Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια,πλήρωσα απτο αγγλικό εμπαυ με PayPal,και ενώ ήταν 26 λίρες,μου βγήκε 34 και κάτι ευρώ.το έβαλα στο converter και μου βγάζει 30 κάτι ευρώ.γιατι παίζει τόση διάφορα;επειδή έχω βάλει primary νόμισμα το ευρώ στο PayPal?δεν έχω ξανά ψωνίσει απο εβαυ με PayPal,εξου και οι απορίες.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,πλήρωσα απτο αγγλικό εμπαυ με PayPal,και ενώ ήταν 26 λίρες,μου βγήκε 34 και κάτι ευρώ.το έβαλα στο converter και μου βγάζει 30 κάτι ευρώ.γιατι παίζει τόση διάφορα;επειδή έχω βάλει primary νόμισμα το ευρώ στο PayPal?δεν έχω ξανά ψωνίσει απο εβαυ με PayPal,εξου και οι απορίες.

κατι παιζει με ποιο νόμισμα εχει κυριο, κι εγώ το ειχα στην αρχη το ιδιο πρόβλημα κ πήγα στο παυπαλ κ άλλαξα νόμισμα, αλλά δε θυμαμαι να σου πω τι ειχα πριν κ τι εχω τώρα...εχει να κάνει και με την τράπεζα νομίζω. Κάποιες τραπεζες χρεώνουν την αλλαγή του νομίσματος.

Καλυτερα να πάρεις στην τραπεζα σου όμως, θα ξερουν σιγουρα

Νομίζω ότι είναι αυτό που λες, είχα κι εγώ το ίδιο θέμα, αλλά δεν έτυχε να ξαναχρησιμοποιήσω paypal για αγορά με λίρες και δεν το διόρθωσα. Νομίζω ότι το paypal έχει μη συμφέρουσα ισοτιμία, αλλά όπως λέει και η ada έχει σχέση και η τράπεζά σου, δηλ. αν μέχρι τώρα πχ. στο άμαζον επιλέγεις να πληρώνεις σε λίρες και την μετατροπή την κάνει η τράπεζά σου και δεν έχεις αποκλίσεις σε σχέση με το converter, τότε φαντάζομαι ότι θα πρέπει στις συναλλαγές από αγγλία να βάζεις ως νόμισμα την λίρα και όχι το ευρώ, ώστε να συνεχίσει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα σου και όχι το paypal. Στις αγορές που έκανα έκτοτε και που ήταν σε ευρώ ήδη δεν υπήρχε καμία χρέωση οπότε είναι σίγουρα η απώλεια από την μετατροπή του νομίσματος εκ μέρους του paypal. Αλλά εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα, δεν έτυχε να ξανααγοράσω κάτι από Αγγλία με paypal, οπότε αν θέλει να συμπληρώσει κάποια άλλη κοπέλα, θα κάνει και σε μένα χάρη!

a0Nsp3.png

Το paypal με το xe.com ας πούμε, έχει πάντα διαφορά και μάλιστα έως και 0,50 ευρώ. Για αγορές ebay που είναι μέσω paypal, συμβουλεύομαι τον converter του paypal πλέον για να μαι σίγουρη.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια έχει παρει καμια απο mangooutlet να μου πει ποσο καιρο κανει να ερθει η παραγγελία?

παρέλαβα 4 μέρες από την αποστολή της παραγγελίας...τους πήρε όμως 4 μέρες να ετοιμασουν την παραγγελία και στο μεταξύ με ενημέρωσαν ότι ένα κομμάτι βγήκε out of stock :|

πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη εκτός από ένα σημείο...φούστα/παντελόνι το ίδιο νούμερο, η φούστα είναι τσίτα, στο παντελόνι χωράει άλλη μισή από μένα :rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!

Μήπως έχετε κανένα τσεκαρισμένο σαϊτ για παιδικά κουστούμια;;;

Επίσης έχω παραγγείλει από 10 Μαρτίου από αμαζον και ακόμα τπτ..

estimated είχα 22 Μαρτίου. Να τους κράξω ή μήπως δε θα ιδρώσει και πολύ το αυτάκι τους (το ματάκι δλδ :P )

για τον γάμο του αδελφού μου είχα πάρει στον μικρό από www.childrensalon.com γύρω στα 60 ευρώ και ήταν άψογο! ;)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...