Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοριτσια εχει παραγγειλει καποια απο σας προσφατα απο direct cosmetics?

ΚΑτι αλλαξε στο συστημα πληρωμης και δεν δεχεται καμια καρτα μου.

Τις δοκιμασα ολες :evil:

Δεν θιυμαμαι παλιοτερα πως ειχα πληρωσει. Παλι δεν ισχυε το paypal εκτος UK αλλα τωρα βγαζει ενα μηνυμα οτι ο πωλητης απαιτει 3d-authentication απο την καρτα.

Τηλ. στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων της καρτας και δεν εχουν ιδεα επισης.

Τι στα κομματια ειν'αυτο???

Γυρνα την καρτα σου απο πισω

και γραψε τους τα τελευταια 3 ψηφια που γραφει ο πισω αριθμος

δες κι εδω

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20071204152048AAxhz2u

συνηθως μου το ζηταει οταν κανω κρατηση εισιτηριων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να που συναντησα και κατι νεο. :D

Τελικα ειναι μια προσθετη υπηρεσια ασφαλειας της visa που εγγραφεσαι μεσω web banking

Αφου δωσεις παραγγελια, κατα την πληρωμη σου εμφανιζεται και μια δευτερη σελιδα που ζηταει επιπροσθετο κωδικο.

Πολυ καλο.

Με κατατοπισαν απο alpha bank.

Μεχρι αυριο για οποιον ενδιαφερεται ισχυει το savedceaster για 10% επιπλεον εκπτωση στο direct cosmetics.

Αυτη η σειρα ειναι εξαιρετικη και με πολυ χαμηλοτερο δεικτη επικινδυνοτητας απο τα weleda

δυστυχως αυτο που εβαλες στο λινκ δεν το στελνει στην Ελλαδα.

Στελνει ομως αλλα προϊοντα απο τη ιδια σειρα.

Το αντιλήφθηκα πως δεν το στέλνει όταν αργότερα επιχείρησα να το παραγγείλω, οπότε και πάλι κατέληξα στα weleda!

Nα σας πω και την ιστορία μου με τα κροκς που ποτέ δεν παρέλαβα!Οπως με συμβουλέψατε έκανα τηλέφωνο στην acs και τι μου είπαν;;;;;;;;;Πως τα είχαν κρατημένα εβδομάδες και τα επέστρεψαν πριν 3-4 μέρες και τώρα θα δουν μήπως τα σταματήσουν στην Αθήνα!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

Μα είναι ποτέ δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και τσάμπα ενόχλησα και την εταιρεία στο site.Τι φταίνε αυτοί για την έλλειψη επαγγελματισμού της κούριερ;;;;;;;;;;;Ειμαι μέσα στα νεύρα!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

α καλά, μην ψαχνεις

στην προηγουμενη παραγγελία μου ειχα δωσει τη διευθυνση της δουλειάς μου, παρακολουθούσα το δεμα και μολις ειδα ότι εφθασε αθηνα πηρα τηλ στην acs να ενημερώσω ότι το όνομά μου δε θα ειναι στο κουδούνι. περασαν κανα δυο μερες, εβλεπα ότι καθυστερούσαν και ξαναπήρα τηλ, απαντησε ενας αγενεστατος υπαλληλος με επιθετικό υφος ότι εφεραν το δεμα αλλα δε βρηκαν το όνομά μου και εφυγαν, εννοείται ότι τα ακουσε και τελικά πήγα μονη μου και πήρα το δεμα απ τα γραφεία τους

περιέργως εχθές ήρθε ενα πολύ ευγενικό παιδί και μου παρεδωσε την κουτα της τελευταίας μου παραγγελίας, χωρίς παρατράγουδα. μάλλον τους εμεινα αξεχαστη από την προηγούμενη φορά :twisted:

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως γιατί δεν έχει αφήσει κανείς?:rolleyes:
καλησπερα, μηπως εχετε καποια αποψη για αυτο το τρικυκλο ποδηλατακι γιατι δεν εχει καθολου reviews......

:rolleyes:το γιατι δεν ειναι ερωτηση!!!!!Δεν ρωταω 'γιατι δεν εχει review' ......

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

όσες έχετε παραγγείλει από το pharmnet.gr και πληρώσατε με κατάθεση σε λογαριασμό, πήρατε μετά τηλ στην εταιρεία για επιβεβαίωση; Έκανα τη παραγγελία μου τη Δευτέρα, έβαλα αμέσως τα χρήματα κ τώρα μόλις μπήκα για να δω που βρίσκεται κ λέει ακόμα "προς επεξεργασία"

Θα τους πάρω τηλ αυριο το πρωί!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

μηπως εχει παρει καποια κοπελα αντιηλιακο προσωπου avene η' roc να μου πει αν ειναι πολυ λιπαρο η οχι?????????

Ειχα πάρει της avene το 30 είναι άσπρο κατασπρο, αφήνει γυαλάδα και εμενα μου έκανε αλλεργία. Το φορούσα κ μόλις εβγαινα στον ήλιο έκανα κοκκινίλες στο πρόσωπο. Στη νύφη μου όμως που το έδωσα της έκατσε καλά, δεν ειχε πρόβλημα!

Επισης άσχετο, αλλά θα το πώ, τα χειρότερα αντηλιακα που χω δοκιμάσει ειναι της ειβον !!ειχα τη φαεινη ιδεά να τα χρησιμοποιησω. Το προσώπου ασπρο σαν στόκος αφήνει γυαλάδα και φουλ ασπρίλα, δεν κυκλοφορεις χωρις μακιγιαζ με τιποτα, αλλά το χειρότερο ειναι, οτι στο σημειο που ειχα σπυράκι που έκανε πανάδα :( πέρασα 2 εγκυμοσύνες μες το κατακαλόκαιρο κ δεν εκανα ουτε 1 κ εκανα εξαιτιας του αντηλιακού!

Εκτοτε 50 δείκτη και απο φαρμακειο , εχω μεινει υπερ ευχαριστημενη με της Vichy πάντως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...