Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπερδεύτηκα, δηλαδή πως συμφέρει να ψωνίζουμε από το sportsdirect ?

Σε λίρες ή σε ευρώ ?:confused:

από οποιοδήποτε σαιτ αν την μετατροπή την κάνει το ίδιο το site και η συναλλαγματική διαφορά που έχει ορίσει είναι καλή τότε ψωνίζεις σε ευρώ (το σαιτ σε χρεώνει σε ευρώ το paypal σε χρεώνει σε ευρώ η κάρτα σε χρεώνει σε ευρώ καμία συναλλαγματική διαφορά) ;);)

Το συγκεκριμένο σαιτ (αν και δεν το έχω προχωρήσει για να δω τι χρεώνει παρακάτω) στα περισσότερα είδη του χρεώνει το ποσό της λίρας σε ευρώ π.χ έχει μία μπλούζα 6 λίρες δεν κάνει την μετατροπή αλλά το ποσό μένει στα ίδια επίπεδα 6 ευρώ οπότε αν στο τέλος δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι συμφέρει να ψωνίζεις σε ευρώ

το σαιτ χρεώνει ευρώ το paypal ευρώ η τράπεζα καμιά μετατροπή + το ότι έχεις ήδη ωφεληθεί από την μη μετατροπή της λίρας σε ευρώ

δεν έχω πιεί καφέ ακόμα ε???:tongue::tongue::tongue: αν δεν βγάζει νόημα :oops::oops:

KbLyp3.png 4AByp3.png

από οποιοδήποτε σαιτ αν την μετατροπή την κάνει το ίδιο το site και η συναλλαγματική διαφορά που έχει ορίσει είναι καλή τότε ψωνίζεις σε ευρώ (το σαιτ σε χρεώνει σε ευρώ το paypal σε χρεώνει σε ευρώ η κάρτα σε χρεώνει σε ευρώ καμία συναλλαγματική διαφορά) ;);)

Το συγκεκριμένο σαιτ (αν και δεν το έχω προχωρήσει για να δω τι χρεώνει παρακάτω) στα περισσότερα είδη του χρεώνει το ποσό της λίρας σε ευρώ π.χ έχει μία μπλούζα 6 λίρες δεν κάνει την μετατροπή αλλά το ποσό μένει στα ίδια επίπεδα 6 ευρώ οπότε αν στο τέλος δεν υπάρχει καμιά διαφοροποίηση τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι συμφέρει να ψωνίζεις σε ευρώ

το σαιτ χρεώνει ευρώ το paypal ευρώ η τράπεζα καμιά μετατροπή + το ότι έχεις ήδη ωφεληθεί από την μη μετατροπή της λίρας σε ευρώ

δεν έχω πιεί καφέ ακόμα ε???:tongue::tongue::tongue: αν δεν βγάζει νόημα :oops::oops:

Κυρία κυρία εγώ που ήπια τον καφέ μου αφού με ξύπνησε το "λουλούδι" μου στις 7μίση γκρρρρρ το κατάλαβα!!

Delivery Information

Noel Mini Nydy Grey Casual Shoe 1Y13029/13 5 UK Toddler

Sold by Amazon EU S.a.r.L.

£23.62 Item Subtotal: £19.20

Delivery & Handling:

£0.00 Total before VAT:

£19.20

VAT:

£4.42

Total:

£23.62

Paid by Amex:

£23.6

· Bedroom Athletics Women's Charly Sand 210-636-306 Large

Sold by Amazon EU S.a.r.L.

£5.13 Item Subtotal:

£4.17

Delivery & Handling:

£0.00 Total before VAT:

£4.17

VAT:

£0.96

Total:

£5.13

Τελικα μας χρεωνουν επιπλεον φορο απο την αναγραφομενη τιμη σε ολα τα ειδη?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα μας χρεωνουν επιπλεον φορο απο την αναγραφομενη τιμη σε ολα τα ειδη? [/font]

τα παιδικα ειδη στο αμαζον ειναι χωρις το φπα, και επιπλεον, σε οτι εχει φπα ειναι 21% και οχι 23%, οποτε στα αποφορολογει και στα ξαναφορολογει με 23%

καλημερα!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Έχω εδώ και κάποια χρόνια αυτόν http://www.meandhome.gr/prod/mikrosyskeyes/atmomageires/atmomageiras-kenwood-fs560/prod1922103pp/

Δεν θυμάμαι πόσο τον είχαμε πάρει ακριβώς αλλά και τότε τσιμπημένη ήταν η τιμή του!Πάντως είμαι σούπερ ευχαριστημένη!Τον είχα πάρει από φυσικό κατάστημα!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Έχω εδώ και κάποια χρόνια αυτόν http://www.meandhome.gr/prod/mikrosyskeyes/atmomageires/atmomageiras-kenwood-fs560/prod1922103pp/

Δεν θυμάμαι πόσο τον είχαμε πάρει ακριβώς αλλά και τότε τσιμπημένη ήταν η τιμή του!Πάντως είμαι σούπερ ευχαριστημένη!Τον είχα πάρει από φυσικό κατάστημα!

Ευχαριστώ πολύ, έλεγα να βρω κάτι πιο οικονομικό, αλλά φαίνεται πολύ καλός

a0Nsp3.png

Τα robeez στο αμαζον από 8 λίρες τα εχετε δει, ε;

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_76_1?rh=n%3A355005011%2Cn%3A!362350011%2Cn%3A362352011%2Ck%3Arobeez%2Cp_76%3A419159031&bbn=362352011&sort=price&keywords=robeez&ie=UTF8&qid=1362863950&rnid=419157031

αν εχει κάποια μπορει να πει αν ισχύει η αντιστοιχια που δίνει το άμαζον για τα νούμερα;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

...Οπότε ήθελα πάλι Romer/Britax kidfix sict ή Concord transformer XT. Είναι και τα δύο πανάκριβα αλλά επειδή είχαμε ήδη μία πολύ άσχημη εμπειρία ακολουθώ πιστά τα επίσημη τεστ της ADAC και προσπαθώ να μην επηρρεάζομαι τόσο από τα ριβιους των χρηστών. Οταν δεις το αμάξι στραπατσαρισμένο και το παιδί καλά αρχίζεις να το ψάχνεις.

Εχει καμια μανουλα το concord transorfmer?

Καμια γνωμη?

Το εχει σε καλη τιμη, σχετικα βεβαια,στο αμαζον (και το γερμανικο)

Ευχαριστω

Από το www.sportsdirect.com είστε ευχαριστημένες όσες έχετε ψωνίσει; Παιζει να μην είναι αυθεντικά;

Εχει απαντηθει αυτο για την αυθεντικοτητα απο καποιον???Ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες, που ενω παρηγγειλα τελικα .....αναρωτιεμαι μηπως........:?

r1OMp3.png KcCbp3.png

Εχει καμια μανουλα το concord transorfmer?

Καμια γνωμη?

Το εχει σε καλη τιμη, σχετικα βεβαια,στο αμαζον (και το γερμανικο)

Ευχαριστω

Εχουμε και το concord transformer. Δυστυχως εαν καποιο καρεκλακι ειναι καλο η οχι ο μαθαινουμε μετα απο ενα ατυχημα. οποτε στην επιλογη του βασιστηκα σε αξιοπιστους ελεγχους. Κατα τα αλλα το υφασμα και τα πλαστικα μερη φαινονται πολυ καλα.

Εχει απαντηθει αυτο για την αυθεντικοτητα απο καποιον???Ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες, που ενω παρηγγειλα τελικα .....αναρωτιεμαι μηπως........:?

Κορίτσια και κάτι άλλο θέλω κι εγώ να ρωτήσω για το sportsdirect. Στέλνουν με την εγγραφή εκπτωτικό κωδικό για την πρώτη παραγγελία;

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...