Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ρωτησουμε απο βδομαδα, μηπως ειναι και σαββατο, αλλα λογικα τη δευτερα!

οποια και οποιος αντεχει το ξερουμε το κολπακι

πας 1-2 μερες νωριτερα για προκρατηση και (ισως) τη δευτερα για να τα παρεις

βλεπω αδειουλα τη παρασκευη χεχεχεχχεε

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμένα! Αν και αγορές κάνω εδώ και 3-4 χρόνια από UK δεν είχα υπόψη μου το MUM. Φοβερό και οικονομικό. Κι έχω ξετινάξει το ebay...

Βρίσκομαι σε φάση προμήθειας πρώτων υλών (κρεβατοκάμαρας σε πρώτη φάση). Αλλά το mothercare εδώ τα έχει πολύ ακριβότερα και το kiddicare.co.uk δεν στελνει ακόμα. Μήπως έχετε αγοράσει κάτι πιο ογκώδες από μικροαντικείμενα, για να με ενημερώσετε? Σκέφτομαι το set Jamestown που έχει το mothercare με 700 και κάτι λίρες. Και είναι πραγματικά πολύ φτηνότερο (εάν υπολογίσουμε ότι δεν υπάρχει κόστος αποστολή προς αγγλική διευθυνση), αλλά αν πληρώσω στα μεταφορικά τη διαφορα, τότε προφανώς δεν συμφερει...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Γεια σας κι από εμένα! Αν και αγορές κάνω εδώ και 3-4 χρόνια από UK δεν είχα υπόψη μου το MUM. Φοβερό και οικονομικό. Κι έχω ξετινάξει το ebay...

Βρίσκομαι σε φάση προμήθειας πρώτων υλών (κρεβατοκάμαρας σε πρώτη φάση). Αλλά το mothercare εδώ τα έχει πολύ ακριβότερα και το kiddicare.co.uk δεν στελνει ακόμα. Μήπως έχετε αγοράσει κάτι πιο ογκώδες από μικροαντικείμενα, για να με ενημερώσετε? Σκέφτομαι το set Jamestown που έχει το mothercare με 700 και κάτι λίρες. Και είναι πραγματικά πολύ φτηνότερο (εάν υπολογίσουμε ότι δεν υπάρχει κόστος αποστολή προς αγγλική διευθυνση), αλλά αν πληρώσω στα μεταφορικά τη διαφορα, τότε προφανώς δεν συμφερει...

Δεν έχω αγοράσει μέσω My Uk Mail κάτι τόσο ογκώδες και βαρύ αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις το εξής.

Στείλε ένα μέιλ στο αγγλικό μάδερκεαρ και ρώτα τις ακριβείς διαστάσεις και το βάρος των κομματιών που θέλεις.

Μετά στείλε ένα μέιλ στο My Uk Mail και ρώτα τους πόσο θα σου κοστίσει για να φέρεις στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα κομμάτια. Επειδή η επικοινωνία μαζί τους δεν είναι πάντα εύκολη:rolleyes:, να τους βάλεις τα σχετικά λινκς και να τους αναφέρεις ολιγόλογα και με σαφήνεια τις διαστάσεις και το βάρους κάθε κομματιού.

Μετά θα είσαι σε θέση να ξέρεις ακριβώς το κόστος και αν συμφέρει.

Δεν ξέρω πόσο πάνε τα κομμάτια που θέλεις εδώ αλλά να λάβεις υπόψη σου ότι το ελληνικό μάδερκεαρ έχει βγάλει κάρτα πόντων, οπότε αν ψωνίσεις από εδώ, θα έχεις να λαμβάνεις κάτι πίσω.

Ρώτα, υπολόγισε και αποφάσισε.

BOftp3.png PzWNp3.png

χατζικουλι οσον αφορα τον ξαδερφο MUM ισχυουν τα ιδια? εχουμε καμια αλλαγη σε τιμες κλπ?

Μπαινω στο λινκ που εχεις στην υπογραφη σου?

Λεω τελικα να την κανω τη ρημαδα την εγραφη....

Αλλα το σκεφτομαι.... μηνα ή ετος?

Κ εκτος αυτου εχω λιγο φοβο τι θα γινει με αποδειξεις κλπ φετος.........

edit: εχεις γραψει μηπως καπου τι γινεται μολις πατησεις "join now" ?

σε πεταει στην πληρωμη χωρις να ζητησει οτιδηποτε αλλο....

μετα??????????? τι γινεται?????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ιιιιιιιιιιι ξεχασα!

Καλη χρονια σε ολες!!!!

Να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!!!!!!

το 2012 να φερει πολλα πολλα χαμογελα!!!!!

κ φυσικα καλες και οικονομικες αγορες!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

χατζικουλι οσον αφορα τον ξαδερφο MUM ισχυουν τα ιδια? εχουμε καμια αλλαγη σε τιμες κλπ?

Μπαινω στο λινκ που εχεις στην υπογραφη σου?

Λεω τελικα να την κανω τη ρημαδα την εγραφη....

Αλλα το σκεφτομαι.... μηνα ή ετος?

Κ εκτος αυτου εχω λιγο φοβο τι θα γινει με αποδειξεις κλπ φετος.........

edit: εχεις γραψει μηπως καπου τι γινεται μολις πατησεις "join now" ?

σε πεταει στην πληρωμη χωρις να ζητησει οτιδηποτε αλλο....

μετα??????????? τι γινεται?????????

Τι βγάζει όταν πατάς το join now ?1500755jxfffrwp40.gif

Σημεία και τέρατα !!!!!!!!992438p904jjsla5.gif

Δες εδώ, και μετά εδώ, όπου επιλέγεις συνδρομή. Είδα ότι άλλαξε τα ποσά :rolleyes:, 22 λίρες η μηνιαία και 70 η ετήσια. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν συμφέρει η μηνιαία. 22*12=264 λίρες !!!!!!!!!! Αντί για 70 λίρες !!!!! Εντάξει, το ξεπάτωσε λέμε. Και μην νομίζεις ότι μηναία σημαίνει οτι πληρώνεις έναν μήνα όποτε θέλεις εσύ να κάνεις αγορές. Τσου μαι λαβ ... Κάθε μήνα σου τραβάει 22 λίρες, με τίποτα εγώ. Ετήσια 70 λίρες και πάλι φέτος.

Αφού επιλέξεις συνδρομή, σε βγάζει στην σελίδα που καταχωρείς την κάρτα σου κλπ.

Όσο για τις αποδείξεις, δεν πιστεύω ότι θα γίνουν τρομερά θαύματα. Ίσα ίσα με τα νέα τεκμήρια, δεν θα συμφέρει να βάζεις πολλές αποδείξεις, λέω εγώ, αλλά θα δείξει αυτό.

Καλή χρονιά και πάλι !!!!!!!

BOftp3.png PzWNp3.png

Και μην νομίζεις ότι μηναία σημαίνει οτι πληρώνεις έναν μήνα όποτε θέλεις εσύ να κάνεις αγορές. Τσου μαι λαβ ... Κάθε μήνα σου τραβάει 22 λίρες, με τίποτα εγώ.

Δεν ισχύει αυτό... Προς Θεού δηλαδή... Όταν το χρησιμοποιείς πληρώνεις και τη συνδρομή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν ισχύει αυτό... Προς Θεού δηλαδή... Όταν το χρησιμοποιείς πληρώνεις και τη συνδρομή...

Είσαι σίγουρη ? Γιατί θυμάμαι ότι η Μινούλα μου είχε πει ακριβώς αυτό, ότι της χρέωναν ΚΑΘΕ μήνα την μηνιαία συνδρομή, είτε ψώνιζε είτε όχι.

BOftp3.png PzWNp3.png

Chatzico μου φυσικά και είμαι σίγουρη... Έχω κάνει εγγραφή ένα χρόνο τώρα με μηνιαία συνδρομή. Απλά όποτε παραγγέλνω στο top up μου βάζουν τα μεταφορικά και την συνδρομή του μήνα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...