Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Οι φιλες πιο πανω ειπαν οτι πρεπει να στειλουμε αντιγραφο της αποδειξης μεταφορικων με email και ετσι τα πιστωνουν.

Εγω επιστρεφω τα παπουτσακια γιατι του ειναι ισα ισα....:cry:

Επέστρεψα στο άμαζον παπουτσάκια της μικρής πριν κάνα 2μηνο γιατί της ήταν μικρά και τους έγραψα πως πλήρωσα 5 ευρώ μεταφορικά και μου τα έκαναν refund χωρίς να ζητήσουν να σκανάρω την απόδειξη του ταχυδρομείου.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομίζω ότι αν κάποιος γραφτεί ως νέο μέλος στα crocs του στέλνουν και -20%!

για πείτε μου την γνώμη σας βρε κορίτσια, αυτή η προσφορά θεωρείται καλή?

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Mind-the-Gadgets/17990751?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_75&a=1656

δεν έχω ξανααγοράσει, τις χρησιμοποιεί καμιά κοπέλα?θεωρείται καλή τιμή ή μπορώ να βρω και πιο φτηνές?

Εβδο αν θες με ακούς

χρησιμοποιώ τέτοιες σακούλες κοντά 4 χρόνια τώρα, όλες αγορασμένες από τζάμπο. Είναι σκυλιά κ δεν έχουν χαλάσει καθόλου. Η τιμής τους νομίζω είναι από 1,2 η μικρή εως 1,8-2ευρώ η μεγάλη για υπέρδιπλο πάπλωμα πχ. Είχα πάρει κ από λιρόυ κ από πράκτικερ αλλά χάλασαν κ σκίστηκαν ενώ του τζάμπο αθάνατες. Βέβαια δεν έχουν το θηλύκι για να κρεμαστούν .

Εβδο αν θες με ακούς

χρησιμοποιώ τέτοιες σακούλες κοντά 4 χρόνια τώρα, όλες αγορασμένες από τζάμπο. Είναι σκυλιά κ δεν έχουν χαλάσει καθόλου. Η τιμής τους νομίζω είναι από 1,2 η μικρή εως 1,8-2ευρώ η μεγάλη για υπέρδιπλο πάπλωμα πχ. Είχα πάρει κ από λιρόυ κ από πράκτικερ αλλά χάλασαν κ σκίστηκαν ενώ του τζάμπο αθάνατες. Βέβαια δεν έχουν το θηλύκι για να κρεμαστούν .

Σώπα βρε συ, δηλαδή αρκετά οικονομικότερες ε?δεν με ενδιαφέρει αν δεν κρεμιούνται, αρκεί να βγαίνει ο αέρας γιατί και εμάς έχει ελαχιστοποιηθεί αρκετά ο χώρος πλέον στο σπίτι, σε λίγο δε θα χωράμε ούτε εμείς!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι, μάλλον από εκεί θα τις ψωνίσω και εγώ.

Σώπα βρε συ, δηλαδή αρκετά οικονομικότερες ε?δεν με ενδιαφέρει αν δεν κρεμιούνται, αρκεί να βγαίνει ο αέρας γιατί και εμάς έχει ελαχιστοποιηθεί αρκετά ο χώρος πλέον στο σπίτι, σε λίγο δε θα χωράμε ούτε εμείς!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι, μάλλον από εκεί θα τις ψωνίσω και εγώ.

Πρόσεχε επειδή έχει δυο ποιότητες είναι εκείνες με το άσπρο διάφανο σελοφάν με μπλε σκούρη ετικέτα γύρω στην πάνω κ κάτω μερία. Και εμείς στο ενοίκιο κ χώρος μηδέν

;):D

Διαφημίσεις

Εβδο αν θες με ακούς

Θα κάνω την ερώτηση της αδαούς και πάλι: τι μπορούμε να αποθηκεύσουμε σε τέτοιες σακούλες;Θα μου πειτε τα πάντα, αλλά όταν τα βγάζουμε δεν είναι πολύ τσαλακωμένα;Δηλ. θα μπορούσα να βάλω και το πάπλωμα που μου πιάνει πολύ χώρο στην ντουλάπα;Και τον αέρα τον βγάζουμε με την σκούπα;;;;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Θα κάνω την ερώτηση της αδαούς και πάλι: τι μπορούμε να αποθηκεύσουμε σε τέτοιες σακούλες;Θα μου πειτε τα πάντα, αλλά όταν τα βγάζουμε δεν είναι πολύ τσαλακωμένα;Δηλ. θα μπορούσα να βάλω και το πάπλωμα που μου πιάνει πολύ χώρο στην ντουλάπα;Και τον αέρα τον βγάζουμε με την σκούπα;;;;

Ναι, τον αέρα τον βγάζεις με τη σκούπα. Και κατα ένα περιεργο τρόπο τα ρούχα δεν βγαίνουν τοσο τσαλακωμένα. Με τα παπλώματα και τις χοντρες κουβερτες βολέυει παρα πολύ. Και για τα χειμωνιατικα που έχουν μεγαλο όγκο.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Ναι, τον αέρα τον βγάζεις με τη σκούπα. Και κατα ένα περιεργο τρόπο τα ρούχα δεν βγαίνουν τοσο τσαλακωμένα. Με τα παπλώματα και τις χοντρες κουβερτες βολέυει παρα πολύ. Και για τα χειμωνιατικα που έχουν μεγαλο όγκο.

Πραγματικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί οι ντουλάπες κοντεύουν να σκάσουν!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

οικολογικο αυτοκινητακι σε προσφορα.Το εχει κανεις να μας πει την γνωμη του?

Εγώ το έχω, τα μικρά το έχουν ευχαριστηθεί τρελλά και εγώ μαζί τους, αν θες ανεβαίνει και ενήλικας!!Ωστόσο, θέλει να έχεις λίγο άνεση χώρου στο σπίτι ή το μπαλκόνι, δεν τσουλάει σε επιφάνειες όχι λείες, δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις σε χαλιά, σε δρόμο που έχει λακούβες. Δηλαδή εγώ τους βάζω και κάνουν ή στο μπαλκόνι ή στο σπίτι όταν σηκώνω τα χαλιά(πλακάκι). Τους το είχα κρύψει τώρα το χειμώνα, τώρα πάλι έχουν αρχίσει και κάνουν δειλά δειλα. Αλλά τους αρέσει πάρα πολύ, τους το έχω πάρει από πέρυσι, τώρα που είναι 3,5 το πάνε ακόμα καλύτερα, στην αρχή λίγο δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν ότι κινείται μόνο με το τιμόνι και ότι πρέπει να το πηγαίνουν δεξιά και αριστερά για να κινούνται, αλλά εντάξει ύστερα έστρωσαν!!!Σκεφτόμουν και εγώ να αγοράσω ένα δεύτερο για να μην τσακώνονται, αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολή, και εντάξει δεν είναι πια και τόσο μεγάλο το μπαλκόνι μας, θα τράκαραν το ένα με το άλλο!!!

οικολογικο αυτοκινητακι σε προσφορα.Το εχει κανεις να μας πει την γνωμη του?

Όπως στα λέει η ΕΒΔΟ, η τιμή πολύ καλή και το αυτοκινητάκι τέλειο !

Η κόρη μου κανει και με όπισθεν και επίσης όρθια ...............

Αυτό το κόλπο ας μην το μάθουν τα δικά σου καλύτερα :shock:

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...