Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επίσης μαζι με το κοριτσιστικο ρολοι παραγγειλα και ενα αγοριστικο το οποιο ηρθε λιγο πιο νωρις.

ενω φαινεται πολυ ομορφο και ο γιος μου κατενθουσιαστηκε , του επεσε απο το χερι την ωρα που πηγε να το βαλει και ραγισε το κρυσταλλο.

το AMAZON ως συνηθως αψογο μου το αντικατεστησε και το περιμενω (τους ειπα οτι ηταν δικη μου απαιτιοτητα)....παρολα αυτα σας το παραθετω για να το αποφυγετε

http://www.amazon.co.uk/MC-Childrens-Velcro-Pirates-19845/dp/B002DR4JIC/ref=sr_1_3?s=watch&ie=UTF8&qid=1364375171&sr=1-3

Το πρωι παρελαβα με ΕΛΤΑ τα μπαχαρικα που ειχα παραγγηλει απο iherb και κατενθουσιαστηκα!!!!!Ειναι στην διπλασια ποσοτητα απο αυτο που περιμενα!!!!Απο την φωτο ειχα καταλαβει οτι τα μπουκαλακια ειναι σαν και αυτα που αγοραζουμε απο σουπερμαρκετ......αλλα ειναι μεγαλα βαζακια!!!!

Το αρωμα τους πραγματικα διαφερει!!!Απορω γιατι δεν το ειχα ψαξει νωριτερα αφου εχω τρελλα με την μαγειρικη :mad:

κανελα, βασιλικος, παπρικα, μαυρο πιπερι, εκχυλισμα βανιλιας μαδαγασκαρης

Για οποιον θελει να παραγγειλει πρωτη φορα κωδικος εκπτωσης TTV483

10$ off on your first purchase of 40$ !!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Στην Ελλάδα πόσο έχει; Αξίζει για κοριτσάκι 4 χρονών;

στην ελλαδα δεν εχω ιδεα, (παντως σιγουρα 17 ευρω δεν εχει!!!)

εγω το πηρα για την βαφτιστηρα μου δωρο πασχα, που ειναι 5 τωρα, ακομα δεν μου εχει ερθει προχτες το παρηγγειλα!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες huggies πανες εχει παρει καμια?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004TPJBUC/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=grocery

Ειναι καλες? εχω βαρεθει να δινω ενα σωρο λεφτα για πανες στο ΣΜ ρε παιδι μου... οι libero δε μου αρεσουν καθολου, κ η babilino δε στελνει κουπονια...!

:evil::evil::evil:

i0967wbvenhz372s.png

αν ενδιαφερεται καποια μανουλα η κουζινα της barbie περιπου 15 λιρες

http://www.amazon.co.uk/Barbie-75cm-Kitchen-Accessories-Pepper/dp/B0012RJ7YA/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3SZ0XRQT31T75&coliid=I30Z0MTNTNHPYN

Στην Ελλάδα πόσο έχει; Αξίζει για κοριτσάκι 4 χρονών;

Ταμαράκι δεν αξίζει, είναι κοντούλα κουζίνα, είναι για πιο μικρά κορίτσια.....είναι μόλις 75εκ. οπότε δε βολεύει τα μεγάλα κορίτσια

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0000VMHIW/ref=mp_s_a_1?qid=1363875142&sr=1-1&m=A3P5ROKL5A1OLEπ=SL75

αυτό ειναι ..κομπλέ; Κούκλα, φόρμα, όλα; Το εχει χρησιμοποιήσει κάποια κοπέλα;

Ευχαριστώ!

Αν κρίνω απ http:// craftcompany. /bakeware/cake-tins/novelty-tins/classic-wonder-mold-79958.html ΑΥΤΟ που ειναι πιο αναλυτικό, ναι πρεπει να ειναι κομπλε.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Χρειάζομαι καινούριο φούρνο και θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.

Ποια μάρκα να προτιμήσω ή τουλάχιστον ποια να αποφύγω;

Να πάρω με πυρόλυση ή όχι; Καταστρέφει τελικά η πυρόλυση τον φούρνο;

Επίσης από τα sites με ηλεκτρικές συσκευές υπάρχει κάποιο με το οποίο είστε δυσαρεστημένες για να το αποφύγω;

kGUSp3.png aMgOp3.png

Κοριτσαρες huggies πανες εχει παρει καμια?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004TPJBUC/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=grocery

Ειναι καλες? εχω βαρεθει να δινω ενα σωρο λεφτα για πανες στο ΣΜ ρε παιδι μου... οι libero δε μου αρεσουν καθολου, κ η babilino δε στελνει κουπονια...!

:evil::evil::evil:

Τις εχω χρησιμοποιησει και ειναι κατι μεταξυ libero και babylino. Μια χαρα, δεν ειχα καποιο προβλημα!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

αν ηταν Κυπριακο δεν θα ειχε 23 Ευρω μεταφορικα για Κυπρο....

το κοιταξα κι αυτο

Είσαι σίγουρη; Για δες εδώ κι εδώ

Εντάξει,όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να παραγγειλεις από Κύπρο, απλά εγώ αυτή τη συγκεκριμένη χρονικη περίοδο θα το απέφευγα. Πάντως, όταν με το καλό παραλάβεις και το θυμηθείς, πες μου σε γενικές γραμμές αν έμεινες ευχαριστημένη από την συναλλαγή μαζί τους.

Ταμαράκι δεν αξίζει, είναι κοντούλα κουζίνα, είναι για πιο μικρά κορίτσια.....είναι μόλις 75εκ. οπότε δε βολεύει τα μεγάλα κορίτσια

Τhanks. Άρα να ψάξω για κάτι άλλο...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Είμαι πολύ αναστατωμένη, παρέλαβα novalac από το aporot.de, 10 κουτιά των 800γρ. και ήρθαν ΟΛΑ πολύ χτυπημένα... Δεν έχω εμπειρία εκτός amazon. Σας έχει συμβεί; Πως είναι η πολιτική τους. Πάω να τους γράψω τώρα... Έχω πληρώσει με paypal (ούτε με paypal έχω εμπειρία) μπορώ να κάνω κάτι από εκεί; Ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Δεν ειναι πολυ υγρα οπως τα johnson's ουτε ομως τοσο στεγνα οσο τα libero.

Ειναι ειδικα και για νεογεννητα.

Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα Little Bundles.

Τα βρίσκω καλύτερα και από τα pampers

QnL8p2.png

Είμαι πολύ αναστατωμένη, παρέλαβα novalac από το aporot.de, 10 κουτιά των 800γρ. και ήρθαν ΟΛΑ πολύ χτυπημένα... Δεν έχω εμπειρία εκτός amazon. Σας έχει συμβεί; Πως είναι η πολιτική τους. Πάω να τους γράψω τώρα... Έχω πληρώσει με paypal (ούτε με paypal έχω εμπειρία) μπορώ να κάνω κάτι από εκεί; Ευχαριστώ!

Θα επικοινωνήσεις στα αγγλικά μαζί τους και θα τους στείλεις φωτογραφία. Όταν λες πολύ χτυπημένα εννοείς κατεστραμμένα?

Θα επικοινωνήσεις στα αγγλικά μαζί τους και θα τους στείλεις φωτογραφία. Όταν λες πολύ χτυπημένα εννοείς κατεστραμμένα?

Όχι κατεστραμμένα αλλά πολύ ζουληγμένα, μπαίνουν μέσα, κι έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι γάλα, μετά δεν καταναλώνεται... ή τουλάχιστον δεν πρέπει να καταναλώνεται. Τους έγραψα, αλλά δεν τους έστειλα φώτο... Μάλλον αφού το έστειλα το μαιλ, θα περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου και μετά να τους την στείλω να μην μπερδευόμαστε... Α, καλά που το είπες για τα αγγλικά, γιατί το μαιλ που είχαν στείλει για την παραγγελία ήταν στα γερμανικά και είδα κι έπαθα να τους απαντήσω στα γερμανικά... Οπότε την επόμενη φορά αγγλικά για ασφάλεια! Ευχαριστώ, γιατί πολύ στεναχωρέθηκα... Ελπίζω να βγάλουμε άκρη...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...