Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια, εφόσον ο γιος μου φοράει ήδη 26 size

το 25-26 που δίνει η crocs (αν δεν του ειναι ήδη μικρό!) το καλοκαίρι αποκλείεται να του κανει... Το επόμενο size όμως ειναι το 27-28 που λογικά θα του είναι τεράστια! Τι επιλέγω σε αυτήν την περίπτωση;

Ευχαριστώ.... Κάθε βοήθεια δεκτή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το 25-26 που δίνει η crocs (αν δεν του ειναι ήδη μικρό!) το καλοκαίρι αποκλείεται να του κανει... Το επόμενο size όμως ειναι το 27-28 που λογικά θα του είναι τεράστια! Τι επιλέγω σε αυτήν την περίπτωση;

εγω θα επαιρνα το 27-28...

επειδη εχουν πισω αυτο το λουρακι μικραινει το crocs...

εγω παντα του επειρνα ενα νουμερο μεγαλυτερο...δες και τα σχολια στο site αν εχει μεγαλη η μικρη φορμα και θα καταλαβεις

ada ευχαριστω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εγω θα επαιρνα το 27-28...

επειδη εχουν πισω αυτο το λουρακι μικραινει το crocs...

εγω παντα του επειρνα ενα νουμερο μεγαλυτερο...δες και τα σχολια στο site αν εχει μεγαλη η μικρη φορμα και θα καταλαβεις

ada ευχαριστω!

και μαλλον παιζει ρολο και το σχεδιο που θα διαλαξεις, γιατι εμενα που φοραει 22, πηρα το 22-23 και του ειναι τσιτα, δεν υπαρχει ελπιδα να του κανει μεχρι το καλοκαιρι, οποτε προς το παρον τα φοραμε για παντοφλακια μεσα στο σπιτι, αρα καλυτερα παρε ενα νουμερο μεγαλυτερο να εισαι σιγουρη ;)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλά ε τα crocsακια που έβαλες τα ερωτεύτηκα!!Πήρα στην μικρή μου τα πεδιλάκια το 23-24.Τώρα φοράει γεμάτο 21.Ελπίζω πως θα της κάνουν!!Τι λέτε οι πιο έμπειρες;
Σε ευχαριστώ πολύ!

Ευχαριστώ και εσένα πολύ, πήρα τα ροζ πεδιλάκια με 18,70 ευρώ μόνο!

Ολες ψωνισαμε crocs απόψε!!!!!!;)

Εμείς φοραμε 21.της πήρα 22-23,ελπίζω να μην μας ειναι μεγάλα για το καλοκαίρι.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Το email το στελνω μεσω συγκεκριμενου λινκ ή σε ποια διευθυνση?

Ευχαριστω!!!!!

μονο σε λαθος δικο τους επιστρεφουν τα μεταφορικα???

Εγω επέστρεψα ένα φόρεμα πριν 10μερες,με απλό ταχυδρομείο,όχι συστημενο,έφτασε σε 3 μέρες.δεν μου επέστρεψαν τα μεταφορικα,παρόλο που ήταν το νούμερο μου αλλα στο στήθος ήταν μεγάλο για στραπλες.στο reason for return διαλεξα too large.δεν τους έστειλα την απόδειξη(ήταν 5?),ούτε επικοινώνησαν για τα μεταφορικα.το άφησα και γω.

Νόμιζα οτι αν ειναι θέμα μεγέθους σε ρούχα,ειναι δικό μας λάθος.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

δεν τους έστειλα την απόδειξη(ήταν 5?),ούτε επικοινώνησαν για τα μεταφορικα.το άφησα και γω.

Νόμιζα οτι αν ειναι θέμα μεγέθους σε ρούχα,ειναι δικό μας λάθος.

Οι φιλες πιο πανω ειπαν οτι πρεπει να στειλουμε αντιγραφο της αποδειξης μεταφορικων με email και ετσι τα πιστωνουν.

Εγω επιστρεφω τα παπουτσακια γιατι του ειναι ισα ισα....:cry:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Έχω πάρει κουπόνι από Doldendeals για 2 φωτομπουκ από το myikona κι έχω αφενός κολλήσει στην επιλογή protection ή glossing και τί χρώμα εξώφυλλο (δερματίνη), αφετέρου στο αν η προσφορά ισχύει μόνο για πολλά αντίτυπα της ίδιας δουλειάς. Ξέρει καμία; Γιατί παίρνω τηλ και μάλλον είναι κλειστά σήμερα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Έχω πάρει κουπόνι από Doldendeals για 2 φωτομπουκ από το myikona κι έχω αφενός κολλήσει στην επιλογή protection ή glossing και τί χρώμα εξώφυλλο (δερματίνη), αφετέρου στο αν η προσφορά ισχύει μόνο για πολλά αντίτυπα της ίδιας δουλειάς. Ξέρει καμία; Γιατί παίρνω τηλ και μάλλον είναι κλειστά σήμερα.

καλημερα

εγω μαλλον το protection θα διαλεγα...για τα αλλα δεν ξερω να σου πω...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Η προσφορά ισχύει για δύο ξεχωριστά φωτομπουκ καθώς δεν αναφέρει αλλιώς. :wink:

Επίσης αν είχες αγοράσει ακόμα ένα κουπόνι θα σου έβγαινε και στη μισή τιμή το glossing ή το protection (των 9,95 ή 4,95 αντίστοιχα δεν θυμάμαι και τις τιμές ακριβώς, κι αν περίσσευαν χρήματα κουπονιού προσθέτεις σελίδες στο μπουκ για να τα αντισταθμίσεις)

Όσο για το χρώμα αποφασίζεις ανάλογα με την εξωτερική εικόνα και το ύφος του φωτομπουκ. Εμάς του γάμου έχει εξωτερικά μια ασπρόμαυρη εικόνα και η δερματίνη είναι καφέ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια,

σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

Κατι ακόμη παρακαλώ! Σε αυτά: http://www.crocs.eu/crocs-kids-crocs-littles/11441,en_ES,pd.html?cid=426&cgid=boys-footwear που αναφέρει πως ειναι για τα πρώτα βήματα, γιατί εφόσον τα γράφει διαθεσιμα σε size 19-20 (στην περιγραφή), το πινακάκι δεξιά "δίνει" μόνο 17-19 ;;;;

Τι δεν καταλαβαίνω;

(Στα υπόλοιπα μοντέλα , όπου δεν υπάρχει το νούμερο, αναφέρει out of stock,

εδώ γιατι δεν αναγράφεται καν το 19-20;

Ευχαριστώ κ πάλι!

Οι φιλες πιο πανω ειπαν οτι πρεπει να στειλουμε αντιγραφο της αποδειξης μεταφορικων με email και ετσι τα πιστωνουν.

Εγω επιστρεφω τα παπουτσακια γιατι του ειναι ισα ισα....:cry:

Το λάθος νούμερο είναι δικο μας λάθος!!!!

Εκτός κ αν παρήγγειλες το 22 κ αυτοι σου έστειλαν το 21, τότε ναι στέλνεις την απόδειξη και σου επιστρέφουν τα μεταφορικα. Αν όμως εσύ δεν υπολόγισες σωστά το νούμερο δεν επιστρέφονται τα μεταφορικά!

Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας ;)

νομίζω ότι αν κάποιος γραφτεί ως νέο μέλος στα crocs του στέλνουν και -20%!

για πείτε μου την γνώμη σας βρε κορίτσια, αυτή η προσφορά θεωρείται καλή?

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Mind-the-Gadgets/17990751?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_75&a=1656

δεν έχω ξανααγοράσει, τις χρησιμοποιεί καμιά κοπέλα?θεωρείται καλή τιμή ή μπορώ να βρω και πιο φτηνές?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...