Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Μιας και φαίνεται πως ψωνίζεις συχνά να σε ρωτήσω κάτι; Σου έχει τύχει ποτέ να παραλάβει λειψή παραγγελία; Παρέλαβα αυτή την εβδομάδα και λείπαν 3 κομμάτια (1 ζευγάρι παπούτσια του μικρού και 2 μπλούζες). Τους έστειλα σχετικό email μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που έχουν στο site τους για τέτοιες περιπτώσεις αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο ποτέ σε παραγγελία μου, να φανταστείς οι περισσότερες ξεπερνούν τα 300 ευρώ και σίγουρα είναι πάνω από 20 κομμάτια. Μέχρι σήμερα δεν έχει τύχει να τους στείλω κάποιο email γιατί δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Γρήγορη αποστολή , άψογη συσκευασία και ακριβώς αυτά που έχω παραγγείλει...με παραξενεύει αυτό που λες, είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνεις ; μήπως ήταν κομμάτια pre-order και σου έρθουν αργότερα;

agki και οσοι αλλοι παραγγειλατε τελος της εβδομαδας απο sportdirect τι γραφει στο status της παραγγελιας σας? η αδερφη μου λεει οτι μπορει να καθυστερησουν λογω του πασχα των καθολικων... εγω εκανα παραγγελια την πεμπτη το βραδυ αλλα ακομα λεει ready to ship...

το status της παραγγελίας μου λέει processing.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιας και φαίνεται πως ψωνίζεις συχνά να σε ρωτήσω κάτι; Σου έχει τύχει ποτέ να παραλάβει λειψή παραγγελία; Παρέλαβα αυτή την εβδομάδα και λείπαν 3 κομμάτια (1 ζευγάρι παπούτσια του μικρού και 2 μπλούζες). Τους έστειλα σχετικό email μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που έχουν στο site τους για τέτοιες περιπτώσεις αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Πρώτη φορά παρήγγειλα και η δική μου παραγγελία ήταν λειψή.Βέβαια δεν υπάρχει χρέωση για τα κομμάτια που λείπουν αλλά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά πως ήταν out of stock!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πρώτη φορά παρήγγειλα και η δική μου παραγγελία ήταν λειψή.Βέβαια δεν υπάρχει χρέωση για τα κομμάτια που λείπουν αλλά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά πως ήταν out of stock!

Έλα όμως που εγώ χρεώθηκα κανονικά....:(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Έλα όμως που εγώ χρεώθηκα κανονικά....:(

Ακόμα δεν σου απάντησαν?Λογικα μες το ΣΚ δε βλεπουν τα μνμ αλλά αν από Δευτερα δεν ...ξαναστείλε . Chat δεν εχει?

Εν τω μεταξυ χθες τα χάζευα κ αφενός αυτα που μου άρεσαν ή δεν ειχαν νούμερο 'η θα ηταν ακριβα :rolleyes: πχ τα μαρκε Nike, puma, adidas τα βρισκεις κ εδω στις τιμες αυτες στα στοκαδικα ή στο εκπτωτικο χωριό, οι άλλες μαρκες δε μου γέμιζαν το μάτι..

Κοιταξα κ τα τζιν τα αντρικά ta LEE cooper ειναι τα ίδια με τα LEE???Γιατι εχουν τοση μεγάλη διαφορα στη τιμή?Μηπως τα σχεδια είναι πολύ παλια?

Τα COnverse πχ εχουν 35 ευρω με 15 ευρω μεταφορικα παει 50, ε πιο φθηνα τα βρισκεις Αθηνα

Διαφημίσεις

Ακόμα δεν σου απάντησαν?Λογικα μες το ΣΚ δε βλεπουν τα μνμ αλλά αν από Δευτερα δεν ...ξαναστείλε . Chat δεν εχει?

Εν τω μεταξυ χθες τα χάζευα κ αφενός αυτα που μου άρεσαν ή δεν ειχαν νούμερο 'η θα ηταν ακριβα :rolleyes: πχ τα μαρκε Nike, puma, adidas τα βρισκεις κ εδω στις τιμες αυτες στα στοκαδικα ή στο εκπτωτικο χωριό, οι άλλες μαρκες δε μου γέμιζαν το μάτι..

Κοιταξα κ τα τζιν τα αντρικά ta LEE cooper ειναι τα ίδια με τα LEE???Γιατι εχουν τοση μεγάλη διαφορα στη τιμή?Μηπως τα σχεδια είναι πολύ παλια?

Τα COnverse πχ εχουν 35 ευρω με 15 ευρω μεταφορικα παει 50, ε πιο φθηνα τα βρισκεις Αθηνα

Όχι. Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη και μετά θα επικοινωνήσω με paypal.

Τα lee cooper είναι διαφορετικά από lee. Άλλη μάρκα.

Τέλος, στο sportsdirect συμφέρει να ψωνίζεις πολλά. Πάνω από 10 κομμάτια. Επίσης, πολλές φορές παίζουν και κωδικοί. Τα Χριστούγεννα είχα πετύχει κωδικό. Νομίζω η Σοφία είχε ποστάρει κωδικό

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τamar σήμερα οι καθολικοί γιορτάζουν το Πάσχα επομένως αύριο - μεθαύριο να περιμένεις απάντηση, αν και δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο σαιτ

Ναι, γι' αυτό είπα οτι θα περιμένω μέχρι Τρίτη. Κοίτα, γνωστό στοκατζίδικο είναι απ΄οτι μου έχουνε πει. Τα ρούχα που έχω παραλάβει ως τώρα μια χαρά και με το παραπάνω. Απλά στην επικοινωνία τους δεν είναι και τόσο καλοί...

τα δικα μου τελικα δειχνει οτι εφυγαν και ειναι leeds αγγλια απο τις 00.00 τα μεσανυχτα... ελπιζω μεχρι τριτη να παραλαβω...

Καλή παραλαβή να έχεις και αναμένουμε εντυπώσεις.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Όχι. Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη και μετά θα επικοινωνήσω με paypal.

Τα lee cooper είναι διαφορετικά από lee. Άλλη μάρκα.

Τέλος, στο sportsdirect συμφέρει να ψωνίζεις πολλά. Πάνω από 10 κομμάτια. Επίσης, πολλές φορές παίζουν και κωδικοί. Τα Χριστούγεννα είχα πετύχει κωδικό. Νομίζω η Σοφία είχε ποστάρει κωδικό

Ειπα κι εγώ!τοσο μεγάλη διαφορα!

Θά περιμένω κωδικό τότε για να δοκιμάσω;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μήπως έχετε κανένα τσεκαρισμένο σαϊτ για παιδικά κουστούμια;;;

Επίσης έχω παραγγείλει από 10 Μαρτίου από αμαζον και ακόμα τπτ..

estimated είχα 22 Μαρτίου. Να τους κράξω ή μήπως δε θα ιδρώσει και πολύ το αυτάκι τους (το ματάκι δλδ :P )

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

estimated είχα 22 Μαρτίου. Να τους κράξω ή μήπως δε θα ιδρώσει και πολύ το αυτάκι τους (το ματάκι δλδ :P )

Eίχα πάρει του γιου μου για προβαφτιστικό μιας και θα ήταν [αραγαμπράκι στο γάμο μας πέρισυ τον Μάιο.

http://www.rococlothing.co.uk/

22/3 και δεν έχεις επικοινωνήσει ακόμα; Θα σε μαλώσω :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Eίχα πάρει του γιου μου για προβαφτιστικό μιας και θα ήταν [αραγαμπράκι στο γάμο μας πέρισυ τον Μάιο.

http://www.rococlothing.co.uk/

22/3 και δεν έχεις επικοινωνήσει ακόμα; Θα σε μαλώσω :)

σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια tamar μου!

Είδα προχθες ένα ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ..εν τω μεταξύ κοιτούσα κάθε μέρα το κουτί της αλληλογραφίας. Τι συνέβη δε μπορώ να καταλάβω :rolleyes:. Η ημερομηνία που γράφει το ειδοποιητήριο είναι 28/03. Και στις 28 το μεσημέρι πέρασα από ΕΛΤΑ λίγο πριν κλείσουν και ρώτησα αν υπάρχει κατι για μενα και κοίταξαν κιόλας.

Δε μου έχει τυχει να αργήσουν στο παρελθόν και γι'αυτό είπα ότι δεν υπολόγισαν την Κ.Δευτέρα και την 25η που είναι για μας αργίες. Βέβαια και πάλι τόση αργοπορία δεν εξηγείται...

:?

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Eγώ τα πήρα κοπελιά, δεν θα το έλεγα στενή γραμμή.τι νούμερο φοράει η κορη σου? εμένα φοράει 26 τωρα και της πήρα το c10(υποθέτοντας ότι είναι πιο κοντά στο 27) και είναι σαν να φοράει 28άρι.τωρα το σκέφτομαι και εγώ ή θα κρατήσω για του χρόνου, ή θα τα πουλήσω ή θα τα επιστρέψω.παντως είναι πολύ όμορφα.

Και εμείς τα πήραμε...φοράμε 28 νούμερο από Σεπτέμβρη, και τα πήρα 29-30 όπως έλεγε στα reviews, μας είναι λίγο μεγάλα όπως πρέπει δηλαδή για να βγάλουμε όλο το καλοκαίρι.

Παρεπιμπτόντως, είναι υπέροχα!:D

Καλησπέρα κορίτσια!

Παραγγελια απο photobox απο 5 Μαρτιου ηρθες προχθες 29 και απο κινα απο τις 23/2 επισης προχθες. Σε παρηγορησα? Κατι παιζει με τα ελτα!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...