Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι έτοιμη χρωματισμένη ζαχαρόπαστα, όπως ακριβώς βλέπεις τα χρώματα. Χρησιμοποίησα το πράσινο πριν λίγες μέρες σε τούρτα. Εύκολη στο πλάσιμο, νοστιμότατη και φυσικά την κλείνεις καλά με μεμβράνη και τη χρησιμοποιείς και αργότερα.

κι αν θες πιο ανοιχτό ένα χρώμα, παίρνεις μία ποσότητα λευκής ζαχαρόπαστας, ένα κομμάτι χρωματισμένης τα αναμιγνύεις καλά κι έτοιμο!

Ναι έτοιμη χρωματισμένη ζαχαρόπαστα, όπως ακριβώς βλέπεις τα χρώματα. Χρησιμοποίησα το πράσινο πριν λίγες μέρες σε τούρτα. Εύκολη στο πλάσιμο, νοστιμότατη και φυσικά την κλείνεις καλά με μεμβράνη και τη χρησιμοποιείς και αργότερα.

κι αν θες πιο ανοιχτό ένα χρώμα, παίρνεις μία ποσότητα λευκής ζαχαρόπαστας, ένα κομμάτι χρωματισμένης τα αναμιγνύεις καλά κι έτοιμο!

Πόσο διατηρείται;

www.print-photos-online.com εχει τυπώσει φωτογραφίες καμια κοπέλα εδω;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και η λευκή και οι χρωματιστές από άμαζον μου ήρθαν με ημερομηνία λήξης 10/2013. Όση λευκή μου περίσσεψε την έχω τυλίξει σφιχτά με μεμβράνη για να την χρησιμοποιήσω αργότερα. Ζάχαρη,ζελατίνη και σιρόπι γλυκόζης είναι στην ουσία, δεν παθαίνει τίποτε.

Διαφημίσεις

τέλεια!σε ευχαριστούμε που μας το πες!

και για να μην κανω πατατα το

1uk = 33 ευρωπαικο (junior) ή

1uk = 17 ευρωπαικο (infants) ;;;;;;;;;;;;;;

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Electro-Ultraviolet-Bubblegum-10400-52E-111/dp/B004021YRC/ref=sr_1_5?s=shoes&ie=UTF8&qid=1362672221&sr=1-5

κορίτσια είχα πάρει για το γιο μου αυτά τα crocs σε Navy/Electric blue χρώμα και νούμερο 23 αλλά δεν του έκαναν και τα έχω όπως ήταν ολοκαίνουργα στη σακούλα τους με τα χαρτιά τους. Τα δίνω 23 ευρώ με τα έξοδα αποστολής με συστημένο.

Με όλο το θάρρος το γράφω κι εδώ μήπως ενδιαφέρει καμιά κοπέλα!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Πόσο διατηρείται;

www.print-photos-online.com εχει τυπώσει φωτογραφίες καμια κοπέλα εδω;

Είχα τυπώσει πριν από 1,5 χρόνο.ευχαριστημενη ήμουν.καλη ποιότητα,οικονομικά και με επιπλέον χρέωση στα στέλνουν Σπιτι.εγω είχα παει στο κατάστημα στο Χαλάνδρι να τις πάρω γιατί ήμουν κοντά και δεν χρεώθηκα μεταφορικά.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

Διαφημίσεις

Είχα τυπώσει πριν από 1,5 χρόνο.ευχαριστημενη ήμουν.καλη ποιότητα,οικονομικά και με επιπλέον χρέωση στα στέλνουν Σπιτι.εγω είχα παει στο κατάστημα στο Χαλάνδρι να τις πάρω γιατί ήμουν κοντά και δεν χρεώθηκα μεταφορικά.

Σ' ευχαριστώ πολύ :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια γεια σας,

Μήπως υπάρχει κάποιος εκ πτωτικός κωδικός για sportsdirect.com ;;;

Αν και κανονικά θα έπρεπε να μου στέλνουν εξτρά , με τόσες παραγγελίες που κάνω τελευταία από το συγκεκριμένο. Αλήθεια μήπως να τους στείλω μήνυμα ζητώντας τους κάποια έκπτωση, αφού το τελευταίο τρίμηνο πρέπει να έχω κάνει πάνω από 10 παραγγελίες που ξεπερνούν τα 150-200 ευρώ την φορά. (Το χειρότερο είναι πως πρόσφατα πλήρωσα σε ευρώ , ενώ όλες τις υπόλοιπες σε λίρες...φυσικά εις βάρος της τσέπης μου. Τα λάθη για εμάς τους ανθρώπους είναι)...στο θέμα μας όμως, μήπως είναι υπερβολικό και λάθος;;; μήπως προκαλώ;;;

(Φυσικά σε όλες αυτές τις παραγγελίες , έπαιρνα και κάποια δικά μας πράγματα αλλά το σύνολο των παραγγελιών γίνεται για λογαριασμό φίλων και συγγενών).

Αυτή την φορά έβαλα στο καλάθι μου και ένα ποδήλατο για εμένα (μου έκλεψαν το παλιό αγαπημένο μου και ακριβοπληρωμένο ποδηλατάκι , που είχα αγοράσει με πολλές στερήσεις όταν έκανα μεταπτυχιακό στην Ιταλία) έχετε ποτέ παραγγείλει κάτι ανάλογο; η εμπειρία σας;

Έχω βάλει αυτό http://www.sportsdirect.com/Cycling/silver-fox-ashmore-26-inch-mountain-bike-ladies-932175 , απλά μετά την πικρή μου εμπειρία δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, αφού το χρησιμοποιώ ελάχιστα μόνο τις Κυριακές που πάμε στο εξοχικό. Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε , ευχαρίστως!!!

Άλλωστε μέσα από τις δικές σας εμπειρίες και συμβουλές , χρωστάω όσα γνωρίζω γύρω από τις ιντερνετικές αγορές...φυσικά ακόμη έχω πολλά να μάθω και κάνω και τα λαθάκια μου.

τέλεια!σε ευχαριστούμε που μας το πες!

και για να μην κανω πατατα το

1uk = 33 ευρωπαικο (junior) ή

1uk = 17 ευρωπαικο (infants) ;;;;;;;;;;;;;;

μην σε παρω στον λαιμό μου για 33 το θεωρησα εγω, αλλα την εχω πατησει 2 φορες εγω. Παντως και τις δυο μου χαρησαν τα παπουτσια ως δικό τους λάθος, Λογικά από τα μικροτερα νούμερα παει στα μεγαλύτερα.

a0Nsp3.png

Κορίτσια γεια σας,

Αυτή την φορά έβαλα στο καλάθι μου και ένα ποδήλατο για εμένα (μου έκλεψαν το παλιό αγαπημένο μου και ακριβοπληρωμένο ποδηλατάκι , που είχα αγοράσει με πολλές στερήσεις όταν έκανα μεταπτυχιακό στην Ιταλία) έχετε ποτέ παραγγείλει κάτι ανάλογο; η εμπειρία σας;

Έχω βάλει αυτό http://www.sportsdirect.com/Cycling/silver-fox-ashmore-26-inch-mountain-bike-ladies-932175 , απλά μετά την πικρή μου εμπειρία δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, αφού το χρησιμοποιώ ελάχιστα μόνο τις Κυριακές που πάμε στο εξοχικό. Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε , ευχαρίστως!!!

Ωχ!!!!Μας αναψες φωτιες....δεν περιμενα να εχει τοσο χαμηλα μεταφορικα για αποστολη ποδηλατου!!!!Φοβερες εκπτωσεις, δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω, δεν εχω ξαναψωνισει απο sportsdirect αλλα αυτη την φορα δεν θα αντισταθω!:tongue:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Κορίτσια γεια σας,

Μήπως υπάρχει κάποιος εκ πτωτικός κωδικός για sportsdirect.com ;;;

Αν και κανονικά θα έπρεπε να μου στέλνουν εξτρά , με τόσες παραγγελίες που κάνω τελευταία από το συγκεκριμένο. Αλήθεια μήπως να τους στείλω μήνυμα ζητώντας τους κάποια έκπτωση, αφού το τελευταίο τρίμηνο πρέπει να έχω κάνει πάνω από 10 παραγγελίες που ξεπερνούν τα 150-200 ευρώ την φορά. (Το χειρότερο είναι πως πρόσφατα πλήρωσα σε ευρώ , ενώ όλες τις υπόλοιπες σε λίρες...φυσικά εις βάρος της τσέπης μου. Τα λάθη για εμάς τους ανθρώπους είναι)...στο θέμα μας όμως, μήπως είναι υπερβολικό και λάθος;;; μήπως προκαλώ;;;

(Φυσικά σε όλες αυτές τις παραγγελίες , έπαιρνα και κάποια δικά μας πράγματα αλλά το σύνολο των παραγγελιών γίνεται για λογαριασμό φίλων και συγγενών).

Άλλωστε μέσα από τις δικές σας εμπειρίες και συμβουλές , χρωστάω όσα γνωρίζω γύρω από τις ιντερνετικές αγορές...φυσικά ακόμη έχω πολλά να μάθω και κάνω και τα λαθάκια μου.

Συγγνωμη τι εννοεις πληρωσες σε ευρω και όχι λίρες γιατι μάλλον είναι και εις βάρος της δικης μου τσεπης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...