Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.

Αν και δεν γράφω συχνά σας διαβάζω συνέχεια. Να ρωτήσω κάτι?

Κοιτάζω στο amazon τις παιδικές UKALA, αλλά μισά νούμερα δεν έχει ενω στο sizechart του amazon δείχνει και μισά. Θέλω 29 ποιο νούμερο λέτε να παραγγείλω αφού το 10 είναι 28 και το 11 είναι 30?( Να πάρω το 30?)

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο ικεα εχει 5 τεμαχια μεσα????

(τις 8ελω για τις μπομπονιερες :rolleyes:)

ναι 5 έχει κάθε συσκευασία

Οχι.

Το καθε ενα εχει 3 ευρω. Δεν ειναι για δαχτυλα αυτα που σου εδειξε η κοπελα. Ειναι για ολο το χερι.

Οδηγίες προφύλαξης και συντήρησης

Πλύσιμο στο πλυντήριο των ρούχων, ζεστό στους 40°C. Πρόγραμμα για ευαίσθητα.

Μην χρησιμοποιείτε χλώριο.

Στεγνωτήριο: χαμηλή θερμοκρασία.

Δεν σιδερώνεται.

Όχι στεγνό καθάρισμα.

Υλικά

Ύφασμα: 100% πολυεστέρας

Γέμισμα: Πολυεστερικές ίνες

Καλό να γνωρίζετε

Συνιστάται για ηλικίες από 24 μηνών και επάνω.

Πλεονεκτήματα

'Ενα μέγεθος. Κατάλληλο, τόσο για μικρά, όσο και για μεγάλα δάχτυλα.

Μήπως μπερδέυτηκες;;;οι δαχτυλόκουκλες είναι αφού έχω

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσι αυτο το λινκ που εβαλες

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=84516

ειναι για χερακια.

Το γραφει

27 εκατοστα.

εχω κι'εγω το αρνακι και την κοτουλα και παιζουμε κουκλοθεατρο.

Μαλλον μπερδεψες το λινκ.

Διαφημίσεις

Κοίτα έχω τα ζωάκια αλλά δεν τα έχω πάρει φέτος τα έχω 3 χρόνια οπότε υπέθεσα ότι είναι τα ίδια αλλά καινούρια ζώα.Ναι το δικό σου λινκ είναι σωστό συγνώμη προφανώς δεν έχει ζωάκια δαχτυλόκουκλες αλλά αυτά τώρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα!

εχει αγορασει καποια μανουλα τις δαχτυλοκουκλες απο ebay???

αυτες για την ακριβεια

http://www.ebay.com/itm/400348689428?var=670050035977&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Εγω τις εχω και αυτες απο ebay και απο ikea. Αυτες απο ικεα ειναι πολυ καλυτερες και χωραει αρκετα το δαχτυλο μεσα. Του ebay αν τη χωρεσεις τοσο ωστε να καλυψεις μεχρι το νυχι και λιιιιγο παρακατω εισαι σουπερ τυχερη! να σου βγαλω και φωτο να δεις αν θες! ;)

Επισης, στο ebay στη τιμη που βλεπεις και γνωστο ελληνικο eshop στα 8? αν θυμαμαι καλα.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου , είδα ότι είναι παιδικό αλλά έχω πάρει αμέτρητες φορές παιδικά, ειδικά αυτά που φοράω καθημερινά....( με 35,5 -36 νούμερο με παίρνει...αν και το σχέδιο δεν μοιάζει πολύ παιδικό, μια χαρά . Έχω πάρει και http://www.amazon.co.uk/Australia-Classic-Short-Youths-Boots/dp/B009LH5SSC/ref=sr_1_10?s=shoes&ie=UTF8&qid=1361551205&sr=1-10 παιδικές 36 νούμερο , ζεστές βέβαια αλλά μου φαίνονται πολύ άγαρμπες. Για να είμαι ειλικρινής είχα αγοράσει από την Αμερική πριν ακόμη φορεθούν στην Ελλάδα και ugg & emu αλλά ποτέ δεν της πήρα με καλό μάτι. Τις βάζω μόνο και μόνο για να κρατούν ζεστά τα πόδια μου. Αυτές που έβαλα στο λινκ μου φαίνονται πιο στιλάτες.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0077J4SKK/ref=s9_simh_gw_p309_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=1VWMZ300G7D3BQ8K69H6&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549367&pf_rd_i=468294 τα πήρα πριν λίγες μέρες , περιμένω να παραλάβω πιθανόν Δευτέρα.

http://www.amazon.co.uk/Camper-90085-Unisex-Child-Toddler-Shoes/dp/B006Z4HEJ0/ref=sr_1_8?s=shoes&ie=UTF8&qid=1361551890&sr=1-8 Πέρυσι στις εκπτώσεις του αμάζον το πήρα μόνο 25 ευρώ , με την διαφορά ότι είχε γκρι κορδόνια.

Και πόσα αλλά να θυμηθώ ( αν φορολογούσαν τα παπούτσια που αγοράζουμε οικογενειακώς κάθε χρόνο αλίμονο μας.... )

Εγω τις εχω και αυτες απο ebay και απο ikea. Αυτες απο ικεα ειναι πολυ καλυτερες και χωραει αρκετα το δαχτυλο μεσα. Του ebay αν τη χωρεσεις τοσο ωστε να καλυψεις μεχρι το νυχι και λιιιιγο παρακατω εισαι σουπερ τυχερη! να σου βγαλω και φωτο να δεις αν θες! ;)

Επισης, στο ebay στη τιμη που βλεπεις και γνωστο ελληνικο eshop στα 8? αν θυμαμαι καλα.

βασικα τις θελω για τις μπομπονιερες, οποτε μαλλον 8α παρω απο το ebay, γιατι δυστυχως νομιζω οτι 8α εχουν την τυχη που εχει καθε μπομπονιερα :(:(:(

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλησπέρα και από εμένα.

Αν και δεν γράφω συχνά σας διαβάζω συνέχεια. Να ρωτήσω κάτι?

Κοιτάζω στο amazon τις παιδικές UKALA, αλλά μισά νούμερα δεν έχει ενω στο sizechart του amazon δείχνει και μισά. Θέλω 29 ποιο νούμερο λέτε να παραγγείλω αφού το 10 είναι 28 και το 11 είναι 30?( Να πάρω το 30?)

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!!!

Εγώ θα έπαιρνα το 11 (30)

QnL8p2.png

Συμφερει να παρω weleda απο αμαζον? Εχω και τα μωρομαντηλα στο καλαθι μου καθως και pampers. Τα φωτα σας παρακαλω!!!!!

Μέχρι τώρα έπαιρνα όλα τα weleda από το iherb.Αλλά κοίτα πόσο έχει εδώ http://www.iherb.com/Weleda-Baby-Calendula-Diaper-Care-2-8-oz-81-g/9981 και πόσο έχει στο άμαζον http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000V3MFUY/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Συμφέρει χαλαρά από το άμαζον καθώς δεν έχει και μεταφορικά!Νομίζω πως θα παραγγείλω κι εγώ (και δεν παίρνω ποτέ μόνο μια)!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...