Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

xi,xiτουλάχιστον ειναι πρακτική..

πήρα σήμερα τηλέφωνο πάλι τα elta για να δω που ειναι τα gymboree , πάλι τα ίδια μου είπαν ότι ειναι στο στο τελωνείο Πειραία , με ενημερωσε η κοπέλα ότι γίνεται χαμός, μου έδωσε και ένα τηλέφωνο edit admin λέω να πάρω να δω τι γίνεται!!!

Αμάν και τα ήθελα... θα μου πεις ποιος δεν τά θέλει...χι,χι

Επεξεργάστηκαν by Milkshake
edit admin κατόπιν απαίτησης του μέλους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Να ενημερώσω ότι αγόρασα παππουτσάκια της μικρής από το spartoo.gr και ήρθαν σε μία βδομάδα ακριβώς με τρακινγκ που το παρακολουθούσα! Όλα καλά!

Πήρα μπαλαρίνες 56 ευρώ και σε μαγαζί στα μέρη μου είχαν 77 ευρώ! Δωρεάν μεταφορικά!

Να το γράψω κι εδώ. Ψάχνω φόρμα σκι, αδιάβροχη και χοντρουλή για κορίτσι 3,5 ετών. Αξεσάκι είσαι η ελπίδα μου!

Βρήκα αυτή αλλά δεν ξέρω αν είναι οκ

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006FYYT2A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A1H6XE3RDL9BP6

YqE6p2.png

IqItp3.png

Από τα H&M αυτή είναι πολύ καλή την έχω για τον γιο μου και πέρυσι στα χιονοδρομικά τον κράτησε μια χαρά. Πολύ καλή για τα λεφτά της http://www.hm.com/de/product/92575?article=92575-A την είχα πάρει 25 με τις εκπτώσεις νομίζω 30 κανονική τιμή.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σαs κοριτσια ειμαι καινουργια στο φορουμ παροτι σαs διαβαζω εδω και κατι μηνεs. Σαs ευχαριστω ολεs γιατι μεσα απο τιs κατατοπιστικεs οδηγιεs που εχετε στην υπογραφη σαs, μου ανοιξατε τα ματια και αγοραζω και γω απο το ιντερνετ. ( ποια εγω... που στο μαθημα των αγγλικων παντα εκανα κοπανα )

Μια ερωτηση γιατι εδω την μασκαρα νουμερο 3 την βλεπω με αλλη τιμη απο οτι εδω !!! μα ουτε η μαυρη ουτε η καφε εχει 6 λιρεs,, κανω κατι λαθοs ????

Διαφημίσεις

Γεια σαs κοριτσια ειμαι καινουργια στο φορουμ παροτι σαs διαβαζω εδω και κατι μηνεs. Σαs ευχαριστω ολεs γιατι μεσα απο τιs κατατοπιστικεs οδηγιεs που εχετε στην υπογραφη σαs, μου ανοιξατε τα ματια και αγοραζω και γω απο το ιντερνετ. ( ποια εγω... που στο μαθημα των αγγλικων παντα εκανα κοπανα )

Μια ερωτηση γιατι εδω την μασκαρα νουμερο 3 την βλεπω με αλλη τιμη απο οτι εδω !!! μα ουτε η μαυρη ουτε η καφε εχει 6 λιρεs,, κανω κατι λαθοs ????

Αμα πας εκει που λεει 8 new και πατησεις θα σου βγαλει ποιοι ακομη το πουλανε. Η 6 λιρες ειναι η τιμη που το πουλαει καποιος αλλος πωλητης και οχι το αμαζον.Ελπιζω να βοηθησα να καταλαβεις:)

q1kup2.pngza5op2.png

λοιπον δυστυχως δεν τα ειχα υπολογισει καλα και φαινεται οτι τα gymborakia δεν θα ειναι εδω εγκαιρως και ετσι ειπα να παω να παρω για τον μικρο ενα μαυρο παντελονι εψαξα ολα τα μαγαζια της πολης (Τρίπολη) και βρηκα μονο στα mexx πληρωσα και 30 ευρω και χαλαρωσα.αχ οσο σκεφτομαι τι θα επαιρνα με 30 ευρω στα gym συγχυζομαι.

επισης με ειχε πιασει η τσιγκουνια μου και δεν παραγγειλα κατι παπουτσια για την μικρή απο pediped εεε εδωσα και αλλα 45 ευρω για κατι χαλια κοκκινες μπαλαρινες Barbie και το πηρα το μαθημα μου.

wtPtp3.png

hb9ip2.png

χεχεχε και εγω πηρα τη μπλουζιτσα του αναγκαστικα για τα γενεθλια

το δωρακι για τις 26 δε το βλεπω (αλλα φιλεναδα ειναι ας περιμενει χαχαχχα)

ε το αλλο δωρακι τελος γεναρη που θα παει θα εχει ερθει ελπιζω!

xi,xiτουλάχιστον ειναι πρακτική..

πήρα σήμερα τηλέφωνο πάλι τα elta για να δω που ειναι τα gymboree , πάλι τα ίδια μου είπαν ότι ειναι στο στο τελωνείο Πειραία , με ενημερωσε η κοπέλα ότι γίνεται χαμός, μου έδωσε και ένα τηλέφωνο ------------ ( τελωνειο) λέω να πάρω να δω τι γίνεται

Αμάν και τα ήθελα... θα μου πεις ποιος δεν τά θέλει...χι,χι

Heeeeeelp,SOS!!!!!!

Σβησε το τηλ κ απ τη δική σου δημοσιευση!!!!!

K μην πάρεις,θα πονηρευτουν αν αρχίσουν κ πλακωσουν τα τηλέφωνα για τόσες παραγγελίες!!!Κ μετα ζητω που καήκαμε!!!!

Μα το είπαμε κ στο θέμα με τα τζιμπορυ-ΌΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Γράφω εδώ γιατί το άλλο θεματάκι το έχω πάρει από φόβο με τα off topic και τις κάρτες.

Οι τιμές που βλέπουμε στο amazon είναι χωρίς φπα? ή στην αγγλία δεν έχουν φπα? Πήρα 2 ζευγάρια kickers και ενώ η τιμή που έβλεπα ήταν 16.78 λίρες πλήρωσα 20.64 λίρες. Τώρα πρόσεξα ότι το ίδιο έγινε και με ένα αυτοκινητάκι little tikes που είχα πάρει πριν κανένα μήνα αλλά τώρα το πρόσεξα. Μάλιστα ψάχνοντας μέσα στο amazon για να βρω τι γίνεται έγραφε price before vat, και ότι προστίθεται ύστερα το φπα της εκάστοτε χώρας. Ήταν έτσι ή τώρα το άλλαξαν? Εγώ πριν ένα μήνα ψώνισα πρώτη φορά από εκεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...