Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αυτό το έχει σε προσφορά ειναι κάλό; Εχω πάρει διάφορα αυτής της μαρκας αλλα οχι αντηλιακό.

http://www.iherb.com/Badger-Company-Sunscreen-SPF-30-Lightly-Scented-Lavender-2-9-fl-oz-87-ml/18382

απ οσο ξερω ειναι καλο αλλα εχω την αισθηση οτι απλωνεται πολυ δυσκολα...ας πουν και αυτες που το εχουν παρει...

εχει παρει καμια αυτο να μου πει αν τα κουταλοπηρουνα ειναι οκ σε μεγεθος και βολευουν το παιδι???

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF716-00-Mealtime/dp/B003MAJ5NS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1363284289&sr=8-3

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το έχει σε προσφορά ειναι κάλό; Εχω πάρει διάφορα αυτής της μαρκας αλλα οχι αντηλιακό.

http://www.iherb.com/Badger-Company-Sunscreen-SPF-30-Lightly-Scented-Lavender-2-9-fl-oz-87-ml/18382

Το είχα πάρει για μας πριν κανα δυο χρόνια και τελικά δεν το χρησιμοποιήσαμε όλο γιατί απλώνεται εξαιρετικά δύσκολα.Ειδικά ο άντρας μου δεν μπόρεσε καθόλου γιατί άσπριζε απίστευτα στα γένια.Δεν σου το προτείνω.Πέρυσι πήρα και για μας και για την μικρή lavera.Φέτος παρήγγειλα αυτό

http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Sunscreen-with-Green-Tea-SPF-30-8-fl-oz-236-ml/39997

Δεν το έχω παραλάβει ακόμη.Όταν το πάρω θα σας πω!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Κορίτσια απο που πήρατε γυαλιά ήλιου για τα ζουζουνια μας;

Ναναι ποιοτικά γιατί έχουμε ευαίσθητα ματακια,αλλα και να αντεχουν(θα φάνε μασημα,πεσιματα κ.α)να μην ειναι και πανάκριβα.στο αμαζον είδα οτι ταχουν 0-2 χρόνων και μετα απο 4 και πάνω,γύρω στις 10 λίρες!;

Μήπως δεν ειναι ποιότητας;είμαστε 19 μηνών κοντά και ήδη στο καρότσι τυφλωνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Για πέστε μου, οσες χρησιμοποιείτε προϊόντα απο iherb, ποιά ειναι καλα και με ωραίο άρωμα;

Kι εγώ ψηφίζω http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266 μετά τα weleda

εχει παρει καμια αυτο να μου πει αν τα κουταλοπηρουνα ειναι οκ σε μεγεθος και βολευουν το παιδι???

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCF716-00-Mealtime/dp/B003MAJ5NS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1363284289&sr=8-3

Εμείς μια χαρά τα έχουμε βολευτεί για τα σνακ μας και τα φρούτα μας. Φαντάζομαι όμως πως οτιδήποτε πλαστικό θα το βολευόταν...Θέλω να πω πως αδιάφορο του είναι που θα φάει. Αρκεί να φάει...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια απο που πήρατε γυαλιά ήλιου για τα ζουζουνια μας;

Ναναι ποιοτικά γιατί έχουμε ευαίσθητα ματακια,αλλα και να αντεχουν(θα φάνε μασημα,πεσιματα κ.α)να μην ειναι και πανάκριβα.στο αμαζον είδα οτι ταχουν 0-2 χρόνων και μετα απο 4 και πάνω,γύρω στις 10 λίρες!;

Μήπως δεν ειναι ποιότητας;είμαστε 19 μηνών κοντά και ήδη στο καρότσι τυφλωνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μόλις σήμερα παραλάβαμε τα γυαλιά μας. Julbo από ebay

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια.

Επιμένει όμως να της βρώ σαμπουάν φυσικό που να μυρίζει όμορφα.

Αυτό νομίζω οτι κάποια το χρησιμοποιεί,μυρίζει καλά;

Aυτό και μας αρέσει πολύ. Δεν θέλει μεγάλη ποσότητα, καθαρίζει καλά, αφήνει διακριτική μυρωδιά και κρατάει πολυ.

καλησπερα!!!

εχει αγορασει καμια σας χυτρα απο ιντερνετ;;;;

Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα αυτές και πήρα και εξτρά καπάκι. Ωραίες, με βαρύ πάτο και πολύ πρακτικές. Τις έχω κάνει κατσαρόλες, χύτρες και τηγάνια.

Kαλημέρα! Ανακάλυψα κι εγώ την παρέα σας! Θα μου επιτρέψετε κι εμένα μια ερώτηση; Μήπως ξερετε αν μπορώ να βρω χαρτί για προσκλητήριο (βάφτισης) πιο φθηνά από κάποιο σαιτ έξω; Έχει κάνει κάποια από εσάς καμία σχετικη αγορά και ξερει αν συμφέρει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ πολύ!

To www.etsy.com έχει υπέροχα πράγματα !!

BOftp3.png PzWNp3.png

Τα ειχα παραγγηλει, και μαλιστα στην κανονικη τους τιμη αλλα θα τα ηθελα πιο νωπα.....αν τα ειχα παρει με εκπτωση δεν θα με πειραζε και τοσο!!!

Μονο στην μιση τιμη θα τα ξαναεπαιρνα :rolleyes:

Α, ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Ωραία ιδέα μου έδωσες!Ευχαριστώ!

(Να σου ζήσει το νινάκι!!)

Σ' ευχαριστώ, να΄σαι καλά :)

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορια...οσες ψωνιζεται απο sportsdirect τα νουμερα τα διαλεγεται με βαση το αγγλικο size guide ή το αμερικανικο;

Το αγγλικό. Στο size chart τους, αν θυμάμαι καλά, υπάρχει και η αντιστοιχια uk -us-euro

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tamaraki τι χρωμα πηρες στον μικρο σου;

Ειναι καλος ο φακος; εισαι ευχαριστημενη δλδ;

και μια ερωτηση. Παρηγγειλα θερμομετρο ζαχαροπλαστικης απο e bay. Μου ηρθε και ενω αρχικα δουλεψε, μετα "κοκκαλωσε" σε μια τιμη και μετα εσβησε. Παιζει ναναι η μπαταρια, θα την αλλαξω. Αν ομως δεν ειναι η μπαταρια, τι κανω σε αυτη τη περιπτωση που το εχω χρησιμοποιησει;

wcBmp3.png

Tamaraki τι χρωμα πηρες στον μικρο σου;

Ειναι καλος ο φακος; εισαι ευχαριστημενη δλδ;

και μια ερωτηση. Παρηγγειλα θερμομετρο ζαχαροπλαστικης απο e bay. Μου ηρθε και ενω αρχικα δουλεψε, μετα "κοκκαλωσε" σε μια τιμη και μετα εσβησε. Παιζει ναναι η μπαταρια, θα την αλλαξω. Αν ομως δεν ειναι η μπαταρια, τι κανω σε αυτη τη περιπτωση που το εχω χρησιμοποιησει;

Mίνα χθες παρέλαβα. Κι ενώ ως τώρα είχε απίστευτο κόλλημα με τα γυαλιά μας τα δικά του ούτε να τ' ακουμπησει. Χαχαχα! Πάντως πήρα τα μπλε-γκρι και αν ψάξεις στο ιντερνετ θεωρούνται, αν όχι τα καλύτερα, από τα καλύτερα.

Όσο για το θερμόμετρο respect! Είσαι έτη μπροστά!!! :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Βρε κοριτσια λυστε μου μια απορια...οσες ψωνιζεται απο sportsdirect τα νουμερα τα διαλεγεται με βαση το αγγλικο size guide ή το αμερικανικο;

Καλημέρα,

τα uk επιλέγεις! Προσωπικά μπορω να πω πως η "φόρμα"

στα ρούχα ειναι τεράστια!

Ο άντρας μου αντί για large επιλέγει medium

κ εγώ αντί medium , small...

Στα παιδικά ως εχει! Φόρμες, μαγιώ, μπλούζες, t-shirt όλα έχουν μεγάλη γραμμή..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...