-
Από την διαχείριση / Admin news
-
On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:
Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ;
Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;
@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!
-
Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!
-
Θέματα
-
- 5.592 απαντήσεις
- 779.181 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.897 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 113.812 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.123.020 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.703 εμφανίσεις
-
-
-
- 1 απάντηση
- 38 εμφανίσεις
-
- 1.601 απαντήσεις
- 197.973 εμφανίσεις
-
- 5.592 απαντήσεις
- 779.181 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 40
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 585 απαντήσεις
- 25.779 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 49 εμφανίσεις
-
- 796 απαντήσεις
- 76.140 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 81 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 76 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 405 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 777 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα