Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Σ'ευχαριστω

Το XT ή το T εχετε?

(ποια ειναι η διαφορα εκτος απο την τιμη :lol: ? )

Να ρωτησω και ποσο το πηρατε για να ξερω μηπως πρεπει να περιμενω κι'αλλο?

εχω βαλλει στο αμαξι του παππου το Τ και στο δικο μου ενα αλλο μοντελο που λεγεται transformer click. Το χτ και το τ απο οσο θυμαμαι διαφερουν στο ισοφιξ το ενα ειναι μεταλλικο ενω το αλλο εχει ισοφιξ με ιμαντες. κατα τα αλλα το xt ειναι μοντελο 2009, το t 2010, click 2011. Τα ειχα παρει απο γερμανικες σελιδες γιατι σε αντιθεση με το αμαζον δεν φορολογουν τα καρεκλακια με το τρελλο 23% .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκλεισα εισιτήριο από το airtickets και μου έστειλαν κουπόνι για πεντε ευρώ για το επόμενο εισιτήριο. Δυστυχώς τα υπόλοιπα εισιτήρια της οικογένειας τα είχα ήδη κλείσει απευθείας από την aegean. Δεν ξερω αν στέλλουν σε όλους κουπόνι ούτε για πόσο καιρό, δεν είδα καμία ανακοίνωση σχετική. Τώρα πρέπει να κλείσω και για τα πεθερικά μου και θα δω τι θα συμβεί

a0Nsp3.png

Ψάχνω μία τέτοια θήκη κινητού samsung galaxy s2.

Τη βρήκα σε ένα πωλητή στο ebay αλλά δε στέλνει ελλάδα.

Τι άλλες επιλογές έχουμε?

Δεν έχω ιδέα από sites κινητών στο εξωτερικό

$(KGrHqVHJC0FCyfOMj5oBQygJy3o!Q~~60_58.JPG

QnL8p2.png

Και ναι, το μωρό μου μεγάλωσε και αρνείται να θηλάσει, αρχίσαμε με novalac 2. Δεν έχω πάρει ποτέ απ' έξω, αλλά θυμαμαι ότι έχει αναφερθεί κάποτε ή μάλλον περισσότερες από μία φορές. Τι ισχύει τώρα; Από που συμφέρει; Ξέρει κάποια; Από το aporot ή από αλλού; Ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και κάτι άλλο θέλω κι εγώ να ρωτήσω για το sportsdirect. Στέλνουν με την εγγραφή εκπτωτικό κωδικό για την πρώτη παραγγελία;

ούτε εμένα μου έστειλαν ούτε στην πρώτη ούτε στην δεύτερη παραγγελία.. όμως χρησιμοποίησα πριν κανένα μήνα έναν κωδικό που είχε αναρτήσει κάποια κοπέλα εδώ..

CTS530VQ87IW 10% έκπτωση στα ρούχα... για δοκίμασε αν ισχύει ακόμα

Και ναι, το μωρό μου μεγάλωσε και αρνείται να θηλάσει, αρχίσαμε με novalac 2. Δεν έχω πάρει ποτέ απ' έξω, αλλά θυμαμαι ότι έχει αναφερθεί κάποτε ή μάλλον περισσότερες από μία φορές. Τι ισχύει τώρα; Από που συμφέρει; Ξέρει κάποια; Από το aporot ή από αλλού; Ευχαριστώ!

Το νοβαλακ συμφέρει απο aporot.γενικα το αποροτ έχει σχεδόν όλα τα γάλατα και μόνο 10 ? μεταφορικά.αν ψωνιζεις ποσότητες συμφέρει ΤΡΕΛΑ.κριμα που δεν έχει Χίπ.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

εχω βαλλει στο αμαξι του παππου το Τ και στο δικο μου ενα αλλο μοντελο που λεγεται transformer click. Το χτ και το τ απο οσο θυμαμαι διαφερουν στο ισοφιξ το ενα ειναι μεταλλικο ενω το αλλο εχει ισοφιξ με ιμαντες. κατα τα αλλα το xt ειναι μοντελο 2009, το t 2010, click 2011. Τα ειχα παρει απο γερμανικες σελιδες γιατι σε αντιθεση με το αμαζον δεν φορολογουν τα καρεκλακια με το τρελλο 23% .

ILONKA μηπως θυμασαι απο που τα ειχες παρει? ψαχνω λιγο καιρο τωρα αλλα δεν εχω βρει καποιο να στελνει ελλαδα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ούτε εμένα μου έστειλαν ούτε στην πρώτη ούτε στην δεύτερη παραγγελία.. όμως χρησιμοποίησα πριν κανένα μήνα έναν κωδικό που είχε αναρτήσει κάποια κοπέλα εδώ..

CTS530VQ87IW 10% έκπτωση στα ρούχα... για δοκίμασε αν ισχύει ακόμα

Σε ευχαριστώ, δεν τον δοκίμασα, την έκανα τελικά χθες την παραγγελία.

Σχετικά με τα δέματα που περιμένω από άμαζον και τζάβαρι και δεν έχουν έρθει, έστειλα μέιλ παραπόνων στην εξυπηρέτηση πελατών στα ελτά και η απάντηση είναι η εξής :

Αγαπητέ κύριε,

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας ενημερώνουμε ότι τα αναφερόμενα σε αυτό ταχυδρομικά αντικείμενα ανήκουν στην κατηγορία της απλής αλληλογραφίας (δεν φέρουν αριθμό κατάθεσης), η οποία σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και τον Χάρτη Υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους καταναλωτές, δεν καταγράφεται αναλυτικά στα διάφορα στάδια της διαβίβασής της, (κατάθεση, περισυλλογή, διαλογή, διανομή), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό και ως εκ τούτου υπάρχει αντικειμενική δυσκολία διερεύνησης των όρων διαχείρισης του.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα έχουν προωθηθεί στα αρμόδια στελέχη του ΕΛΤΑ και θα ενημερωθείτε σχετικά με νεότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Έχω εκνευριστεί πολύ. Τι να κάνω τώρα;;

Δηλαδή δεν υπάρχει πουθενά ένας κατάλογος με τα δέματα που μπαίνουν στη χώρα;; Ή πολλά ζητάω;;;;;;;;;; :rolleyes::rolleyes:

Θα ξαναπάρω στα κεντρικά του νομού και της περιφέρειας.

Καμιά άλλη ιδέα;

Επίσης λέτε να έχει καμία σχέση ότι και αυτά που περίμενα από άμαζον έφυγαν από γερμανικές αποθήκες και τα άλλα δέματα που δεν έχουν έρθει είναι από javari.de ;;;;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Ψάχνω μία τέτοια θήκη κινητού samsung galaxy s2.

Τη βρήκα σε ένα πωλητή στο ebay αλλά δε στέλνει ελλάδα.

Τι άλλες επιλογές έχουμε?

Δεν έχω ιδέα από sites κινητών στο εξωτερικό

$(KGrHqVHJC0FCyfOMj5oBQygJy3o!Q~~60_58.JPG

Από αυτόν τον πωλητή περιμένω θήκη σήμερα αύριο. Αυτή ψάχνεις ή έκαν λάθος;

Το νοβαλακ συμφέρει απο aporot.γενικα το αποροτ έχει σχεδόν όλα τα γάλατα και μόνο 10 ? μεταφορικά.αν ψωνιζεις ποσότητες συμφέρει ΤΡΕΛΑ.κριμα που δεν έχει Χίπ.

15 ευρώ βγάζει μεταφορικά, αλλά και πάλι με 10 γάλατα βγαίνει η μισή τιμή στο γάλα, τρομερό! Ευχαριστώ πολύ!

a0Nsp3.png

Σε ευχαριστώ, δεν τον δοκίμασα, την έκανα τελικά χθες την παραγγελία.

Σχετικά με τα δέματα που περιμένω από άμαζον και τζάβαρι και δεν έχουν έρθει, έστειλα μέιλ παραπόνων στην εξυπηρέτηση πελατών στα ελτά και η απάντηση είναι η εξής :

Αγαπητέ κύριε,

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας ενημερώνουμε ότι τα αναφερόμενα σε αυτό ταχυδρομικά αντικείμενα ανήκουν στην κατηγορία της απλής αλληλογραφίας (δεν φέρουν αριθμό κατάθεσης), η οποία σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και τον Χάρτη Υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους καταναλωτές, δεν καταγράφεται αναλυτικά στα διάφορα στάδια της διαβίβασής της, (κατάθεση, περισυλλογή, διαλογή, διανομή), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό και ως εκ τούτου υπάρχει αντικειμενική δυσκολία διερεύνησης των όρων διαχείρισης του.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα έχουν προωθηθεί στα αρμόδια στελέχη του ΕΛΤΑ και θα ενημερωθείτε σχετικά με νεότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Έχω εκνευριστεί πολύ. Τι να κάνω τώρα;;

Δηλαδή δεν υπάρχει πουθενά ένας κατάλογος με τα δέματα που μπαίνουν στη χώρα;; Ή πολλά ζητάω;;;;;;;;;; :rolleyes::rolleyes:

Θα ξαναπάρω στα κεντρικά του νομού και της περιφέρειας.

Καμιά άλλη ιδέα;

Επίσης λέτε να έχει καμία σχέση ότι και αυτά που περίμενα από άμαζον έφυγαν από γερμανικές αποθήκες και τα άλλα δέματα που δεν έχουν έρθει είναι από javari.de ;;;;

Εχω κάνει διδακτορικό στα χαμένα δέματα τον τελευταίο καιρό. Αυτά τα μαιλ μου φαίνονται τυποποιημένες απαντήσεις.... Λοιπόν, αν έχεις καλές σχεσεις με το ταχυδρομείο της περιοχής σου θα πας και θα τους βάλεις να ψάξουν, λεγοντας ότι το δέμα ξεχωρίζει εύκολα γραφει άμαζον παντού, γιατί δεν τα βάζουν αλφαβητικά είναι χύμα. Οπότε αν τους στείλεις να ψάξουν χωρίς διευκρίνηση θα κάνουν παρα πολύ ώρα θα εκνευριστούν και δεν θα κοιτάξουν. Από τζαβαρί δεν ξερω διακριτικά δέματος. ΑΛΛΑ τυπικά δεν είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν αν δεν έχεις ειδοποιητήριο. Σε περίπτωση που δεν τους πείσεις να ψάξουν, θα ζητήσεις να σου πουν που είναι το κέντρο διαλογής της περιοχής σου. Αν είναι κοντά θα πας προσωπικά και θα τους πεις ότι περιμένες δέμα(τα) με ημερομηνία τάδε τάδε τάδε (συνήθως η αναμενόμνη ημερομηνία από άμαζον είναι και η σωστή) και ότι επειδή μια άλλη φορά δεν είχε έρθει ειδοποιητήριο αλλά βρήκες παρόλαυτά το δέμα μετά από φασαρία στο ταχυδρομείο (θα σε πιστεψουν, συμβαίνει πολύ συχνά, αν διαβάζεις τι γραφουμε εδώ) θέλεις οπωσδήποτε να ελεγξουν τα δέματα που έφτασαν από την τάδε ημερομηνία για σένα. Επίσης θα γνωριστείς με τον ταχυδρόμο του δρόμου σου και θα λες με κάθε ευκαιρία το όνομά και τον δρόμο σου κι έτσι δεν θα ξαναχαθεί κανένα ειδοποιητήριο (γιατί το δεμα σου είναι εκεί να είσαι σίγουρη, κι έτσι να φερθείς, το ειδοποιητήριο έχει παραπέσει, μην τους κατηγορήσεις ότι το έχασαν αυτοί, χαμένη από χερι). Και θα τους πεις ότι στο ταχυδρομείο δεν ψάχνουν και ζητάνε δεύτερο ειδοποιητήριο. Εκεί καταγραφονται όλα τα δεματα που φτάνουν στο κέντρο διαλογής για την ευρύτερη περιοχή όχι μόνο για το δικό σου ταχυδρομείο. Θα σου βρουν τα δεματά σου και θα σου βγάλουν ειδοποιητήριο. Η δουλειά γίνεται και από το τηλέφωνο. Θα ζητήσεις το τηλεφωνο του κέντρου διαλογής, θα μιλήσεις με τον υπεύθυνο. Τα εμαιλ είναι για παράπονα γενικά. Αν θέλεις αποτέλεσμα θέλει λίγο τρεξιμο και επιμονή, να μην υποχωρήσεις σε καμία δικαιολογία... Και μην ανησυχείς μια φορά να το κάνεις και να κάνεις το σοου σου (προσοχή στο κέντρο διαλογής, εκείνοι βγάζουν τα ειδοποιητήρια) δεν θα σου ξαναχάσουν ειδοποιητήριο. Γνώρισε και τον ταχυδρόμο σας, πάρε το γλυκό σου ύφος και πες του καλέ ότι έχεις μωρά και ταλαιπωρείσαι να ψάχνεις τα δέματα κτλ. Διάβασε οσα γράφω, κρατησε την ουσία και την διαδικασία και βάλε όσα μπαχαρικά σηκώνει ο οργανισμός σου!! Καλη επιτυχία τα δεματα ειναι στο ταχυδρομείο και σε περιμένουν! Πες μας τι έγινε αύριο μεθαύριο, τους εχω άχτι!

Μάλλον εχει σχεση με το ότι δεν λειτουργεί τίποτα καλά πλέον εδώ και όχι με την γερμανία. Τα δέματα είναι εδώ επαναλαμβάνω και σε περιμένουν.

a0Nsp3.png

ILONKA μηπως θυμασαι απο που τα ειχες παρει? ψαχνω λιγο καιρο τωρα αλλα δεν εχω βρει καποιο να στελνει ελλαδα...

Ολα τα καρεκλάκια τα είχα πάρει από το kidsroom.de και από το kiddies24 . Νομιζω ότι ένα από τα δύο (μαλλον το δευτερο) όταν παραγγελνεις μέσω paypal έχει και κάποια έκπτωση.

Στο sportsdirect στα παπούτσια τα νουμερα είναι με την αγγλική αρίθμιση;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...