Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Επειδή είμαι άσχετη με eBay,ποσά ειναι τα μεταφορικα για Ελλάδα για ένα ζευγάρι γυαλιά;πρέπει να ρωτήσω με μην;λέει ειναι για 2-4 χρόνων.καποια κοπέλα είπε οτι ειναι ποιοτικά και αξίζουν.μηπως θάναι μεγάλα για μας;γινόμαστε 2 τέλη Αυγούστου.

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=230817714691

Τα παρέλαβα μόλις σήμερα και είμαστε ενθουσιασμένες κι εγώ και η κόρη μου!!!Είδα κι έπαθα να της τα βγάλω!!Είναι πολύ όμορφα και ποιοτικά!Νομίζω πως θα είναι καλά σε μέγεθος αφού η μικρή μου γίνεται 2 τον Ιούλιο και της είναι ήδη μια χαρά και σημειωτέον έχει μικρό προσωπάκι!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρειάζομαι καινούριο φούρνο και θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.

Ποια μάρκα να προτιμήσω ή τουλάχιστον ποια να αποφύγω;

Να πάρω με πυρόλυση ή όχι; Καταστρέφει τελικά η πυρόλυση τον φούρνο;

Επίσης από τα sites με ηλεκτρικές συσκευές υπάρχει κάποιο με το οποίο είστε δυσαρεστημένες για να το αποφύγω;

εγω θα σου προτεινα teka...οσο για την πυρολυση δεν ξερω αν καταστρεφει τον φουρνο αλλα εγω που δεν εχω το εχω σκυλομετανιωσει....δεν καθαριζει με τιποτα αλλιως...αστα...ο κολομβουνης ειναι καλος για αγορες

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εχει καμια αυτο το καγκελο να μου πει γιατι ειναι τοσο ακριβο???

http://www.irabebe.gr/product/0051AZ98C3LIM/prostateftiko-krevatiou-dream-lime

καμια αλλη προταση?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Σχετικα με τις ηλεκτρικες συσκευες, εγω θεωρω οτι ειναι λαχειο.

Ο φουρνος μου ειναι miele και εχει βγει απιστευτη πατατα. :(

Δεν καθαριζει με τιποτα, δεν ζεσταινει καλα η κατω αντισταση, δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατος.

Ολα τα υπολοιπα που ειναι miele ειναι φανταστικα.

Εχω στο εξοχικο μια siemens με πυρολυση και δεν την εχω βαλει ποτε.

Ο τεχνικος που μου εκανε τη συνδεση μου ειπε οτι μειωνω κατα πολυ τον χρονο ζωης της με την χρηση της πυρολυσης.

Δεν ξερω. Αν υπαρχει καποιος σχετικος ας σου πει καλυτερα.

Διαφημίσεις

εχει καμια αυτο το καγκελο να μου πει γιατι ειναι τοσο ακριβο???

http://www.irabebe.gr/product/0051AZ98C3LIM/prostateftiko-krevatiou-dream-lime

καμια αλλη προταση?

Όχι αγάπη, δεν θα πάρεις τόσο ακριβό κάγκελο, εκτός άμα σφουγγαρίζει κιόλας :tongue:

αρχικά πήρα αυτό που δεν κατεβαίνει, είναι σταθερό, για το διπλό κρεβάτι στο οποίο κάναμε co-bedding

και αυτό που κατεβαίνει για την κούνια της. Της έχω βγάλει το κάγκελο από την μία μεριά κ το έβαλα, για να το κατεβάζω, να ξαπλώνω δίπλα της, να την θηλάζω κ όταν κοιμόταν, σηκωνόμουν, ανέβαζα το κάγκελο κ όλα οκ.

Κ τα 2 άψογα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

εγω θα σου προτεινα teka...οσο για την πυρολυση δεν ξερω αν καταστρεφει τον φουρνο αλλα εγω που δεν εχω το εχω σκυλομετανιωσει....δεν καθαριζει με τιποτα αλλιως...αστα...ο κολομβουνης ειναι καλος για αγορες

Για την Teka είχα ακούσει ότι έχει καλούς νεροχύτες, αλλά δεν ήξερα για ηλεκτρικές συσκευές, θα τις κοιτάξω. Θεκνκς!

με πυρόλυση! κι εγώ το έχω σκυλομετανιώσει χωρίς.
Σχετικα με τις ηλεκτρικες συσκευες, εγω θεωρω οτι ειναι λαχειο.

Ο φουρνος μου ειναι miele και εχει βγει απιστευτη πατατα. :(

Δεν καθαριζει με τιποτα, δεν ζεσταινει καλα η κατω αντισταση, δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατος.

Ολα τα υπολοιπα που ειναι miele ειναι φανταστικα.

Εχω στο εξοχικο μια siemens με πυρολυση και δεν την εχω βαλει ποτε.

Ο τεχνικος που μου εκανε τη συνδεση μου ειπε οτι μειωνω κατα πολυ τον χρονο ζωης της με την χρηση της πυρολυσης.

Δεν ξερω. Αν υπαρχει καποιος σχετικος ας σου πει καλυτερα.

Μη με χτυπάς εκεί που πονάω!!! 1000 ευρώ φούρνος και αναγκάζομαι να τον αλλάξω μέσα σε 4 χρόνια.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα Little Bundles.

Τα βρίσκω καλύτερα και από τα pampers

εγω προσωπικα τα παμπερς τα βρισκω χαλια, και πολυ υγρα, και μυριζουν σχετικα ασχημα και ψιλοερεθιζουν τον μακη μου, αλλα ειχα φορτωσει 3 κουτες αποθεμα και περιμεναν να τελειωσουν!!!!!!!!

τα little bundles πρωτη φορα τωρα τα παρηγγειλα οποτε δεν εχω αποψη ακομα!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημέρα κορίτσια, θα ηθελα να ρωτησω ...παρηγγειλα από javari γερμανικο ενα ζευγαρι μποτες αλλά η καρτα μου δεν είχε τόσα χρηματα, τη φορτισα αλλά δεν μου τραβαει τα λεφτα.Πρεπει να κάνω κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

Είσαι σίγουρη; Για δες εδώ κι εδώ

Εντάξει,όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να παραγγειλεις από Κύπρο, απλά εγώ αυτή τη συγκεκριμένη χρονικη περίοδο θα το απέφευγα. Πάντως, όταν με το καλό παραλάβεις και το θυμηθείς, πες μου σε γενικές γραμμές αν έμεινες ευχαριστημένη από την συναλλαγή μαζί τους.

σε ευχαριστω.....ετσι κι αλλιως είναι με αντικαταβολή επομένως θα δουμε .....

Καλημερα και σημερα!!!!

Ψαχνω για δαχτυλιδι μπανάκι ,εχω ενα παρομοιο απο τζαμπο γιατι εχουμε ντουζιερα, και το χρησιμοποιω απο οταν ηταν 6 μηνων για το μπανιο του, λογω ελλειψης χωρου!!!

Τωρα που ειναι σχεδον 13 κιλα τραυματιζονται τα ποδαρακια του για να τον βγαλω :cry::cry::cry::cry: οποτε χρειαζομαι ενα αντιστοιχο που να χωραει μεγαλυτερο παιδακι....πως αλλιως να τον κανω μπανιο με ασφαλεια σε ντουζιερα??????

:roll::roll::roll:

Επισης οι πανες απο αμαζον με παραγγελια 26/3 ερχονται με ups και ειναι ηδη Αθηνα ,που σημαινει οτι αυριο θα τις εχω παραλαβει!!!!Πρωτη φορα ερχονται σε 3 μερες!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

προστατευτικό κάγκελο από Τζάμπο που κλείνει και μαζεύεται με 14,99ε.

βρεφική ηλεκτρονική ζυγαριά avec με 9,99ε.

καθισματάκι για λεκάνη τουαλέτας από 2,99ε.

Αυτά πρόσεξα.

στην ελλαδα δεν εχω ιδεα, (παντως σιγουρα 17 ευρω δεν εχει!!!)

εγω το πηρα για την βαφτιστηρα μου δωρο πασχα, που ειναι 5 τωρα, ακομα δεν μου εχει ερθει προχτες το παρηγγειλα!

Την είδα χθες στα τζάμπο 19,90 αλλά δεν έχω εικόνα για το πόσο μεγάλη είναι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...