Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

....ανοιξιατικο παπουτσι για αγορι?ευχαριστω!!!!!!!

Παπουτσοπέδιλο ή κλειστό???

Amazon κοίταξες? νούμερο?

Δες αυτό και αυτό.

Στο δεύτερο γράφει ότι ισχύει και η έκπτωση 20% που έχει μέχρι αύριο.

Ρίξε μια ματιά.

Δες και στο javari.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα ποδήλατο στο μικρό μου και ήθελα να ρωτήσω αν κανένα από τα μέλη του forum έχει καμιά εμπειρία από το κατάστημα www.shopbikes.eu?

το έχει δοκιμάσει κανείς για αγορά ποδηλάτου;

Ευχαριστώ

Θωμάς

Παπουτσοπέδιλο ή κλειστό???

Amazon κοίταξες? νούμερο?

Δες αυτό και αυτό.

Στο δεύτερο γράφει ότι ισχύει και η έκπτωση 20% που έχει μέχρι αύριο.

Ρίξε μια ματιά.

Δες και στο javari.

ψαχνω ν29 κλειστο σαν αυτα περιπου..http://www.mayoral.com/gr/colecciones-calzado.asp?foto=4&sec=coleccion

σε ευχαριστω πολυ για το κοπο σου,αληθεια,αλλα το πρωτο ειναι μαυρο και δεν μας κανει για ανοιξη :) και το δευτερο ωραιο αλλα δεν εχει νουμερα...κοιταξα και javari αλλα δεν με εντυπωσιασε καποιο..

οποια αλλη προταση σας κοριτσια δεκτη να την δω..ευχαριστω!!!!! :D

Βρε κοριτσια μια γνωμη θελω...παραγγειλα μια θηκη για το κινητο σε χρωμα ροζ(hot pink έλεγε η περιγραφή). Μου ερχεται ομως μια κοκκινη θηκη. Στελνω μηνυμα στον πωλητη και του λέω το και το. Μου ζηταει φωτογραφίες γεγονος που με προσεβαλλε και λιγακι να πω την αληθεια. Του στελνω φωτο και του βαζω διπλα ενα κοκκινο θερμος και ενα ροζ ρουχαλακι για του αποδειξω οτι η θηκη ειναι κοκκινη. Παραδεχεται το λαθος του και μου στελνει αλλη. Κοραλλι αυτην την φορα. Τωρα μου στελνει mail για να του αφησω feedback. Εσεις τι θα κανατε; απο την μια εστειλε καλη τη θελησει την θηκη εστω και λάθος, απο την αλλη το γεγονος οτι μου ζητησε φωτο δεν μου αρεσε καθολου. Οκ για 3-4 ευρω που εκανε δεν αξιζει και ο κοπος την φασαρια αλλα για το γαμωτο και μονο!

Δε καταλαβαίνω γιατι να σε προσβάλλει το γεγονός οτι ζήτησε φωτό!Ετσι γίνεται συνήθως. Επιπλέον αν ο συγκεκριμένος εχει πολλές πωλήσεις καθημερινα το πιο πιθανό ειναι να μην ασχολειται καν ο ίδιος με τις αποστολές αλλά υπάλληλος. Δε μπορει να γνωριζε τι έγινε!

Αρνητικό φιντμπακ δεν αφήνουμε για ψύλλου πήδημα, κ σου εστειλε 2η θηκη κ κράτησες κ την κόκκινη!

Πράγματι το χοτ πίνκ είναι το φούξια, οχι το ρόζ

καλησπέρα εγώ το πήρα Tamar είναι καλό το ρυθμιζεις εσύ είναι καλό.αν είσαι από θες.νικη να βρεθούμε να στο δώσω δεν το χρειάζομαι άλλο

Σ΄ευχαριστώ πραγματικά πολύ, αλλά μένω Αθήνα. Και πάλι χίλια ευχαριστώ για την πρόταση :)

Tα βρήκα!!!!:PΚαι που ρώτησα πωλήτρια άλλα αντί άλλων μου είπε.:shock::shock: Ήταν κοντά στα είδη μπάνιου των μωρών!!!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Κάποια κοπέλα είπε ότι το Mothercare στελνει στην Ελλάδα... Προσπάθησα πριν λίγο αλλά μου έβγαλε ότι δεν στέλνει. Κάνω κάτι λάθος, ε;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όπως είπε και η Access παραπάνω πρωταπριλιάτικό αστειάκι. Sorry για την ταλαιπωρία, αλλά δεν μπορώ να σου κρύψω πως γέλασα και χάρηκα ταυτόχρονα πως έστω και καθυστερημένα το "ψέμα" μου έπιασε ;) Άντε και του χρόνου :)

Βρε κοριτσια μια γνωμη θελω...παραγγειλα μια θηκη για το κινητο σε χρωμα ροζ(hot pink έλεγε η περιγραφή). Μου ερχεται ομως μια κοκκινη θηκη. Στελνω μηνυμα στον πωλητη και του λέω το και το. Μου ζηταει φωτογραφίες γεγονος που με προσεβαλλε και λιγακι να πω την αληθεια. Του στελνω φωτο και του βαζω διπλα ενα κοκκινο θερμος και ενα ροζ ρουχαλακι για του αποδειξω οτι η θηκη ειναι κοκκινη. Παραδεχεται το λαθος του και μου στελνει αλλη. Κοραλλι αυτην την φορα. Τωρα μου στελνει mail για να του αφησω feedback. Εσεις τι θα κανατε; απο την μια εστειλε καλη τη θελησει την θηκη εστω και λάθος, απο την αλλη το γεγονος οτι μου ζητησε φωτο δεν μου αρεσε καθολου. Οκ για 3-4 ευρω που εκανε δεν αξιζει και ο κοπος την φασαρια αλλα για το γαμωτο και μονο!

Πάντως αρνητικό δεν θα άφηνα. Οι άντρες ανέκαθεν είχαν θέμα με τα χρώματα. Άσε που το hot pink, όπως είπε και η ada είναι το φούξια. Κάνε κι εσύ μια έκπτωση ρε παιδί μου. Μια χαρά είναι το κοραλί. Άκρως καλοκαιρινό χρώμα. ;)

Προφανώς εννοείται για το sportsdirect, ναι;

Ψωνίζω χρόνια κ μου εχει τύχει 3-4 φορές να παραλάβω μεμονωμένα κομμάτια

(που δεν ήταν στην παραλαβη της παραγγελίας μου αλλά τα είχα χρεωθεί!) αρκετό καιρο μετά, με ελτά όμως... Νομίζω οτι έχω παραλάβει ενα ξεχασμένο ζευγάρι παπούτσια κ 20 μέρες μετα!

Υποθέτω το ίδιο θα συμβεί κ με την παραγγελία της κοπέλας..

Μακάρι, αλλά δεν νομίζω να σταθώ το ίδιο τυχερή. Ήδη ανταλλάσσουμε μνμ αλλά άκρη δεν βλέπω να βρίσκω. Το θέμα είναι τώρα να συμπληρώσω ένα έντυπο που απευθύνεται στην dhl ζητώντας από εκεί τα χρήματά μου, κάτι που εγώ δεν θέλω να κάνω εφόσον η τσάντα δεν ήταν παραβιασμένη και αφετέρου δεν θέλω τόσο refund όσο αυτά που παρήγγειλα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

το πήρα τις προάλλες, αλλά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα... νταξ, μυρίζει ωραία, κάνει πολύυυ σαπουνάδα, αλλά οκ!

μαλλον στο οκ σου θα μεινω και γω :D

γιατι μου το περιγραψαν υπερτελειο, αλλα κραταω τις επιφυλαξεις μου παντα..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

μαλλον στο οκ σου θα μεινω και γω :D

γιατι μου το περιγραψαν υπερτελειο, αλλα κραταω τις επιφυλαξεις μου παντα..

Βάλτε λίνκ να το δούμε.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΒ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ?

ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ

BOftp3.png PzWNp3.png

Βάλτε λίνκ να το δούμε.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΒ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ?

ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ

http://www.amazon.co.uk/Aussie-Miracle-Moist-Shampoo-Pack/dp/B005XZ1N0S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365450875&sr=8-1&keywords=aussie

ειλικρινα, εχω να μπω μερες στο φεις, εκνευριστηκα πολυ που αλλαξε παλι και δεν μπορω να βγαλω ακρη :evil:

http://www.amazon.co.uk/Aussie-Miracle-Moist-Shampoo-Pack/dp/B005XZ1N0S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365450875&sr=8-1&keywords=aussie

ειλικρινα, εχω να μπω μερες στο φεις, εκνευριστηκα πολυ που αλλαξε παλι και δεν μπορω να βγαλω ακρη :evil:

Eυχαριστώ πολύ για το λίνκ !!!

Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια προσπάθεια να δεις αν μπαινεις ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ πολύ για το λίνκ !!!

Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια προσπάθεια να δεις αν μπαινεις ?

ναι κανονικα με βαζει!!

(μηπως εχεις cyta??γιατι κατα καιρους τρωει κατι περιεργα κολληματα στην συνδεση λογω ταχυτητας...αλλες σελιδες τρεχουν κανονικα και αλλες δεν τις φορτωνει καθολου..)

ναι κανονικα με βαζει!!

(μηπως εχεις cyta??γιατι κατα καιρους τρωει κατι περιεργα κολληματα στην συνδεση λογω ταχυτητας...αλλες σελιδες τρεχουν κανονικα και αλλες δεν τις φορτωνει καθολου..)

Τι είναι cyta ?

Δεν έχω ιδέα ....

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...