Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια,

ψάχνω σαμπουάν -αφρόλουτρο για τον ανιψούλη που ερχεται, μάλλον απο iherb.

Οι φίλες της κουνιάδας μου της προτείνουν ολα κάτι χημικά γιάτι λένε μόνο αυτά μυρίζουν καλά(πχ proderm):evil:

Της έδωσα να μυρίσει weleda,lavera,avent δεν της άρεσε τίποτα.

Για πέστε μου, οσες χρησιμοποιείτε προϊόντα απο iherb, ποιά ειναι καλα και με ωραίο άρωμα;

συμφωνώ με τις από πάνω μου :tongue::tongue: μια μέλλουσα μητέρα που επιλέγει αφρόλουτρο για το νεογέννητο της βάση της μυρουδιάς και το τι τις λένε οι γύρω της δεν θα σε ακούσει μην ασχολείσαι θα βρεθείς μπλεγμένη ;);)

πράγμα που μου θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό...... κατά προτίμηση πρίν έρθει ο μπέμπης :tongue::tongue:

έχετε να μου προτείνεται τίποτα ποιο αθώο εκτός από weleda που είχα κατά νου ??:confused:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Απαπα... Είμαστε πολλές οι πικραμένες θείες και νονές εδώ μέσα μου φαίνεται...

Εγώ access μου στο πρώτο μου δεν είχα ανοίξει ακόμα τα μάτια μου, έπαιρνα τα συμβατικά. Σε ενδεχόμενο δεύτερο, θα χω έτοιμη απάντηση από σένα :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

...

έχετε να μου προτείνεται τίποτα ποιο αθώο εκτός από weleda που είχα κατά νου ??:confused:

Αυτο.

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Bubble-Bath-Lovely-Lavender-12-fl-oz-354-9-ml/47458

0 (μηδεν) hazard score :D .

http://www.ewg.org/skindeep/product/466829/Natures_Baby_Organics_Bubble_Bath%2C_Lovely_Lavender/

Κιέγω δυστυχως δεν ειχα ιδεα τοτε και τους εβαζα οτι νά'ναι.

να της πεις ότι τα βρεφικά δεν πρέπει να έχουν αρώματα και φρου φρου... Επίσης, από την εμπειρία μου, μην ασχολείσαι, θα το μετανιώσεις

σωστηηηηηηη ;)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Εχω κάνει διδακτορικό στα χαμένα δέματα τον τελευταίο καιρό. Αυτά τα μαιλ μου φαίνονται τυποποιημένες απαντήσεις....

Μάλλον εχει σχεση με το ότι δεν λειτουργεί τίποτα καλά πλέον εδώ και όχι με την γερμανία. Τα δέματα είναι εδώ επαναλαμβάνω και σε περιμένουν.

Πριν 2 μερες παρελαβα με ελτα δεμα απο javari.de που ειχα παραγγειλει 9/12:shock: ,3 μηνες πριν!!!!!!

Ειχα στειλει email τον Ιανουαριο στο javari και μου ειχαν ξαναστειλει τα παπουτσια τα οποια και ειχα παραλαβει σε 10 μερες τοτε.

Ξαφνικα προχθες παραλαμβανω το δεμα και επαθα!!!!Κοιταζω ημερομηνια και διαπιστωνω οτι ηταν η πρωτη παραγγελια.......Ειναι θεμα των ΕΛΤΑ νομιζω,τελικα!

Λοιπόν κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ακούστε :

Αφού έστειλα μέιλ παραπόνων στην εξυπηρέτηση των ελτα στα κεντρικά και αφού δύο μέρες τώρα παίρνω απανωτά τηλέφωνο στα κέντρα διαλογής του νομού και της περιφέρειας και παραπονιέμαι......

αφού ετοίμασα έγγραφη αναφορά να την κοινοποιήσω σε όλα τα ελτά που σχετίζονται με το θέμα

και αφού ανακοίνωσα την πρόθεσή μου στον διευθυντή του υποκαταστήματος που μένω όταν πήγα χθες για να τα ξαναζητήσω

και αφού απευθύνθηκα και στο συνήγορο του καταναλωτή (αλλά εκεί δεν ολοκλήρωσα τη διαδικασία να κάνω την αναφορά για να μεσολαβήσει, απλά το αναφέρω ως μια λύση αν δούμε τα έσχατα...)

ΣΗΜΕΡΑ....(ως εκ θαύματος) ΠΑΡΕΛΑΒΑ άκουσον άκουσον ένα δέμα που περιμένω από αρχές Φλεβάρη από το άμαζον και δύο από τζάβαρι τα οποία να σημειώσω ότι το ένα ήταν να έρθει 05/03 και το άλλο σήμερα !!!!!!!.........

Οπότε όντως τα δέματα είναι εδώ και μας περιμένουν.............

Επίσης να σας ρωρήσω κάτι : στο τζάβαρι το γερμανικό (είναι το μόνο από το οποίο έχω παραγγείλει) υπάρχει κάποια επιλογή στο μενού να αφήσεις feedback ότι παρέλαβες;; Ή απλά αν δεν παραπονεθείς πάει να πει ότι παρέλαβες;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

κορίτσια μου ψάχνω για τηγάνι.. αντικολητικό και να μην έχει ουσίες επικίνδυνες.. έχετε τίποτα να μου προτείνετε? (kalamaraki εσυ τι τηγάνι έχεις??? ε???)

και μια δεύτερη ερώτηση.. στο iherb ως τρόπο αποστολής επιλέγω αυτό το global της DHL που κάνει 6 δολλάρια? γιατί δεν μου δίνει αλλη επιλογή (πχ για USPS) ή μου δίνει και δεν την βλέπω :shock:?

merci προκαταβολικώς...:P

κορίτσια μου ψάχνω για τηγάνι.. αντικολητικό και να μην έχει ουσίες επικίνδυνες.. έχετε τίποτα να μου προτείνετε? (kalamaraki εσυ τι τηγάνι έχεις??? ε???)

και μια δεύτερη ερώτηση.. στο iherb ως τρόπο αποστολής επιλέγω αυτό το global της DHL που κάνει 6 δολλάρια? γιατί δεν μου δίνει αλλη επιλογή (πχ για USPS) ή μου δίνει και δεν την βλέπω :shock:?

merci προκαταβολικώς...:P

Έχω αυτό το τηγάνι από το iherb http://www.iherb.com/Ecolution-Artistry-Deep-Chef-Pan-11-in-1-Pan/26271

Εχει διάφορα μεγέθη.Είμαι πολύ ευχαριστημένη.Κάνω εκεί κρέπες και δεν κολλάνε καθόλου!Και η τιμή του είναι μια χαρά!

Έναν τρόπο αποστολής νομίζω βγάζει το iherb.Αυτόν θα επιλέξεις, όχι συστημένα και τέτοια επικίνδυνα για τελωνείο!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Έχω αυτό το τηγάνι από το iherb http://www.iherb.com/Ecolution-Artistry-Deep-Chef-Pan-11-in-1-Pan/26271

Εχει διάφορα μεγέθη.Είμαι πολύ ευχαριστημένη.Κάνω εκεί κρέπες και δεν κολλάνε καθόλου!Και η τιμή του είναι μια χαρά!

Έναν τρόπο αποστολής νομίζω βγάζει το iherb.Αυτόν θα επιλέξεις, όχι συστημένα και τέτοια επικίνδυνα για τελωνείο!

κοίτα να δεις που ψάχνω όλη μέρα το iherb για διάφορα άλλα και τα τηγάνια δεν τα είχα δει.. ευχαριστώ πολύ.. πάω για μελέτη...

σε ευχαριστω πολύ κορίτσι.

προτεινεις να του πω εγω τιμή πρωτα ή να τον ρωτησω αυτον;;

Το έχω κάνει μια φορά και πρότεινα εγώ τιμή και την δέχτηκε τελικά.Κοίτα εγώ δεν θα ρωτούσα.Θα σκεφτόμουν πόσα είμαι διατεθειμένη να δώσω για το εν λόγω προϊόν, τόσα θα του έκανα προσφορά!Αν την δεχτεί ή όχι είναι δικό του θέμα!Μην μπεις σε παζάρια εκτός κι αν προτίθεσαι να δώσεις περισσότερα!;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνώ με τις από πάνω μου :tongue::tongue: μια μέλλουσα μητέρα που επιλέγει αφρόλουτρο για το νεογέννητο της βάση της μυρουδιάς και το τι τις λένε οι γύρω της δεν θα σε ακούσει μην ασχολείσαι θα βρεθείς μπλεγμένη ;);)

πράγμα που μου θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό...... κατά προτίμηση πρίν έρθει ο μπέμπης :tongue::tongue:

Από τότε που γεννήθηκε η μικρή μέχρι και σήμερα χρησιμοποιούμε μόνο weleda.Μου αρέσει πολύ γιατί και αφρό κάνει και η μυρωδίτσα του μου αρέσει πάρα πολύ(αλλά αυτό είναι υποκειμενικό).Πάντως το τελευταίο που με νοιάζει είναι το άρωμα,Και εντελώς άοσμο να ήταν πάλι θα το έπαιρνα.Άλλωστε τα μωρουδάκια μυρίζουν τοοοοσο όμορφα από μόνα τους!!!!!:P

κοίτα να δεις που ψάχνω όλη μέρα το iherb για διάφορα άλλα και τα τηγάνια δεν τα είχα δει.. ευχαριστώ πολύ.. πάω για μελέτη...

Να είσαι καλά!Τίποτα!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια.

Επιμένει όμως να της βρώ σαμπουάν φυσικό που να μυρίζει όμορφα.

Αυτό νομίζω οτι κάποια το χρησιμοποιεί,μυρίζει καλά;

Το είχα εγώ και μύριζε πολύ ωραία.

Αλλά όπως και να έχει, τα Welenda δεν τα αλλάζω με τίποτα!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Συγνωμη για το ασχετο αλλα καποια στιγμη καποια κοπελα ειχε πει οτι εργαζεται σε εταιρεια ταχυμεταφορων.Αν το διαβασει ας μου απαντησει εστω με ενα πμ. Η και οποιαδηποτε αλλη γνωριζει αυτο το θεμα. Ευχαριστω προκαταβολικα

Αχ σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ακριβώς με ενδιαφέρει και εμένα να μην μπορεί να τις βγάλει. Και πάλι ευχαριστώ! ;)

Να εχεις στο νου σου ότι οι αγγλικές πρίζες είναι διαφορετικές από τις Ελληνικές απότε καλύτερα να αγοράσεις από Ελλάδα.

Εγω έχω πάρει αυτά http://www.safebebe.gr/products_more...cid=39&pid=554 και είναι πολύ καλά γιατί ο μικρός δεν μπορούσε να τα βγάλει με τίποτα. Ακόμα και τωρα που είναι δυο, παρόλο που μας έχει δει πώς τα βγάζουμε, δεν μπορεί να τα βγάλει.

Τις ίδιες ακριβώς έχει το jumbo 1,99ε/6τεμ και πράγματι δεν βγαίνουν με τα χέρια(εξ ιδίας πείρας).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...