Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη για το off... αλλά αυτό δεν ειναι κ το φυσικό;

Να ΜΗΝ τρώνε σκευάσματα εμπορίου; Προσωπικά δεν πρόσφερα ποτέ

στα παιδιά μου σκόνες, συντηρητικά κ παρόμοια...

Λογικά ναι. Υπάρχει όμως περίπτωση κάποιος να θέλει να δώσει κρέμα διότι π.χ. δεν παίρνει βάρος ή είναι ολιγόφαγο και δυσκολεύεται στις στερεές. Είναι πολλοί οι λόγοι

Επί τη ευκαιρία, αυτά είναι πολύ όμορφα και σε καλή τιμή!

24 τεμάχια με 3,55 λίρες.

Εντάξει λίγο φλοράλ αλλά εμένα μου αρέσουν.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Y6I1DE/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Πάντως από ebay έβλεπα τσιμπημένες οι τιμές αν συνυπολογίσουμε και τα μεταφορικά που ζητάνε.

Επίσης ατο άμαζον έχουν πέσει οι τιμές σε κάποια Χριστουγεννιάτικα όπως αυτό

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029F1Q34/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.co.uk/Birkmann-211728-Full-Baking-Snowman/dp/B003WSPJDU/ref=sr_1_14?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1363810113&sr=1-14

καλησπερα..γνωριζει καμια μανουλα τι γινεται παλι με τα γαλατα hipp??? παραγγελνω απο το babyneo το hipp 3..δεν το βρισκω καθολου στο σαιτ..μπηκα στο γερμανικο αμαζον κ λεει οτι εχει ελλειψη:(

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια , σημερα παρελαβα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00885S9TS/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 και όντως λειτουργει με μπρίζα.Ενθουσιαστηκα και πολύ καλή τιμη

24 τεμάχια με 3,55 λίρες.

Εντάξει λίγο φλοράλ αλλά εμένα μου αρέσουν.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Y6I1DE/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

14[/url]

Η τιμή των 0,70 για μεταφορικά αφορούν Ελλάδα; Πως προκύπτει το 3,55 λίρες που γράφεις; Είμαι άσχετη λίγο αλλα με ενδιαφέρουν αυτές οι θήκες...

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Η τιμή των 0,70 για μεταφορικά αφορούν Ελλάδα; Πως προκύπτει το 3,55 λίρες που γράφεις; Είμαι άσχετη λίγο αλλα με ενδιαφέρουν αυτές οι θήκες...

Ευχαριστώ!

το 0,70 λιρες αφορα αγγλια για μεταφορικα, αν θες να το παραγγειλεις μονο του ισχυουν αυτες οι τιμες που αντιστοιχουν στην ελλαδα στο λινκ

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_492868_top_int?nodeId=11072981

αλλα αμα κανεις παραγγελια ανω των 25 λιρων ( και με 22-23 νομιζω στο βγαζει) με πωλητη το αμαζον, εχεις δωρεαν μεταφορικα αν επιλεξεις στην επιλογη για την μεταφορα free super saver delivery..

αυτα τα ολιγα!

καλα ψωνια!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Baby... Oh baby ,

με πωλητή το Αμαζον γνωρίζω κ σε ευχαριστώ!

Με άλλους πωλητές, δεν έχω καταλάβει! Κ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τα μεταφορικά για αυτές τις θηκούλες... Sorry! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Baby... Oh baby ,

με πωλητή το Αμαζον γνωρίζω κ σε ευχαριστώ!

Με άλλους πωλητές, δεν έχω καταλάβει! Κ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τα μεταφορικά για αυτές τις θηκούλες... Sorry! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

νομιζω 5,50 λιρες (εμπιπτει στο αλλες κατηγοριες)

σιγουρα δεν συμφερει μονο του!!!!!!!!!

Δεν συμφέρει ..μόνο του αλλά αν αγοράσω επιπλεον πράγματα από ..άλλους πωλητές, πάλι δεν θα μου ανεβεί το ποσό;

Επομένως δεν παραμένει ασύμφορο; Συγνώμη...... για τις ερωτήσεις!

Δεν συμφέρει ..μόνο του αλλά αν αγοράσω επιπλεον πράγματα από ..άλλους πωλητές, πάλι δεν θα μου ανεβεί το ποσό;

Επομένως δεν παραμένει ασύμφορο; Συγνώμη...... για τις ερωτήσεις!

θα σου ανεβει μεν το ποσο, θα πληρωσεις ομως μεταφορικα

οι αλλοι πωλητες χρεωνουν μεταφορικα για να σου ερθει ελλαδα κατι :(

edit.. μεσ τον υπνο μου σου εγραψα τα μισα, θα χρεωθεις μεταφορικα απο ολους τους διαφορετικους πωλητες (δηλαδη αν εχεις σαν πωλητη το αμαζον και εναν ασχετο θα χρεωθεις μεταφορικα και απο το αμαζον και απο τον αλλον..)

καλημερα!

Διαφημίσεις

κορίτσια βλέπω όλες αγοράζετε crocs!

Μήπως ενδιαφέρεται καμία για αυτά που πουλάω εγώ? τα είχα αγοράσει από το amazon αλλά ήταν μικρά στο γιο μου και έκανα βλακεία κ δεν τα επέστρεψα..

Είναι άθικτα στη συσκευασία τους με τα χαρτιά τους! 23 νούμερο! Αν ενδιαφέρεται καμιά σας, ας μου πει! Είναι το μοναδικό σχέδιο που το νούμερο είναι μονό κ δε πάει ανά δύο.

ELECTRO_K_NAVY-EBL_400.jpg

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλημέρα σας, μια απορία για PayPal:

Έχω καταχωρήσει προπληρωμενη της Κύπρου, λόγω απεργίας δεν μπορω να κάνω κατάθεση.

Μπορω να καταχώρησω άλλη κάρτα ώστε να κάνω δυο αγορές άμεσα και μετα να την αφαιρέσω απο το σύστημα και σε ποσο χρονικό διάστημα να την αφαίρεσω αφου έχει γίνει η συναλλαγή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

nJ2dp3.png

Έχω διαπιστώσει πως το άμαζον στέλνει δωρεάν από 20 λίρες και πάνω.

Ναι, Lila's mom μπορείς να καταχωρήσεις στον ίδιο λογαριασμό πέιπαλ όσες κάρτες θες και να αφαιρέσεις αργότερα όσες νομίζεις.

Τις αφαιρείς αφού πάρεις απόδειξη στο μέιλ σου για την πληρωμή.

Όταν πρόκειται να κάνω επιστροφή προϊόντος στο άμαζον, είτε φταίω εγώ είτε το άμαζον πάντα στέλλω ένα μήνυμα στο άμαζον πριν και λέω ότι θα επιστρέψω το τάδε προϊόν για τον τάδε λόγο και αν θα καλύψουν τα έξοδα επιστροφής από ελλάδα. Δεν νομίζω ότι βλάπτει κανέναν να θέσει το ερώτημα και να δεχτεί μια απάντηση.

Πολυ καλη η ιδεα σου! Τωρα θα στειλω το email για την επιστροφη που ετοιμαζω και θα σας ενημερωσω τι θα μου απαντησουν.Ευχαριστω!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Το DPAM έχει έως -40% σε επιλεγμένα είδη μεχρι τις 30/3

http://www.dpam.com/catalog/category/view/s/les-recreations/id/1300/?___store=dpam_en&utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=recres_lancement_200313_EN

προσοχή στα μεταφορικά.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...