Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Επειδή όλες λίγο ή πολύ ψωνίζουμε από το amazon σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο (δυστυχώς στα αγγλικά) που αναφέρεται στις αποθήκες τους και στις σκληρές συνθήκες εργασίας του προσωπικού.......για να μην κοροΐδεύουμε μόνο τους κινέζους !!!!!!!!!!!!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2286227/Amazons-human-robots-They-trek-15-miles-day-warehouse-dictated-computers-checking-work-Is-future-British-workplace.html

συγνώμη για το άσχετο του θέματος....απλά δεν το περίμενα.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και εφηβικα, πηρα αυτα για την αδερφη μου και ηρθαν σημερα.

Ειναι πιο ομορφα απο κοντα και φαινονται πολυ γερα.

http://www.amazon.co.uk/Timberland-Youth-Fuego-Trainer-21948/dp/B0037CEGYO/ref=sr_1_28?s=shoes&ie=UTF8&qid=1362035538&sr=1-28

Ηρθαν μαζι με αυτες τις μποτες που πηρα για την μεγαλη την προηγουμενη εβδομαδα στις 22 λιρες.

http://www.amazon.co.uk/Timberland-Asphalt-Trail-60775-Childrens/dp/B003ODHVCA/ref=sr_1_46?s=shoes&ie=UTF8&qid=1362035538&sr=1-46

Επισης φαινβονται πιο ομρφες απο κοντα. :D

Bonjour

Πολύ ομορφες!!! Μεγιά!!!

Επειδή όλες λίγο ή πολύ ψωνίζουμε από το amazon σας παραθέτω το παρακάτω άρθρο (δυστυχώς στα αγγλικά) που αναφέρεται στις αποθήκες τους και στις σκληρές συνθήκες εργασίας του προσωπικού.......για να μην κοροΐδεύουμε μόνο τους κινέζους !!!!!!!!!!!!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2286227/Amazons-human-robots-They-trek-15-miles-day-warehouse-dictated-computers-checking-work-Is-future-British-workplace.html

Στην Ελλαδα υπαρχουν χειροτερες συνθηκες σε ορισμενες περιπτωσεις.

Ειναι θεσεις εργασιας και οχι καριερας.

Καθαρο περιβαλλον,προστατευμενο απο ασχημες καιρικες συνθηκες, ελαχιστες πιθανοτητες τραυματισμου...

Και εξασκηση για την φυσικη σωματικη κατασταση:tongue:

Στην Κινα θα το εβλεπαν σαν οαση και στην Ελλαδα στην προκειμενη σαν μαννα εξ ουρανου...

q1kup2.pngza5op2.png

Αν υπηρχε κατι αναλογο στην Ελλαδα, οι ουρες θα εφταναν χιλιομετρα για να κάνει κανείς αιτηση για πρόσληψη...

Ειναι απλα μια δουλεια. Με τα γαντια τους γυρνανε μεσα στους διαδρομους και γεμιζουν τα τρόλλευ. Υπαρχουν επαγγελματα που θεωρω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολα.

Αν οι ιδιοι ανθρωποι ερθουν να δουν τι κανει μια κοινη νοσηλευτρια π.χ. στη βαρδια της, κατα πασα πιθανοτητα θα φυγουν τρεχοντας.

Παντως, για να ξερουμε και το παρασκηνιο, το αμαζον εχει χτυπηθει αλυπητα απο τον Βρετανικο τυπο λογω της επιλογης του να μην εχει την φορολογικη του εδρα στην Αγγλια και κατ'επεκταση να μην αποδιδει φορους εκει...

Ούτε εμένα μου φαίνεται τόσο τραγική ή δύσκολη η δουλειά τους. Σαφώς και υπάρχουν και πολύ πιο δύσκολα επαγγέλματα που γίνονται σε χειρότερες συνθήκες.

jxhyp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση!Συχνά σκεφτόμουν πώς είναι οι αποθήκες τους.Αν δεν υπάρχει ένα τέτοιο αυστηρό σύστημα το άμαζον δεν θα ήταν αυτό που όλοι ξέρουμε και απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες του!!

Και να σημειώσω πως οι χρόνοι τους έχουν βελτιωθεί απίστευτα: κι άλλη παραγγελία μου ήρθε νωρίτερα αυτή την φορά από αυτήν που μου είχαν καθορίσει!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Εχω δουλεψει σε μινι μαρκετ ανασφαλιστη και κουβαλαγα τα ψωνια του καθε πελατη ακομα και στον καυσωνα της Αθηνας.Σε σουπερ μαρκετ μεγαλης αλυσιδας οπου επρεπε να πηγαινω μιση ωρα νωριτερα και να φευγω μια αργοτερα αδειαζοντας και γεμιζοντας ραφια οπως αυτοι.Σε βιντεο κλαμπ οπου απαγορευοταν να καθησω καθ ολη τη διαρκεια του 12 ωρου επι 6 μερες τη βδομαδα.Σε μεγαλη εταιρεια οπου το μονο σταθερο ηταν η ωρα εναρξης και οτι δεν επρεπε να σηκωθω απο την καρεκλα μεχρι να φυγω.Σε αλλη εταιρεια οπου καθε τρεις και λιγο αλλαζα ποστο και ωραριο.Σε δικηγορικο γραφειο οπου κουβαλαγα τους τομους των βιβλιων σαν το χαμαλη.Και ειναι τοσο τρομερο οτι περπατανε εως 15 μιλια την ημερα δηλαδη 20 χιλιομετρα οταν σε μια ωρα κανεις 5? ναμη μιλησουμε για την Ελλαδα της κρισης οπου η εκ περιτροπης εργασια και η ανασφαλιστη και απληρωτη εργασια ειναι κανονας...

Εχω δουλεψει σε μινι μαρκετ ανασφαλιστη και κουβαλαγα τα ψωνια του καθε πελατη ακομα και στον καυσωνα της Αθηνας.Σε σουπερ μαρκετ μεγαλης αλυσιδας οπου επρεπε να πηγαινω μιση ωρα νωριτερα και να φευγω μια αργοτερα αδειαζοντας και γεμιζοντας ραφια οπως αυτοι.Σε βιντεο κλαμπ οπου απαγορευοταν να καθησω καθ ολη τη διαρκεια του 12 ωρου επι 6 μερες τη βδομαδα.Σε μεγαλη εταιρεια οπου το μονο σταθερο ηταν η ωρα εναρξης και οτι δεν επρεπε να σηκωθω απο την καρεκλα μεχρι να φυγω.Σε αλλη εταιρεια οπου καθε τρεις και λιγο αλλαζα ποστο και ωραριο.Σε δικηγορικο γραφειο οπου κουβαλαγα τους τομους των βιβλιων σαν το χαμαλη.Και ειναι τοσο τρομερο οτι περπατανε εως 15 μιλια την ημερα δηλαδη 20 χιλιομετρα οταν σε μια ωρα κανεις 5? ναμη μιλησουμε για την Ελλαδα της κρισης οπου η εκ περιτροπης εργασια και η ανασφαλιστη και απληρωτη εργασια ειναι κανονας...

πεστα κοπελα μου..

εχω δολεψει σε θεσεις απο ΛΑΤΖΑ (πολυ καλα διαβαζετε) μεχρι υποδιευθυντρια καταστηματος οντας συχρονως ΚΑΙ φοιτητρια και ΠΟΤΕ κανενας δεν νοιαστηκε αν ειμαι κοπελα και κουβαλαω ντανες τις κουτες, η' το πως τα βγαζω περα με τα λεφτα που παιρνω και αν ανταποκινονται στα υπερτελεια πτυχια που κρεμμασα στον τοιχο να τα κοιταω..

μην τρελλαθουμε τελειως, σιγα τις βαρβαρες συνθηκες, οσες εχετε δουλεψει σε μεγαλες πολυεθνικες τις ελλαδας ξερετε οτι τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα....(δυστυχως...)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια.

πριν ενα χρόν περίπου αγόρασα αυτή τη σκούπα από το amazon http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0052WHDHE/ref=ox_ya_os_product

τωρα έχω πρόβλημα γιατι έσπασε ο σωλήνας και εκεί που ενώνεται με την σκούπα αλλα και εκει που μπαίνει μέσα στον μεταλικό σωλήνα.

μήπως έχετε ιδέα πως και από που μπορώ να παραγγείλω καινουριο γιατι πλεον δεν μπορω να το επιδιωρθώσω με τιποτα ????????:confused::confused::confused:

καλημέρα κορίτσια.

πριν ενα χρόν περίπου αγόρασα αυτή τη σκούπα από το amazon http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0052WHDHE/ref=ox_ya_os_product

τωρα έχω πρόβλημα γιατι έσπασε ο σωλήνας και εκεί που ενώνεται με την σκούπα αλλα και εκει που μπαίνει μέσα στον μεταλικό σωλήνα.

μήπως έχετε ιδέα πως και από που μπορώ να παραγγείλω καινουριο γιατι πλεον δεν μπορω να το επιδιωρθώσω με τιποτα ????????:confused::confused::confused:

Βγαλε φωτο το σπασιμο και στειλε μειλ στο amazon(επισυναψε και τις φωτο) θα σου απαντησουν και ισως να σου λυσουν και το προβλημα σου;)

q1kup2.pngza5op2.png

εστειλα mail στο amazon οτι εσπασε ο σωληνας και αν υπαρχει καινουριος για να τον αγορασω και μου απαντησαν αυτο

Dispatch Confirmation

Order #204-6222442-5774736

Hello,

We thought you'd like to know that we've dispatched your item(s). Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.co.uk.

Delivery Information

Morphy Richards Never Loses Suction 73230 Anti-Allergy Compact Bagless Cylinder Vacuu...

Sold by Amazon EU S.a.r.L.

£0.00

Item Subtotal: £0.00

Delivery & Handling: £0.00

Total before VAT: £0.00

Total: £0.00

αυτό σημαίνει οτι μου στέλνουν καινούρια σκούπα????:shock::shock::shock:?

εστειλα mail στο amazon οτι εσπασε ο σωληνας και αν υπαρχει καινουριος για να τον αγορασω και μου απαντησαν αυτο.............

......................αυτό σημαίνει οτι μου στέλνουν καινούρια σκούπα????:shock::shock::shock:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πλακα κανεις τωρα!!!!!!!!!!!!! (ενα χρονο μετα?????!!!!!!!!!!!)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...