Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κοριτσάκια καλημέρα, για προτείνετε καμμιά καλή αντιλιακή ενυδατική κρεμούλα για μικτές επιδερμίδες για ενήλικες, εσείς ποια χρησιμοποιείτε?

Σιγουρα το εχετε ξαναπει και αυτο κοριτσακια αλλα ενα συντομο refresh δεν κανει κακο :).....στα μικρα μας τι αντηλιακο να παρουμε οταν εχουν ευαισθητη επιδερμιδα, και απο που ????Ευχαριστω!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θέλω μια κρεμούλα ενυδατική με αντηλιακή υψηλή προστασία γιατί κοκκινίζω αμέσως, που τώρα που ανοίγει και ο καιρός, να ξυπνάω το πρωί να την βάζω να κάνω τις δουλίτσες μου έξω και να μην αρπάζω και γίνομαι σαν παντζάρι!!!μαζεύω απόψεις, παλιότερα έβαζα της avene αλλά είχε αυτή την γυαλάδα, δεν την απορροφούσε πολύ καλά και σκέφτομαι φέτος να μην πάρω avene.

Στα πιτσιρικια αλλα και σε εμενα η avene είναι καταπληκτικη καθε χρονο.

Ουτε κοκκινιζουμε , ούτε ασπριζουμε .

Εγω χρησιμοποιω του προσωπου ολο το χρονο.

Ηδη επειδη γινονται αναρπαστες στα ηλεκτρονικα φαρμακεια , τις χτυπησα

Κοριτσακι κι'εγω χρησιμοποιουσα frezyderm & weleda. Φετος πηρα αυτ[/url]ο απο iherb και ειναι πολυ καλο. Ειναι στη χαμηλοτερη κατηγορια επικινδυνοτητας στα αντηλιακα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Natural-Sun-Sensitive-Skin-Children-Sunscreen-Unscented-SPF-30-4-fl-oz-118-ml/33244

οσες προτιματε weleda ποιο πήρατε?

r1OMp3.png KcCbp3.png

weleda αντηλιακό υπάρχει;δεν το ξέρω καν αν και είμαι φαν της σειράς.Εμείς για τα παιδιά lavera και συχνές επαναλήψεις.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από sportsdirect παραγγελία από δευτέρα βράδυ όλα μέσα και μια χαρά και από ποιότητα εκ πρώτης όψεως ευχαριστημένη.Είχε και δωράκι μέσα μια κούπα τους διαφημιστική.

Επίσης για όσες ενδιαφέρονται μπότες για κορίτσια

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

o.k

Τώρα και εγώ μπήκα.

Για να δούμε για πόσο γιατί και χθες βράδυ έμπαινα αλλά μετά ή μου έλεγε πρόβλημα ή με έβγαζε πάντα στην αρχική τους σελίδα ενώ εγώ ήθελα κάποιο προϊόν.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

θέλω μια κρεμούλα ενυδατική με αντηλιακή υψηλή προστασία γιατί κοκκινίζω αμέσως, που τώρα που ανοίγει και ο καιρός, να ξυπνάω το πρωί να την βάζω να κάνω τις δουλίτσες μου έξω και να μην αρπάζω και γίνομαι σαν παντζάρι!!!μαζεύω απόψεις, παλιότερα έβαζα της avene αλλά είχε αυτή την γυαλάδα, δεν την απορροφούσε πολύ καλά και σκέφτομαι φέτος να μην πάρω avene.

Ki εγώ της avene έχω και χρησιμοποιώ, όμως ακριβώς επειδή γυαλίζω πήρα να δοκιμάσω της apivita από το www.e-farmacy.gr . Τις έχει -50% και αυτή που πήρα έχει ημ. λήξης 1/2014, και είχε και μια ενυδατική δώρο.

Ki εγώ της avene έχω και χρησιμοποιώ, όμως ακριβώς επειδή γυαλίζω πήρα να δοκιμάσω της apivita από το www.e-farmacy.gr . Τις έχει -50% και αυτή που πήρα έχει ημ. λήξης 1/2014, και είχε και μια ενυδατική δώρο.

πως σου φάνηκε, την δοκίμασες?

Καλημέρα!!

Εγώ χρησιμοποιώ μια της Shiseido που είναι και ενυδατική και αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας λόγω πανάδων!

Είναι πάρα πολύ καλή και δεν "κολλάει-γυαλίζει" όπως οι απλές αντηλιακές.

Αρχική τιμή έχει περίπου 40 ευρώ αλλά βάζουν και εκπτώσεις. Πριν λίγες μέρες μου είχαν στείλει μνμ από τα Hondos για προσφορά 1+1 δώρο!

Επίσης, θεωρώ τις SHISHEIDO αντηλιακές τις καλύτερες. Το after sun τους δε, είναι φοβερό, κανένα κοκκίνισμα/ξεφλούδισμα/φαγούρα, συχνά το χρησιμοποιώ και σαν υδατική σώματος.

BOftp3.png PzWNp3.png

EVDO1979 αλλα και στα υπολοιπα κοριτσια..παρελαβα αυτο..http://www.e-pharm.gr/Product/1182/Page/219/el/ θα το δοκιμασω και θα σας πω..μαζι με αλλα πραγματακια..γρηγορη αποστολη,δεν πληρωσα αντικαταβολη και φθηνα προιοντα.. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...