Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ειχα πάρει της avene το 30 είναι άσπρο κατασπρο, αφήνει γυαλάδα και εμενα μου έκανε αλλεργία. Το φορούσα κ μόλις εβγαινα στον ήλιο έκανα κοκκινίλες στο πρόσωπο. Στη νύφη μου όμως που το έδωσα της έκατσε καλά, δεν ειχε πρόβλημα!

εχεις βρει καποιο αλλο μη λιπαρο???

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα πάρει της avene το 30 είναι άσπρο κατασπρο, αφήνει γυαλάδα και εμενα μου έκανε αλλεργία. Το φορούσα κ μόλις εβγαινα στον ήλιο έκανα κοκκινίλες στο πρόσωπο. Στη νύφη μου όμως που το έδωσα της έκατσε καλά, δεν ειχε πρόβλημα!

Επισης άσχετο, αλλά θα το πώ, τα χειρότερα αντηλιακα που χω δοκιμάσει ειναι της αβεν !!ειχα τη φαεινη ιδεά να τα χρησιμοποιησω. Το προσώπου ασπρο σαν στόκος αφήνει γυαλάδα και φουλ ασπρίλα, δεν κυκλοφορεις χωρις μακιγιαζ με τιποτα, αλλά το χειρότερο ειναι, οτι στο σημειο που ειχα σπυράκι που έκανε πανάδα :( πέρασα 2 εγκυμοσύνες μες το κατακαλόκαιρο κ δεν εκανα ουτε 1 κ εκανα εξαιτιας του αντηλιακού!

Εκτοτε 50 δείκτη και απο φαρμακειο , εχω μεινει υπερ ευχαριστημενη με της Vichy πάντως

κοριτσι απλα να σου πω οτι αντιηλιακο με δεικτη πανω απο 30 εχει χημικα φιλτρα, και δεν ειναι καλο, γενικα συνισταται μεχρι 25-30 δεικτη προστασιας.

Για τα αλλα δεν εχω αποψη.

wcBmp3.png

εχεις βρει καποιο αλλο μη λιπαρο???

Αυτό εχω τωρα και δεν αφηνει ούτε γυαλάδα ούτε ασπρίλα

http://www.pharmacy4u.gr/vichy-capital-soleil-thin-cream-matte-finish-50ml-p-17393.html

κοριτσι απλα να σου πω οτι αντιηλιακο με δεικτη πανω απο 30 εχει χημικα φιλτρα, και δεν ειναι καλο, γενικα συνισταται μεχρι 25-30 δεικτη προστασιας.

Για τα αλλα δεν εχω αποψη.

Το ξέρω αλλά αμα κάνω πανάδες πάλι χημικά θα βαλω για να "ασπρίσω" κι ειναι και πανάκριβες οι λευκαντικές, οπότε προτιμώ το 50αρι. Στο σωμα 30, δε με νοιαζει

http://www.pharmacy4u.gr/vichy-capital-soleil-thin-cream-matte-finish-50ml-p-17393.html

Το ξέρω αλλά αμα κάνω πανάδες πάλι χημικά θα βαλω για να "ασπρίσω" κι ειναι και πανάκριβες οι λευκαντικές, οπότε προτιμώ το 50αρι. Στο σωμα 30, δε με νοιαζει

Καλημερα κοριτσακι μου γλυκο. :D

Να διευκρινησω κατι σχετικα με τα φιλτρα που πολυς κοσμος το αντιλαμβανεται λαθος.

Το ποσο μεγαλο δεικτη εχει ενα προϊον δεν εχει να κανει με το αν θα καει/κοκκινισει ή οχι.

Εχει να κανει με το πότε θα καει/κοκκινισει. (σαφως παιζει ρολο και η ποιοτητα. Μιλαμε για προίοντα της ιδιας εταιριας)

Ειτε βαλεις 30 ειτε 50 η προστασια ειναι η ιδια, απλα στη πρωτη περιπτωση πρεπει να βαζεις συχνοτερα. Οποτε δεν υπαρχει λογος να τρελλαθουμε στο χημικο. Αρκει να βαζουμε πιο συχνα αντηλιακο.

Καλημερα ειπα? :D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου γλυκο. :D

Να διευκρινησω κατι σχετικα με τα φιλτρα που πολυς κοσμος το αντιλαμβανεται λαθος.

Το ποσο μεγαλο δεικτη εχει ενα προϊον δεν εχει να κανει με το αν θα καει/κοκκινισει ή οχι.

Εχει να κανει με το πότε θα καει/κοκκινισει.

Ειτε βαλεις 30 ειτε 50 η προστασια ειναι η ιδια, απλα στη πρωτη περιπτωση πρεπει να βαζεις συχνοτερα. Οποτε δεν υπαρχει λογος να τρελλαθουμε στο χημικο. Αρκει να βαζουμε πιο συχνα αντηλιακο.

Καλημερα ειπα? :D

Συμφωνώ μαζί σου, στα χημικά και στους δείκτες....αλλά, μου είχε κάνει εντύπωση πριν 13 χρόνια που είχα πάει στη Κούβα με το πανεπιστήμιο, μετά από 2-3 μέρες όλοι οι συμφοιτητές μου βάζαν από το δικό μου αντιηλιακό προσώπου που ήταν της clarins (τότε αγόραζα τα ακριβά κλαψ) με 50 δείκτη προστασίας, γιατί τα δικά τους τους είχαν κάψει...και εγώ δεν είχα πάθει τίποτα:D

Κι ετσι να το πάς αμα εγώ σε 8 ωρες βάλω 3 φορές κ εσυ βάλεις 6 ποιος παίρνει τα περισσότερα χημικα :rolleyes::rolleyes:

αμα κατσουμε οκτω ωρεςς στον ηλιο χεσ% μας και τις δυο!!! ;)

Εγω καθομαι ελαχιστα και δεν τον εχω αναγκη τον πολυ υψηλο δεικτη. Αν καθεται καποιος με τις ωρες πιθανως να εχεις δικιο εσυ.

...όλοι οι συμφοιτητές μου βάζαν από το δικό μου αντιηλιακό προσώπου που ήταν της clarins με 50 δείκτη προστασίας, γιατί τα δικά τους τους είχαν κάψει...και εγώ δεν είχα πάθει τίποτα:-D

Τι εννοεις?

Λες οτι εβαζαν ολοι με δεικτη 50 αλλα δεν καηκαν με το αντηλιακο της clarins?

Δεν καταλαβα τι θες να πεις.

Αυτα διδαχτηκα στην δερματολογια και ετσι αναφερονται και στην βιβλιογραφια.

Ο καθενας κανει αυτο που νομιζει πιο σωστο. :D

μα δε μιλάμε απαραιτητα για απ ευθείας εκθεση

στη δουλειά καθομαι διπλα σε παραθυρο, παρότι εχει προστατευτικό φιλμ, αν δε βαλω αντιηλική κρεμα (ακομα και τον χειμωνα, τις ηλιολουστες μερες εννοείται) κοκκινιζω, καθοτι εχω ευαισθητο δερμα, εκανα και ευρυαγγεία μετα τις εγκυμοσύνες. εμενα η δερματολόγος μου εδωσε αντιηλιακο με δεικτη προστασιας 50, και αυτο χρησιμοποιώ χρόνια τώρα.

δεν ξερω, ειτε 30 ειτε 50, χημικά εχουν μεσα ετσι κι αλλιως, δε σωνόμαστε με τίποτα!

dJzIp2.png Fysmp3.png

α

Τι εννοεις?

Λες οτι εβαζαν ολοι με δεικτη 50 αλλα δεν καηκαν με το αντηλιακο της clarins?

Δεν καταλαβα τι θες να πεις.

Αυτα διδαχτηκα στην δερματολογια και ετσι αναφερονται και στην βιβλιογραφια.

Ο καθενας κανει αυτο που νομιζει πιο σωστο. :D

όχι καλέ, δεν έχει σημασία η μαρκα....οι άλλοι είχαν με χαμήλο δείκτη για αυτό κάηκαν. Εγώ λόγω σκούρου δέρματος πάντα έπαιρνα υψηλό δείκτη για το πρόσωπο για να μην μαυρίσω άλλο (έτσι νόμιζα τότε...) και πραγματικά στην αφόρητη ζέστη της Κούβας αυτό ο υψηλός δείκτης με έσωσε! Όλους βασικά...χαχαχα!!!:D

Διαφημίσεις

ευχαριστω :D

μα δε μιλάμε απαραιτητα για απ ευθείας εκθεση

στη δουλειά καθομαι διπλα σε παραθυρο, παρότι εχει προστατευτικό φιλμ, αν δε βαλω αντιηλική κρεμα (ακομα και τον χειμωνα, τις ηλιολουστες μερες εννοείται) κοκκινιζω, καθοτι εχω ευαισθητο δερμα, εκανα και ευρυαγγεία μετα τις εγκυμοσύνες. εμενα η δερματολόγος μου εδωσε αντιηλιακο με δεικτη προστασιας 50, και αυτο χρησιμοποιώ χρόνια τώρα.

δεν ξερω, ειτε 30 ειτε 50, χημικά εχουν μεσα ετσι κι αλλιως, δε σωνόμαστε με τίποτα!

εγω εχω σταγονοειδη υπομελανωση, με το που με δει ο ηλιος με καρβουνιαζει κυριολεκτικα, ασε που γεμιζω παντου πιτσιλες οταν μου φυγει το καψιμο :( ο δερματολογος μου ειχε πει παντα 50 αρι αντιηλιακο, αλλα της la rosche posay που χρησιμοποιουσα ειναι πολυ λιπαρο για το δερμα μου δυστυχως :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Κορίτσια καλησπέρα,,, να σας αλλάξω για λίγο θέμα;

Παρέλαβα απο sportsdirect σε χρόνο ρεκόρ!!! Δεν μου εχει ξανασυμβεί

τέτοια ταχύτητα! Τετάρτη μεσάνυχτα παρήγγειλα, εχθές το μεσημέρι μου έστειλα mail πως έφυγε κ σήμερα, Παρασκευή μεσημέρι, παρέλαβα!!!

Edit edit edit: ολόκληρη η παραγγελία ήρθε κ ειναι κομπλέ!!!!

Η ερώτηση ειναι αν έχετε επιστρέψειι ρούχα για αλλαγη διότι παρ΄οτι ξέρω τις τεράστιες γραμμές τους

κάποια μας ειναι υπέρ/τεράστια!

Ευχαριστώ πολύ!

όχι γιατί να την απορρίψω;30δείκτη προστασίας έχει και είναι από το iherb....

Μια αντιηλιακη της ιδιας μαρκας που ειχα παρει πριν 3 χρόνια άφηνε πολύ ασπριλα στο δερμα. http://www.iherb.com/Badger-Company-SPF-30-Sunscreen-Unscented-2-9-fl-oz-87-ml/23746?at=0

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Καλημέρα κορίτσια, παρελαβα από sports direct, τα ρούχα όλα τελεια, αλλά από παπούτσι ...στα nike η μικρη μου σκοτωνεται στη σαβουρδα, γλιστραει συνέχεια και στα british knights τα σταρακια τεράστια σε σχεση με το νουμερο της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...