Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει με τα μεγέθη σε αυτές τις φόρμες,εχω καταμπερδευτεί :confused:

http://www.amazon.co.uk/Adidas-Boys-Cotton-Tracksuit-Malanze/dp/B004GEBRQ2/ref=sr_1_55?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1361790029&sr=1-55

Τις εχω παρει για τον ανηψιο μου και ειναι φανταστικες.

Το 22 ειναι ιντσες αλλα δε θυμαμαι αν ειναι για μεση ή στηθος.

Αν θυμαμαι καλα για 9 χρονων αγορι πηρα το L αλλα θα ρωτησω την αδερφη μου και θα σου πω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα τα ΑΣΤΟΝΙΣ που έχω πάρει - και έχω πάρει πολλά - μου έρχονται στο σπίτι με κούριερ.

Μια φορά νομίζω μόνο η ΜΑΜΣΟΦΙΑ παρέλαβε στα ΕΛΤΑ.

Μια φορά ειχαν έρθει με elta και τα 3 χυμενα και μου τα ξαναέστειλαν, με courrier

Τις εχω παρει για τον ανηψιο μου και ειναι φανταστικες.

Το 22 ειναι ιντσες αλλα δε θυμαμαι αν ειναι για μεση ή στηθος.

Αν θυμαμαι καλα για 9 χρονων αγορι πηρα το L αλλα θα ρωτησω την αδερφη μου και θα σου πω.

Της τηλεφωνησα και μου ειπε οτι η μετρηση τελικα θυμαται οτι αντιστοιχει σε ιντσες της μεσης.

Μη σε παρω και στο λαιμο μου.

Σ'ευχαριστώ πολύ :D

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

το αμαζον δεν στελνει προιοντα mamas and papas ελλαδα... :(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημέρα κορίτσια, να ρωτήσω κάτι:Το javari ενημερωνει ότι άλλαζουν οι τιμες αν εχεις κάτι στο καλάθι σου, γενικότερα ριχνει τις τιμες του ή η εκπτωση είναι στανταρ?Εχω σταμπάρει κάτι τσαντες με -50% να περιμένω μήπως τις ρίξει και άλλο ή μάταιο?Δεν τις βιαζομαι γιατί είναι χειμωνιατικες.

Καλημέρα κορίτσια, να ρωτήσω κάτι:Το javari ενημερωνει ότι άλλαζουν οι τιμες αν εχεις κάτι στο καλάθι σου, γενικότερα ριχνει τις τιμες του ή η εκπτωση είναι στανταρ?Εχω σταμπάρει κάτι τσαντες με -50% να περιμένω μήπως τις ρίξει και άλλο ή μάταιο?Δεν τις βιαζομαι γιατί είναι χειμωνιατικες.

Οχι το τζάβαρι δε στέλνει μαιλ.

Εξαρτάται, μπορεί να πέσουν μπορεί και όχι...μπορεί και να ξανανέβει η τιμή τους :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

http://www.ebay.com/itm/baby-girls-hair-clips-pins-1-8-4cm-UK-stock-alligator-clips-bow-clips-/170796336787?pt=UK_Hair_Accessories&var=&hash=item27c4414693

μπορεί κάποια να μου εξηγήσει πως θα πάρω 5 κλιψακια χωρίς να πληρώσω κ για τα 5 μεταφορικά?

weBzp2.png

qUMVp3.png

http://www.ebay.com/itm/baby-girls-hair-clips-pins-1-8-4cm-UK-stock-alligator-clips-bow-clips-/170796336787?pt=UK_Hair_Accessories&var=&hash=item27c4414693

μπορεί κάποια να μου εξηγήσει πως θα πάρω 5 κλιψακια χωρίς να πληρώσω κ για τα 5 μεταφορικά?

εκει που λεει quantity πατας 5, αλλα απο κατω γραφει οτι αμα παρεις 8 τα μεταφορικα για ε.ε. ειναι δωρεαν ;)

ναι αλλλα θελω 5-8 διαφορετικα, να της στειλω μετα μνμ για ποια πρόκειται??

ναι, στο γραφει και απο κατω! :D

"...buy the total quantity on 1 design then message me the actual design reference no.s here or in Paypal payment. "

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...