Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημερα και σημερα!!!!

Ψαχνω για δαχτυλιδι μπανάκι ,εχω ενα παρομοιο απο τζαμπο γιατι εχουμε ντουζιερα, και το χρησιμοποιω απο οταν ηταν 6 μηνων για το μπανιο του, λογω ελλειψης χωρου!!!

Τωρα που ειναι σχεδον 13 κιλα τραυματιζονται τα ποδαρακια του για να τον βγαλω :cry::cry::cry::cry: οποτε χρειαζομαι ενα αντιστοιχο που να χωραει μεγαλυτερο παιδακι....πως αλλιως να τον κανω μπανιο με ασφαλεια σε ντουζιερα??????

:roll::roll::roll:

στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζαμε ειχε ντουζιέρα και ειχα παρει το μπανακι flexibath, χωραγε μια χαρα, δες τις διαστασεις του και αν χωραει στη ντουζιέρα σας, στο προτείνω ανεπιφυλακτα.

το δαχτυλιδι εμενα δε με βολεψε καθολου (ειχε μπουτακια η φουσκίτσα μου), όπως το πηρα, το εβαλα στηνα αποθηκη :?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζαμε ειχε ντουζιέρα και ειχα παρει το μπανακι flexibath, χωραγε μια χαρα, δες τις διαστασεις του και αν χωραει στη ντουζιέρα σας, στο προτείνω ανεπιφυλακτα.

το δαχτυλιδι εμενα δε με βολεψε καθολου (ειχε μπουτακια η φουσκίτσα μου), όπως το πηρα, το εβαλα στηνα αποθηκη :?

Δεν θα εχω θεμα με τις διαστεσεις του αλλα ο μικρος δεν καθεται ησυχος,σηκωνεται κτλ.....ενω στο δαχτυλιδι κύριος!!!!Τα μπουτακια ομως ειναι το προβλημα και σε εμας.....

r1OMp3.png KcCbp3.png

Γιατί δεν παίρνεις ένα αντιολισθητικό πατάκι και να τον κάνεις μπανάκι όρθιο;

Άρχισαν και οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις:

http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=2624498031&ref_=pe_91281_35305421

http://www.javari.co.uk/f/EasterFashion?ie=UTF8&pf_rd_m=A9UMZ77PKDFNW&pf_rd_s=bottom-2&pf_rd_r=170FNX0X640TX5NJJRMM&pf_rd_p=393888847&pf_rd_t=101&pf_rd_i=homepage

kGUSp3.png aMgOp3.png

Σχετικά με την πυρόλυση. οταν πριν από 2 χρόνια αγορασα κουζίνα ηθελα να έχει πυρόλυση αλλά μου είπαν ότι ζεσταίνει πάρα πολύ το φούρνο και μετα από κάποιο διαστημα χαλάει τα ντουλάπια της κουζίνας αν είναι εντοιχισμένη. Δεν ξερω αν ισχύει η όχι. Εγω πήρα τελικά μια της Νeff που βαζεις μέσα ένα μπολ με νερό και ξύδι, και βγαζει υδρατμους και ετσι λιώνουν τα λίπη. Σιγουρα δεν κανει τη δουλειά που προφανώς θα έκανε η πυρόλυση αλλά καθαρίζει αρκετά καλά και δεν εχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτε δυνατό καθαριστικό φούρνου.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Εγω πήρα τον διπλό φούρνο του ΙΚΕΑ. Οταν εχω μικρή ποσοτητα/μικρό ταψάκι/πιτσες κλπ χρησιμοποιώ τον μικρό φούρνο, αν εχω μεγαλο ταψι/γαστρα κλπ χρησιμοποιώ τον μεγαλο και κανω οικονομία στο ρεύμα. Η πορτα βγαινει για να καθαριζει και τον φούρνο τον καθαρίζω τακτικά με βρεγμενο βετεξ (αν καθαριζεται συχνά, δεν καίγονται τα λίπη και βγαινουν ευκολα).

(Και δεν ειναι ικεα/μ'΄εκαψες, ειναι whirlpool.)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα εχω θεμα με τις διαστεσεις του αλλα ο μικρος δεν καθεται ησυχος,σηκωνεται κτλ.....ενω στο δαχτυλιδι κύριος!!!!Τα μπουτακια ομως ειναι το προβλημα και σε εμας.....

Και όρθιο μπορείς να τον κανεις μπανιο, οπως ειπε και η alexdan και να δοκιμάσεις ενα μπανακι και να του δώσεις παιχνιδάκια να ασχολείται.

Τα παιδάκια αλλάζουν συμπεριφορές απο τη μια μερα στην άλλη. Αν δε δοκιμάσεις, δε θα μαθεις. ;)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Την είδα χθες στα τζάμπο 19,90 αλλά δεν έχω εικόνα για το πόσο μεγάλη είναι.

τοσο χαμηλη τιμη εχει????

βασικα εδω εχει ενα τζαμπο υποτιθεται (τζαμπο-μολυβιατης) αλλα εχει 5 πραγματα κι αυτα για να τα βρεις κανεις αμαν!!!!!

αθηνα και παλι αθηνα!!!!!

Τωρα που ειναι σχεδον 13 κιλα τραυματιζονται τα ποδαρακια του για να τον βγαλω :cry::cry::cry::cry: οποτε χρειαζομαι ενα αντιστοιχο που να χωραει μεγαλυτερο παιδακι....πως αλλιως να τον κανω μπανιο με ασφαλεια σε ντουζιερα??????

:roll::roll::roll:

Επισης οι πανες απο αμαζον με παραγγελια 26/3 ερχονται με ups και ειναι ηδη Αθηνα ,που σημαινει οτι αυριο θα τις εχω παραλαβει!!!!Πρωτη φορα ερχονται σε 3 μερες!!!!

εμενα παντα με κουριερ μου ερχονται!!!!!!!!!!!!!! :shock:

δε ξερω αν θα σε βολεψει, αλλα εμεις εχουμε αυτο απο τα mothercare, που εχει μαζι και το αντιολισθητικο πατακι (αμα θες το βγαζεις, και χρησιμοποιεις μονο το δαχτυλιδι) και ειναι πολυ ανετο ακομα παρολο που ειμαστε φουσκακια :rolleyes:

(βεβαια την εχει την τιμη του... :()

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

δε ξερω αν θα σε βολεψει, αλλα εμεις εχουμε αυτο απο τα mothercare, που εχει μαζι και το αντιολισθητικο πατακι (αμα θες το βγαζεις, και χρησιμοποιεις μονο το δαχτυλιδι) και ειναι πολυ ανετο ακομα παρολο που ειμαστε φουσκακια :rolleyes:

(βεβαια την εχει την τιμη του... :()

ξαναβαζεις το λινκ? ευχαριστω!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

ξαναβαζεις το λινκ? ευχαριστω!!!

http://www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod---Blue/455602,default,pd.html#q=aquapod

δεν φαινεται εδω στις φωτο που εχει, απο κατω εχει πατο κανονικα οπως το δαχτυλιδι αμα το βγαλεις απο το πατακι

(αλλα το mothercare ελλαδας το πουλαει 40 ευρω :?:-?:?)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

αυτό λες?

το ειχα δει οταν ο γιος μου ήταν μικρούλης αλλα δεν το ειχα παρει γιατί δεν εχει και πολύ καλά reviews

edit

γραφαμε μαζι :)

στο λινκ που εβαλα εγω ειναι πιο παλιο μοντέλο κι εκει εχει περισσοτερα review

εσύ που το έχεις εισαι ευχαριστημενη?

edit ξανα

geonik κοιτα και αυτό!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

αυτό λες?

geonik κοιτα και αυτό!

Το κοιτουσα και εγω τωρα....ανοιγει και το παιδι βγαινει χωρις να τραυματιζεται. Σε καποια ριβιους ομως λεει για σημαδια στα ποδια :?

αυτο που μου δειξατε απο mothercare φαινεται πιο ιδανικο!

r1OMp3.png KcCbp3.png

καλησπέρα κορίτσια μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοιου είδους αυτοκίνητα http://www.amazon.co.uk/Black-Electric-Hummer-Style-Jeep/dp/B004P9SKKE/ref=sr_1_6?s=kids&ie=UTF8&qid=1364476819&sr=1-6 και να τα στέλνουν Ελλάδα?

muJsp2.png

kv5Xp2.png

geonik κι εμεις το aquapod ειχαμε και ημουν και ειμαι υπερευχαριστημενη...απλα καταργησαμε το δαχτυλιδι 1μιση με 2 γιατι στην μεσαια καθετη μπαρα ακουμπαγε το πουλακι του και τον ενοχλουσε...ειχαμε σκετο το πατακι για αρκετο καιρο ωσπου εδω και μερικους μηνες κανει παλι μπανιο μεσα στο παλιο του μπανακι (το κλασικο της fisher price)

αρα σκεψου το καλα τι μπορει να σε βολεψει,ειναι και στο παιδι...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...