Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα,

τα uk επιλέγεις! Προσωπικά μπορω να πω πως η "φόρμα"

στα ρούχα ειναι τεράστια!

Ο άντρας μου αντί για large επιλέγει medium

κ εγώ αντί medium , small...

Στα παιδικά ως εχει! Φόρμες, μαγιώ, μπλούζες, t-shirt όλα έχουν μεγάλη γραμμή..

oi φορμες σου εχουν βει καλες; μόνο τις lonsadale εχω πάρει αλλά για δώρα κι έτσι δεν ξέρω από ποιότητα πώς βγήκαν

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

τα uk επιλέγεις! Προσωπικά μπορω να πω πως η "φόρμα"

στα ρούχα ειναι τεράστια!

Ο άντρας μου αντί για large επιλέγει medium

κ εγώ αντί medium , small...

Στα παιδικά ως εχει! Φόρμες, μαγιώ, μπλούζες, t-shirt όλα έχουν μεγάλη γραμμή..

Ο δικος μου αντρουλης φοραει XL ,ειναι 1,85 και 95 κιλα και συνηθως στα αθλητικα οι ζακετες XL του πεφτουν στενες και κοντα τα μανικια.

Παραλαβαμε everlast που του ειναι ανετο οπως πρεπει χωρις να του ειναι κοντα τα μανικια,αρα θα συμφωνησω με την φιλη οτι ειναι πιο ανετη η γραμμη.

Προσφατα αγορασα φορμα Nike small αλλα στην lonsdale το small (10uk) ειναι ελαφρως πιο εφαρμοστο.

Η ποιοτητα και σε everlast ζακετακι πολυ καλη!!!!

Μονο τα παπουτσια lonsdale δεν μου επεσαν καλα, ενω πηρα ιδιο νουμερο με nike (7uk) μου ειναι λιγο στενα στο μηκος.....

tamar , γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!!

παντοφλακια που ειχα παρει με 5 λιρες απο amazon σε μεγεθος 7-8uk (φοραω 40) εχουν μεγαλη φορμα και στο μηκος και στο φαρδος ,ειναι για πιο γεματο ποδαρακι!!!!Η ποιοτητα ομως σουπερ!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Θελω να επιστρεψω τα παπουτσακια Noel και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αυτη την διαδικασια.

Εχω ηδη ακολουθησει τα βηματα μεχρι που μου εχει αποσταλλει το email για να εκτυπωσω το εντυπο επιστροφης.

• Το αποστελλω με ΕΛΤΑ απλο δεμα?

• πως θα μου επιστρεψουν τα εξοδα αποστολης?

Σορρυ αν τα εχετε ξανααπαντησει....δεν βρηκα το ποστ :oops:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Με ΕΛΤΑ συστημένο απαραιτήτως να είσαι σίγουρη πως θα φτάσει. Μετά τους ενημερώνεις για το ποσό των μεταφορικών και σου επιστρέφουν χρήματα στην κάρτα σου στην περίπτωση που το λάθος ήταν δικό τους

Θελω να επιστρεψω τα παπουτσακια Noel και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αυτη την διαδικασια.

Εχω ηδη ακολουθησει τα βηματα μεχρι που μου εχει αποσταλλει το email για να εκτυπωσω το εντυπο επιστροφης.

• Το αποστελλω με ΕΛΤΑ απλο δεμα?

• πως θα μου επιστρεψουν τα εξοδα αποστολης?

Σορρυ αν τα εχετε ξανααπαντησει....δεν βρηκα το ποστ :oops:

Aυτό κάνω τώρα. Στελνεις με συστημένο δέμα και τους στέλνεις την απόδειξη με email. Καλύτερα pdf γιατί εγω εστειλα φώτο κι είπα αμάν να συνεννοηθώ. Αμέσως μετά σου κάνουν refund

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Aυτό κάνω τώρα. Στελνεις με συστημένο δέμα και τους στέλνεις την απόδειξη με email. Καλύτερα pdf γιατί εγω εστειλα φώτο κι είπα αμάν να συνεννοηθώ. Αμέσως μετά σου κάνουν refund

Το email το στελνω μεσω συγκεκριμενου λινκ ή σε ποια διευθυνση?

Ευχαριστω!!!!!

Μετά τους ενημερώνεις για το ποσό των μεταφορικών και σου επιστρέφουν χρήματα στην κάρτα σου στην περίπτωση που το λάθος ήταν δικό τους

μονο σε λαθος δικο τους επιστρεφουν τα μεταφορικα???

r1OMp3.png KcCbp3.png

Kαλημέρα! Ανακάλυψα κι εγώ την παρέα σας! Θα μου επιτρέψετε κι εμένα μια ερώτηση; Μήπως ξερετε αν μπορώ να βρω χαρτί για προσκλητήριο (βάφτισης) πιο φθηνά από κάποιο σαιτ έξω; Έχει κάνει κάποια από εσάς καμία σχετικη αγορά και ξερει αν συμφέρει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ πολύ!

Έκανα τα προσκλητήρια της βάπτισης της κόρης μου από το vistaprint.com και είχαν βγεί εξαιρετικά φτηνά και πολύ όμορφα.

Να έχεις υπόψη σου οτι οσο πιο πολλά παίρνεις τόσο πιο φτηνά σου βγαίνουν/ προσκλητήριο, και οτι έχει αυτοματοποιημένο αριθμό προσκλητηρίων πχ (10, 20, 50,100, 200 κλπ).

Εγώ είχα κάνει ένα με φωτογραφία από τη μια μερια (σε ποιότητα φωτογραφίας γυαλιστερη) και το κείμενο από την άλλη σε ποιότητα χαρτιού. ηταν τελειο κ φαινόταν πανακριβο, ενω μου είχε στοιχίσει κατι σε 50 λεπτα ή ίσως κ λιγότερο (ήταν κ πολλά τα προσκλητηρια).

.pngnefDp2.png

Ξέρω πως είναι Χριστουγεννιάτικο αλλά τώρα έπεσε η τιμή του και τα παιδιά λατρεύουν κάτι τέτοια. Αν κάποια θέλει για τα φετινά Χριστούγεννα του 2013 στις 7 λίρες

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005OMALT4/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Ναι, μόνο σε δικό τους. Ενημέρωσέ του όμως και πες πως ήταν στενά ή πολύ μεγάλη φόρμα για το νούμερό τους και παίζει να σου επιστρέψουν τα μεταφορικά.

Μιας και αναφέρθηκε παρακάτω η everlast είναι μία πολύ γνωστή μάρκα σε αθλητικά είδη και ειδικά πυγμαχίας/kick boxing. Ειδικά τα πυγμαχικά της παπουτσάκια και τα γάντια της κάνουν θραύση.

Διαφημίσεις

Το είχα πάρει για μας πριν κανα δυο χρόνια και τελικά δεν το χρησιμοποιήσαμε όλο γιατί απλώνεται εξαιρετικά δύσκολα.Ειδικά ο άντρας μου δεν μπόρεσε καθόλου γιατί άσπριζε απίστευτα στα γένια.Δεν σου το προτείνω.Πέρυσι πήρα και για μας και για την μικρή lavera.Φέτος παρήγγειλα αυτό

http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Sunscreen-with-Green-Tea-SPF-30-8-fl-oz-236-ml/39997

Δεν το έχω παραλάβει ακόμη.Όταν το πάρω θα σας πω!!

Οταν παραλάβεις πες γιατι κι εχω έχω θέμα, θέλω να απορροφάται κ να μην αφηνει ασπρίλα, κοινως να μην ειναι στόκος

Aυτό και μας αρέσει πολύ. Δεν θέλει μεγάλη ποσότητα, καθαρίζει καλά, αφήνει διακριτική μυρωδιά και κρατάει πολυ.

!!

Κι εγω εχω το ίδιο και ειμαι πολύ ευχαριστημένη και συμφέρει πολύ κιόλας

Mίνα χθες παρέλαβα. Κι ενώ ως τώρα είχε απίστευτο κόλλημα με τα γυαλιά μας τα δικά του ούτε να τ' ακουμπησει. Χαχαχα! Πάντως πήρα τα μπλε-γκρι και αν ψάξεις στο ιντερνετ θεωρούνται, αν όχι τα καλύτερα, από τα καλύτερα.

Όσο για το θερμόμετρο respect! Είσαι έτη μπροστά!!! :)

χαχαχαχαχαχαχα!

και τα δικα μου το ίδιο στο χα πεί:P

Mίνα χθες παρέλαβα. Κι ενώ ως τώρα είχε απίστευτο κόλλημα με τα γυαλιά μας τα δικά του ούτε να τ' ακουμπησει. Χαχαχα! Πάντως πήρα τα μπλε-γκρι και αν ψάξεις στο ιντερνετ θεωρούνται, αν όχι τα καλύτερα, από τα καλύτερα.

Όσο για το θερμόμετρο respect! Είσαι έτη μπροστά!!! :)

Σε ευχαριστω!! Λεω να του τα παρω, τωρα που θα κλεισουμε τα 2!!

Για το θερμομετρο τι να κανω; Επικοινωνω με τον πωλητη και του λεω το προβλημα και να το αντικαταστησει; Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο.

wcBmp3.png

Ο δικος μου αντρουλης φοραει XL ,ειναι 1,85 και 95 κιλα και συνηθως στα αθλητικα οι ζακετες XL του πεφτουν στενες και κοντα τα μανικια.

Παραλαβαμε everlast που του ειναι ανετο οπως πρεπει χωρις να του ειναι κοντα τα μανικια,αρα θα συμφωνησω με την φιλη οτι ειναι πιο ανετη η γραμμη.

Προσφατα αγορασα φορμα Nike small αλλα στην lonsdale το small (10uk) ειναι ελαφρως πιο εφαρμοστο.

Η ποιοτητα και σε everlast ζακετακι πολυ καλη!!!!

Μονο τα παπουτσια lonsdale δεν μου επεσαν καλα, ενω πηρα ιδιο νουμερο με nike (7uk) μου ειναι λιγο στενα στο μηκος.....

tamar , γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!!

παντοφλακια που ειχα παρει με 5 λιρες απο amazon σε μεγεθος 7-8uk (φοραω 40) εχουν μεγαλη φορμα και στο μηκος και στο φαρδος ,ειναι για πιο γεματο ποδαρακι!!!!Η ποιοτητα ομως σουπερ!!!!

Από ποιότητα δηλαδή είσαι ευχαριστημένη περισσότερο από τα everlast?

Έκανα τα προσκλητήρια της βάπτισης της κόρης μου από το vistaprint.com και είχαν βγεί εξαιρετικά φτηνά και πολύ όμορφα.

Να έχεις υπόψη σου οτι οσο πιο πολλά παίρνεις τόσο πιο φτηνά σου βγαίνουν/ προσκλητήριο, και οτι έχει αυτοματοποιημένο αριθμό προσκλητηρίων πχ (10, 20, 50,100, 200 κλπ).

Εγώ είχα κάνει ένα με φωτογραφία από τη μια μερια (σε ποιότητα φωτογραφίας γυαλιστερη) και το κείμενο από την άλλη σε ποιότητα χαρτιού. ηταν τελειο κ φαινόταν πανακριβο, ενω μου είχε στοιχίσει κατι σε 50 λεπτα ή ίσως κ λιγότερο (ήταν κ πολλά τα προσκλητηρια).

Καλή τιμή! Για να ρίξω μια ματιά, αν και δεν θέλω να έχει το προσκλητήριο την φώτο της μικρής.

Σε ευχαριστω!! Λεω να του τα παρω, τωρα που θα κλεισουμε τα 2!!

χαχαχαχαχαχαχα!

και τα δικα μου το ίδιο στο χα πεί:P

Και ναι!!!Τα δοκιμάσαμε επιτέλους! Μίνα είναι πολύ ωραία. Να του τα πάρεις. Θα σου πω βέβαια σε κανά μήνα αν και πόσο τελικά τα φοράμε!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Από ποιότητα δηλαδή είσαι ευχαριστημένη περισσότερο από τα everlast?

Τα εχω πλυνει στο πλυντηριο και μετα στεγνωτηριο, μια χαρα!Τα υφασματα τους οπως και η εφαρμογη τους, μου αρεσουν εξισου και στις δυο μαρκες.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...