Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πέσανε τα weleda στο άμαζον!Και αυτό επίσης http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000M7RB08/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Το έχει πάρει καμιά μανούλα;Είναι καλό;

Καλησπέρα. Το είχα πάρει εγώ, συμπαθητικό είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες.

ξεχασα να σας γραψω για αυτο το site.

παρελαβα μια χαρα σε 2 μερες !!!!! και με αντικαταβολή

μολις ηρθε ανοιξα το δεμα να σιγουρευτω γιατι δεν εχω ξανασυνεργαστει μαζι τους και κυριως γιατι ηταν για συναδερφο νεα μανουλα και ευτυχως ολα καλα.

σημαντικο πραγμα η αντικαταβολή...........

αυτο για την κοπελα που με ρωτησε αλλα λογω χρονου δεν προλαβα να εκτιμησω την πρωτη μου συνεργασια μαζι τους.....

εγώ το έχω, εγώ το έχω!!! σε ασπρόμαυρο, την αγελαδίτσα! ακόμα το καβαλάει η μικρή μου!!

Εγώ θα σου έλεγα να μην το πάρεις αν το θες για να κάνει μόνο του το παιδί ποδήλατο! Δε κάνει. Δε μπορεί το παιδί να γυρίσει τα πεντάλ γιατί είναι πάρα πολύ βαρύ!

Αν το θες απλά για να το σπρωχνεις εσύ σαν καρότσι όσο είναι ακόμα μικρό και να πηγαίνετε καμιά βόλτα, ναι, κάνει.

Εμείς τουλάχιστον αυτό κάναμε μόνο!

ουφ μπερδεμα!!!!σιγουρα δεν θελω να πεταξω λεφτα για κατι που δεν θα με βολεψει......Μηπως επειδη ειναι ηδη 17 μηνων ειναι πιο χρησιμο να παρω το smart-trike cupcake που ειναι πιο απλο και οχι αυτο με τα διπλα ευρω?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Πέσανε τα weleda στο άμαζον!Και αυτό επίσης http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000M7RB08/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Το έχει πάρει καμιά μανούλα;Είναι καλό;

Αυτη η σειρα ειναι εξαιρετικη και με πολυ χαμηλοτερο δεικτη επικινδυνοτητας απο τα weleda

δυστυχως αυτο που εβαλες στο λινκ δεν το στελνει στην Ελλαδα.

Στελνει ομως αλλα προϊοντα απο τη ιδια σειρα.

ουφ μπερδεμα!!!!σιγουρα δεν θελω να πεταξω λεφτα για κατι που δεν θα με βολεψει......Μηπως επειδη ειναι ηδη 17 μηνων ειναι πιο χρησιμο να παρω το smart-trike cupcake που ειναι πιο απλο και οχι αυτο με τα διπλα ευρω?

Στη θέση θα έπαιρνα αυτό μιας και το παιδάκι σου είναι ήδη 17 μηνών...το άλλο που έβαλες είναι για ηλικίες απο 10 μηνών+. Είναι κρίμα να τα πετάξεις τα χρήματα σου αφού 18 μηνών δε χρησιμοποιεί τα γύρω γύρω.

Το άλλο ποδήλατο ήταν για να το πάρεις πέρισυ που ήταν 1 και όχι φέτος.

Θα το ευχαριστηθείτε αυτό και είναι και σε πολύ καλή τιμή!:D

Εμάς μας πήρε η νονά μας το smart trike sport το οποίο ακόμη δεν κυκλοφορήσαμε έξω και ο μικρός γενικώς δεν πολυκάθεται.Εγώ θα σου πρότεινα ίσως να πάρεις το strider που είναι ποφηλατάκι ισορροπίας για 18+.Εγώ αν μπορούσα τώρα αυτό θα του έπαιρνα..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

θα σου προτεινα να μην τα σκασεις.....

τσαμπα θα πανε

σε μερικους μηνες μπορεις να του αγορασει ενα κανονικο ποδηλατο με 12αρα ροδα και βοηθητικες και ολα μελι γαλα

ακομα και το δευτερο που εβαλες ακριβο μου φανηκε

τα jumbo και τα αλλα παιχνιδαδικα τα εχουν αρκετα φτηνα

το δικο μας το πηρα να φανταστεις απο τον Σκλαβενιτη και αντεξε 2 παιδια

κανενα ομως δεν κουνησε τα πεταλια....ειναι βαρια για αυτα....

Εμένα η δική μου πάντως σε αυτό έμαθε πετάλι 2 1/2 ετών και αφού έμαθε της πήραμε κανονικό ποδήλατο.

Το βασικό είναι να έχει το χερούλι από πίσω για να σπρώχνεις το παιδί, και σε αυτά που πουλάνε τα σούπερ ή τα παιχνιδάδικα το χερούλι είναι τόσο χαμηλό που δε μπορεί να το σπρώξει ο γονιός με ευκολία ενώ αυτό ''ψηλώνει'' το χερούλι ανάλογα με το ύψος του γονέα και βολεύει πολύ.

Προσωπικά δε το βρίσκω ακριβό....κάνει 30 ευρώ από άμαζον και στη βαφτιστήρα μου (όταν δε ξέραμε) της πήραμε όπως αυτά που πουλάνε στο σούπερ 40 ευρώ και ήταν άχρηστο.

Η ηλικία του είναι ιδανικό θεωρώ για αυτό με 25 λίρες!

Διαφημίσεις

θα σου προτεινα να μην τα σκασεις.....

τσαμπα θα πανε

σε μερικους μηνες μπορεις να του αγορασει ενα κανονικο ποδηλατο με 12αρα ροδα και βοηθητικες και ολα μελι γαλα

ακομα και το δευτερο που εβαλες ακριβο μου φανηκε

τα jumbo και τα αλλα παιχνιδαδικα τα εχουν αρκετα φτηνα

το δικο μας το πηρα να φανταστεις απο τον Σκλαβενιτη και αντεξε 2 παιδια

κανενα ομως δεν κουνησε τα πεταλια....ειναι βαρια για αυτα....

Συμφωνώ!εμεις το πήραμε απο jumbo 25-30?,δεν θυμάμαι ακριβώς.

Μια χαρά βολεύει το χερουλι,ανεβοκατεβαίνει,τα πεταλια ακόμα δεν τα φτάνει,αλλα το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι οι ρόδες που ειναι πλαστικές και όχι απο λάστιχο-καουτσουκ,με αποτέλεσμα να κάνει υπερβολικό θόρυβο στο τσουλισμα!μας ακούγε όλη η γειτονιά!ετσι περιορίστηκε η χρήση του στη βεράντα και μες στο Σπιτι.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οι ρόδες ναναι καπυτσουκ!!!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Πολυτιμες οι συμβουλες σας και οι αποψεις σας και σας ευχαριστω!!!Μια φιλη εχει παρει στο αγορακι της αυτο το τρικυκλο και ειναι καταενθουσιαμενη, ακομα και τωρα που ο μικρος της ειναι 3,5 χρονων.Ειναι απο 10-54 μηνων!!!

Το εχετε ξαναδει? Επειδη ειναι τσουχτερη η τιμη του υπαρχει περιπτωση να το βρω σε αλλο καταστημα????

r1OMp3.png KcCbp3.png

γεια σας κι απο μενα.ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες γιατι με τις εμπειριες απο τις αγορες σας και τις προτασεις σας με βοηθησατε αρκετες φορες.μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.εχει παραγγειλει καποια ποδηλατο απο το sportdirect?αν ναι,σε τι κατασταση παραλαβατε?υπαρχει ενδεχομενο να πληρωσω τελωνειο λογω ογκου ή επειδη ειναι Ευρωπη οχι?χιλια ευχαριστω και παλι

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Καλησπερα, το smart-trike αξιζει τελικα να το παραγγειλω απο amazon?

Για βόλτα είναι δανικό, αλλά δυσκολο στη μεταφορά του με αυτοκινητο.

γεια σας κι απο μενα.ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολες γιατι με τις εμπειριες απο τις αγορες σας και τις προτασεις σας με βοηθησατε αρκετες φορες.μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.εχει παραγγειλει καποια ποδηλατο απο το sportdirect?αν ναι,σε τι κατασταση παραλαβατε?υπαρχει ενδεχομενο να πληρωσω τελωνειο λογω ογκου ή επειδη ειναι Ευρωπη οχι?χιλια ευχαριστω και παλι

Δεν παίζει τελωνειο εντός Κοινότητας. Στα υπόλοιπα δεν απαντω γιατί τους εχω πολλά νευρΑ

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!οπως βλεπεις ειμαι σχετη με τα τελωνεια:oops:συνηθως βαζω το συζυγο και κανει τις παραγγελιες:rolleyes:.διαβασα πιο πανω οτι δεν παρελαβες ολα τα κομματια?ελπιζω να βγαλεις ακρη συντομα

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...