Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ, αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε, επειδή τα νούμερα αλλάζουν από μάρκα σε μάρκα. Σε εκατοστά το ένα παιδί μου έχει 16 εκατοστά το ποδαράκι του και το άλλο το παιδάκι μου 19,5 εκατοστά. Τι crocs θα πρέπει να πάρω για το καλοκαίρι; Και κάτι άλλο.Όταν λέει σε μια μάρκα το size chart και έχουμε ας πούμε 20 εκατοστά το πόδι μας, (και θέλουμε να το φορέσουμε τώρα το παπούτσι) παίρνουμε ακριβώς το 20 εκ. ή πχ το 23;

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ, αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε, επειδή τα νούμερα αλλάζουν από μάρκα σε μάρκα. Σε εκατοστά το ένα παιδί μου έχει 16 εκατοστά το ποδαράκι του και το άλλο το παιδάκι μου 19,5 εκατοστά. Τι crocs θα πρέπει να πάρω για το καλοκαίρι; Και κάτι άλλο.Όταν λέει σε μια μάρκα το size chart και έχουμε ας πούμε 20 εκατοστά το πόδι μας, (και θέλουμε να το φορέσουμε τώρα το παπούτσι) παίρνουμε ακριβώς το 20 εκ. ή πχ το 23;

Ευχαριστώ πολύ.

συν μισο (με ενα) εκατοστο απο αυτο που εχεις μετρησει

size chart εχει η crocs στο site της που αντιστοιχει ανα νουμερο

http://www.crocs.com/on/demandware.store/Sites-crocs_eu-Site/default/Page-Show?cid=homepage

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημέρα,

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά συνεχίζω να μην το βλέπω :cry:

Καλημέρα!

http://www.crocs.eu/crocs-kids-crocband/10998,en_ES,pd.html?cid=410&cgid=boys-footwear

Δεξία κάτω από τα χρώματα υπάρχει η επιλογή conversion chart.

Eπίσης κάτω από το Size υπάρχει ένα πλαίσιο στο οποίο αναγράφεται οδηγία σχετικά με την επιλογή του συγκεκριμένου clog. Εν προκειμένω "Shopping for a ½ size? Order up to the next largest whole size".

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημερα

επειδη αυτο που ηθελα απο mac δεν το βρηκα online παρακαλω οταν δειτε εκπτωση στα φυσικα μαγαζια αν το θυμηθειτε σφυριξτε γιατι δεν παιζει να παρω τιποτα με τιμη χωρις εκπτωση....

και εντελως ενημερωτικα εστειλα μαιλ στην crocs γιατι ειχα μια ερωτηση να κανω και μου απαντησε ΕΛΛΗΝΑΣ στα ελληνικα....

δεν μου εχει ξανατυχει...!!!!:confused:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτησω λίγο κάτι ασχετο, ο μικρός μου είναι 11,5 μηνων και θα ξεκινήσω κρεμα(μέχρι τωρα έπαιρνα υποαλλεργική) κανονική.Μήπως εχετε να μου προτείνετε κάτι εκτός των κλασικών Γιωτης και τα σχετικά?

Θεωρώ (μετά από 5 χρόνια χρηση στα πιτσιρικια μου) ότι τα crocs δεν ενδεικνονται για ηλικιες κατω απο 2 χρονων.

Ειναι αρκετα χοντροκομενα και θα τρωνε τα μουτρα τους.

Επισης τα κλασσικα crocs δεν εχουν μικρες φόρμες. Αν ένα παιδακι φοραει τωρα το 20 ή το 21 αυτό το νούμερο πρεπει να παρει γιατι το 23-24 θα του ειναι τεραστιο

Εχω καβα από crocs από προηγούμενες εκπτωσεις για τα επομενα 2 χρονια (τα φοραμε και στο κολυμβητηριο) και τα νουμερα τους είναι περίεργα.Να φανταστειτε ότι οταν περσι ο μικρος μου μεταπηδησε το 1 junior τωρα ξεκινησε να τα φοραει γιατι ηταν απλα τεραστια και στο πλατος και το μήκος...

καλές αγορες

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτησω λίγο κάτι ασχετο, ο μικρός μου είναι 11,5 μηνων και θα ξεκινήσω κρεμα(μέχρι τωρα έπαιρνα υποαλλεργική) κανονική.Μήπως εχετε να μου προτείνετε κάτι εκτός των κλασικών Γιωτης και τα σχετικά?

εμενα παντως την γιωτης ουτε που την ακουμπησε...

ζητησα δειγματα απο ολες τις εταιρειες και τελικα μονο την μιλουπα εφαγε..

τι να πω, μαλλον ειναι αναλογα τι ταιριαζει στο καθε παιδι..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται καμια κοπέλα αλλά μου ήρθε μνμ από το camelcamel για τις trunki (ροζ και μπλε). Επέσε πάλι η τιμή τους.

Και έπεσε η τιμή και από αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου το οποίο και πήραμε μετά από πολυυυύ ψάξιμο.

Διαφημίσεις

Εμένα δεν ήθελε καμία κρέμα του εμπορίου. Το μόνο που έτρωγε ήταν δικές μου φρουτόκρεμες (πολτοποιημένα φρούτα δηλαδή) και το φαγητό του,άντε και κανα ρυζάλευρο μια κουταλιά μέσα στο γάλα. Ούτε βανίλιες, ούτε φαρίν λακτέ,ούτε μπισκοτόκρεμες, τίποτα! Μια δυο κουταλιές κι αυτές με το ζόρι.

Πάρε μία και δοκίμασε πρώτα μην ξοδεύεσαι άδικα.

Καλησπέρα κοπέλες.

Να ρωτήσω όσες κάνετε αγορές με προπληρωμένη της Κύπρου,είδατε το υπόλοιπό σας; το έχετε διαθέσιμο; γιατί εγώ έπρεπε να είχα κάποια χρήματα μέσα αλλά δεν είναι διαθέσιμα.:confused:

Φαντάζομαι βέβαια πως αφού δεν κινείται τίποτα ακόμη δεν μπορούν να διαθέσουν (;) κανένα ποσό

Εμένα δεν ήθελε καμία κρέμα του εμπορίου. Το μόνο που έτρωγε ήταν δικές μου φρουτόκρεμες (πολτοποιημένα φρούτα δηλαδή) και το φαγητό του,άντε και κανα ρυζάλευρο μια κουταλιά μέσα στο γάλα. Ούτε βανίλιες, ούτε φαρίν λακτέ,ούτε μπισκοτόκρεμες, τίποτα! Μια δυο κουταλιές κι αυτές με το ζόρι.

Πάρε μία και δοκίμασε πρώτα μην ξοδεύεσαι άδικα.

Συγνώμη για το off... αλλά αυτό δεν ειναι κ το φυσικό;

Να ΜΗΝ τρώνε σκευάσματα εμπορίου; Προσωπικά δεν πρόσφερα ποτέ

στα παιδιά μου σκόνες, συντηρητικά κ παρόμοια...

Όταν πρόκειται να κάνω επιστροφή προϊόντος στο άμαζον, είτε φταίω εγώ είτε το άμαζον πάντα στέλλω ένα μήνυμα στο άμαζον πριν και λέω ότι θα επιστρέψω το τάδε προϊόν για τον τάδε λόγο και αν θα καλύψουν τα έξοδα επιστροφής από ελλάδα. Εμένα μου εχει τύχει από το να μου χαρίσουν το προιόν (πολυ φθηνά παιδικά παπουτσάκια) ή να καλύψουν μερος των μεταφορικών (παιδική φωτογραφική μηχανή) ακόμα και αν φταίω εγώ. Δεν έχω κάνει πολλές επιστροφές και δεν ξέρω αν απλά έτυχε. Δεν ξέρω όμως και με ποια κριτήρια επιλέγουν τι θα κάνουν, αλλά σίγουρα οι υπάλληλοι δεν κάνουν χάρη προσωπική σε εμάς, δεν ξερω αν ελεγχουν πόσα αγοράζουμε ή αν εξετάζουν το ποσό που μας κόστισε το προϊον αναλογικά προς τα εξοδα μεταφοράς ή οτιδήποτε άλλο. Δεν νομίζω ότι βλάπτει κανέναν να θέσει το ερώτημα και να δεχτεί μια απάντηση.

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κοπέλες.

Να ρωτήσω όσες κάνετε αγορές με προπληρωμένη της Κύπρου,είδατε το υπόλοιπό σας; το έχετε διαθέσιμο; γιατί εγώ έπρεπε να είχα κάποια χρήματα μέσα αλλά δεν είναι διαθέσιμα.:confused:

Φαντάζομαι βέβαια πως αφού δεν κινείται τίποτα ακόμη δεν μπορούν να διαθέσουν (;) κανένα ποσό

Τα δικά μου πάντως είναι διαθέσιμα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...