Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ILONKA μηπως θυμασαι απο που τα ειχες παρει? ψαχνω λιγο καιρο τωρα αλλα δεν εχω βρει καποιο να στελνει ελλαδα...

Κιέγω θελω να μαθω.

Εχω βρει το concord transformer T στις 130 λιρες μαζι με τα μεταφορικα.

Υπαρχει κατι καλυτερο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα τα καρεκλάκια τα είχα πάρει από το kidsroom.de και από το kiddies24 . Νομιζω ότι ένα από τα δύο (μαλλον το δευτερο) όταν παραγγελνεις μέσω paypal έχει και κάποια έκπτωση.

Μολις διαβασα αυτο που εγραψες.

Αρα μια χαρα το βρηκα. Στο Γερμανικο εχει 180 χωρις μεταφορικα.

Να σε ρωτησω βρε καλο μου κοριτσι (συγνωμη που σε επρηξα) το δεσιμο πισω ειναι σταθερο?

Η κοπελα στον αντιπροσωπο της Ελλαδας μου ειπε να προτιμησω το XT gγιατι εχει το κλασικο συστημα isofix (αυτο με την μεταλλικη μπαρα)

Εσυ τι λες?

Εχω κάνει διδακτορικό στα χαμένα δέματα τον τελευταίο καιρό. Αυτά τα μαιλ μου φαίνονται τυποποιημένες απαντήσεις.... Λοιπόν, αν έχεις καλές σχεσεις με το ταχυδρομείο της περιοχής σου θα πας και θα τους βάλεις να ψάξουν, λεγοντας ότι το δέμα ξεχωρίζει εύκολα γραφει άμαζον παντού, γιατί δεν τα βάζουν αλφαβητικά είναι χύμα. Οπότε αν τους στείλεις να ψάξουν χωρίς διευκρίνηση θα κάνουν παρα πολύ ώρα θα εκνευριστούν και δεν θα κοιτάξουν..............

σωστα τα λες, αλλα ασ πω και γω καπου τον πονο μου...

παω στο ταχυδρομειο μυτιληνης και μπλα μπλα τα γνωστα και εν τελει τους λεω σας παρακαλω ψαξτε το ειναι ενα δεμα απο το αμαζον γραφει παντου αμαζον γυρω γυρω ξεχωριζει πανευκολα, ειναι πασιφανες απο παντου, και ο κυριος που του μιλουσα με κοιταει και μου λεει "μας δουλευεις κοπελα μου, δες εδω τι γινεται νομιζεις οτι εισαι η μονη???" και μου δειχνει απο πισω στοιβαγμενες ντανες με δεματα απο αμαζον :shock::shock::shock::shock:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

σωστα τα λες, αλλα ασ πω και γω καπου τον πονο μου...

παω στο ταχυδρομειο μυτιληνης και μπλα μπλα τα γνωστα και εν τελει τους λεω σας παρακαλω ψαξτε το ειναι ενα δεμα απο το αμαζον γραφει παντου αμαζον γυρω γυρω ξεχωριζει πανευκολα, ειναι πασιφανες απο παντου, και ο κυριος που του μιλουσα με κοιταει και μου λεει "μας δουλευεις κοπελα μου, δες εδω τι γινεται νομιζεις οτι εισαι η μονη???" και μου δειχνει απο πισω στοιβαγμενες ντανες με δεματα απο αμαζον :shock::shock::shock::shock:

Πλάκα!!! Συγγνώμη, αλλά έχει πολύ πλάκα!!! Όταν είχα παει εγώ φαίνεται δεν είχε πολλά γιατί το βρήκε αμέσως η κυρά!!! Συγγνώμη γελάω!!! ΑΧ! Τελικά το βρήκαν το δέμα σου;

a0Nsp3.png

Πλάκα!!! Συγγνώμη, αλλά έχει πολύ πλάκα!!! Όταν είχα παει εγώ φαίνεται δεν είχε πολλά γιατί το βρήκε αμέσως η κυρά!!! Συγγνώμη γελάω!!! ΑΧ!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

για να συνεχισεις να γελας, πηγα να παραλαβω την τουρτα του γιου μου για τα πρωτα μας γεννεθλια και ηταν ΟΛΗ ροζ!!!!!!!!!!!!!!!! η κοπελα αντι να γραψει στο χαρτακι της παραγγελιας χρονια πολλα μπεμπη, εγραψε μπεμπα... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

(και ας μην συνεχισω καλυτερα γιατι ειμαι ηδη εκτος θεματος !!!!)

edit, ναι τελικα μου ηρθε σημερα χαρτακι να παω να παραλαβω

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

για να συνεχισεις να γελας, πηγα να παραλαβω την τουρτα του γιου μου για τα πρωτα μας γεννεθλια και ηταν ΟΛΗ ροζ!!!!!!!!!!!!!!!! η κοπελα αντι να γραψει στο χαρτακι της παραγγελιας χρονια πολλα μπεμπη, εγραψε μπεμπα... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

(και ας μην συνεχισω καλυτερα γιατι ειμαι ηδη εκτος θεματος !!!!)

edit, ναι τελικα μου ηρθε σημερα χαρτακι να παω να παραλαβω

Απαπά!!! Και χα χα χα!!! Ελπίζω να πρόλαβες να πάρεις άλλη!

a0Nsp3.png

Πάρε και sudocream_weleda_.Άνω των 40ευρώ είναι 10ε τα μεταφορικά.

Ευχαριστώ! Μόνο, αν δεν κάνω κάτι λάθος, στο καλάθι που εβαλα με τα 10 γάλατα 15 τα έβαλε τα μεταφορικά, αλλά δεν είμαι και σίγουρη ότι είναι έτσι γιατί δεν το προχώρησα... Μακάρι να είναι 10, ακόμα καλύτερα!!!!!

a0Nsp3.png

Σχετικά με τα δέματα που περιμένω από άμαζον και τζάβαρι και δεν έχουν έρθει...

Επίσης λέτε να έχει καμία σχέση ότι και αυτά που περίμενα από άμαζον έφυγαν από γερμανικές αποθήκες και τα άλλα δέματα που δεν έχουν έρθει είναι από javari.de ;;;;

Πριν 2 μερες παρελαβα με ελτα δεμα απο javari.de που ειχα παραγγειλει 9/12:shock: ,3 μηνες πριν!!!!!!

Ειχα στειλει email τον Ιανουαριο στο javari και μου ειχαν ξαναστειλει τα παπουτσια τα οποια και ειχα παραλαβει σε 10 μερες τοτε.

Ξαφνικα προχθες παραλαμβανω το δεμα και επαθα!!!!Κοιταζω ημερομηνια και διαπιστωνω οτι ηταν η πρωτη παραγγελια.......Ειναι θεμα των ΕΛΤΑ νομιζω,τελικα!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Από αυτόν τον πωλητή περιμένω θήκη σήμερα αύριο. Αυτή ψάχνεις ή έκαν λάθος;

Δεν ψάχνω τέτοια γιατί μου φαίνεται ότι η "γλώσσα" θα είναι ενοχλητική.

Για γράψε εντυπώσεις όταν παραλάβεις μήπως και αλλάξω γνώμη:)

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

να σου πω εμένα ήταν με τα μεταφορικά 58 λίρες όλα μαζί και μου έκανε την έκπτωση.Επειδή τον βρήκα από ιντερνετ δεν θυμάμαι αν έλεγε κάτι αλλά μπορεί να έλεγε από 50 λίρες και πάνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

να σου πω εμένα ήταν με τα μεταφορικά 58 λίρες όλα μαζί και μου έκανε την έκπτωση.Επειδή τον βρήκα από ιντερνετ δεν θυμάμαι αν έλεγε κάτι αλλά μπορεί να έλεγε από 50 λίρες και πάνω.

δυστυχώς δεν δουλεύει :(

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλήσπέρα κορίτσια. Πρέπει να αρχίσω να κάνω babyproofing στο σπίτι και λέω να αρχίσω με προστατευτικά για μπρίζες. Κοίταξα στο Safe-bebe και στο Amazon αλλά έχω μπερδευτεί..:shock: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμμένο που να το έχετε χρησιμοποιήσει;

jxhyp3.png

Δεν ψάχνω τέτοια γιατί μου φαίνεται ότι η "γλώσσα" θα είναι ενοχλητική.

Για γράψε εντυπώσεις όταν παραλάβεις μήπως και αλλάξω γνώμη:)

koligibi, δεν έχω αυτό το κινητό αλλά επειδή έβαλες αυτή την εικόνα γι' αυτό έστειλα αυτό. Αν βάλεις το μοντέλο σου στην μηχανή αναζήτησης του (εκάστοτε) μαγαζιού θα σου βγάλει προϊόντα σχετικά με αυτό.

Μπορεί να έχει και άλλες θήκες. (όχι μόνο αυτός ο πωλητής.Έχει αρκετούς που στέλνουν Ελλάδα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...