Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πηρα τα μωρομαντηλα και pampers size 4 ,ειχα καιρο να παραγγειλω πανες ....μηπως δεν συμφερει?:? 0,21 η πανα, το ξερω οτι εχει το ΑΒ μιση τιμη τις LIBERO αλλα δεν τις προτιμω λογω διαρροων.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηρα τα μωρομαντηλα και pampers size 4 ,ειχα καιρο να παραγγειλω πανες ....μηπως δεν συμφερει?:? 0,21 η πανα, το ξερω οτι εχει το ΑΒ μιση τιμη τις LIBERO αλλα δεν τις προτιμω λογω διαρροων.

Δεν ξερω για τις πάνες, δεν παίρνω πάντα πάμπερς... Ακριβά δεν βγαίνουν όμως; Οι διαρροές για μας τουλάχιστον είναι θέμα μεγέθους, δεν είναι τα νουμερα το ίδιο στις διαφορες μάρκες.... Την μια μας κάνει καλύτερα η μία μαρκα και την άλλη μια άλλη (πάντα στο ίδιο τυπικά μέγεθος). (Συγγνώμη για το οφ τόπικ!)Τα μωρομάντηλα τα πήρες με την σημερινή τιμή;

a0Nsp3.png

Η δικη μας παραγγελια ηρθε σε 3 εργασιμες μερες!!!

Και όλες οι δικές μου παραγγελίες, 3-5 μέρες το ανώτερο, η αποστολή με DHL σπίτι μου. Σε άψογη πάντα συσκευασία και σε μεγάλες παραγγελίες ειδικά στις γιορτές , είχαν και δωράκια.

Και τώρα ετοιμάζω μια καινούργια , για τα βαφτιστήρια, δικά μας και φιλών που θα ξεπεράσει τα 300 ευρώ .

Κάπου διάβασα πως ετοιμάζουν να φορολογήσουν τις αγορές μέσω ιντερνέτ από το εξωτερικό, γιατί δεν αποδίδεται το Φ.Π.Α στο ελληνικό κράτος. Έχετε μάθει κάτι γι΄αυτό;;;

Επειδή τώρα με τα της τράπεζας Κύπρου ψάχνομαι για νέα προπληρωμένη, από ποιες είπαμε είμαστε ευχαριστημένες; Eurobank? Πειραιώς; Πρέπει να έχουμε λογαριασμό στην εκάστοτε τράπεζα; Τι έξοδα φόρτισης έχουν;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Επειδή τώρα με τα της τράπεζας Κύπρου ψάχνομαι για νέα προπληρωμένη, από ποιες είπαμε είμαστε ευχαριστημένες; Eurobank? Πειραιώς; Πρέπει να έχουμε λογαριασμό στην εκάστοτε τράπεζα; Τι έξοδα φόρτισης έχουν;

πειραιως εξοδα φορτισης 2€ ανεξαρτητως ποσου...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Κατέβηκαν στις 6.07 σήμερα, έγραψα στο άμαζον να διορθώσουν την τιμή αν γίνεται γιατί το πρώτο μερος της παραγγελίας ετοιμάζεται να φύγει.

Edit μoυ διόρθωσαν την τιμή προς τα κάτω!

χαχαχα!!!!Ουτε χρηματιστηριο ετσι.....ανεβηκε η τιμη στα μωρομαντηλα!!!!:tongue:

r1OMp3.png KcCbp3.png

μιας και μιλαμε για amazon, αυτο το σάιτ το ξερετε? ειναι λεει εξουσιοδοτημενος συνεργάτης του αμαζον στην ελλαδα. ισχύει? εχει κανει καμιά συναλλαγή με αυτό? και ποια η διαφορά απο το να παραγγειλεις απ ευθειας απ το αμαζον?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Το βιολογικό γάλα frezylac 3 είναι εδώ και καιρό σε έλλειψη, γνωρίζει κανείς ποιο είναι το αντίστοιχο γάλα από Γερμανία ή Γαλλία ή από κάπου αλλού που να μπορούμε να το παραγγείλουμε διότι βαρέθηκα τα ψέματα της εταιρίας;

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Δεν ειναι πολυ υγρα οπως τα johnson's ουτε ομως τοσο στεγνα οσο τα libero.

Ειναι ειδικα και για νεογεννητα.

Σε ευχαριστω πολυ. Θα παραγγειλω να δοκιμασω και αν ειναι να το καθιερωσω κιολας (βεβαια μεχρι να το δω πηγε out of stock :P )

wcBmp3.png

Σε ευχαριστω πολυ. Θα παραγγειλω να δοκιμασω και αν ειναι να το καθιερωσω κιολας (βεβαια μεχρι να το δω πηγε out of stock :P )

Εμένα μου αρέσουν αρκετά.τα Johnson παραείναι αρωματισμενα,τα pampers καλά ειναι αλλα κάτω απο 10 λίρες δεν τα ρίχνουν.εχει περισσότερα μέσα και λένε οτι ειναι ειδικά για νεογεννητα.εγω παρήγγειλα μια κουτα με την πρώτη τιμή και δυο ακόμα με την φτηνοτερη.τους έστειλα μεηλ να τις στείλουν και τις τρεις μαζί με την δεύτερη τιμή.το θέμα ειναι ποτέ θαρθουν γιατί ξεπουλησαν για τα καλά!!!!

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Επειδή είμαι άσχετη με eBay,ποσά ειναι τα μεταφορικα για Ελλάδα για ένα ζευγάρι γυαλιά;πρέπει να ρωτήσω με μην;λέει ειναι για 2-4 χρόνων.καποια κοπέλα είπε οτι ειναι ποιοτικά και αξίζουν.μηπως θάναι μεγάλα για μας;γινόμαστε 2 τέλη Αυγούστου.

http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=230817714691

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Επειδή είμαι άσχετη με eBay,ποσά ειναι τα μεταφορικα για Ελλάδα για ένα ζευγάρι γυαλιά;πρέπει να ρωτήσω με μην;λέει ειναι για 2-4 χρόνων.καποια κοπέλα είπε οτι ειναι ποιοτικά και αξίζουν.μηπως θάναι μεγάλα για μας;γινόμαστε 2 τέλη Αυγούστου.

Gia Ελλαδα ειναι 5.95 λιρες. Και μενα μου ειπαν οτι ειναι καλα και το σκεφτομαι...

wcBmp3.png

Είναι 5,95 τα μεταφορικά για Ελλάδα, αν εχεις συνδεθεί θα στο λέει λίγο πιο κάτω από την τιμή..

Οσες κοπέλες εχουν πάρει τζουλμπο είναι πολύ ευχαριστημένες

Νομίζω θα σας ειναι καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...