Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

λοιπον ξανα στην πραγματικοτητα........θελω ενα πολυθρονακι για τον πριγκηπα,τι λετε αξιζει να το παραγγειλω απο αμαζον ή να παω κατευθειαν τζαμπο?Ειναι καλη η τιμη του , δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζουν....

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα αγαπημένη :tongue:
Πρωταπριλιάτικο είναι φιλενάδα????:rolleyes:
χαχαχα!!!!Σιγουρα!!!!:cool::cool::cool:Εγω την πατησα ;)
αχαχαχα και πήρα μια χαρα!
Όχι ρε γμτ και πήρα μια χαρά!!!!Αλλά μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό!;)
Βρε, και θα πάθω καρδιακό πρωί πρωί, δεν μας λυπάσαι;;;;

Kαλό μήνα κι είθε να ξημερώσει η μέρα που θα στέλνουν Ελλάδα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

λοιπον ξανα στην πραγματικοτητα........θελω ενα πολυθρονακι για τον πριγκηπα,τι λετε αξιζει να το παραγγειλω απο αμαζον ή να παω κατευθειαν τζαμπο?Ειναι καλη η τιμη του , δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζουν....

εχω παρει τα καθισματακια απο το τζαμπο με 19,99 ευρω

199ww.jpg

ειναι αυτο το κοκκινο με τα αυτοκινητακια και ακριβώς απεναντι ενα ροζ

τα εβαλα στο σαλονι την πρωτη μερα που τα πήραν και μόλις τα ειδαν τα πιτσιρικια μου ξετρελλαθηκαν. ετρεξαν με χαρά να κατσουν και μόλις ακουμπησαν την πλατουλα τους στο καθισμα... τσουπ... παρτα πισω και τα δυο!!!

εκτοτε τα βαζω σε σημεία που κοντραρει η πλάτη γιατί αλλιώς αναποδογυρίζουν. αν το ήξερα, ομολογώ ότι δε θα τα επαιρνα.

δεν ξερω αν αυτό του αμαζον ειναι πιο σταθερό, ίσως και να ειναι γιατί μου φαινεται διαφορετική η βάση του, αλλά αυτά του τζάμπο μην τα παρεις.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Εμενα αυτα που ειναι φουσκωτα δεν με εχουν βολεψει καθολου.

Edit.

Σαν αυτα περιπου που εβαλε η Πασχαλιτσσα, τα εχει το τζαμπο με 20 ευρω και τα εχουμε καταευχαριστηθει.

Ελαφρια, τα σερνουν παντου, πλενονται και εδω και 2 χρονια που τα πηραμε δεν εχουν παθει τιποτα.

Και εμείς είχαμε ένα τέτοιο από το άμαζον με τον Μίκυ, καμία σταθερότητα, μπαλαντζάρει από γύρω γύρω. Πρόσφατα το έσκισε και ξεφούσκωσε, οπότε θα πάρω ένα τέτοιο υφασμάτινο από το Τζάμπο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα...!!!

δες στα ηρα http://www.irabebe.gr/search/index/27?c=&p=&q=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1

εχει ωραια και σταθερα και στο ικεα

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37239

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα και καλο μηνα...!!!

δες στα ηρα http://www.irabebe.gr/search/index/27?c=&p=&q=%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1

Από το Ηρα έχω πάρει κι εγώ πολυθρονάκι και μία λέξη μόνο το περιγράφει:

ΑΘΑΝΑΤΟ

QnL8p2.png

Καλό μήνα!!!!!

Νωρίς το σκέφτηκα αλλά ...θα ήθελα να έχω ως το τέλος της εβδομάδας (αυστηρά!!!) μερικά τέτοια παιδικα ρολογάκια http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B005IW22CO/ref=mw_dp_img?is=l

Υπάρχει κάποιος πολύ εξπρές τρόπος αποστολής

απο Αμαζον;;;; Δεν προλαβαίνω ούτε να ψάξω, τόσο αργά που το σκέφτηκα!

Please help ..... Θα τα ήθελα για δώρο στα παιδάκια της βαπτισης μας (την Κυριακή)

Ευχαριστώ!

Καλό μήνα!!!!!

Νωρίς το σκέφτηκα αλλά ...θα ήθελα να έχω ως το τέλος της εβδομάδας (αυστηρά!!!) μερικά τέτοια παιδικα ρολογάκια http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B005IW22CO/ref=mw_dp_img?is=l

Υπάρχει κάποιος πολύ εξπρές τρόπος αποστολής

απο Αμαζον;;;; Δεν προλαβαίνω ούτε να ψάξω, τόσο αργά που το σκέφτηκα!

Please help ..... Θα τα ήθελα για δώρο στα παιδάκια της βαπτισης μας (την Κυριακή)

Ευχαριστώ!

Priority Express ΑΛΛΑ δεν συμφερει.Ακριβα μεταφορικα

Με το καλό η βαπτιση

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Το hipp είναι γερμανικό βιολογικό γάλα!Το παίρναμε πολύ καιρό μέχρι πρόσφατα που το γυρίσαμε στο φρέσκο!Το έπαιρνα από το γερμανικό άμαζον και μετά απο babyneo.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το αγγλικό αμαζον δεν τα στέλνει Ελλάδα.

Το γερμανικό δεν στέλνει το νουμερο 1 αλλά έτσι και αλλιώς είναι όλα τα νούμερα εξαντλημένα...

Στο babyneo δεν μπορώ να βρω άκρη, δεν τα βρίσκω έχει άλλα χωρίς νούμερα...

Μια βοήθεια από που μπορώ να τα αγοράσω θα μπορούσα να έχω;

Ευχαριστώ.

θελω να παραγγειλω καλυντικα mac.. εχετε τπτ υποψιν σε καλη τιμη?

καλημερα

κι εγω εψαχνα αλλα στο ebay που κοιταξα δεν βρηκα αυτο που ηθελα...ριξε μια ματια...αλλιως περιμενε μολις βαλουν εκπτωση στα φυσικα καταστηματα---αν το παρουμε χαμπαρι----;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...