Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ωχ!!!!Μας αναψες φωτιες....δεν περιμενα να εχει τοσο χαμηλα μεταφορικα για αποστολη ποδηλατου!!!!Φοβερες εκπτωσεις, δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω, δεν εχω ξαναψωνισει απο sportsdirect αλλα αυτη την φορα δεν θα αντισταθω!:tongue:

δηλαδή πόσο ειναι τα μεταφορικά ελλάδα για αγορά ποδηλάτου;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγγνωμη τι εννοεις πληρωσες σε ευρω και όχι λίρες γιατι μάλλον είναι και εις βάρος της δικης μου τσεπης

Και εγώ σε ευρώ πλήρωσα. Αντί για λίρες στο site του sportsdirect το είχα γυρίσει σε ευρώ και κερδισμένη βγήκα (νομίζω), αφού για κάποιο λόγο το σύστημά τους δεν έκανε τη μετατροπή. Δηλάδη μία μπλούζα που είχε 7 λίρες στη μετατροπή την άφηνε 7 ευρώ :tongue:. Στο σύνολο αντί για 163 λίρες μου έβγαλε 163 ευρώ (και τόσα πλήρωσα).

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Και εγώ σε ευρώ πλήρωσα. Αντί για λίρες στο site του sportsdirect το είχα γυρίσει σε ευρώ και κερδισμένη βγήκα (νομίζω), αφού για κάποιο λόγο το σύστημά τους δεν έκανε τη μετατροπή. Δηλάδη μία μπλούζα που είχε 7 λίρες στη μετατροπή την άφηνε 7 ευρώ :tongue:. Στο σύνολο αντί για 163 λίρες μου έβγαλε 163 ευρώ (και τόσα πλήρωσα).

εχει αλλαξει η ισοτιμια λιρας ευρω.. 1 λιρα=1,15 ευρω

www.xe.com

και το αμαζον προχτες που παρελαβα αυτην την ισοτιμια ειχε στην αποδειξη

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

εχει αλλαξει η ισοτιμια λιρας ευρω.. 1 λιρα=1,15 ευρω

www.xe.com

και το αμαζον προχτες που παρελαβα αυτην την ισοτιμια ειχε στην αποδειξη

Δεν κοιταξα την ισοτιμία γιατί δεν εννούσα τη μετατροπή στο paypal.

Π.Χ. αυτό το ποδήλατο http://www.sportsdirect.com/cosmic-princess-14-inch-bike-girls-934059 το έχει στις 54.99 λίρες. Αν επιλέξω στο site πάνω δεξιά αντί για GBP το ΕURθα βγάλει 54.99 ευρώ και όχι 63 ευρώ περίπου

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Αυτή την φορά έβαλα στο καλάθι μου και ένα ποδήλατο για εμένα (μου έκλεψαν το παλιό αγαπημένο μου και ακριβοπληρωμένο ποδηλατάκι , που είχα αγοράσει με πολλές στερήσεις όταν έκανα μεταπτυχιακό στην Ιταλία) έχετε ποτέ παραγγείλει κάτι ανάλογο; η εμπειρία σας;

Έχω βάλει αυτό http://www.sportsdirect.com/Cycling/silver-fox-ashmore-26-inch-mountain-bike-ladies-932175 , απλά μετά την πικρή μου εμπειρία δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, αφού το χρησιμοποιώ ελάχιστα μόνο τις Κυριακές που πάμε στο εξοχικό. Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε , ευχαρίστως!!!

αυτό το πρόσεξες?

All of our bikes are sold part constructed. Please be aware therefore that you will be required to fit certain parts and make setup adjustments to components such as the gears and brakes prior to use and also on an ongoing basis for maintenance purposes.

μήπως θα πρεπει να το συναρμολογήσεις?

προφανώς ερχεται σε κουτί, γι αυτό ειναι φθηνα τα μεταφορικά?

dJzIp2.png Fysmp3.png

αυτό το πρόσεξες?

μήπως θα πρεπει να το συναρμολογήσεις?

προφανώς ερχεται σε κουτί, γι αυτό ειναι φθηνα τα μεταφορικά?

Γεια σου και ευχαριστώ για την παρατήρηση,

Το πρόσεξα αργότερα αλλά δεν με πειράζει...( θα μου το συναρμολόγηση ο άντρας μου, στο παρελθόν ασχολείτο με τον μοντελισμό αρά το κατέχει) .

Τα πάντα έρχονται σε μεγάλες κουτές , άψογη συσκευασία και οργάνωση.

Σε μια παραγγελία που έκανα πριν τα Χριστούγεννα αξίας 450 ευρώ ( πληρωμένα σε λίρες, εννοώ ότι έκανε το παυπαλ την μετατροπή, μου έκαναν δώρο και 2 μεγάλες χιονομπάλες και 2 μεγάλες κούπες με τον λογότυπό τους, η αποστολή δε ταχύτατη ... Πέμπτη μεσημέρι η παραγγελία και Δευτέρα πρωί παρέλαβα σπίτι μου με DHL.

Δεν κοιταξα την ισοτιμία γιατί δεν εννούσα τη μετατροπή στο paypal.

Π.Χ. αυτό το ποδήλατο http://www.sportsdirect.com/cosmic-princess-14-inch-bike-girls-934059 το έχει στις 54.99 λίρες. Αν επιλέξω στο site πάνω δεξιά αντί για GBP το ΕURθα βγάλει 54.99 ευρώ και όχι 63 ευρώ περίπου

Κοριτσάκι όπως τα λες είναι ....

Βγήκα αρκετές φορές '' χαμένη '' μέχρι να ανοίξω τα μάτια μου και να επιλέγω τις τιμές σε ευρώ. Μάλιστα σε παραγγελία 450 ευρώ , πλήρωσα και 20 ευρώ επιπλέον , πιθανόν προμήθεια. Πάντως ακόμη και με αυτό το λάθος μου , συμφέρει τρελά και ψωνίζω φανατικά για εμένα , φίλους και συγγενείς.

Διαφημίσεις

Γεια σου και ευχαριστώ για την παρατήρηση,

Το πρόσεξα αργότερα αλλά δεν με πειράζει...( θα μου το συναρμολόγηση ο άντρας μου, στο παρελθόν ασχολείτο με τον μοντελισμό αρά το κατέχει) .

Και ο δικος μου αντρουλης, που δεν ασχολειται με τον μοντελισμο, μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα να το συναρμολογησεις!!!!Περιμενουμε εντυπωσεις ,αν τελικα το παραγγειλεις!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

εχει επιστρέψει καμια σας πραγματα στο sportsdirect?

πηρα κατι παπουτσια κ εχουν στενη πολύ φόρμα,δεν μ κανουν..

εχω καταλάβει οτι πρεπει να πληρώσω τα μεταφορικά τησ επιστροφής αλλα δεν βλεπω καπου γραμμένο τι γίνετε σε περίπτωση που θελεισ να σου στείλουν μεγαλύτερο νουμερο. αναπληρώνεις μεταφορικά?

η επιστροφη πρπει να ειναι συστημενο?

τωρα δλδ εγω πρεπει να πληρωσω 9.40 εξ. επιστροφής για ενα παπουτσι 25ε+εξοδα αποστολης+εξοδα επιστροφης κ μαλλον εξοδα ξανα-αποστολης?? η να μείνω με ενα άχρηστο παπουτσι??

αμαζον κ παλι αμαζον

Από το sportsdirect δεν έχω ψωνίσει (αν και ψήνομαι) αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου για άμαζον και πάλι άμαζον!!Πήρα παπούτσια της μικρής μου πριν λίγο καιρό και δεν την έκαναν.Τα επέστρεψα και μου έκαναν refund και τα μτφ!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλησπερα,

εχει κανεις αποψη για αυτα?

θελουν να κανουν ενα δωρο στον μικρο και αυτα που ειδα στα εδω μαγαζια με cars κτλ μου φανηκαν πολυ ψευτικα...

εχει παρει κανεις καποιο απο τα δυο να μου πει αν αξιζει, αν το μεγεθος ειναι καλο κτλ??

http://www.amazon.co.uk/Tomy-5011666065550-Megasketcher/dp/B00005LWJ6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362779612&sr=8-1

http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-626364-iTikes-Canvas/dp/B00840LBWO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362779583&sr=8-1

ευχαριστω;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλησπερα,

εχει κανεις αποψη για αυτα?

θελουν να κανουν ενα δωρο στον μικρο και αυτα που ειδα στα εδω μαγαζια με cars κτλ μου φανηκαν πολυ ψευτικα...

εχει παρει κανεις καποιο απο τα δυο να μου πει αν αξιζει, αν το μεγεθος ειναι καλο κτλ??

http://www.amazon.co.uk/Tomy-5011666065550-Megasketcher/dp/B00005LWJ6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362779612&sr=8-1

http://www.amazon.co.uk/Little-Tikes-626364-iTikes-Canvas/dp/B00840LBWO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362779583&sr=8-1

ευχαριστω;)

το δεύτερο το iTikes είδες τι ακριβώς είναι; Ήθελα να το πάρω κι εγώ κ είδα ότι είναι χρήσιμο μόνο αν έχει κανείς ipad και το συνδέσει για να παίξει κάποια παιχνίδια. Αλλιώς δεν αξίζει. Επίσης, επειδή το παρακολουθούσα για καιρό η τιμή του είχε πέσει πολύ πριν λίγο καιρό. Αν δε το βιάζεσαι παρακολούθησε το μήπως ξαναπέσει!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...