Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

πήραμε και εμείς την καρέκλα από το άμαζον με τον μακουιν ήρθε εχθές πολύ καλή ποιότητα και πανεύκολη στην συναρμολόγηση είχε εικόνες αναλυτικότατες οπότε τα γερμανικά που είναι οι οδηγίες δεν χρειάζονται απορώ γιατί το επισήμανε η άλλη κοπέλα που την έχει πάρει...Και για όσες ενδιαφέρονται έπεσε η τιμή κι άλλο.

Στα παπούτσια στυλ σταράκια γενικά θέλουμε ένα νούμερο μικρότερο από ότι φοράνε συνήθως.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πήραμε και εμείς την καρέκλα από το άμαζον με τον μακουιν ήρθε εχθές πολύ καλή ποιότητα και πανεύκολη στην συναρμολόγηση είχε εικόνες αναλυτικότατες οπότε τα γερμανικά που είναι οι οδηγίες δεν χρειάζονται απορώ γιατί το επισήμανε η άλλη κοπέλα που την έχει πάρει...Και για όσες ενδιαφέρονται έπεσε η τιμή κι άλλο.

Στα παπούτσια στυλ σταράκια γενικά θέλουμε ένα νούμερο μικρότερο από ότι φοράνε συνήθως.

Με γειες! Με γειες! :P

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα!Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες: έπεσα πάνω σ΄αυτά τα παπουτσάκια http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/shoes/38/4?pid=763984&curr=eur&&country=us&curr=usd&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d596467831%26ts%3dcustom%26w%3dButterfly%2520Cork%2520Beds%2520%2528Younger%2520Girls%2529%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d2500%26nxti%3d2%26lang%3den%26country%3dGR%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bButterfly%20Cork%20Beds%20%28Younger%20Girls%29%26quot%3b

Μήπως δεν είναι ανατομικά και γενικά δεν ενδείκνυνται για το ποδαράκι της μικρής μου;Μου φαίνονται πολύ φθηνά και επειδή συνηθίσαμε να δίνουμε πολλά, γινόμαστε καχύποπτοι!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Γεια σας ,

μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στέβια σε σκόνη και πράσινο τσάι σε φύλλα;;;

σε τοπικό φαρμακείο που ρώτησα μου είπαν 10 ευρώ τα 250 γραμμάρια, είναι καλή η τιμή ;;; έχετε χρησιμοποιήσει ; από που αγοράζεται ; υπάρχει περίπτωση σε e-shop του εξωτερικού να την βρω ποιο φθηνά; αν έχετε ανάλογη εμπειρία χρειάζομαι την βοήθεια σας, επίσης έχετε χρησιμοποιήσει σπιρουλίνα για τόνωση μετά την άσκηση;αν ναι ποια; από που την παίρνετε;

Καλησπέρα.

Επειδή καμιά φορά ψάχνουμε κάτι και μέσα από το φόρουμ έρχεται ένα λινκ ή ένα σχόλιο που μας βοηθάει είπα να πω κι εγώ για αυτή την σκούπα που πήρα και πραγματικά έχω "κολλήσει".Την βρήκα με 99λίρες από άμαζον. Σκούπισα χαλί που είχα ήδη σκουπίσει με την παλιά (μια bosch 2200W) και το τι έβγαλε δεν λέγεται. Από τρίχες έως χώμα, σκόνη. Είναι από τα πράγματα που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Επίσης,έκανα κι εγώ παραγγελία στο sportdirect και όλα ήταν οκ.Μέσα σε 3-4 μέρες ήταν εδώ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τον κάδο για τις πάνες Tommee Tippee θυμάστε να τον έχει βάλει και σε πιο χαμηλη τιμή?

Ποιον έχετε πάρει, τι διαφορά έχει με αυτόν?

Επίσης οι δισκετες για πόσες χρήσεις είναι?

Ευχαριστώ!!!:):):):):):)

καλησπερα!!! υπενθυμιζω την ερωτηση μου :oops: και επισης οι μανουλες που αγορασαν προσφατα τα γυαλακια ηλιου για τα παιδακια τους μηπως ειναι ευκολο να γραψουν παλι το λινκ?Ευχαριστω!!!!;)

r1OMp3.png KcCbp3.png

Γεια σας ,

μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω στέβια σε σκόνη και πράσινο τσάι σε φύλλα;;;

σε τοπικό φαρμακείο που ρώτησα μου είπαν 10 ευρώ τα 250 γραμμάρια, είναι καλή η τιμή ;;; έχετε χρησιμοποιήσει ; από που αγοράζεται ; υπάρχει περίπτωση σε e-shop του εξωτερικού να την βρω ποιο φθηνά; αν έχετε ανάλογη εμπειρία χρειάζομαι την βοήθεια σας, επίσης έχετε χρησιμοποιήσει σπιρουλίνα για τόνωση μετά την άσκηση;αν ναι ποια; από που την παίρνετε;

Stevia κ σίγουρα πράσινο τσάι μπορείς να βρεις στο .iherb.com σε φακελάκια μερίδες ή κουτί

στα έχω βάλει με σειρά καλύτερων πωλήσεων περιηγήσου κ δες

http://www.iherb.com/search?kw=stevia&sr=2&cid=1599#cid=1599'>Στέβια

πράσινο τσάι

Μεταφορικά έχει 4 δολλάρια αυτή τη στιγμή κ έχει όριο βάρους ανά δέμα τα 1800γρ

καλησπερα!!! υπενθυμιζω την ερωτηση μου :oops: και επισης οι μανουλες που αγορασαν προσφατα τα γυαλακια ηλιου για τα παιδακια τους μηπως ειναι ευκολο να γραψουν παλι το λινκ?Ευχαριστω!!!!;)

Τα γυαλιά ονομάζονται julbo θα τα βρεις στο εμπευ σε διάφορους πωλητές κ τα μοντέλα χωρίζονται ανά ηλικίες παιδιών.

Το πρώτο μας ζευγάρι πριν δυο χρόνια ήταν αυτό

Και πρόσφατα της πήρα σε κόκκινο αυτό όχι γιατί έπαθε κάτι το πρώτο ή της μίκρυναν αλλά γιατί μετά από δυο ολόκληρες χρονιές που τα φοράει κ δυο καλοκαίρια στην παραλία οι φακοί φέτος είχαν παραδώσει πνεύμα κ γιατί έμεινα ευχαριστημένη από το πρώτο κ τα συνιστώ ανεπιφύλακτα ;)

Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι το http://www.minimoonsailors.co.uk/ το οποίο είναι στη λίστα κ είναι αξιόπιστο ;)

Καλησπέρα!Να ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες: έπεσα πάνω σ΄αυτά τα παπουτσάκια http://www.nextdirect.com/gr/en/shopping/girls/shoes/38/4?pid=763984&curr=eur&&country=us&curr=usd&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d596467831%26ts%3dcustom%26w%3dButterfly%2520Cork%2520Beds%2520%2528Younger%2520Girls%2529%26af%3d%26isort%3dbst%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d2500%26nxti%3d2%26lang%3den%26country%3dGR%26curr%3dEUR&bct=%26quot%3bButterfly%20Cork%20Beds%20%28Younger%20Girls%29%26quot%3b

Μήπως δεν είναι ανατομικά και γενικά δεν ενδείκνυνται για το ποδαράκι της μικρής μου;Μου φαίνονται πολύ φθηνά και επειδή συνηθίσαμε να δίνουμε πολλά, γινόμαστε καχύποπτοι!!

Το βάζω καθαρά ως γνώμη που συμφωνώ κ εγώ

Πρέπει να αγοράζουμε ορθοπαιδικά – ανατομικά παπούτσια για τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα:

Όχι, μέχρι την ηλικία των 5 ετών, εκτός κι αν υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα πλατυποδίας στο παιδί. Είναι μύθος ότι πρέπει οι γονείς να επιλέγουν ορθοπαιδικά – ανατομικά παπούτσια αφού έχει αποδειχθεί πως είτε το παιδί φοράει ανατομικά παπούτσια, είτε όχι, τελικά στα 5 χρόνια το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο.

πηγή

Εγώ θα τα αγόραζα ;)

Την έχω βάλει στα υπόψη γιατί μου άρεσε πολύ!:D

Επειδή θυμάμαι οτι από την crocs παραγγειλαμε αρκετές κοπέλες λάθος νούμερο,

να πω οτι τα δικα μας τα παιδικά ζευγάρια

τα πήγα σήμερα και τα άλλαξα στον ...μουστάκα!

Χωρις απόδειξη !, χωρίς καν να είναι σε δικη τους σακουλίτσα

κ δεν υπήρξε κανένα προβλημα... Άλλαξα κ σχεδιο κ νούμερο..

Κρίμα που δεν εχει κ γυναικεία νούμερα να άλλαζα κ τα δικά μου..

Επειδή θυμάμαι οτι από την crocs παραγγειλαμε αρκετές κοπέλες λάθος νούμερο,

να πω οτι τα δικα μας τα παιδικά ζευγάρια

τα πήγα σήμερα και τα άλλαξα στον ...μουστάκα!

Χωρις απόδειξη !, χωρίς καν να είναι σε δικη τους σακουλίτσα

κ δεν υπήρξε κανένα προβλημα... Άλλαξα κ σχεδιο κ νούμερο..

Κρίμα που δεν εχει κ γυναικεία νούμερα να άλλαζα κ τα δικά μου..

πλάκα κάνεις?και καλα οτι τα πήρες από αυτούς και τα επιστρέφεις?

Χαχαχαχα! Όχι βρε σοβαρά το λέω!

Δεν είπα τιποτα άλλο εκτός από "θέλω να κάνω μια αλλαγη.."

Έδωσα την τσάντα απο γνωστή εταιρία ...εσωρούχων (χαχαχα, αυτήν είχα βρει μπροστά μου)

κ μέσα ήταν τα crocs-άκια, τα έβγαλαν, τα "χτύπησαν", μου έδωσαν πιστωτικό κ ..αυτά!

Βασική προϋπόθεση να έχει το καταστημα crocs... Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αλλιώς..

Διαφημίσεις

Τα γυαλιά ονομάζονται julbo θα τα βρεις στο εμπευ σε διάφορους πωλητές κ τα μοντέλα χωρίζονται ανά ηλικίες παιδιών.

Το πρώτο μας ζευγάρι πριν δυο χρόνια ήταν αυτό

Και πρόσφατα της πήρα σε κόκκινο αυτό όχι γιατί έπαθε κάτι το πρώτο ή της μίκρυναν αλλά γιατί μετά από δυο ολόκληρες χρονιές που τα φοράει κ δυο καλοκαίρια στην παραλία οι φακοί φέτος είχαν παραδώσει πνεύμα κ γιατί έμεινα ευχαριστημένη από το πρώτο κ τα συνιστώ ανεπιφύλακτα ;)

Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι το http://www.minimoonsailors.co.uk/ το οποίο είναι στη λίστα κ είναι αξιόπιστο ;)

Ωραια!!! Τι μεγεθος ομως να του παρω, για 12-24 θα ειναι ενταξει???εχει και μεγαλουτσικο κεφαλι :cool::cool::cool::cool::?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψε το σαρακοστιανο μας εδεσμα :D

Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι αγοραζουμε οτι νά'ναι.

Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι αυτου του τυπου τα παπουτσακια ειναι εντελως αβολα. Η σολα ειναι εντελως ακαμπτη και δυσκολευει το παιδι. Ειχα παρει τετοιου τυπου και δεν βολεψαν καθολου τις κορες μου. Τα χαρισα σε φιλες και επισης δεν τα φορεσαν τα παιδακια τους.

Για την ηλικια σας θεωρω πιο καλα τα παπουτσακια που πισω ειναι κλειστα τυπου:

http://www.amazon.co.uk/Barratts-Nursery-Leather-Velcro-Sandals/dp/B00BWRQB8U/ref=sr_1_29?ie=UTF8&qid=1365883112&sr=8-29&keywords=girl+shoes+sandal

Eγω προτιμουσα και μπροστα κλειστα ωστε να μην κινδυνευπυν τα δαχτυλακια τους μιας και παιζαν καπως αγαρμπα.

http://www.amazon.co.uk/Umi-Kids-Tutti-Sandal-Fisherman/dp/B005D60WW2/ref=pd_sim_sbs_sh_1

Βεβαιως αυτο δεν ειναι κανονας αλλα προσωπικη εκτιμηση. Οτι βολεψει το αγγελουδι σου :D

κορίτσια τα φώτα σας.

βρήκα κάτι παπούτσια για τον άντρα μου από το εξής site http://www.shopairmaxgreece.com/nike-air-max-2012-km003-p-5233.html

επειδή δεν έβρισκα πουθενά που εδρεύουν τους έστειλα μήνυμα να ρωτήσω μήπως τα στέλνουν από ΗΠΑ και το πιάσουν στο τελωνείο.

η απάντηση ήταν οτι τα στέλνουν από HONG-KONG κ άρα δεν κινδυνεύω από τελωνειακές χρεώσεις.

ισχύει κάτι τέτοιο;

να τα παραγγείλω (μεταφορικά 19?, κ πολύ φτηνότερα από οπουδήποτε αλλού);

ή θα μου βγει κ καμιά άλλη χρέωση κ άρα ακριβότερα;

.pngnefDp2.png

κορίτσια τα φώτα σας.

βρήκα κάτι παπούτσια για τον άντρα μου από το εξής site http://www.shopairmaxgreece.com/nike-air-max-2012-km003-p-5233.html

επειδή δεν έβρισκα πουθενά που εδρεύουν τους έστειλα μήνυμα να ρωτήσω μήπως τα στέλνουν από ΗΠΑ και το πιάσουν στο τελωνείο.

η απάντηση ήταν οτι τα στέλνουν από HONG-KONG κ άρα δεν κινδυνεύω από τελωνειακές χρεώσεις.

ισχύει κάτι τέτοιο;

να τα παραγγείλω (μεταφορικά 19?, κ πολύ φτηνότερα από οπουδήποτε αλλού);

ή θα μου βγει κ καμιά άλλη χρέωση κ άρα ακριβότερα;

Το σάιτ αυτο νομίζω ότι έχει ξανααναφερθεί.

Προσωπικά δεν θα ψώνιζα.

Δεν είναι στην λίστα με τα δοκιμασμένα σάιτς, δεν έχει πέιπαλ και μου φέρνει σε μαιμουδιές ασιατικές.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...