Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα

ξερετε που μπορω να βρω τουβλακια απο αυτα που φορανε τα μικρα στο κολυμπι? εχετε καμια μαρκα να προτεινετε???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα μάτια

Για ντεμακιγιάζ

και άλλη μια για κρέμα νυκτός που δεν την βρίσκω τώρα.

Καλές είναι, ειδικά για το καλοκαίρι αν περιεχουν και χρώμα.

Θαύματα βέβαια μην περιμένεις;)

Τα λίνκ είναι τα ίδια, αυτη η κρέμα είναι κάποια γνωστή μάρκα κ απλά τη βρίσκουμε στο εμπαυ φθηνότερα?

Έχω αγοράσει αυτή με το χαβιάρι.

http://www.ebay.co.uk/itm/Skin79-Vip-gold-collection-Super-Plus-Beblesh-Balm-BB-Cream-/261081993056?pt=US_Makeup_Face&hash=item3cc9b30f60

Έχω μείνει ευχαριστημένη αν και δεν τη βάζω σε καθημερινή βάση.

Αρκετά καλυπτική και καθόλου βαριά.

Το ίδιο κ αυτή?

καλημερα

ξερετε που μπορω να βρω τουβλακια απο αυτα που φορανε τα μικρα στο κολυμπι? εχετε καμια μαρκα να προτεινετε???

Καλημέρα....

Απο τα intersports αγοράζουμε εμείς πάντα..

Ειναι σετ των 5 τεμαχίων κ αφαιρείς απο το ζωνάκι

οσα δεν χρειάζεται το παιδι... Δεν θυμάμαι τιμή αλλά νομίζω ειναι πολυ φθηνά..

καλημερα

JUMBO τα πιο φτηνα

μετα το Πασχα τα βγαζει

αλλιως σε οποιοδηποτε καταστημα αθλητικων οπως τα intersport που αναφερθηκε ηδη

Έχω αγοράσει αυτή με το χαβιάρι.

http://www.ebay.co.uk/itm/Skin79-Vip-gold-collection-Super-Plus-Beblesh-Balm-BB-Cream-/261081993056?pt=US_Makeup_Face&hash=item3cc9b30f60

Έχω μείνει ευχαριστημένη αν και δεν τη βάζω σε καθημερινή βάση.

Αρκετά καλυπτική και καθόλου βαριά.

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Τα λίνκ είναι τα ίδια, αυτη η κρέμα είναι κάποια γνωστή μάρκα κ απλά τη βρίσκουμε στο εμπαυ φθηνότερα?

Το ίδιο κ αυτή?

Οι κρέμες αυτές είναι Κορεάτικες και δε νομίζω ότι κυκλοφορούν σε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Η φίρμα SKIN79 θεωρείτε μία από τις καλύτερες, όπως και η BRTC.

Φίλη μου που έχει δοκιμάσει άπειρα καλλυντικά θεωρεί αυτή την κρέμα εξαιρετική

http://www.ebay.co.uk/itm/320736403996?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Απλά το θέμα θέλει λίγο ψάξιμο γιατί υπάρχουν πολλοί πωλητές στο ebay και μεγάλες διακυμάνσεις στην τιμή.

QnL8p2.png

Να σε ρωτησω κ κατι άλλο. Αυτη με το χαβιαρι την εχεις παρει απο τον πωλητη που έβαλες?Ποσο χρεωνει μεταφορικα?

Εχει διαφορες αποχρωσεις ή μια?

ευχαριστώ

Πάει πάνω από χρόνος και δεν θυμάμαι από ποιον πωλητή είχα αγοράσει.

Είχα ψάξει σε διάφορους και όταν βεβαιώθηκα ποια κρέμα ήθελα, την παράγγειλα σε αυτόν που είχε δωρεάν μεταφορικά και υψηλή αξιολόγηση.

Θυμάμαι μου είχε στείλει και διάφορα δειγματάκια δώρο.

Η απόχρωση είναι μία αλλά ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

http://www.pharmnet.gr/

κορίτσια από αυτό το site έχετε ψωνίσει ποτέ? Λέω να παραγγείλω αντηλιακές frezyderm!

ψωνησα εχτες το ιδια αντηλιακα.αν θες κατσε μερικες μερες να παραλαβω να σου πω εντυπωσεις.παντως ειχε τις καλητερες τιμες!

ψωνησα εχτες το ιδια αντηλιακα.αν θες κατσε μερικες μερες να παραλαβω να σου πω εντυπωσεις.παντως ειχε τις καλητερες τιμες!

πολύ ωραία! Θα περιμένω να παραλάβεις για να μου πεις εντυπώσεις!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

κοριτσάκια καλημέρα, για προτείνετε καμμιά καλή αντιλιακή ενυδατική κρεμούλα για μικτές επιδερμίδες για ενήλικες, εσείς ποια χρησιμοποιείτε?

Καλημέρα!!

Εγώ χρησιμοποιώ μια της Shiseido που είναι και ενυδατική και αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας λόγω πανάδων!

Είναι πάρα πολύ καλή και δεν "κολλάει-γυαλίζει" όπως οι απλές αντηλιακές.

Αρχική τιμή έχει περίπου 40 ευρώ αλλά βάζουν και εκπτώσεις. Πριν λίγες μέρες μου είχαν στείλει μνμ από τα Hondos για προσφορά 1+1 δώρο!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Πάει πάνω από χρόνος και δεν θυμάμαι από ποιον πωλητή είχα αγοράσει.

Είχα ψάξει σε διάφορους και όταν βεβαιώθηκα ποια κρέμα ήθελα, την παράγγειλα σε αυτόν που είχε δωρεάν μεταφορικά και υψηλή αξιολόγηση.

Θυμάμαι μου είχε στείλει και διάφορα δειγματάκια δώρο.

Η απόχρωση είναι μία αλλά ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Ευχαριστω πολύ , θα το ψάξω ;)

κοριτσάκια καλημέρα, για προτείνετε καμμιά καλή αντιλιακή ενυδατική κρεμούλα για μικτές επιδερμίδες για ενήλικες, εσείς ποια χρησιμοποιείτε?

Θες αντηλιακή ή ενυδατική με αντηλιακή προστασία?

Εγω αντηλιακή χρησιμοποιώ της VIchy capital soleil με δείκτη 50+ και χρώμα. Το χρώμα δεν είναι καλυπτικό, καμία σχέση με ΒΒ ειναι μόνο για να μην αφήνει στο πρόσωπο αυτη την ασπρίλα που αφήνουν τα περισσότερα αντηλιακα και μετά θες οποσδήποτε πούδρα για να κυκλοφορήσεις!Εγώ μ αυτη σώθηκα!Ειναι χωρις άρωμα κ χωρίς παραμπένς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...