Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλτε λίνκ να το δούμε.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΒ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ?

ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ

εγώ με ΟΤΕ και chrome μπαίνω κανονικα

http://www.aliexpress.com/

έχει ψωνίσει καμία από δω? έχει πολύ ωραία πράγματα, τύπου ebay αλλά απ'οτι ειδα δεν έχει paypal...

τελικά δεν έχει αγοράσει καμία από δω;

Στις 16/03 παρήγγειλα κροκς από το επίσημο site αλλά δεν έχουν έρθει ακόμη!Δεν είναι φυσιολογικό, έτσι δεν είναι;Να τους κάνω μια κρούση;

Με απλό έφυγαν ή έχεις tracking number? Αν έχεις μπορείς να το ψάξεις κ μόνη σου αλλά.. είναι και πολλές οι μέρες, οπότε επικοινώνησε μαζί τους!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

και εγώ έχω hol και δε με αφήνει να μπω:evil:

tamarάκι ελπίζω να με διαβάζεις εσύ εδώ τουλάχιστον ε;;;

εγώ με ΟΤΕ και chrome μπαίνω κανονικα

MAΡΙΤΑκι τότε φταίει η HOL, αει στο καλό και πάω να φουντάρω από τα νεύρα μου :evil::evil::evil:

ΕΝΤΙΤ Και έλεγα ότι φταίει που ξεσκόνισα σήμερα:rolleyes::rolleyes:

BOftp3.png PzWNp3.png

τελικά δεν έχει αγοράσει καμία από δω?

Aν προσέξεις πάνω αριστερα κάτω από το όνομα του σάιτ γράφει Alibaba, δηλαδή η χαρά του Ασιάτη στις μαζικές πωλήσεις. Τα περισσότερα από τα είδη του κυκλοφορούν αβέρτα κουβέρτα στο ΕΒΑΥ.

Δεν θα το προχωρούσα.

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Στις 16/03 παρήγγειλα κροκς από το επίσημο site αλλά δεν έχουν έρθει ακόμη!Δεν είναι φυσιολογικό, έτσι δεν είναι;Να τους κάνω μια κρούση;

τα κροκς έρχονται με κούριερ, νομίζω της acs αν δεν κάνω λάθος.

Aν προσέξεις πάνω αριστερα κάτω από το όνομα του σάιτ γράφει Alibaba, δηλαδή η χαρά του Ασιάτη στις μαζικές πωλήσεις. Τα περισσότερα από τα είδη του κυκλοφορούν αβέρτα κουβέρτα στο ΕΒΑΥ.

Δεν θα το προχωρούσα.

α ναι.. καλά που μου το είπες.. η αδερφή μου έψαχνε ένα βράδυ και ενθουσιάστηκε με κάτι τσάντες αλλά επειδή δεν έχει paypal και είναι από κίνα, δεν είναι να το εμπιστεύεσαι! Έψαξα κάποια κ στο ebay αλλά δεν τα βρήκα. προφανώς αλλάζουν τη περιγραφή...

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται: Τσαντούλα για τον παιδικό και lunch bag ασορτί! Τη μαιμού πήρα εγώ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ αυτή την καρέκλα (έπεσε κι άλλο η τιμή της στις 21,69 λίρες).Ήθελα να σε ρωτήσω αν παρέλαβες γιατί έχω κάποιες ερωτήσεις.

Τα ηλικιακά όρια τα έχει:

1. Λόγω ύψους , είναι πολύ χαμηλή?

2. Δεν αντέχει μεγαλύτερο βάρος? Π.χ αν κάτσει κάποιος μεγάλος.

ή 3. Λόγω της Ζωγραφιάς?

Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις

Καλησπερα,

η καρεκλα ειναι απλα τελεια. :D

Φαινεται πολυ γερη και δεν ημουν σιγουρη απο τις φωτο για το αν τελικα ειναι πανι ή δερματινη. Ειναι πανι βαμβακερο 100%.

Ο συζυγος λιγο τα βρηκε σκουρα στην συναρμολογηση γιατι ηταν το φυλλαδιο στα Γερμανικα. Δεν ξερω για το βαρος ενος ενηλικα.

Γραφει απο 5-13 οποτε δεν την δοκιμασαμε εμεις.

Πιστευω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη.

Με ειχαν ρωτησει 2 κοπελες αλλα δεν κρατησα τα πμ. :(

Συγνωμη.

Παρελαβα επισης και αυτο το καθισματακι (concord transformer T)που το ειχε με πωλητη το αμαζον.

http://www.amazon.co.uk/Concord-Transformer-Car-Seat-Mocca/dp/B0064DN7I4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1365457678&sr=8-2&keywords=concord+transformer+t+mocca

βγηκε στα 155 ευρω (υποθετω γιατι βγκε το νεο μοντελο) και φαινεται παρα πολυ σταθερο και γερο.

Στο αυτοκινητο η τοποθετηση ειναι πανευκολη και αρεσε πολυ στα κοριτσια.

Με ενα κουμπακι αυξομειωνεται και παιρνει τη θεση που θελεις.

Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο την αγορα αυτη. :D

Διαφημίσεις

Πάρε τηλ. πρώτα την ACS. Ακόμα εκεί θα ήταν τα δικά μου αν δεν τους επερνα να τα αναζητήσω.

Κοίτα προσεκτικα το email που σου εστειλαν όταν εφυγε η παραγγελία. Εχει link εντοπισμού αυτης

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται: Τσαντούλα για τον παιδικό και lunch bag ασορτί! Τη μαιμού πήρα εγώ!

Αυτές τις τσαντούλες τις ''κυνηγάω'' 2 1/2 χρόνια μπορώ να σου πω...το καλό με αυτές είναι ότι είναι από οικολογικό υλικό φτιαγμένες και για αυτό είναι λίγο πιο ακριβές από τις άλλες. Έχω την εντύπωση όμως ότι αυτές που πόσταρες είναι απομίμηση από Κίνα για αυτό και είναι τόσο φτηνές, ελπίζω να είναι καλές! Πάντως οι εικόνες που έχει ο πωλητής είναι από τις αυθεντικές, και όχι από αυτές που πουλάει.

Kαλημέρα....Δυστυχώς την είχα πέσει....

Δε πειράζει κορίτσι, αφού φτιάχτηκε σήμερα δεν εχω πρόβλημα.....φοβόμουν μήπως με έψαχνε μία φίλη μας ''τρελή'':D, δε διαβάζει πια ε;;;

Παρτους εσύ τηλ στην acs.ειναι δίπλα μου,αλλα έπρεπε να τους χιλιόαρακαλεσω για να τα φέρουν.το τρακινγκ έδειχνε οτι είχαν φτάσει μια βδομάδα και αυτοί τίποτα.τι οτι δεν γράφει το όνομα μου το κουδούνι,τι οτι τώρα φτάνει και εννοείται οτι δεν έφτασε ποτε.εμπλεξα με την acs όπως πάντα τα ίδια.της περιοχής μου ειναι οι αχρηστοτεροι.

Κορίτσια,όσες παρέλαβαν τα γυαλιά ήλιου Julbo απο seller στο εμπαυ άργησαν να παραλάβουν;έλεγε 1-2 μέρες το μεηλ και εχει περάσει πάνω απο βδομάδα.το τηλ που έδωσε δεν το σηκώνουν.εστειλα ένα μεηλ τώρα να δώ τι θα πουν.ευτυχως ειναι PayPal στη μέση.για αυτό δε το πάω το εμπαυ.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Παρτους εσύ τηλ στην acs.ειναι δίπλα μου,αλλα έπρεπε να τους χιλιόαρακαλεσω για να τα φέρουν.το τρακινγκ έδειχνε οτι είχαν φτάσει μια βδομάδα και αυτοί τίποτα.τι οτι δεν γράφει το όνομα μου το κουδούνι,τι οτι τώρα φτάνει και εννοείται οτι δεν έφτασε ποτε.εμπλεξα με την acs όπως πάντα τα ίδια.της περιοχής μου ειναι οι αχρηστοτεροι.

Κορίτσια,όσες παρέλαβαν τα γυαλιά ήλιου Julbo απο seller στο εμπαυ άργησαν να παραλάβουν;έλεγε 1-2 μέρες το μεηλ και εχει περάσει πάνω απο βδομάδα.το τηλ που έδωσε δεν το σηκώνουν.εστειλα ένα μεηλ τώρα να δώ τι θα πουν.ευτυχως ειναι PayPal στη μέση.για αυτό δε το πάω το εμπαυ.

εγω παρελαβα κανονικα και μην σου πω με εντυπωσιακη ταχυτητα για τα δεδομενα οτι βρισκομαι σε χωριο σε νησι!!!!!!!!!!!!!!

(εδωσα παραγγελια 22 μαρτη, παρελαβα χτες :shock::shock::shock::shock:)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...