Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

και όμως ΝΑΙ!!!

Hello,

I'm sorry to hear about the problem you've had with your "Morphy Richards Never Loses Suction 73230 Anti-Allergy Compact Bagless Cylinder Vacuum Cleaner, Red".

I've placed a new order, # 204-6222442-5774736, for the same item and it'll be sent as soon as possible to the same address.

We'll let you know by e-mail when the order is sent out to confirm the date, contents and method of delivery.

Your replacement order is scheduled for delivery on March 13, 2013.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εστειλα mail στο amazon οτι εσπασε ο σωληνας και αν υπαρχει καινουριος για να τον αγορασω και μου απαντησαν αυτο

Dispatch Confirmation

Order #204-6222442-5774736

Hello,

We thought you'd like to know that we've dispatched your item(s). Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.co.uk.

Delivery Information

Morphy Richards Never Loses Suction 73230 Anti-Allergy Compact Bagless Cylinder Vacuu...

Sold by Amazon EU S.a.r.L.

£0.00

Item Subtotal: £0.00

Delivery & Handling: £0.00

Total before VAT: £0.00

Total: £0.00

αυτό σημαίνει οτι μου στέλνουν καινούρια σκούπα????:shock::shock::shock:?

ετσι φαίνεται, για δες τις παραγγελίες σου, φαινονται εκει οι δωρεαν αποστολές του αμαζον! τρομερό!

a0Nsp3.png

καλησπέρα.όντως μου έστειλαν καινούρια σκουπα γιατι η εγγυηση ληγει σε ενα μηνα και μου εστειλαν με mail και την ετικετα που θα βαλω για να επιστρεψω πισω την σκουπα που εσπασε.δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο και ομολογω οτι εχω λιγο αγχωθει διοτι εγω δεν ζητησα αλλαγη σκουπας απλα τους ρωτουσα αν υπαρχει εξαρτημα για να αγρασω καινουριο.

κοριτσια επειδη σεν βρηκα κατι στο paypal (μαλλον στραβωθηκα παλι) και δεν θυμαμαι καλα...

εχουμε 45 μερες περιθωριο να ανοιξουμε case στο paypal απο την μερα που εγινε η παραγγελια στο εν λογω site ή απο την μερα που φαινεται η πληρωμη?

εχω ακριβως 30 μερες απο την ημερα που τραβηχτηκαν τα χρηματα...:(

ευχαριστω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Με την Amazon Family συνεχίζουν να ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για άνω των 25 λιρών παραγγελία .Είναι δωρεάν υπηρεσία του Amazon ,απλά κάνεις την εγγραφή.

Η Amazon Prime δεν ισχύει για Ελλάδα .

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=200953530#6

Επίσης για παραγγελία άνω των 50GBP έχεις για μία και μοναδική φορά(την πρώτη) έκπτωση 10GBP αυτόματα. Με το τέλος του τριμήνου από την εγγραφή έχεις μια έκπτωση 25GBP.

καλησπέρα.όντως μου έστειλαν καινούρια σκουπα γιατι η εγγυηση ληγει σε ενα μηνα και μου εστειλαν με mail και την ετικετα που θα βαλω για να επιστρεψω πισω την σκουπα που εσπασε.δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο και ομολογω οτι εχω λιγο αγχωθει διοτι εγω δεν ζητησα αλλαγη σκουπας απλα τους ρωτουσα αν υπαρχει εξαρτημα για να αγρασω καινουριο.

Μην αγχώνεσαι, αν είναι η πολιτική τους δεν σου κάνουν χάρη ούτε θα σε μαλώσουν! Μόνο ξεκαθάρισε εκ των προτέρων ότι θα πληρώσουν τα μεταφορικά για την επιστροφή. Δηλ. θα τα πληρώσεις εσύ θα τους σκανάρεις την απόδειξει και θα σου βάλουν τα χρήματα. Απλά να το ξεκαθαρίσεις ότι θα σου τα βάλουν!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι, αν είναι η πολιτική τους δεν σου κάνουν χάρη ούτε θα σε μαλώσουν! Μόνο ξεκαθάρισε εκ των προτέρων ότι θα πληρώσουν τα μεταφορικά για την επιστροφή. Δηλ. θα τα πληρώσεις εσύ θα τους σκανάρεις την απόδειξει και θα σου βάλουν τα χρήματα. Απλά να το ξεκαθαρίσεις ότι θα σου τα βάλουν!!!

σίγουρα θα στα επιστρέψουν

εγω το καλοκαιρι επεστρεψα ενα παιδικο οχηματακι (τρακτερ με καροτσα) που παρελαβα σπασμενο, 70 ευρώ πήγαν τα μεταφορικά (λόγω ογκου) με συστημενο ταχυδρομείο και μου τα επεστρεψαν την επομενη μερα που τους εστειλα μεηλ με τη σκαναρισμένη αποδειξη (δεν ήθελαν καν να τους στειλω την πρωτοτυπη).

dJzIp2.png Fysmp3.png

κοριτσια επειδη σεν βρηκα κατι στο paypal (μαλλον στραβωθηκα παλι) και δεν θυμαμαι καλα...

εχουμε 45 μερες περιθωριο να ανοιξουμε case στο paypal απο την μερα που εγινε η παραγγελια στο εν λογω site ή απο την μερα που φαινεται η πληρωμη?

εχω ακριβως 30 μερες απο την ημερα που τραβηχτηκαν τα χρηματα...:(

ευχαριστω!

45 μέρες από την ημέρα πληρωμής δες κ το λινκ με τις οδηγίες στην υπογραφή μου :wink:

Καλημέρα κορίτσια, είδα μια ξυριστικη μηχανη για τον αντρα μου Babyliss for Men 7436Gu Cool Britannia Clipper Kit απλά δεν ξέρω πόσο θα κοστισει ο ανταπτορας για την πρίζα, μήπως ξέρετε ή δεν αξίζει?

Καλημέρα κορίτσια, είδα μια ξυριστικη μηχανη για τον αντρα μου Babyliss for Men 7436Gu Cool Britannia Clipper Kit απλά δεν ξέρω πόσο θα κοστισει ο ανταπτορας για την πρίζα, μήπως ξέρετε ή δεν αξίζει?

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=CONVERTER&rh=i%3Aaps%2Ck%3ACONVERTER

Με 2-3 ευρώ έχεις κάνει τη δουλειά σου και σ'ενα συνοικιακό μαγαζι

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...