Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

τα φωτα σας οι πιο παλιες παρακαλω!

θελω να παρω crocs απο το αμαζον, τωρα φοραμε σε παπουτσι νουμερο 21-22, παιρνω το 21-22 η το επομενο????

εννοω τι γραμμη εχουν?????? :confused::confused::confused:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω να παρω crocs απο το αμαζον, τωρα φοραμε σε παπουτσι νουμερο 21-22, παιρνω το 21-22 η το επομενο????

τι crocs θελεις? καλοκαιρινα η χειμωνιατικα?

μπες και στο επισημο site και δες τι γραμμη εχει αυτο που θελεις να παραγγειλεις απο το αμαζον...τα γραφει αναλυτικα...

εγω σε γενικες γραμμες ειδικα στα κλειστα παιρνω παντα ενα νουμερο μεγαλυτερο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Το καθε σχεδιο κροκς εχει διαφορετικη φορμα

Παντως το επομενο νουμερο ειναι το 6-7 δηλ. 23-24. Αν ειστε καιρο στο 21-22 τοτε παρε το επομενο. Αλλιως περιμενε. Βαζουν συχνα προσφορες στα κροκς ολο το χρονο.

Αν παρεις το κλασικο εχει και την πιο ανετη φορμα

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Junior-Toddler-Cayman-Child/dp/B0014CESY2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361604007&sr=8-2

ενω αυτα εχουν ligo πιο στενη

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Kids-Seablue-10190-430-115-Child/dp/B002WN1NJU/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1361604160&sr=1-4

Το καθε σχεδιο κροκς εχει διαφορετικη φορμα

Παντως το επομενο νουμερο ειναι το 6-7 δηλ. 23-24. Αν ειστε καιρο στο 21-22 τοτε παρε το επομενο. Αλλιως περιμενε. Βαζουν συχνα προσφορες στα κροκς ολο το χρονο.

Αν παρεις το κλασικο εχει και την πιο ανετη φορμα

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Junior-Toddler-Cayman-Child/dp/B0014CESY2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361604007&sr=8-2

ενω αυτα εχουν ligo πιο στενη

http://www.amazon.co.uk/Crocs-Kids-Seablue-10190-430-115-Child/dp/B002WN1NJU/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1361604160&sr=1-4

τι crocs θελεις? καλοκαιρινα η χειμωνιατικα?

μπες και στο επισημο site και δες τι γραμμη εχει αυτο που θελεις να παραγγειλεις απο το αμαζον...τα γραφει αναλυτικα...

εγω σε γενικες γραμμες ειδικα στα κλειστα παιρνω παντα ενα νουμερο μεγαλυτερο

καλοκαιρινα θελω, για την ακριβεια αυτα

http://www.amazon.co.uk/CROCS-Kids-MATER-MISSILE-graphite/dp/B005LCPTLW/ref=sr_1_61?s=shoes&ie=UTF8&qid=1361607456&sr=1-61

αλλα μαλλον οπως μου τα λετε και βαση των μετρησεων, πρεπει να παρω το 23-24 γιατι ενδεχεται να ειναι τσιμα τσιμα το 21-22.. (αλλα μολις ειδα οτι δεν εχει πωλητη το αμαζον στο συγκεκριμενο νουμερο :( )

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλησπερα.Να κανω μια ερωτηση;Σκεφτομαι να αγορασω απο το amazon απορρυπαντικα.Με τι τροπο ερχονται αυτα τα βαρια δεματα;Οσες φορες εχω αγορασει απο amazon μου ερχονται με απλο ταχυδρομειο(προκειται ομως για πιο ελαφρια δεματα).Το σκεφτομαι επειδη δεν εχω αυτοκινητο μην μου πουνε να παραλαβω απο ταχυδρομειο και πως θα τα φερω μετα στο σπιτι.

Διαφημίσεις

Καλησπερα.Να κανω μια ερωτηση;Σκεφτομαι να αγορασω απο το amazon απορρυπαντικα.Με τι τροπο ερχονται αυτα τα βαρια δεματα;Οσες φορες εχω αγορασει απο amazon μου ερχονται με απλο ταχυδρομειο(προκειται ομως για πιο ελαφρια δεματα).Το σκεφτομαι επειδη δεν εχω αυτοκινητο μην μου πουνε να παραλαβω απο ταχυδρομειο και πως θα τα φερω μετα στο σπιτι.

Όλα τα ΑΣΤΟΝΙΣ που έχω πάρει - και έχω πάρει πολλά - μου έρχονται στο σπίτι με κούριερ.

Μια φορά νομίζω μόνο η ΜΑΜΣΟΦΙΑ παρέλαβε στα ΕΛΤΑ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Όλα τα ΑΣΤΟΝΙΣ που έχω πάρει - και έχω πάρει πολλά - μου έρχονται στο σπίτι με κούριερ.

Μια φορά νομίζω μόνο η ΜΑΜΣΟΦΙΑ παρέλαβε στα ΕΛΤΑ.

Σ'ευχαριστω για την απαντηση!Θα το ρισκαρω και ελπίζω να μην χρειαστει να τα παραλαβω απο ελτα.:)

Εγώ να πω πως ότι αστονις έχω στο καλάθι μου, μου τα βγάζω unavailable από χθες. Τις δε ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων που μου τελειώνουν κιόλας, τις έχει πάνω από μήνες εκτός. Πολύ φοβάμαι πως κάτι παίζει με τα αστονις. Πάντως κι εμένα με κούριερ έρχονται τα απορρυπαντικά

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πάντως τα lenor τα ξανάφερε. Βέβαια κάπου τόσο το βρίσκεις και στο σουπερμάρκετ σε καμιά τρελή προσφορά (my market στα 2,5ε) και δεν χρειάζεται να πάρεις 6 πόσο μάλλον ίδια.

http://www.amazon.co.uk/Lenor-Struck-Fuchsia-Fabric-Softener/dp/B0073FCGO8/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=grocery&ie=UTF8&qid=1361643131&sr=1-3

Διαφημίσεις

koritsia γεια!

εκανα αναζητηση στο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι...

τα umi τι φορμα εχουν?

κανονικη η στενη?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

koritsia γεια!

εκανα αναζητηση στο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι...

τα umi τι φορμα εχουν?

κανονικη η στενη?

Εχω πάρει μόνο καλοκαιρινό για το καλοκαίρι που έρχεται αλλά θα έλεγα κανονική προς φαρδιά γραμμή με κάθε επιφύλαξή γιατί η μικρή μου έχει λεπτό κ μακρύ πόδι.

sorry για την χαζή ερώτηση: πωλητής στο εβαυ μου λέει να του στείλω εμαιλ για να μου στείλει invoice. Το στέλνω το εμαιλ, γιατί το εβαυ, for safety reasons, δεν με αφήνει να του στείλω... συμβαίνει συχνά αυτό στο εβαυ? Και μου ζητάει εμαιλ, για να μου στείλει free shipping.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει με τα μεγέθη σε αυτές τις φόρμες,εχω καταμπερδευτεί :confused:

http://www.amazon.co.uk/Adidas-Boys-Cotton-Tracksuit-Malanze/dp/B004GEBRQ2/ref=sr_1_55?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=sports&ie=UTF8&qid=1361790029&sr=1-55

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...