγαρμπα.

http://www.amazon.co.uk/Umi-Kids-Tutti-Sandal-Fisherman/dp/B005D60WW2/ref=pd_sim_sbs_sh_1

Βεβαιως αυτο δεν ειναι κανονας αλλα προσωπικη εκτιμηση. Οτι βολεψει το αγγελουδι σου :D

Δεν είπα πως αγοράζουμε ότι να ναι....να χαρείς :rolleyes:

Εγώ πάλι δεν θα απέτρεπα άτομο να αγοράσει τέτοιου τύπου παπούτσια γιατί όλα είναι υποκειμενικά όπως η άποψη σου έτσι κ η δική μου που λεει πως είχα δυο τέτοια ζευγάρια εως τώρα από δώρα ένα Birkinstock κ ένα Froddo ήταν τρομερά μαλακά κ άνετα κ μας βόλεψαν τρομερά πολύ. Δηλαδή τη μικρή της άρεσαν κ τα φορούσε χωρίς παράπονο.

Γιατί έρχομαι εγώ κ ως αντίποδα σου λέω πως ουδέποτε αγόρασα κλειστά σανδάλια μπροστά κ ουδέποτε χτύπησε η μικρή μου....:rolleyes:;)

Ολα αυτά είναι υποκειμενικά το τι στυλ παπούτσι θα πάρεις ή αν σε βόλεψε ή όχι. Οπως λες κ εσύ. :D

κορίτσια τα φώτα σας.

βρήκα κάτι παπούτσια για τον άντρα μου από το εξής site http://www.shopairmaxgreece.com/nike-air-max-2012-km003-p-5233.html

επειδή δεν έβρισκα πουθενά που εδρεύουν τους έστειλα μήνυμα να ρωτήσω μήπως τα στέλνουν από ΗΠΑ και το πιάσουν στο τελωνείο.

η απάντηση ήταν οτι τα στέλνουν από HONG-KONG κ άρα δεν κινδυνεύω από τελωνειακές χρεώσεις.

ισχύει κάτι τέτοιο;

να τα παραγγείλω (μεταφορικά 19?, κ πολύ φτηνότερα από οπουδήποτε αλλού);

ή θα μου βγει κ καμιά άλλη χρέωση κ άρα ακριβότερα;

Βαλεντίνη μακριά! Θα έρθουν με δώρο τις μπανάνες, άσε που απο χονγκ κονγκ

παίζει τελωνείο, τώρα το γιατί εσύ ίσως να μην κινδυνεύεις στο συγκεκριμένη περίπτωση από τέτοιες χρεώσεις είναι άλλο θέμα.

Αυτά πήρα πρόσφατα http://www.ebay.co.uk/itm/230817714691?var=530065105910&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 κι ο γιος μου είναι 21 μηνών. Το 2-4 του ειναι μια χαρά.

Και εγω αυτά πήρα!!!ειμαστε 20 μηνών και τα 2-4 της κάνουν μια χαρά!αλλα...........δεν βλέπω να τα φοράει!ταχει για παιχνίδι!!!!

Πάντως έμενε ο seller τους δεν μου πολυαρεσε!καθυστερησαν καμία 10μερες κάνανε να ερθουν(δεν τα βιαζομουν άλλωστε)αλλα έλεγε 1-2 εργάσιμες.το τηλ επικοινωνίας δεν το σήκωσαν ποτε και επίσης στο μεηλ μου δεν απάντησαν ποτε.ευτυχως ήρθαν!!!

Τα babydanz έχουν πιο ωραία σχέδια,για κορίτσια πάντα,αλλα είπα να πάρουμε τα ποιοτικοτερα σε γυαλια.το αμαζον ταχει απο 10 λίρες τα babydanz!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Και εγω αυτά πήρα!!!ειμαστε 20 μηνών και τα 2-4 της κάνουν μια χαρά!αλλα...........δεν βλέπω να τα φοράει!ταχει για παιχνίδι!!!!

Πάντως έμενε ο seller τους δεν μου πολυαρεσε!καθυστερησαν καμία 10μερες κάνανε να ερθουν(δεν τα βιαζομουν άλλωστε)αλλα έλεγε 1-2 εργάσιμες.το τηλ επικοινωνίας δεν το σήκωσαν ποτε και επίσης στο μεηλ μου δεν απάντησαν ποτε.ευτυχως ήρθαν!!!

Τα babydanz έχουν πιο ωραία σχέδια,για κορίτσια πάντα,αλλα είπα να πάρουμε τα ποιοτικοτερα σε γυαλια.το αμαζον ταχει απο 10 λίρες τα babydanz!!

Μια χαρά σου ήρθαν σε 10 μέρες.....αποκλείεται να εννοούσε ελλάδα για 1-2 μέρες...τίποτα δεν έρχεται με απλό ταχυδρομείο σε 1-2 μέρες εκτός αν είναι εσωτερικού ελλάδος. Και το αμαζον τόσες μέρες πάνω κάτω θέλει από 5 εως 10:D

Τώρα για τα μειλ....δεν έχω άποψη, όποτε τους έστειλα μύνημα μέσω του εμπευ μου απαντούσαν την επόμενη μέρα.

...

Εγώ πάλι δεν θα απέτρεπα άτομο να αγοράσει τέτοιου τύπου παπούτσια γιατί όλα είναι υποκειμενικά όπως η άποψη σου έτσι κ η δική μου που λεει πως είχα δυο τέτοια ζευγάρια εως τώρα από δώρα ένα Birkinstock κ ένα Froddo ήταν τρομερά μαλακά κ άνετα κ μας βόλεψαν τρομερά πολύ. Δηλαδή τη μικρή της άρεσαν κ τα φορούσε χωρίς παράπονο.

Γιατί έρχομαι εγώ κ ως αντίποδα σου λέω πως ουδέποτε αγόρασα κλειστά σανδάλια μπροστά κ ουδέποτε χτύπησε η μικρή μου....:rolleyes:;)

Ολα αυτά είναι υποκειμενικά το τι στυλ παπούτσι θα πάρεις ή αν σε βόλεψε ή όχι. Οπως λες κ εσύ. :D

χαιρομαι που συνεννοουμαστε :lol:

Μιλουσα για τα next με αυτη τη σολα.

Σχετικα με το παραδειγμα που εφερες ως αντιποδα, κι'ο αντρας μου ανεβαινει συνεχεια στη μηχανη και δε φορα ποτε κρανος. :(

To ιδιο πραγμα μου λεει: "Αφου δεν τρακαρα ποτε" :lol::(

Tης συναδελφου ομως το παιδακι της εχει ενα κομμενο δαχτυλακι στο ποδαρακι του που κατα πασα πιθανοτητα θα το ειχε σωσει αν φορουσε κλειστο πεδιλακι. 2 χρονων και κατι ηταν.

Τα δικα μου ειναι θηριακια και αγαρμπα γενικα και μετα απο αυτο το συμβαν ειχα φοβηθει πολυ.

Οπως πολυ σωστα ειπαμε ομως, ολα ειναι υποκειμενικα.

Διαφημίσεις

και εγω οσο φανατικ του νεξτ και αν ειμαι δυσκολα υποκυπτω σε ενα παπουτσι τους! παντως ενα που πηραμε μιας βγηκε μια χαρα ευτυχως και μαλακο, αλλα καθολου σε τετοιο στυλ σολας

Καλησπέρα!Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες: έπεσα πάνω σ΄αυτά τα παπουτσάκια http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/shoes/38/4?pid=763984&curr=eur&&country=us&curr=usd&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d596467831%26ts%3dcustom%26w%3dButterfly%2520Cork%2520Beds%2520%2528Younger%2520Girls%2529%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d2500%26nxti%3d2%26lang%3den%26country%3dGR%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bButterfly%20Cork%20Beds%20%28Younger%20Girls%29%26quot%3b

Μήπως δεν είναι ανατομικά και γενικά δεν ενδείκνυνται για το ποδαράκι της μικρής μου;Μου φαίνονται πολύ φθηνά και επειδή συνηθίσαμε να δίνουμε πολλά, γινόμαστε καχύποπτοι!!

χαιρομαι που συνεννοουμαστε :lol:

Μιλουσα για τα next με αυτη τη σολα.

Σχετικα με το παραδειγμα που εφερες ως αντιποδα, κι'ο αντρας μου ανεβαινει συνεχεια στη μηχανη και δε φορα ποτε κρανος. :(

To ιδιο πραγμα μου λεει: "Αφου δεν τρακαρα ποτε" :lol::(

Tης συναδελφου ομως το παιδακι της εχει ενα κομμενο δαχτυλακι στο ποδαρακι του που κατα πασα πιθανοτητα θα το ειχε σωσει αν φορουσε κλειστο πεδιλακι. 2 χρονων και κατι ηταν.

Τα δικα μου ηταν θηριακια και αγαρμπα γενικα και μετα απο αυτο το συμβαν ειχα φοβηθει πολυ.

Οπως πολυ σωστα ειπαμε ομως, ολα ειναι υποκειμενικα.

α μάλιστα....δηλαδή η σόλα σε πείραξε....κ για αυτό αναφερόσουν στα προηγούμενα ποστ σου....μάλιστα! Δηλαδή το ξέρεις πως είναι άκαμπτη κ δύσκολη η συγκεκριμένη...μάλιστα.

Οσο για το κράνος σε αντιπαράθεση με τα ανοιχτά πέδιλα...ατυχές το παράδειγμα.

Επειδή βαριέμαι να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου κάθε φορά το αφήνω εδώ{γιατί παναγία μου θα αρχίσει μια μεγάλη συζήτηση..} γιατί ευτυχώς δεν έχω "φίλους" με άσχημα παραδείγματα....αλλά μάλλον κάνω παρέα με πολύ τυχερούς ανθρώπους

Και επαναλαμβάνω αντί να τρομάζω κόσμο....:rolleyes:

λέω ότι το τι παπούτσι θα αγοράσεις ειναι καθαρά υποκειμενικό, το ότι εσένα σου βγήκαν σκάρτα ή δεν σας βόλεψαν πάλι υποκειμενικό είναι. ;)

εντιτ...

με την ίδια λογική ούτε εμείς πρέπει να φοράμε σανδάλια.....μη τυχόν κ χτυπήσουμε τα δαχτυλάκια μας...

Καλημερα,

Μιας και το ανέφερες κι επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο. Πώς χρησιμοποιείς τα φύλλα της στέβια π.χ. στον καφέ? Τα βάζεις μέσα? Βράζεις τα φύλλα ή τα πολτοποιείς? Από τη στέβια θέλω να μπορώ να τη χρησιμοποιώ αντί ζάχαρης π.χ. σε καφέ,γλυκά πώς γίνεται? Υπάρχει κάποιο όριο ασφαλείας όπως με τα υπόλοιπα πχ όχι πάνω από τόσα ροφήματα την ημέρα.

ααααααααααχ ,τι καλα!!!!καλε πες μας λεπτομερειες να μην τα σκαμε εστω και στο iherb.πως μπορουμε και μεις να χρησιμοποιησουμε το φυτο; εννοω υπαρχει ειδικος τροπος να εξαγουμε τη στεβια απ το φυτο? ή βαζουμε κατευθειαν τα φυλλα?

q1kup2.pngza5op2.png

Καλαμαρακι ειναι απρεπες να ειρωνευεσαι καποιον που δε γνωριζεις και δε σου εχει δωσει ποτε αυτο το δικαιωμα. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Σχετικα με το edit τι να πω?

Εμεις οι ενηλικες βαζουμε προστατευτικα στα τραπεζια μας? Υποτιθεται οτι εμεις δεν εχουμε τη νοημοσυνη του διχρονου και εχουμε επιγνωση κινδυνου.

Σχετικα με τη στεβια επειδη δεν ξερω αν θελει να μαθει και κανεις αλλος θα σας στειλω πμ λιγο αργοτερα γιατι οφειλω να ομολογησω οτι χαλαστηκα τωρα.

Καλαμαρακι ειναι απρεπες να ειρωνευεσαι καποιον που δε γνωριζεις και δε σου εχει δωσει ποτε αυτο το δικαιωμα.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Σχετικα με τη στεβια επειδη δεν ξερω αν θελει να μαθει και κανεις αλλος θα σας στειλω πμ λιγο αργοτερα.

Δεν σε ειρωνεύτηκα

Απλά σου είπα κ εγώ τη γνώμη μου από εκεί κ πέρα σου εξήγησα πως δεν χρειάζεται να τρομάζω κόσμο αν κάτι δε με βόλεψε εμένα γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό. Θα πω τα συν κ τα μείον αλλά "κήρυγμα" περί σωστού κ λάθος δεν θα κάνω κ ας είμαι δασκάλα.Ενήλικες είμαστε κ καθένας κάνει τις επιλογές του.

Κάποιο παιδί μπορεί να είναι ήσυχο κ πάλι να χτυπήσει ή το αντίστροφο.

Εκεί κ η διαφωνία μου κ στο "αγοράζουνε ότι να ΄ναι"

Υπάρχει κ το κουμπάκι ignore αν σε εξυπηρετεί ή κ της αναφοράς για την "ειρωνεία" μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...