Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εγω παρελαβα κανονικα και μην σου πω με εντυπωσιακη ταχυτητα για τα δεδομενα οτι βρισκομαι σε χωριο σε νησι!!!!!!!!!!!!!!

(εδωσα παραγγελια 22 μαρτη, παρελαβα χτες :shock::shock::shock::shock:)

Koritsi απτο ιδιο νησι ειμαστε, ελπιζω να παραλαβω κ γω αμεσα... Ποια πηρες;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψαχνω ν29 κλειστο σαν αυτα περιπου..http://www.mayoral.com/gr/colecciones-calzado.asp?foto=4&sec=coleccion

σε ευχαριστω πολυ για το κοπο σου,αληθεια,αλλα το πρωτο ειναι μαυρο και δεν μας κανει για ανοιξη :) και το δευτερο ωραιο αλλα δεν εχει νουμερα...κοιταξα και javari αλλα δεν με εντυπωσιασε καποιο..

οποια αλλη προταση σας κοριτσια δεκτη να την δω..ευχαριστω!!!!! :D

Κοίταξες και σε γερμανικό ή γαλλικό javari;

Μακάρι, αλλά δεν νομίζω να σταθώ το ίδιο τυχερή. Ήδη ανταλλάσσουμε μνμ αλλά άκρη δεν βλέπω να βρίσκω. Το θέμα είναι τώρα να συμπληρώσω ένα έντυπο που απευθύνεται στην dhl ζητώντας από εκεί τα χρήματά μου, κάτι που εγώ δεν θέλω να κάνω εφόσον η τσάντα δεν ήταν παραβιασμένη και αφετέρου δεν θέλω τόσο refund όσο αυτά που παρήγγειλα.

Δηλ αυτοί ισχυρίζονται ότι τα έστειλαν όλα τα κομμάτια μαζί και άρα για να λείπουν κάποια φταίει η μεταφορική;

kGUSp3.png aMgOp3.png

Αυτές τις τσαντούλες τις ''κυνηγάω'' 2 1/2 χρόνια μπορώ να σου πω...το καλό με αυτές είναι ότι είναι από οικολογικό υλικό φτιαγμένες και για αυτό είναι λίγο πιο ακριβές από τις άλλες. Έχω την εντύπωση όμως ότι αυτές που πόσταρες είναι απομίμηση από Κίνα για αυτό και είναι τόσο φτηνές, ελπίζω να είναι καλές! Πάντως οι εικόνες που έχει ο πωλητής είναι από τις αυθεντικές, και όχι από αυτές που πουλάει.

Κι εμείς παραλάβαμε πριν από λίγες μέρες την 'κουκουβάγια' μας. Κινέζικη είναι, μαϊμού αλλά δεν μυρίζει αυτή την πλαστικίλα που μύριζαν άλλες.Είναι ευρύχωρη και πολύ χαριτωμένη (εμείς την πήραμε και 1,5 λίρα πιο ακριβά από άλλον).

Μετά από μέρες πέτυχα και αυτές τις μαϊμου σε δημοπρασία.

Και αυτές θεωρητικά είναι οι original.

Δε πειράζει κορίτσι, αφού φτιάχτηκε σήμερα δεν εχω πρόβλημα.....φοβόμουν μήπως με έψαχνε μία φίλη μας ''τρελή'':D, δε διαβάζει πια ε;;;

Σπανίως ως ποτέ ;)

Παρτους εσύ τηλ στην acs.ειναι δίπλα μου,αλλα έπρεπε να τους χιλιόαρακαλεσω για να τα φέρουν.το τρακινγκ έδειχνε οτι είχαν φτάσει μια βδομάδα και αυτοί τίποτα.τι οτι δεν γράφει το όνομα μου το κουδούνι,τι οτι τώρα φτάνει και εννοείται οτι δεν έφτασε ποτε.εμπλεξα με την acs όπως πάντα τα ίδια.της περιοχής μου ειναι οι αχρηστοτεροι.

Κορίτσια,όσες παρέλαβαν τα γυαλιά ήλιου Julbo απο seller στο εμπαυ άργησαν να παραλάβουν;έλεγε 1-2 μέρες το μεηλ και εχει περάσει πάνω απο βδομάδα.το τηλ που έδωσε δεν το σηκώνουν.εστειλα ένα μεηλ τώρα να δώ τι θα πουν.ευτυχως ειναι PayPal στη μέση.για αυτό δε το πάω το εμπαυ.

Περίπου 1 εβδομαδα

Δηλ αυτοί ισχυρίζονται ότι τα έστειλαν όλα τα κομμάτια μαζί και άρα για να λείπουν κάποια φταίει η μεταφορική;

Ναι....Ακόμα να βγαλω ακρη

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ναι....Ακόμα να βγαλω ακρη

:shock::shock::shock:

Ωχχ, αρχίζει και τρέμει η καρδούλα μου.

Μακάρι να βρεθεί η άκρη.

Όποια ενδιαφέρεται, κωδικός 10% έκπτωση σε swimming, bikes, running για το Sportsdirect RZA0505C20XW

Τον χρησιμοποίησα την Κυριακή που έκανα μια παραγγελία και ίσχυε (μου έκανε έκπτωση σε κάτι μαγιουδάκια, σε αθλητικα παπούτσια και σε ποδήλατα). Τον βρήκα εδώ.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Αυτές τις τσαντούλες τις ''κυνηγάω'' 2 1/2 χρόνια μπορώ να σου πω...το καλό με αυτές είναι ότι είναι από οικολογικό υλικό φτιαγμένες και για αυτό είναι λίγο πιο ακριβές από τις άλλες. Έχω την εντύπωση όμως ότι αυτές που πόσταρες είναι απομίμηση από Κίνα για αυτό και είναι τόσο φτηνές, ελπίζω να είναι καλές! Πάντως οι εικόνες που έχει ο πωλητής είναι από τις αυθεντικές, και όχι από αυτές που πουλάει.

Δε πειράζει κορίτσι, αφού φτιάχτηκε σήμερα δεν εχω πρόβλημα.....φοβόμουν μήπως με έψαχνε μία φίλη μας ''τρελή'':D, δε διαβάζει πια ε;;;

Κι εμείς παραλάβαμε πριν από λίγες μέρες την 'κουκουβάγια' μας. Κινέζικη είναι, μαϊμού αλλά δεν μυρίζει αυτή την πλαστικίλα που μύριζαν άλλες.Είναι ευρύχωρη και πολύ χαριτωμένη (εμείς την πήραμε και 1,5 λίρα πιο ακριβά από άλλον).

Μετά από μέρες πέτυχα και αυτές τις μαϊμου σε δημοπρασία.

Και αυτές θεωρητικά είναι οι original.

Εγώ θα σας πω εντυπώσεις όταν παραλάβω αλλά και σε φυσικό κατάστημα που βρήκα τις γνήσιες, δε μου "γέμισαν το μάτι" για τόσα λεφτά!

Αν και νομίζω πως θα είναι μια χαρά!!!

Άλλωστε.. όλα made in china είναι..!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Εγώ απλά το διευκρίνησα για να μη το πάρει καποια κοπέλα νομίζοντας ότι είναι αυθεντική....το ξαναείπα το βασικό σε αυτές τις τσάντες είναι το οικολογικό ύφασμα που είναι φτιαχμένες και αποκλείεται οι απομιμήσεις της Κίνας να έχουν οικολογικό ύφασμα.

Απλά το διευκρίνησα για να μη την πατήσει κάποια κοπέλα που θα ήθελε μόνο αυθεντικές (είμαι μέσα σε αυτές...)

Καλή παραλαβή!

σε ευχαριστω πολυ,

ναι κοιταξα και στα δυο javari,ενα δυο παπουτσακια μονο μου αρεσαν αλλα μου φανηκαν λιγο ακριβα... :(

ισως λαθος μου..εχω μετρο συγκρισεις το γεγονος οτι εδω που μενω(σε νησι) εφερε ενα μαγαζι λιγα κομματια mayoral αλλα εγιναν αναρπαστα..δυστυχως δεν προλαβαμε το νουμερακι μας..και τα εδινε προσφορα 22ευρω..

δεν ξερω αλλα μου εχουν κολλησει σαν σχεδιο..

εσεις τι λετε κοριτσια??? :)

μου θυμιζει καποια κοπελα παρακαλω...?

ποιο απο τα δυο javari εχει δωρεαν μεταφορικα και δεν χρεωνει εξτρα φπα..?

Διαφημίσεις

Εγώ απλά το διευκρίνησα για να μη το πάρει καποια κοπέλα νομίζοντας ότι είναι αυθεντική....το ξαναείπα το βασικό σε αυτές τις τσάντες είναι το οικολογικό ύφασμα που είναι φτιαχμένες και αποκλείεται οι απομιμήσεις της Κίνας να έχουν οικολογικό ύφασμα.

Απλά το διευκρίνησα για να μη την πατήσει κάποια κοπέλα που θα ήθελε μόνο αυθεντικές (είμαι μέσα σε αυτές...)

Καλή παραλαβή!

καλέ ναι, ξέρω πολύ καλά τι παράγγειλα! Δεν είμαι χαζή για να πιστεύω ότι έχω παραγγείλει τη γνήσια!!!!

σε ευχαριστω πολυ,

ναι κοιταξα και στα δυο javari,ενα δυο παπουτσακια μονο μου αρεσαν αλλα μου φανηκαν λιγο ακριβα... :(

ισως λαθος μου..εχω μετρο συγκρισεις το γεγονος οτι εδω που μενω(σε νησι) εφερε ενα μαγαζι λιγα κομματια mayoral αλλα εγιναν αναρπαστα..δυστυχως δεν προλαβαμε το νουμερακι μας..και τα εδινε προσφορα 22ευρω..

δεν ξερω αλλα μου εχουν κολλησει σαν σχεδιο..

εσεις τι λετε κοριτσια??? :)

μου θυμιζει καποια κοπελα παρακαλω...?

ποιο απο τα δυο javari εχει δωρεαν μεταφορικα και δεν χρεωνει εξτρα φπα..?

όλα τα Javari έχουν δωρεάν μτφ. Το αγγλικό χρεώνει extra φπα στα παιδικά. Το γαλλικό όχι.

Καλησπερα, το smart-trike αξιζει τελικα να το παραγγειλω απο amazon?

Εγώ θα σου έλεγα να μην το πάρεις αν το θες για να κάνει μόνο του το παιδί ποδήλατο! Δε κάνει. Δε μπορεί το παιδί να γυρίσει τα πεντάλ γιατί είναι πάρα πολύ βαρύ!

Αν το θες απλά για να το σπρωχνεις εσύ σαν καρότσι όσο είναι ακόμα μικρό και να πηγαίνετε καμιά βόλτα, ναι, κάνει.

Εμείς τουλάχιστον αυτό κάναμε μόνο!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

τα κροκς έρχονται με κούριερ, νομίζω της acs αν δεν κάνω λάθος.
Πάρε τηλ. πρώτα την ACS. Ακόμα εκεί θα ήταν τα δικά μου αν δεν τους επερνα να τα αναζητήσω.
Κοίτα προσεκτικα το email που σου εστειλαν όταν εφυγε η παραγγελία. Εχει link εντοπισμού αυτης

Δυστυχώς η έξυπνη το έσβησα το μειλ!!:mad:

Παρτους εσύ τηλ στην acs.ειναι δίπλα μου,αλλα έπρεπε να τους χιλιόαρακαλεσω για να τα φέρουν.το τρακινγκ έδειχνε οτι είχαν φτάσει μια βδομάδα και αυτοί τίποτα.τι οτι δεν γράφει το όνομα μου το κουδούνι,τι οτι τώρα φτάνει και εννοείται οτι δεν έφτασε ποτε.εμπλεξα με την acs όπως πάντα τα ίδια.της περιοχής μου ειναι οι αχρηστοτεροι.

Κορίτσια,όσες παρέλαβαν τα γυαλιά ήλιου Julbo απο seller στο εμπαυ άργησαν να παραλάβουν;έλεγε 1-2 μέρες το μεηλ και εχει περάσει πάνω απο βδομάδα.το τηλ που έδωσε δεν το σηκώνουν.εστειλα ένα μεηλ τώρα να δώ τι θα πουν.ευτυχως ειναι PayPal στη μέση.για αυτό δε το πάω το εμπαυ.

Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάρω την acs!!Θα το κάνω αύριο το πρωι και θα δούμε μήπως είναι εδώ τελικά τόσες μέρες!!:shock:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...