Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια για καλό φόρεμα και παπούτσια ενδιαφέρομαι...αυτά τα σάιτ τι λένε?

http://www.trendget.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_placement=www.meteo.gr&utm_campaign=1-Remarketing

Απο Κινα ειναι....αρα παιζει κ τελωνειο :rolleyes:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το αγγλικό αμαζον δεν τα στέλνει Ελλάδα.

Το γερμανικό δεν στέλνει το νουμερο 1 αλλά έτσι και αλλιώς είναι όλα τα νούμερα εξαντλημένα...

Στο babyneo δεν μπορώ να βρω άκρη, δεν τα βρίσκω έχει άλλα χωρίς νούμερα...

Μια βοήθεια από που μπορώ να τα αγοράσω θα μπορούσα να έχω;

Ευχαριστώ.

Παρήγγειλα χθες 2 κουτιά Bio Combiotic από το tofarmakeiomou.gr. Πάνω από 50 ευρώ δεν έχει μεταφορικά και με αντικαταβολή πληρώνεις, αν θέλεις, χωρίς επιβάρυνση. Σίγουρα το amazon.de συμφέρει για μεγαλύτερη ποσότητα αλλά προς το παρόν δεν έχει διαθέσιμο.

Αυτή τη ζώνη την έχει πάρει καμία; Κάνει δουλειά; http://www.ebay.co.uk/itm/Deluxe-Post-natal-belt-Abdominal-Binder-belly-shaper-Tummy-Wrap-Slimming-Belt-/251183504773?pt=UK_Baby_Maternity_Pregnancy_MJ&var=&hash=item3a7bb41d85

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Παρήγγειλα χθες 2 κουτιά Bio Combiotic από το tofarmakeiomou.gr. Πάνω από 50 ευρώ δεν έχει μεταφορικά και με αντικαταβολή πληρώνεις, αν θέλεις, χωρίς επιβάρυνση. Σίγουρα το amazon.de συμφέρει για μεγαλύτερη ποσότητα αλλά προς το παρόν δεν έχει διαθέσιμο.

Αυτή τη ζώνη την έχει πάρει καμία; Κάνει δουλειά; http://www.ebay.co.uk/itm/Deluxe-Post-natal-belt-Abdominal-Binder-belly-shaper-Tummy-Wrap-Slimming-Belt-/251183504773?pt=UK_Baby_Maternity_Pregnancy_MJ&var=&hash=item3a7bb41d85

Εχω ειχα πάρει ζώνη απο το Ιασώ, νομίζω γυρω στα 20 ευρω . Αλλά τη φορεσα κατευθειαν που βγηκα απο το μαιευτηριο και για 40 μερες . Τωρα μετά από 2 μήνες ? Δε νομίζω οτι θα βοηθησει κ πολύ, καλύτερα κρέμες ταυτόχρονα με κοιλιακούς.

Ασε που οι γιατροι μου (2 διαφορετικοι) μου ειχαν πει ειτε τη βαλω ειτε όχι το ίδιο είναι, αλλά εγω τη φόρεσα κ τις 2 φορές;)

Εχω ειχα πάρει ζώνη απο το Ιασώ, νομίζω γυρω στα 20 ευρω . Αλλά τη φορεσα κατευθειαν που βγηκα απο το μαιευτηριο και για 40 μερες . Τωρα μετά από 2 μήνες ? Δε νομίζω οτι θα βοηθησει κ πολύ, καλύτερα κρέμες ταυτόχρονα με κοιλιακούς.

Ασε που οι γιατροι μου (2 διαφορετικοι) μου ειχαν πει ειτε τη βαλω ειτε όχι το ίδιο είναι, αλλά εγω τη φόρεσα κ τις 2 φορές;)

Λες ε; Άρα ψάχνω κρέμα...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και εγώ δεν έβαλα σε καμιά εγκυμοσύνη μετά τον τοκετό τέτοιο πράγμα, δεν κάνει τίποτα μου είχε πει και ο δικός μου μαιευτήρας. Στην λαική είδα παρόμοια Ταμαράκι με 2 Ευρώ πριν 1 βδομάδα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και με λίγη διατροφή και γυμναστικούλα θα επανέλθεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας,

Σήμερα πρωί -πρωί παρέλαβα την τελευταία παραγγελία μου από

http://www.sportsdirect.com/ και όπως πάντα όλα ήταν άψογα συσκευασμένα και η αποστολή για μία ακόμη φορά ταχύτατη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για τις πραγματικά χαμηλές τιμές του , την καλή ποιότητα και την άψογη συνεργασία.

Τα νούμερα ακριβώς όπως τα είχα υπολογίσει και θα βγάλω τόσο εγώ όσο και η αδερφή μου τις πασχαλινές υποχρεώσεις μας , σαν νονές , υπέρ του δεόντως οικονομικά.

Αν και σίγουρα μες τον μηνά θα επαναλάβω παραγγελία....

καλημερα

ψαχνω τα παλιοτερα posts οσον αφορα αυτη την κρεμα.

Την εχει κανεις χρησιμοποιησει να μου πει εμπειριες ?

και αν ναι ποια ?

ευχαριστω

Για τα μάτια

Για ντεμακιγιάζ

και άλλη μια για κρέμα νυκτός που δεν την βρίσκω τώρα.

Καλές είναι, ειδικά για το καλοκαίρι αν περιεχουν και χρώμα.

Θαύματα βέβαια μην περιμένεις;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Και εγώ δεν έβαλα σε καμιά εγκυμοσύνη μετά τον τοκετό τέτοιο πράγμα, δεν κάνει τίποτα μου είχε πει και ο δικός μου μαιευτήρας. Στην λαική είδα παρόμοια Ταμαράκι με 2 Ευρώ πριν 1 βδομάδα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και με λίγη διατροφή και γυμναστικούλα θα επανέλθεις.

2 ευρω; Δεν μου παίρνεις μία να μου την στείλεις; :) Αν μπορείς πες μου να το κανονισουμε

Κορίτσια γεια σας,

Σήμερα πρωί -πρωί παρέλαβα την τελευταία παραγγελία μου από

http://www.sportsdirect.com/ και όπως πάντα όλα ήταν άψογα συσκευασμένα και η αποστολή για μία ακόμη φορά ταχύτατη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για τις πραγματικά χαμηλές τιμές του , την καλή ποιότητα και την άψογη συνεργασία.

Τα νούμερα ακριβώς όπως τα είχα υπολογίσει και θα βγάλω τόσο εγώ όσο και η αδερφή μου τις πασχαλινές υποχρεώσεις μας , σαν νονές , υπέρ του δεόντως οικονομικά.

Αν και σίγουρα μες τον μηνά θα επαναλάβω παραγγελία....

Μπράβο! Αχ μόνο εγώ είχα θέμα αυτή τη φορά;...Κι ακόμα να απαντήσουν.... :(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Για τα μάτια

Για ντεμακιγιάζ

και άλλη μια για κρέμα νυκτός που δεν την βρίσκω τώρα.

Καλές είναι, ειδικά για το καλοκαίρι αν περιεχουν και χρώμα.

Θαύματα βέβαια μην περιμένεις;)

ευχαριστω εισαι τελεια

καλημερα

ψαχνω τα παλιοτερα posts οσον αφορα αυτη την κρεμα.

Την εχει κανεις χρησιμοποιησει να μου πει εμπειριες ?

και αν ναι ποια ?

ευχαριστω

Έχω αγοράσει αυτή με το χαβιάρι.

http://www.ebay.co.uk/itm/Skin79-Vip-gold-collection-Super-Plus-Beblesh-Balm-BB-Cream-/261081993056?pt=US_Makeup_Face&hash=item3cc9b30f60

Έχω μείνει ευχαριστημένη αν και δεν τη βάζω σε καθημερινή βάση.

Αρκετά καλυπτική και καθόλου βαριά.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...